RAW Spoiler | Rhea Ripley'li Açılış ve Kelt Savaşçısı Sahnede

Kemba Walker

The New Face Of Fear
Top Poster Of Month
Konular
11,155
Bray Wyatt
003_RAW_041522024CM_48291--2f64bd02127e58d8209358f66bfaa7c4.jpg

Ripley, hayranlarının neler olup bittiğini bildiğini söylüyor ve Liv Morgan'ın geçen hafta kendisine saldırmasının ardından birkaç ay boyunca kenarda kalacağının söylendiğini belirtiyor. Kadınlar Dünya Şampiyonluğunu bırakması gerektiği söylendiği için kızgın ve sinirli olduğunu söylüyor. Unvanın kendisi için ne kadar önemli olduğunu ifade ettikten sonra unvanı ringe bırakıyor.

Ripley, olan biten her şeyin intikam turu yüzünden olduğunu söyler, ardından onu sahne arkasında gafil avlamak yerine yüz yüze karşılaşmış olsaydı ona saygı duyabileceğini söyler. Yeni şampiyon kim olursa olsun onu uyarıyor ve döndüğünde kan için geleceğini söylüyor.

Morgan'ın müziği duyuldu ve ringe doğru ilerledi. Görevliler Ripley'e yaptıkları gibi onu da tutuyor. Morgan arkaya çekilmeden önce ikisi karşılıklı konuşur. Ripley daha sonra sinirden güvenlik görevlilerinden birine kafa atıyor.

Aradan sonra Ripley'in Judgment Day'in geri kalanıyla kuliste kucaklaştığını görüyoruz. Damian Priest, Ripley'e Morgan'ın onunla uğraştığı için pişman olacağını ve her zamankinden daha tehlikeli bir şekilde geri döneceğini söylüyor. Ripley, Judgment Day'e o yokken zirvede kalmalarını söylüyor.

012_RAW_041522024CM_48431--614f582a8219d7e40693741fe11acc12.jpg

Sheamus vs. Ivar

Zil çalıyor ve ikisi birbirine kilitleniyor. İkili omuz darbeleriyle birbirlerini dengelemeye çalışır, ancak ikisi de ayakta kalır. Daha sonra karşılıklı vuruşlar yaparlar ve Sheamus omuz darbesiyle Ivar'ın üzerinden geçer. The Ten Beats of the Bodhran için hazırlanıyor ancak Ivar bir Jawbreaker ile karşılık veriyor. Ivar daha sonra tepeye çıkar, ancak Sheamus onu bir dizi sağ yumrukla yakalar ve ona orada katılır. Orta ipten Ivar'a White Noise vuruşunu yapar.

Aradan sonra Sheamus, Ivar'a bir bodyslam indiriyor. Bunu The Ten Beats of the Bodhran ile takip ediyor ve Ivar'ı omuzlarına alıyor ama Ivar kaçıyor ve bir tekme atıyor. Bunu dönen bir topuk tekmesiyle takip eder ve tepeye çıkar, ardından bir sıçrama yapar ve tuşa gider, ancak Sheamus tekme atar.

Ivar köşede Sheamus'a sağ yumruklar atıyor, ancak Sheamus ateşleniyor ve kendi yumruklarından birkaçını indiriyor. Ivar iplerden uçmak ister ama Sheamus onu havada yere indirir. Ardından bir bicycle knee ve Brogue Kick ile galibiyeti getiriyor.

Kazanan: Sheamus

Maçtan sonra Sheamus Michael Cole ve Pat McAfee ile galibiyetini kutluyor.

Aradan sonra, Adam Pearce ringde beklerken Triple H ringe doğru ilerliyor.​

Brave Dragon

Banned
Konular
40
Randy Orton
Sheamus wrestling özlediğimi fark ettim.

Jeri-Spy

The King in the North
Konular
1,274
Chris Jericho
-
Fecisel kilo almış reis, özlemişiz ama.

DarylDiXoN

Ne yaptıysam onun için ⏱
Konular
4,973
Will Ospreay
CM Punk
Kilolar kendi özgüvenimi azdırdı.

artyomdh

Kayıtlı Üye
Konular
7
Harbi napmış Sheamus kendine. Feci kalınlaşmış yanlara doğru.

Gentleman Villain

big daddy cool
Konular
3,107
William Regal
-
Rhea Ripley doğal olarak sempati kazanacaktı ve face olmasının bile önü açılabilirdi böyle. WWE belli ki bunu istemiyor ve heel Ripley planları tam gaz devam ediyor ki böyle bir promo/segment tercih edilmiş.

Sheamus'ın dönmesine sevindim, yaş da artık 45-46 olunca baba kilo almış gerçekten ama karakterine absürt durmuyor bence.

The Future Nightmare

"Watch Her"
Konular
4,488
Seth Rollins
-
Rhea Ripley’in bu sürecinin yarım kalmasına bir hayli üzüldüm. Ama yine konuyu güzel bir şeye bağladılar. Böyle kayfabe’e aktarmaları ve Liv Morgan ile aralarındaki nefretin körüklenmesi bizlere ileride çok güzel momentları izlememize yarayacak. Arka alan segmenti de üzdü bayağı. Özellikle Dominik ile Rhea’nın vedası…

Ve gelelim Sheamus babaya. Abi ya şu girişe direk Written in my face ile mi başlasaydık. Hellfire çalınca sövmeye başladım sonra Pat Mcafee biraz abartmış, seslerden dolayı alamadık direk. Sonrasında çalınca emin oldum. Açıkçası müzik zaten çok iyi. İyi ki döndü. Sheamus baba da öyle. Evet bir önceki haline göre kilolu ama ben de yakıştırdım karakterine. Sırıtmamış bence. Ayrıca Ivar’ı tek ben beğeniyormuş gibi hissediyorum. Gerçekten yetenekli bir isim.