Ric Flair'in Rekorunu Kırmak Randy'nin Hikayesi

jesse pinkman

genius
Konular
6,698
The Rock
Reddit'ten;
"Cena geri dönebilir ve şampiyonluk olmadan da çok iyi bir dönem geçirebilir. Orton'ın Ric'in rekorunu kırması için iki kez daha dünya şampiyonu olması gerekiyor. Ric ile birlikte Evolution'un bir parçası olduğu ve şu anda WWE'de en uzun süredir devam eden veteran olduğu için, bu onuru alması gerekiyor gibi görünüyor. Orton'ın 15. şampiyonluğunu kazanmak için bir kez daha 2009'daki viper olmaya geri dönmesi, ardından psikopat bir heel olarak uzun bir dönem geçirmesi ve sonunda kaybetmesi gerekiyor. Daha sonra face olarak 16. şampiyonluğunu kazanabilir ve hikayesini büyük bir alkışla bitirebilir.

Cody daha sonra Orton'ın kıçına tekmeyi basabilir ve hikayesini ve şampiyonluk saltanatını sonlandırabilir."

DarylDiXoN

Ne yaptıysam onun için ⏱
Konular
4,870
Will Ospreay
CM Punk
Ben heel ve rapper Cena istiyorum ama heel'ına bile razıyım şuan.

Anti-Hero

THE ONLY ONE
Konular
323
CM Punk
Doctor of Thuganomics varken mi? Randy Cena'dan 2-3 yıl da olsa daha uzun süre şirkette olacağı için bence önce Cena kırmalı sonra Randy eşitlemeli.

Poseidon

Best In The World
Konular
1,593
Bayley
Bana göre Randy ve Cena'nın da en az bir kez daha ana kemer almaları lazım veda turu gibi Cena için son yıl zaten Randy'de fazla kalacağını sanmıyorum artık 1-2 senesi varsa vardır o yüzden ana kemer almaları lazım.