RAW Spoiler | Triple H'in Duyurusu

Kemba Walker

The New Face Of Fear
Konular
12,147
Bray Wyatt
023_RAW_041522024CM_48605--eb9454f32f50f72f7846cd6d6298a571.jpg

Triple H, sadece sekiz gün önce tüm zamanların en büyük WrestleMania'sının ortasında olduğumuza inanmanın zor olduğunu söylüyor. Yeni bir dönemin başladığını söylüyor ve Adam Pearce da Tag Team bölümü için yeni bir dönemin başladığını söylüyor ve WrestleMania 40'ta Six-Pack Ladder Match'te "Raw" ve "SmackDown" Tag Team Şampiyonluklarının ayrılmasına değiniyor. Ardından Awesome Truth'u takdim ediyor ve ringe doğru ilerliyor.

R-Truth ringde splitler yapar ve Triple H, Miz ve Truth'u yeni "Raw" Tag Team Şampiyonu oldukları için tebrik eder. Truth'a WrestleMania anını yaşadığını görmenin harika olduğunu söyler ve bundan sonra Dünya Tag Team Şampiyonları olarak bilineceklerini duyurur. Bir kumaş açar ve yeni şampiyonluk kemerlerini gösterir.

Truth heyecanlanır ve Triple H'in yaptığı gibi bir numarayı daha önce hiç görmediğini söyler. Triple H'in şampiyonlukları bir anda ortaya çıkardığını söyler ve buna Criss Angel numarası der. İyi sihirbazları gördüğünde tanıdığını söyler. Triple H, Miz'e Truth'a ne olduğunu açıklamasını söyler ve Miz, Truth'a Triple H'in bir sihirbaz olmadığını bildirir.

Truth sözü Little Jimmy'ye getirir ve Triple H'in başka ne sakladığını sorar, ancak Miz onu dizginler ve bunun yeni Dünya Tag Team Şampiyonluğunu yeni zirvelere taşımak için bir şans olduğunu söyler. Miz, Pearce ve Triple H'in bu yüzden geldiğini söyler ama o devam edemeden Truth, Triple H'in nerede olduğunu sorar. Ardından Triple H'e onun içini gördüğünü ve Tommaso Ciampa olduğunu düşündüğünü söyler. Miz daha sonra Truth'a Fransızca olarak masadaki unvanların yeni unvanları olduğunu söyler ve Truth sonunda neler olduğunu anlamaya başlar.

Triple H, Truth ve Miz'den eski "Raw" Tag Team Şampiyonluk kemerlerini alır, ardından onlara yeni şampiyonluk kemerlerini verir. Pearce'a şans diler ve ringi terk eder. Pearce daha sonra Truth'a neden Triple H'in ringi terk etmesini sağladığını sorar ve Truth Triple H'in ringde olmadığını söyler. Pearce denemekten vazgeçer ve Triple Threat Number One Contenders maçının ilk rakiplerini belirleyeceğini söyler.​

Gentleman Villain

big daddy cool
Konular
3,111
William Regal
-
Valla yılların berbat tasarımından sonra iyi geldi bu.

The Future Nightmare

"Watch Her"
Konular
4,488
Seth Rollins
-
Kemerin tasarımı çok iyi bence. Bu kemer dizayn şekli kısırlıktan değil de biraz düzen ve sabitlik mevzusuna girildiği için muhtemelen. WWE bunu zaten daha önce de yaptı. Ben kemerleri beğendim. Segment’e bu arada harbi yarıldım ya. R-Truth’un Hunter’a Tommaso Ciampa demesi komikti.