Gunther: Dünya Ağır Siklet Şampiyonu olarak hayat harikaydı. Dünya Ağır Siklet Şampiyonu olmanın her yönünü seviyorum. Zirvedeki adam olmak, para, lüksler, olanaklar. Ama şu anda hayatımda gerçekten nefret ettiğim bir şey var. O da her hafta Sami Zayn ile uğraşmak zorunda olmam. Her hafta buraya gelen Sami Zayn'den daha sinir bozucu birini bulamazdım.
Sami Zayn: Biliyor musun GUNTHER, eğer her hafta benimle uğraşmayı bu kadar can sıkıcı buluyorsan, buna sonsuza dek son vermenin çok kolay bir yolu var. Tek yapman gereken bana istediğim şeyi vermek ve Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğunu teke tekte ortaya koymak. Ama bunu yapmayacaksın, değil mi? Yapmayacaksın ve ben nedenini biliyorum. Ve içten içe, GUNTHER, bence sen de nedenini biliyorsun. O yüzden neden şimdi burada yüzüme karşı neden yapmayacağını söylemiyorsun? İtiraf et.
Gunther:Sana söylemeye çalıştım. Sana anlatmaya çalıştım. Benim seviyemde değilsin.
Sami Zayn: Eğer senin seviyende değilsem, o zaman nasıl oluyor da WrestleMania'da seni yenen ben oluyorum? Ha? Çok daha iyi olduğunu düşünüyorsun ama bunu yapan bendim. Önüne koydukları herkesi yendin, geleceğin Hall of famers'larını yendin. Eski dünya şampiyonlarını yendin. Benim dışımda sana karşı çıkan herkes nakavt oldu. Ben seni tuş ettim. Benden çok daha iyi olduğunu düşünüyorsun ve tam da bu yüzden çıldırıyorsun, değil mi? Ve biliyorsun ki, Dünya Ağır Siklet Şampiyonluğu için Sami Zayn ile GUNTHER karşı karşıya gelseydi, bunun tekrar olmasından korkuyorsun.
Gunther:Biliyor musun, Sami? Haklı mısın? Korkuyorum. Senden korkmuyorum. İtibarım için korkuyorum. Çünkü Kıtalararası Şampiyona'da yaptığım onca efsanevi şeyden sonra daha iyi bir adama yenilmek sorun olmazdı ama sana yenilmek kariyerimin en büyük utancı oldu. Seni kendi ailenin önünde utandırmakla o kadar meşguldüm ki, sonunda senin bana yaptığın şey oldu. Çünkü WrestleMania'da seni yeneceğimden çok emindim, bu yüzden ailemi de buraya getirdim ama senin gibi sırf sempati toplamak için onları etrafta dolaştırmadım. Ama her şey bittikten sonra arkaya gittim ve babamın gözlerinin içine bakmak zorunda kaldım ve bana, oğlum, Viyana'dan Philadelphia'ya onca yolu sırf senin serseri Sami Zayn'e karşı kaybetmeni izlemek için mi geldim diye sordu. Sorun değil Sami, anlamanı beklemiyorum çünkü ailen seni başarısız görmeye alışkın. Ailen senden hiçbir şey beklemiyor. Ailem benden her şeyi bekliyor çünkü ben ailemin altın yumurtlayan tavuğuyum. Ben GUNTHER'ım. Ben özelim. Ve senin asla olamayacağın bir şeyim, o da Dünya Ağır Siklet Şampiyonu.
Sami Zayn: Bir konuda haklısın GUNTHER. Haklısın, ailem kaybettiğimi gördü, birçok kez yere serildiğimi izledi. Ama ailemin önünde başarısız olduğumda ne yapıyorum, kendimi toparlıyorum ve ilerlemeye devam ediyorum. Peki siz ailenizin önünde başarısız olduğunuzda ne yaptınız? Yıkıldın. Seni yendikten sonra benden hiç rövanş istedin mi? Hayır. Adam Pearce'dan rövanş istedin mi? Hayır. Kuyruğunu bacaklarının arasına kıstırıp kaçtın ve saklandın. Aylarca WWE TV'den kayboldun. Burada yüzünü göstermedin çünkü burada yüzünü gösteremezdin. Hepsi de baban sana kendini ezik hissettirdiği içindi. Şimdi babana oğlunun da bir korkak olduğunu gösteriyorsun.
GUNTHER, Zayn'i yere seriyor. GUNTHER Zayn'e vurmaya başlıyor. Zayn, GUNTHER'a haymaker atıyor. Zayn, Exploder Suplex'i ile turnbucklelara çarpıyor. Zayn, Helluva Kick için hamle yapıyor ancak GUNTHER, Sleeper Hold ile karşılık veriyor. GUNTHER, Zayn'i PowerBomb ile yere seriyor.
Gunther: Bunu çok mu istiyorsun, Sami? Maçını aldın.