Royal Rumble 2025 Spoiler | Erkekler Royal Rumble Maçı

Konular
7,531
CM Punk
Erkekler Royal Rumble Maçı

Maçın sonunda John Cena, Jey Uso ve Logan Paul kaldı. Paul ve Jey birbirlerine bakıyor ve birbirlerine yumruklar vuruyorlar ancak Jey, Paul'e bir enzuigiri vuruyor ve Cena, Jey'i göğsünden köşeye savuruyor. Cena, Paul'u Jey'in üzerine gönderip ardından iki adamı da omuzlarına aldı ve çifte Attitude Adjustment yapmak istedi. Jey inip Paul'a superkick vurdu ve Cena, Paul'u eledi. Jey ve Cena daha sonra karşılıklı yumruklar vurdu. Cena, Jey'i omurgasına çarparak mindere gönderdi ve Five Knuckle Shuffle yaptı. Jey'i omuzlarına aldı ama Jey kaçtı ve ona bir superkick vurdu. Cena'ya bir Spear vurdu ama Cena, Jey'i üst ipten aprona attı. Jey dayandı ve Cena'yı apronda yanına aldı. Karşılıklı yumruklaştılar. Cena, Jey'i Attitude Adjustment için ayağa kaldırdı ancak Jey kaçtı ve Cena'yı arkasından iterek yere düşürdü.

Kazanan: Jey Uso

GiwJucPWMAAdxdS

Maçtan sonra Cena ringe girdi ve Jey'e sarılarak onu tebrik etti. Michael Cole, Wade Barrett ve Pat McAfee ona katılırken Jey kalabalıkla birlikte kutlama yaptı.​

DarylDiXoN

Ne yaptıysam onun için ⏱
Konular
4,899
Will Ospreay
CM Punk
Tarihteki en kötü RR maçı.

DarbyAllin1

My Name is Tony Khan
Top Poster Of Month
Konular
2,039
Darby Allin
Maçın sonucu bayağı bir şaşırtı valla.

#1CMPunkFan

3 TIMES BEST FAN
Konular
490
Web sitesi
instagram.com
CM Punk
CM Punk
İyi ki canlı kalmışım, uyanıp izliyim desem yediğim spoilerle kendime gelemezdim herhalde..

Vankoff

Kayıtlı Üye
Konular
10
Tommaso Ciampa
Mükemmel sonuç, kadınları da Roxanne kazanmalıydı zaten

Orton Strike

Emekli
Konular
441
Randy Orton
-
Bu kadroya göre oldukça kötü bir booking, onu söyleyeyim ama muhtemelen birazdan gelecek sinkaflı yorumların aksine ben Jey adına sevindim, o kadar reaksiyon aldıktan sonra Kofi gibi bir underdog hikayesi hak ediyordu ama WM’de ana kemer maçına çıkmayı bekleyen birçok elit güreşçi varken bu karar ciddi tartışılır.

Meet with HLY

XXXX XXXX XXX
Konular
62
Seth Rollins
-
Aynen kanka ben John Cena, farewell tour yapıyorum da wwe shoptan ürünlerimi alın. Her hafta şovda olcam 😎😎You cant see me 🚫. Aynen kanka grand slam falan düşünüyorum, final ya ;);). 17x olcam kanka rekoru hak ediyorum final turuna yakışır olsun. He kanka bir de if you want some, come get some kanka 🖐️ 🖐️.