Rhea Ripley Sakatlandı

Imperium

if you smell what Imperium is cooking
Konular
5,245

WWE, Rhea Ripley'in dün gece Liv ve Raquel'in saldırısının ardından sağ orbital soketinde kırık oluştuğunu ve Ripley'in açıklanmayan bir süre boyunca sahalardan uzak kalacağını duyurdu.​

Wolky667

Kayıtlı Üye
Konular
7
Jeff Hardy
Ulan soldaki resmi görünce içim cız etti ya. Ne hale getirmişler canım kızı. 😥😥

Smugleaf

Kayıtlı Üye
Konular
16
Saldırıyı göstermediler bile. Senaryo kesinlikle.

Wolwerine

Kayıtlı Üye
Konular
0
Seth Rollins
Senaryo icabı gözüküyor neden böyle birsey yapıp şovlardan çektiler acaba.

Imperium

if you smell what Imperium is cooking
Konular
5,245
Kandilde kutlama başlamıştır.
Ne alaka ağa ya? Bir güreşçi onu geçtim insan evladı sakatlık geçiriyor senaryo olsun ya da olmasın " Kandilde kutlama başlamıştır " lafı çok saçma.

Gerçekten şu forumda yıllarca bulundum kaç yönetim gördüm falan ilk defa bu kadar trol kadroya denk gelindiğine şahit oldum. " Bazılarını tenzih ediyorum "

Yorumlar çok alakasız Come to Bursalar geçtim bir x kişi sakatlandı çok ciddi belki forumun yetkilisi kandilde kutlama başlamıştır tarzında trol yorum atıyor. Manası olmayacak derecede saçma sapan konularda yorumlar görmek üstelik bunu üyeler yerine birkaç yetkilinin yapmasını görmek tuhafıma geldi.

Dipnot olsun: Konu canlandırma güzel hoş ama konuyla alakasız trol yorumlar ile postlar kaliteyi çok düşürüyor.

Poseidon

Best In The World
Konular
1,554
Bayley
Ne alaka ağa ya? Bir güreşçi onu geçtim insan evladı sakatlık geçiriyor senaryo olsun ya da olmasın " Kandilde kutlama başlamıştır " lafı çok saçma.

Gerçekten şu forumda yıllarca bulundum kaç yönetim gördüm falan ilk defa bu kadar trol kadroya denk gelindiğine şahit oldum. " Bazılarını tenzih ediyorum "

Yorumlar çok alakasız Come to Bursalar geçtim bir x kişi sakatlandı çok ciddi belki forumun yetkilisi kandilde kutlama başlamıştır tarzında trol yorum atıyor. Manası olmayacak derecede saçma sapan konularda yorumlar görmek üstelik bunu üyeler yerine birkaç yetkilinin yapmasını görmek tuhafıma geldi.

Dipnot olsun: Konu canlandırma güzel hoş ama konuyla alakasız trol yorumlar ile postlar kaliteyi çok düşürüyor.
Abi çok normal buna sevinen terörist anlamında söyledim yani o kadar büyütülecek bir şey yok dediğin gibi bir çok şey yazıyoruz buraya bu kadar takılma come to bursa esprisini de ben burada bir kişiyle yapıyorum oda benim aramda onunla espri kendisine de sorabilirsin özelden bu konu hakkında da konuşmuşluğumuz var yani.