Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Roxanne Perez'e NXT Kadınlar Kemerini Kazanmak Neler Hissettirdi?
Faction 919'da konuşan Perez, NXT Kadınlar kemerini kazanmasından bahsetti:
"O gün kemeri kazanacağımı kimse tahmin etmiyordu. Duygularım karmakarışıktı, 'Pekala, bu şu anda oluyor.' 'Beklenmeyeni yap' diyerek kendimce bu durumu özümsemeye çalıştım. Açıkçası, Mandy, bence o harika. NXT'ye geldiğimden beri, her zaman yanına gidip konuşabileceğim biri oldu ve çok uzun süredir orada olduğu için bana karşı bu kadar cömert ve tatlı olması gerekmiyordu. Bu kadar iyi bir insan olduğu için ona her zaman çok minnettarım. Bir bakıma, gitmesinden dolayı biraz üzüldüm ama o çok destekleyiciydi ve 'Bunu hak ediyorsun' diyordu. Bu, durumu çok daha özel kılıyordu. Şampiyonluğu kazandığım gece eğitmenim Booker T'nin yorum yapması, erkek arkadaşımın da orada olması benim için çok önemliydi. Onların orada olup ve şampiyonluk kemerini ellerimde tutmam için bana vermeleri... Her şey hayalden ibaret gibi geldi. 13 yaşımda çıktığım bu güreş yolculuğunda yaşadığım her şey, tüm denemeler ve sıkıntılar, inişler ve çıkışlar, tüm o anlar buna değdi. Sonunda gerçek oldu ve sonunda oldu. Çılgıncaydı.''
Kaynak