RAW (Spoiler) Şova Puanınız?

Monday Night RAW Şova Puanınız?

• 1

Oy: 1 16.7%
  • 2

Oy: 0 0.0%
  • 3

• 4

Oy: 3 50.0%
  • 5

• Kullanılan toplam oy
    6

The MANIAC

Naber Müdür?
Konular
405
Bobby Lashley
Dijak/Christopher Wyatt
4 diyelim.

Colossal Visionary

Kayıtlı Üye
Konular
203
Seth Rollins
PAC
Ya ben bu şova normalde 3 verecektim, sonra 4 vermeyi düşündüm,sonra dedimki diğer Raw'lara haksızlık olur falan filan ama şovu gerçekten beğendim onun için 4.

Vincent Jr

Biz Bu Ligi Bitirtmeyiz
Konular
505
Seth Rollins
-
Draftın hiçbir şeyi değiştirmeyeceğini aslında biliyordum. Drafttan önce karman çorman işler olduğu için çok sinirleniyordum ama WWE'nin başka bir sorunu ise roster kalitesizliği. Nicelik olarak çok derin bir kadro var fakat nitelik olarak oldukça zayıf. Öncelikle bu şovun hala ana kemeri yok. Olduğunda da o kemerin etrafında gerçekten kaliteli feudlar döneceğine zerre inanmıyorum. Kemeri alacak adamı 2 hafta üst üste şova çıkaramadılar. Kemeri aldıktan sonra düzenli olarak şovlara çıkacak mı? Bunun garantisini veremiyorlar. Bunların hiç utanması arlanması olmadığı için PPV'lara Roman Reigns ve Seth Rollins'i sırayla çıkarmayı bile düşünürler. Son haftalarda şovların main eventi oldukça zayıf. Kevin Owens, Sami Zayn, Gunther, Matt Riddle, Finn Balor, Damian Priest bunlar düzenli olarak şov kapatabilecek seviyede adamlar değil. Haftalık şov dediğin şeyi net şekilde main eventer olan güreşçiler kapatmalıdır. Yahu Lesnar ve Cody arasındaki segmenti koysanıza kapanışa. Hadi bu hafta koyamazdın ama önceki şovlarda da yazmadılar. IC kemerini taşıyan adam PPV'da çıkacağı maç ile kel alaka işler yapıyor. The Judgment Day denen leş oluşum Raw'a olan motivasyonum çok düşürüyor. Grubun kadın üyesi kemerini koruyacağı maçla ilgili 3 hafta hiçbir şey yapmadı. Rosterdaki midcard adamlar minor hikayelere bile sokulmuyor. Haftalık geçiştirme olaylarında kullanılıyorlar. Tag divizyonu hala vasıfsız. Braun Strowman istikrarlı şekilde kullanılmıyor. Kadınlar rosterının planlamasını 10 yaşında çocuk yapsa daha başarılı olurdu. Raw'da 20 tane kadın güreşçi var fakat kemere oynayabilecek kadın şu an yok. Bu yokluktan dolayı Natalya contender oluyor. Raw'da çok büyük bir hikaye yetersizliği var. Lesnar - Rhodes dışında hikaye bile yok. Onun da tanımını sert bir feud olarak yapabilirim. Derin bir hikayesi yok yani. Raw'un işleyiş mekanizması şovda random bir backstage segmenti göster, segmentte bulunanlar maça çıksın ve konu kapansın. Öteki haftalarda da aynı şeyin farklı kişilerle kombinasyonu oluyor zaten.

Bu şovun adam olması için mevcut yaratıcı ekibin kesinlikle değişmesi gerekiyor. Aksi durumda bu hafta olduğu gibi sürekli 1 puan veririm. Arada nadir de olsa 2'ye çıkar.