Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RAW Spoiler | Büyük Yüzleşme - Awesome Truth
Lyra Valkyria vs. Zoey Stark w/Pure Fusion Collective
Valkyria, Sonya Deville'e saldırıyor. Hakemin dikkati Shayna Baszler tarafından dağıtıldı. Standing Switch Exchange. Valkyria O'Connor Roll yapıyor. Deville, hakemin arkasından Valkyria'ya Sliding Knee darbesi vuruyor. Stark, Z360 ile galibiyeti alıyor. Maçtan sonra PFC, Katana Chance ve Kayden Carter ile kavgaya tutuşuyor.
Kazanan: Zoey Stark
Adam Pearce: Bayanlar ve baylar, çok ciddiye aldığım profesyonel sorumluluklarımın bir parçası da ana etkinliklerimizin ve özel atraksiyonlarımızın sunulmasıdır. Ve Cumartesi günü, Bad Blood'da, müthiş bir özel atraksiyon sunmayı planlıyorum. CM Punk ve Drew McIntyre ringi çevreleyen acımasız çelik yapının içinde savaşacaklar. Ve sizi temin ederim ki Hell In A Cell'den sonra savaşları sona erecek. Çünkü bitmek zorunda. Ama Cumartesi'ye gitmek için bu geceyi atlatmamız gerekiyor. Bu da demek oluyor ki, bu gece Evansville'de CM Punk ve Drew McIntyre arasında fiziksel bir savaş olmayacak. Olamaz. Ancak, her iki rakibe de çok sert söz savaşlarında son bir veda atışı yapma fırsatı verdim. Lütfen bu Cumartesi Hell In A Cell'deki rakiplerimizi karşılarken bana katılın. İlk olarak, Dünyanın En İyisi, CM Punk. Ve Hell In A Cell'deki rakibi, “İskoç Savaşçı” Drew McIntyre. Pekâlâ beyler, size zaman verdim. Hell In A Cell'e gelmeden önce, son bir sözünüz var mı?
Drew McInytre: İlk ben başlayacağım. Belki de neden siyah giydiğimi merak ediyorsunuzdur. Saygıdan dolayı ve sana olan saygımdan değil, çünkü sana olan saygım sıfırdan da az. Karına olan saygımdan. Bu cumartesiden sonra sana ne yaparsam yapayım, seni beslemek zorunda kalacak, seni yıkamak zorunda kalacak, muhtemelen seni terk edecek. Ayrıca fark etmişsinizdir, bu bir smokin, çünkü dünyanın geri kalanı için bu senin gittiğin ve bu sefer geri gelmeyeceğin bir kutlama olacak. Döneli bir yıldan az oldu. Dört aydır sakatsın ve sonsuza dek yok olacaksın ve bunların hepsi Drew McIntyre sayesinde. Ne, konuşmak istemiyor musun? Bütün gün konuşabilirim. Buradaki herkesle konuşabilirim. On aydır beni dinliyorsunuz, son on aydır olanları izliyorsunuz ve size sunulan tüm kanıtlardan sonra bile hala onun adını zikrediyorsunuz. NXT Kadınlar Şampiyonu Roxanne Perez'in bu adama taptığını, onun gibi olmak istediğini, onun sayesinde güreşe başladığını biliyorsunuz. Ve onunla birkaç gün geçirdi ve onun gerçekte nasıl bir insan olduğunu anladı, sonunda kendinize bakmalı ve buradaki aptalların kim olduğunu anlamalısınız. İçindeki nefreti görebiliyorum. Belki söyleyecek bir şeyin yok ama ben memnunum. Bir zamanlar radarınızda bir baloncuktum, benden nefret ediyorsunuz ve ben de sizden nefret ediyorum. Bana nasıl nefret edileceğini öğrettin. Bir zamanlar hayatımda nefrete ayıracak vaktim yoktu, sadece sevgi, sevdiğin insanlarla çevrelenmek, sevdiğin şeyi yapmak vardı. Ama bana nefretin güçlü bir silah olduğunu öğrettin. Eğer doğru kullanırsan güçlü bir silahtır. Ama tehlikelidir, çünkü uzun süre seninle kalabilir. Bu yüzden bu Cumartesi, Hell In A Cell'de, Bad Blood'da, nefretin seninle birlikte ölecek olması benim için büyük bir şans.
CM Punk: Tüm kariyerim boyunca insanlar bana pek çok şey söyledi. Dünyanın en iyisi. İkinci Şehir Azizesi. Sessizlerin Sesi. Bu gece sessizim, çünkü senin gibi bir çöp parçasına söyleyecek hiçbir şeyim yok, sana baktığımda o kadar öfkeyle doluyorum ki eve gidemiyorum. Dört haftadır bir otelde yaşıyorum, çünkü karımı tüm bunların beni dönüştürdüğü adama maruz bırakmayacağım. Sen, seni orospu çocuğu, beni en sert eleştirmenlerimin beni suçladığı kurgusal bir öcüye dönüştürdün. Cumartesi günü Hell In A Cell'de, seni bir kutu içinde İskoçya'ya göndermek için tam da böyle biri olmalıyım. Tüm bunlar için dua ettiğini ve bunun gerçekleştiğini hatırlamanı ve asla unutmamanı istiyorum. Ve Cumartesi günü, benimle birlikte hücrede kilitli kaldığında, senden her şeyini aldığımda, korkun azaldığında ve panikten başka hiçbir şeye kapılmadığında. Ellerinin ve dizlerinin üzerinde, sürünerek, yalvararak başını kaldıracaksın ve ben gözlerindeki kanı sileceğim, böylece beni görebileceksin. Ve dua ettiğin bir tanrı değil, dua ettiğin bir şeytan değil, CM Punk'a dua ediyor olacaksın. Seni cehennemde göreceğim.
Cathy Kelley Braun Strowman ile arka alanda bir görüşme yaptı. Bu akşam Bronson Reed'le yapacağı maça çıkarken hiç endişe duymuyor. Tüm dünyaya ona neden canavarların arasındaki canavar dediklerini gösterecek. Awesome Truth konuşmaya katılıyor. Truth, Bronson Reed'in ona ne yaptığını hatırlamıyor. Truth, Karrion Kross'un son zamanlarda Miz'e sataşmasından hoşlanmadığını söylüyor. Truth, Adam Pearce ile bir konuşma yaptı. Bu gece The Awesome Truth, The Authors Of Pain ile karşılaşacak. The Awesome Truth geri döndü ve bu harika.
Best In The World
Top Poster Of Month
Hell in cell için aşırı heyecanlanıyorum.
if you smell what Imperium is cooking
Yıllar sonra WWE'de Hell In A Cell'in içinde Punk'ı görmek " üç beş dakika müsade edin çocuklar " modunda oldum.
Heel In A Cell son çıkış olacak.
Önce Hell in Cell sonra Rumble..