ROH: Death Before Dishonor 2024 Sonuçları

Straight Edge Societh

"Finished The Story!"
Konular
7,274
CM Punk
lVIPdvq.png

Ön Şov

MxM Collection (Mason Madden & Mansoor) def.
Spanish Announce Project (Angélico & Serpentico)

Marina Shafir def. Angelica Risk

The Infantry (Capt. Shawn Dean & Carlie Bravo) def. Griff Garrison & Anthony Henry

Top Flight (Dante Martin & Darius Martin) def. The Outrunners (Truth Magnum & Turbo Floyd)

Ana Şov

The Beast Mortos def.
Komander

The Undisputed Kingdom (Matt Taven & Mike Bennett) (c) de. The Conglomeration (Kyle O'Reilly & Tomohiro Ishii) - ROH Dünya Takımlar Şampiyonluğu Maçı

Leyla Hirsch def. Diamanté - Teksas Ölüm Maçı

Lee Moriarty def. Wheeler Yuta (c) - ROH Pure Şampiyonluğu Maçı

Red Velvet def. Billie Starkz (c) - ROH Kadınlar Dünya Televizyon Şampiyonluğu Maçı

The Von Erichs (Marshall Von Erich & Ross Von Erich) & Dustin Rhodes def. The Dark Order (Evil Uno, John Silver & Alex Reynolds) - Kazanan ROH Dünya Altı Adamlı Takımlar Şampiyonluğu Maçına Çıkar

Atlantis Jr. (c) def. Lio Rush, Shane Taylor, Brian Cage, Lee Johnson & Johnny TV - ROH Dünya Televizyon Şampiyonluğu İçin Survival of the Fittest Maçı

Athena (c) def.
Queen Aminata - ROH Kadınlar Dünya Şampiyonluğu Maçı

Mark Briscoe (c) def.
Roderick Strong - ROH Dünya Şampiyonluğu Maçı

Reborn by Unpredictable

Kayıtlı Üye
Konular
12
Jon Moxley
-
Çok çok iyi şovdu, klasikleşti artık ROH ppv'leri muazzam oluyor hep, şu haftalık şovlara da değer verdiler mi TNA'nın önünde olmamaları için hiçbir sebep yok.

Colossal Visionary

Kayıtlı Üye
Konular
196
Seth Rollins
PAC
Çok çok iyi şovdu, klasikleşti artık ROH ppv'leri muazzam oluyor hep, şu haftalık şovlara da değer verdiler mi TNA'nın önünde olmamaları için hiçbir sebep yok.
Ben katılmıyorum. ROH şovlarının değerinin çok düştüğünü düşünüyorum. Özellikle ana kemer tarafı rezalet.

girayhan98

Kayıtlı Üye
Konular
8
Jon Moxley
Bence ROH pandemide verdiği arayla bitti. Tony Khan'ın alması iyi oldu ama keşke telif ve istatistik olarak kullansaydı. İki şirketi ayrı düşünemiyorum kadro aynı çünkü. O yüzden ya kemerleri emekli edip ROH'u kapatmalılar. Ya da tamamen iki ayrı şirket olarak görüp sağlam bir draft yapmalılar.

Reborn by Unpredictable

Kayıtlı Üye
Konular
12
Jon Moxley
-
Ben katılmıyorum. ROH şovlarının değerinin çok düştüğünü düşünüyorum. Özellikle ana kemer tarafı rezalet.
Benim söylediğim ona gidiyor zaten, ana kemer şampiyonu ROH haftalık şovlarında yer almıyor, AEW şovlarında yer alıyor, aralarında ki feud bile AEW'de işlendi, yoksa ROH ana kemer divizyonu Tony şirketi aldığından beri oldukça iyi durumda, Jericho, Claudio, Eddie Kingston gibi seviyesi ROH'tan üstte isimler aldı kemeri, şimdi ise şirketin ilk şovun bu yana yer alan Mark şampiyon, rakibi de Mr ROH lakabına sahip Strong'tu, rezalet bir tarafı yok, bu adamlar direkt ROH'un ta kendileri.

Brave Dragon

Banned
Konular
40
Randy Orton
ROH ana kemer divizyonu Tony şirketi aldığından beri oldukça iyi durumda, Jericho, Claudio, Eddie Kingston gibi seviyesi ROH'tan üstte isimler aldı kemeri.
Farkında mısın bilmiyorum ama saydığın isimler ROH haftalık sovlarina çıkmıyorlardı kemerlerini de AEW sovlarinda koruyorlardı o kemerleri alma nedenleri ise TK'nin onlara "değer vermeleri".

Dante

Kayıtlı Üye
Konular
2
-
Açık ara yılın AEW/ROH şovuydu buna yakın belki Revolution var ama o da ortalaması bunun gibi değildi. ROH asla AEW’deki en kötü şey değildir hatta en iyi şeylerden biridir. Son iki ROH şovundaki main event maçları son iki yılın herhangi AEW bir kemer maçından daha büyük bir maç hissettiriyor ve benim için net bir şekilde bu yılın en iyi ilk iki AEW/ROH maçlarıdır. ROH büyük şovlarındaki bazı güreşçiler AEW şovlarındaki vakit bulan güreşçilerinden çoğundan daha iyidir zaten yılda üç tane büyük şov var ve bu şovlar bağımsız olarak değerlendirdiği zaman genelde kötü değiller. Haftalık şovlarını da merak ettiğim bazı maçlar dışında izlemiyorum onlar da diğer AEW şovları gibi bazen iyi şeyler olsa da genelde iyi değil ama şöyle iyi bir yanı var maçlar iyi olmasa da kısadır ve 60 dakikalık ospreay/mjf gibi maçlarla zamanıma saygısızlık etmiyor.