RAW Spoiler | Underdog'ların Mücadelesi

Kemba Walker

The New Face Of Fear
Konular
12,056
Bray Wyatt
091_RAW_041522024MM_31700--967a9ae388e4b54acb88b6c3b07788a3.jpg

Sami Zayn (c) vs. Chad Gable

Aradan sonra Gable, Zayn'e bir T-Bone superplex yapıyor. Bunu birkaç German suplex ile takip ediyor, ancak Zayn birkaç arka dirsek ve kendi German suplex'lerini yapıyor. Gable başka bir German suplex ile karşılık veriyor ancak Zayn iki tane daha German suplex yapıyor. Zayn ve Gable, Zayn'in Gable'a bir Exploder yapmasından ve Helluva Kick için hazırlanmasından önce sağ ellerini değiş tokuş eder. Gable, tekmeyi indiremeden önce yoldan çekilir ve bir Ankle Lock'a geçiş yapar.

Gable tepeye çıkar ama Zayn havada bir powerbomb ile karşılık verir. Bir boyun eğdirme hamlesi yapmak istiyor ama dizi tutmuyor. Helluva Kick için hazırlanıyor ama Gable bundan kaçınıyor ve köşede ona bir German suplex yapıyor. Tepeye çıkar ve uçmak ister ama Zayn dizlerini kaldırmaya çalışır. Gable onu görür ve başka bir Ankle Lock'a geçiş yapar, ancak Zayn karşı hamleyle bir roll up yapar. Gable tekme atar ve Zayn köşede ona bir Exploder uygular. Ardından galibiyet için bir Helluva Tekmesi atıyor.

Kazanan: Sami Zayn

Maçtan sonra Zayn, Gable'ın köşeden kalkmasına yardım eder. Gable, Zayn'in elini tutar ve ringden çıkar. Zayn galibiyetini ailesiyle kutlamak için onu takip eder, ancak Gable onu gafil avlar ve ailesinin önünde ona bir German suplex yapar. Ardından onu ring direğine çarptırır ve anons masasının üzerine atar, ardından ringin içine geri sokar ve orta turnikeden ona bir Bilek Kilidi uygular. Görevliler iki adamı ayırmak için görünür, ancak gösteri yayından kalkarken Gable tutuşu sürdürür.​

Gentleman Villain

big daddy cool
Konular
3,111
William Regal
-
Zayn tam eşiyleyken German suplex... Yazana bi' Slammy falan mı bağlasak...

The Future Nightmare

"Watch Her"
Konular
4,488
Seth Rollins
-
Maç çok iyiydi ya. Aşırı beğendim izlerken ve sıkılmadım. Chad Gable babayı severim. Sami ise ayrı iyi. Buradan sonra Chad Gable’ın kemeri alacağını düşünüyorum. Heel turn çekimi de Bartu hocanın dediği gibi aşırı iyi suplex idi.