(RAW Spoiler) Tamamlanan Kadınlar EC Maçını Kim Kazanır?

Kim Kazanır?

• Naomi

Oy: 1 10.0%
  • Liv Morgan

Oy: 2 20.0%
  • Becky Lynch

Oy: 7 70.0%
  • Bianca Belair

Oy: 0 0.0%
  • Tiffany Stratton

• Raquel Rodriguez

• Kullanılan toplam oy
    10

The Future Nightmare

"Watch Her"
Konular
4,488
Seth Rollins
-
Maç çok iyi yalnız. Hepimiz Becky diye bakıyoruz ama bi Liv sürprizi bekliyorum ben ya.
Açıkçası şundan olmasını istiyorum. Becky daha EC maçına girdiğinde filan bir anda WM 40 Kickoff'ta face to face yaptı Rhea ile. Üstüne basa basa da sanki onun spotuymuş gibi konuşmaya devam ediyor. Ama arkadan da en son Rhea'yı yenen ve Rhea Ripley'in mami sürecini başlatan, intikam isteyen Liv var. Ben de Liv olmasını istiyorum açıkçası.

Colossal Visionary

Kayıtlı Üye
Konular
203
Seth Rollins
PAC
Açıkçası şundan olmasını istiyorum. Becky daha EC maçına girdiğinde filan bir anda WM 40 Kickoff'ta face to face yaptı Rhea ile. Üstüne basa basa da sanki onun spotuymuş gibi konuşmaya devam ediyor. Ama arkadan da en son Rhea'yı yenen ve Rhea Ripley'in mami sürecini başlatan, intikam isteyen Liv var. Ben de Liv olmasını istiyorum açıkçası.
Ya kral ben nedense torpil muhabbeti seziyorum. Bu işin sonu Naomi'ye bağlanacak bir şekilde.

The Future Nightmare

"Watch Her"
Konular
4,488
Seth Rollins
-
Ya kral ben nedense torpil muhabbeti seziyorum. Bu işin sonu Naomi'ye bağlanacak bir şekilde.
Naomi işi yaş hoca. Naomi'nin nasıl gittiği belli ve gelişi de belli. Bir yerinden tutup kazandırmaya girerler diyebileceğim bir olayı yok şu an Naomi'nin. Bu işin sonu ya Becky ya da Liv gibi. Ama umarım Liv olur.

Colossal Visionary

Kayıtlı Üye
Konular
203
Seth Rollins
PAC
Naomi işi yaş hoca. Naomi'nin nasıl gittiği belli ve gelişi de belli. Bir yerinden tutup kazandırmaya girerler diyebileceğim bir olayı yok şu an Naomi'nin. Bu işin sonu ya Becky ya da Liv gibi. Ama umarım Liv olur.
Kral unuttun galiba soyadın Fatu veya Anoai olunca pw hayatına 1-0 önde başlıyorsun.