RAW Spoiler | Judgment Day vs LWO - Damage CTRL Meydan Okuyor

Reckless Behaviour

Live Like Legends
Konular
3,802
Kazuchika Okada
-
v6L_7Dn_AZfiq7k4.jpg

The Judgment Day w/Liv Morgan vs. The LWO - 6-Man Tag Team Match

Lee, Toro'ya tag veriyor. Toro Coast to Coast Dropkick'i indiriyor. Mysterio, McDonagh'ı ringin dışına sürüklüyor. Assisted SomerSault Plancha.Stereo Suicide Dives. Wilde, McDonagh'ı ringe geri yuvarlıyor. Hakemin dikkati Liv Morgan tarafından dağıtılıyor. Finn Balor, Wilde'ı üst gerdirmeden itiyor. McDonagh The Devil Inside ile zafere ulaşıyor.

Kazanan: The Judgment Day

GYxLEnKW4AYNIQD

Finn Balor
: Damian, geçen hafta kalbimi sökeceğini söylediğini duydum. Amigo, hepiniz bilmelisiniz ki benim bir kalbim yok. Ve Bad Blood'da, bize ihtiyacı olanın sen olduğunu, bana ihtiyacı olanın sen olduğunu ve The Judgment Day'in Damian Priest'e asla ihtiyacı olmadığını tüm dünyaya kanıtlayacağım.

Liv Morgan: Ve ben de yuva yıkan, adam çalan, kalp kıran, unvan alan, tüm zamanların en iyi Kadınlar Dünya Şampiyonu olduğumu kanıtlayacağım. Ve Rhea, Bad Blood'da Dom Baba o köpekbalığı kafesine girecek.

Rhea Ripley: Liv, Dom'la çok uzun süre birlikte oldum, bu yüzden onun küçük kirli sırlarını biliyorum. Beyler, biraz dramatik etki için köpekbalığı kafesini getirebilir misiniz? Bu sırlardan biri, Dom, senin aşırı derecede, aşırı derecede derken, aşırı derecede klostrofobik olman. Yani, Bad Blood'da, bu köpekbalığı kafesinin içinde kilitli kaldığında, ağladığında, kendini kirlettiğinde, yepyeni malınla kendini temizlediğinde, evdeki en iyi koltuğa sahip olacaksın, küçük kız arkadaşının orada tek başınayken benim kadar iyi olmadığını fark etmesini izleyeceksin. Ve hiç kaybetmediğim unvanımı kazanmamı izleyeceksin. Ama bu geceye gelince, sanırım konuşmamız bitti.

Damage CTRL kameralar karşısında. Geçen hafta Unholy Union'ı yendik. Zirveye geri dönüş yolunda alt ettiğimiz takımlar listesine ekledik. Bianca BelAir bir dahaki sefere hazır olacağını söyledi ama ne o ne de Jade Cargill Damage CTRL için hazır değil. İşimize bakalım diyorlar, biz de onları düşürmeyi planlıyoruz. Size WWE Kadınlar Tag Team Şampiyonluk Maçı için meydan okuyoruz ve Damage CTRL WWE'yi tekrar ele geçirecek. Takım şampiyonluklarını kaybettiğimizden beri Damage CTRL eskisi gibi değil. Ve Damage CTRL'i dönüştürmenin tek yolu o unvanları geri almak. Damage CTRL hâlâ kadınlar liginin tarihindeki en baskın güç. Bianca, ben zaten senin kafanın içindeyim ve şimdi tag team unvanlarını geri aldığımızda sonsuza dek kafanın içinde kira ödemeden yaşayacağım.

GYxOeqTWkAEnUxY

Kofi Kingston w/Xavier Woods vs. Chad Gable w/American Made

Gable akıllıca ringden çıkıyor. Kofi, çelik ring basamaklarından bir Flying Crossbody Block yapıyor. Kofi, Gable'ı ringe geri yuvarlıyor. Woods, Julius Creed'e sataşıyor. Gable, Kofi'nin karnına tekme atıyor. Hakemin dikkati Ivy Nile tarafından dağıtılıyor. Kofi Trouble In Paradise için hamle yapıyor ama Woods dışarıdan Gable'a çelme takıyor. Gable Chaos Theory ile zafere ulaşıyor.

Kazanan: Chad Gable

Bayley

Best In The World
Top Poster Of Month
Konular
1,129
Bayley
Kabuki Warriors tekrar kemeri almalı onlar bıraktığından beri kadınlar kemerinin değeri yok.

Reckless Behaviour

Live Like Legends
Konular
3,802
Kazuchika Okada
-
Damage CTRL kendilerine ait olanı geri alacak.

The Breakheart

𝓑𝓻𝓮𝓪𝓴 𝓲𝓷 𝓕𝓲𝓻𝓮
Konular
128
Web sitesi
editor.reedsy.com
Shawn Michaels
-

The Breakheart

𝓑𝓻𝓮𝓪𝓴 𝓲𝓷 𝓕𝓲𝓻𝓮
Konular
128
Web sitesi
editor.reedsy.com
Shawn Michaels
-
Önce LWO sonra da New Day'i saçma sapan bir şekilde bir yükseltip bir alçaltıyorlar. Artık bir karar vermeleri gerek. Judgment Day ve American Made ile Raw yürümez.