RAW'a Elimination Chamber Eleme Maçları Duyuruldu!

Imperium

if you smell what Imperium is cooking
Konular
5,323
Triple H iyicene şiraze kaymış. EC için eleme maçları koyuyor ama hangi kemer için bilinmiyor, brand kavramı çorba. Ne kadar rezil bir yöneticisin sen.

The Drifter

Eski CM Punk fanı - yeni tony khan ve akrobat düşmanı
Konular
10
Elias
Triple H iyicene şiraze kaymış. EC için eleme maçları koyuyor ama hangi kemer için bilinmiyor, brand kavramı çorba. Ne kadar rezil bir yöneticisin sen.
John Cena "selamunaleyküm ben bi film çekip gelecem yerimi ayırtın" deyip gitti. CM Punk eleme maçına çıkıyor. Baştan falso.

jesse pinkman

ospreay
Konular
7,203
The Rock
John Cena "selamunaleyküm ben bi film çekip gelecem yerimi ayırtın" deyip gitti. CM Punk eleme maçına çıkıyor. Baştan falso.
Punk sanırım hiçbir zaman Cena ve ya Rock kadar serbest şekilde çalışamayacak şu şirkette diye düşünüyorum artık.

The Drifter

Konular
10
Elias
Punk sanırım hiçbir zaman Cena ve ya Rock kadar serbest şekilde çalışamayacak şu şirkette diye düşünüyorum artık.
CM Punk harbiden gariban adam ya. En hak ettiği zamanda bu ikiliye takıldı. 10 sene bekledi, geri geldi, yine bu ikiliye takılıyor. İşin kötüsü bu sefer biri değil ikisi de part timer.

Imperium

if you smell what Imperium is cooking
Konular
5,323
Punk bu şirkete hiç geri dönmeyecekti. Adama zamanında RR elinden ana kemeri aldılar yetmedi Undertaker yatırdılar şimdi ise daha beterini yaşıyor.

jesse pinkman

ospreay
Konular
7,203
The Rock
CM Punk harbiden gariban adam ya. En hak ettiği zamanda bu ikiliye takıldı. 10 sene bekledi, geri geldi, yine bu ikiliye takılıyor. İşin kötüsü bu sefer biri değil ikisi de part timer.
Geçen sene bir umut vardı aslında orada da sakatlığa takıldı..

The Drifter

Konular
10
Elias
Punk bu şirkete hiç geri dönmeyecekti. Adama zamanında RR elinden ana kemeri aldılar yetmedi Undertaker yatırdılar şimdi ise daha beterini yaşıyor.
Triple H'in kalp sıkıntısı olmasa dönüş sonrası bir HHH feudu felaket sarardı aslında da fırsat olmadı. Vince yasaklı, Brock yok, Cena yok, HHH bitmiş. Adam dümenden Seth işlerine bulaştı. Dümenden diyorum çünkü öyle süper bir bağlantıları yoktu geçmişte.

jesse pinkman

ospreay
Konular
7,203
The Rock
Bu arada bana katılmayacak olabilirsiniz ama bence Sami Punk'ı yenecek Seth sayesinde. Seth vs. Punk akar EC'de...