Royal Rumble 2025 Spoiler | Kadınlar Royal Rumble Maçı

Konular
7,531
CM Punk
Kadınlar Royal Rumble Maçı

Son üç kişi Nia Jax, Charlotte Flair ve Roxanne Perez. Jax ve Flair ikilisi Perez, Flair'ın yaralı dizine vurmadan önce kavga ediyor. Perez, Flair'ın dizine saldırdı ve Jax onları yere sermeden önce hamle yaptı. Jax, Perez'i yakaladı ve onu aprona koymaya çalıştı. Flair, Jax'i üst ipin üzerinden düşürdü.

Nia Jax elendi.

Flair, Perez'i yakalıyor ama Perez onu geri püskürtüyor. Flair daha sonra Perez'e apronda tekme atarak 2025 Kadınlar Royal Rumble'ı kazandı. Flair ikinci kez Royal Rumble galibi oldu.

Kazanan: Charlotte Flair

GivgKljWEAApAxI

jesse pinkman

ospreay
Konular
7,206
The Rock
Nikki Bella'nın kıçını salladığı anda bu maçın harika bir maç olduğunu anlamıştım. Charlotte harici de birinin kazanması absürt olurdu. Her şey çok güzeldi. AJ Lee, Larry'e bakıyor bu arada.

YESMovement

Emekli
Konular
2,779
Charlotte'ın kazanacağı çok belli olduğu için sonuçsal olarak değil de kişiler bazında keyif almaya çalıştım izlerken. NXT isimlerine pek hakim değilim ama onun haricinde sadece Alexa ve Nikki'yi görmek bile beni tatmin etti. Onun haricinde Liv'in yine iyi bir performans göstermesi de güzel bir detay oldu. Umarım WrestleMania sezonunda elle tutulur bir senaryoda görürüz onu. Charlotte'ın ben de Tiffy'e gideceğini düşünüyorum umarım bu süreçte Tiffy'i gerçek bir şampiyon olarak gösterip maçın beklenti seviyesini en yüksek seviyede tutarlar.

Imperium

if you smell what Imperium is cooking
Konular
5,345

Triple H denen lale tıraş olurken random şekilde yazdığı bir kadın rumble olmuş.

Ulan mal değneği zaten sosyal medyada Charlotte kazanacak olarak sızıldı son 3'e Charlotte vs. Perez vs. Nia koymaktan utanmadı son ikiliye Flair vs Perez koyarak kazananın inandırıcılığını öldürdün seyirci mal sanki Perez kazanacak kafasında mı olacaktı.

Çok basit ve açık ara belli bir kadınlar rumble galibi gösterdi bizlere süper ultra mega zeka Triple H.

Charlotte tebrik ederim...​

LegenDWyatt

Hall Of Famer
Konular
121
The Fiend
-
Nikki Bella hariç güzel bir sey yok.

Charlotte olsam, senaryo kağıdının son 3-5 cümlesini, yani nasıl kazandığımı gördügümde pılımı pırtımı toplayıp direksiyonu AEW'ya veya NJPW'ye kırarım. Gerçi onlar senin ayağına gelir de neyse.

Colossal Visionary

Kayıtlı Üye
Konular
202
Seth Rollins
PAC
Göstere göstere yaptılar. O yüzden hiç şaşırmadım. Tiffy vs Charlotte geliyor.

Poseidon

Best In The World
Konular
2,028
Bayley
Charlotte'ın Royal Rumble almasına ihtiyaç var mıydı bence yoktu.

Straight Edge Savior

Don't Wanna Think
Konular
4,724
Kazuchika Okada
-
Sonucu bariz belliydi geri dönen isimler güzeldi keşke AJ Lee'de olsaydı keyif aldım maçtan.