(RAW Spoiler) Tamamlanan Kadınlar EC Maçını Kim Kazanır?

Kim Kazanır?

• Naomi

Oy: 1 10.0%
  • Liv Morgan

Oy: 2 20.0%
  • Becky Lynch

Oy: 7 70.0%
  • Bianca Belair

Oy: 0 0.0%
  • Tiffany Stratton

• Raquel Rodriguez

• Kullanılan toplam oy
    10

Colossal Visionary

Kayıtlı Üye
Konular
249
Seth Rollins
PAC
O işlemez Naomi’de. Yani bir gün işleyebilir ama şu an bunu yapmazlar.
Hatırladığım kadarıyla Royal Rumble'da maçta en uzun süre kalan oldu. Ek olarak ayrıldıktan çok kısa süre sonra gittiği yerde dünya şampiyonu oldu. Bu soyad mevzusu harbiden etkiliyor.

The Future Nightmare

"Watch Her"
Konular
4,488
Seth Rollins
-
Hatırladığım kadarıyla Royal Rumble'da maçta en uzun süre kalan oldu. Ek olarak ayrıldıktan çok kısa süre sonra gittiği yerde dünya şampiyonu oldu. Bu soyad mevzusu harbiden etkiliyor.
Royal Rumble’da en uzun kalma rekorunu Bayley kırdı dostum. Naomi 2.oldu. Naomi’nin süreci bayağı uzundu ama. WWE’den gittikten sonra promosyonlarda hemen boy göstermedi. Zaten dönmesi de bekleniyordu ama TNA’de de verdiği emeklerin karşılığını alarak şampiyon oldu. Burada herhangi bir soyad torpili yok bence.

Colossal Visionary

Kayıtlı Üye
Konular
249
Seth Rollins
PAC
Royal Rumble’da en uzun kalma rekorunu Bayley kırdı dostum. Naomi 2.oldu. Naomi’nin süreci bayağı uzundu ama. WWE’den gittikten sonra promosyonlarda hemen boy göstermedi. Zaten dönmesi de bekleniyordu ama TNA’de de verdiği emeklerin karşılığını alarak şampiyon oldu. Burada herhangi bir soyad torpili yok bence.
Farklı düşünüyoruz dostum. Rumble mevzusunda yanıldım ama Naomi geldiği zaman İmpact izliyordum Max 1 ay sonra kemeri aldı.

The Insane Icon

julia❤️‍🔥
Konular
10,980
Sting
Rhea'yı Liv ve Becky dışında alt edecek biri yok listede. Becky'i boş geçirtmezler bu sezon. Oyu Becky'e attık içimiz kan ağlaya ağlaya...

Gentleman Villain

big daddy cool
Konular
3,111
William Regal
-
Açıkçası şundan olmasını istiyorum. Becky daha EC maçına girdiğinde filan bir anda WM 40 Kickoff'ta face to face yaptı Rhea ile. Üstüne basa basa da sanki onun spotuymuş gibi konuşmaya devam ediyor. Ama arkadan da en son Rhea'yı yenen ve Rhea Ripley'in mami sürecini başlatan, intikam isteyen Liv var. Ben de Liv olmasını istiyorum açıkçası.
Becky bence de doğal olan seçenek gibi duruyor ama Liv Morgan hem Rumble'da finaldeydi, hem Rhea'yla takım olarak da rakip olarak da geçmişi var yazdığın gibi. Aradan sıyrılıp kazanmasını isterim ben de.