@Not Your Dope uyuya kaldın herhalde.
Flip Flop 'N Fly tatildeyim F F Katılım 17 Eyl 2017 Konular 120 Mesajlar 5,034 Tepkime puanı 2,846 Puanları 735 Dusty Rhodes Jim Cornette 1 Nis 2023 #11 @Not Your Dope uyuya kaldın herhalde.
Flip Flop 'N Fly tatildeyim F F Katılım 17 Eyl 2017 Konular 120 Mesajlar 5,034 Tepkime puanı 2,846 Puanları 735 Dusty Rhodes Jim Cornette 1 Nis 2023 #12 Sonradan izleyecekler bu maça bakmasın. Bomboş spot maçıydı.
Not Your Dope Kayıtlı Üye Katılım 1 Kas 2019 Konular 234 Mesajlar 11,494 Tepkime puanı 3,327 Puanları 695 Will Ospreay - 1 Nis 2023 #13 Flip Flop 'N Fly' Alıntı: @Not Your Dope uyuya kaldın herhalde. Genişletmek için tıkla ... Buradayım arada geliyorum genelde. Birazdan Pcye geçerim. Bu arada masa yine sağlam çıktı usta.
Flip Flop 'N Fly' Alıntı: @Not Your Dope uyuya kaldın herhalde. Genişletmek için tıkla ... Buradayım arada geliyorum genelde. Birazdan Pcye geçerim. Bu arada masa yine sağlam çıktı usta.
Not Your Dope Kayıtlı Üye Katılım 1 Kas 2019 Konular 234 Mesajlar 11,494 Tepkime puanı 3,327 Puanları 695 Will Ospreay - 1 Nis 2023 #14 Sıradaki maç ilgimi çekmedi AR Fox vs Brian Cage için bakılır fakat bir süreliğine SD'ye geçiyorum.
Flip Flop 'N Fly tatildeyim F F Katılım 17 Eyl 2017 Konular 120 Mesajlar 5,034 Tepkime puanı 2,846 Puanları 735 Dusty Rhodes Jim Cornette 1 Nis 2023 #15 Not Your Dope' Alıntı: Buradayım arada geliyorum genelde. Birazdan Pcye geçerim. Bu arada masa yine sağlam çıktı usta. Genişletmek için tıkla ... 30 kilo adamları güreştirirsen kırılmaz tabii. Oldu olacak El Torito da katılsaydı maça.
Not Your Dope' Alıntı: Buradayım arada geliyorum genelde. Birazdan Pcye geçerim. Bu arada masa yine sağlam çıktı usta. Genişletmek için tıkla ... 30 kilo adamları güreştirirsen kırılmaz tabii. Oldu olacak El Torito da katılsaydı maça.
Not Your Dope Kayıtlı Üye Katılım 1 Kas 2019 Konular 234 Mesajlar 11,494 Tepkime puanı 3,327 Puanları 695 Will Ospreay - 1 Nis 2023 #16 Flip Flop 'N Fly' Alıntı: 30 kilo adamları güreştirirsen kırılmaz tabii. Oldu olacak El Torito da katılsaydı maça. Genişletmek için tıkla ... Vikingo'ya fazla yükleniyorsun. İyi çar daha genç ama.
Flip Flop 'N Fly' Alıntı: 30 kilo adamları güreştirirsen kırılmaz tabii. Oldu olacak El Torito da katılsaydı maça. Genişletmek için tıkla ... Vikingo'ya fazla yükleniyorsun. İyi çar daha genç ama.
Burn In My Light Kayıtlı Üye Katılım 28 Nis 2021 Konular 19 Mesajlar 1,046 Tepkime puanı 471 Puanları 255 - Kyle OReilly 1 Nis 2023 #17 Arkadan açtık bizde buralardayız
Flip Flop 'N Fly tatildeyim F F Katılım 17 Eyl 2017 Konular 120 Mesajlar 5,034 Tepkime puanı 2,846 Puanları 735 Dusty Rhodes Jim Cornette 1 Nis 2023 #18 Not Your Dope' Alıntı: Vikingo'ya fazla yükleniyorsun. İyi çar daha genç ama. Genişletmek için tıkla ... Güreşmeyi öğrenmesi lazım. Amatör adamları öve öve başımıza çıkarttılar.
Not Your Dope' Alıntı: Vikingo'ya fazla yükleniyorsun. İyi çar daha genç ama. Genişletmek için tıkla ... Güreşmeyi öğrenmesi lazım. Amatör adamları öve öve başımıza çıkarttılar.
Reborn by Unpredictable Kayıtlı Üye Katılım 23 Şub 2022 Konular 12 Mesajlar 3,002 Tepkime puanı 1,509 Puanları 320 Yaş 22 Konum İzmir Jon Moxley - 1 Nis 2023 #19 Flip Flop 'N Fly' Alıntı: Güreşmeyi öğrenmesi lazım. Amatör adamları öve öve başımıza çıkarttılar. Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum, uçan kaçan high flyer adam mı olur ya. Nasıl yumruk atılır, tekme atılırı falan çalışsın
Flip Flop 'N Fly' Alıntı: Güreşmeyi öğrenmesi lazım. Amatör adamları öve öve başımıza çıkarttılar. Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum, uçan kaçan high flyer adam mı olur ya. Nasıl yumruk atılır, tekme atılırı falan çalışsın
Flip Flop 'N Fly tatildeyim F F Katılım 17 Eyl 2017 Konular 120 Mesajlar 5,034 Tepkime puanı 2,846 Puanları 735 Dusty Rhodes Jim Cornette 1 Nis 2023 #20 Reborn by Unpredictable' Alıntı: Katılıyorum, uçan kaçan high flyer adam mı olur ya. Nasıl yumruk atılır, tekme atılırı falan çalışsın Genişletmek için tıkla ... Uçan kaçan adamla sorunum olmadığını hala anlayamadın di mi kanka? İyi bir jimlastikçi olmak, sevdiğin hareketleri yapabiliyor olması iyi güreşçi olduğu anlamına gelmez. Kesinlikle güreşmeyi bilmiyor. Vodvil dansçısı olsa dünyanın en iyisi olur, güreşçi olarak daha yiyeceği bir fırın ekmek var. Tam bir amatör.
Reborn by Unpredictable' Alıntı: Katılıyorum, uçan kaçan high flyer adam mı olur ya. Nasıl yumruk atılır, tekme atılırı falan çalışsın Genişletmek için tıkla ... Uçan kaçan adamla sorunum olmadığını hala anlayamadın di mi kanka? İyi bir jimlastikçi olmak, sevdiğin hareketleri yapabiliyor olması iyi güreşçi olduğu anlamına gelmez. Kesinlikle güreşmeyi bilmiyor. Vodvil dansçısı olsa dünyanın en iyisi olur, güreşçi olarak daha yiyeceği bir fırın ekmek var. Tam bir amatör.