Samuel Shaw mikrofonu alıyor ve bir süre etrafına bakıyor.
Hepiniz suçlusunuz. Postmortem kaybedene kadar onlara hak tanıdınız. Neden? Siz böyle tuhaf şeyleri seversiniz. "Farklı." Birbiri ile alakasız iki adam oldukları için şans tanıdıkça tanıdınız. Postmortem kaybetsin istediniz. Sizi rahatsız mı ediyorduk? Bundan sonra çok daha fazlasına tanık olacaksınız. Priest kızdı, Bray kızdı, Samuel kızdı. Sizi temin ederim ki Brodie tırına atlayıp kaçacak. Peşinden toplumdan dışlananların cinsel tercihine sahip Dalton da gidecek. Dışarıda hiçbir başarınız olmayacak çünkü tüm bu insanlar peşinizden gelmeyecek. Size defalarca hak kazandıracak insan yok. "Dalton abimgile geliyor sanırım kemer, Dalton ve Brodie Lee'ye tebrikler kemer değişimini bekliyordum, Feathered & Hairy!" Hepsi birer aptal. Sizi bunca zaman desteklediler çünkü Postmortem onlar için fazlaydı. Onlar eğlenceli insanların kemer sahibi olmasını istedi. Turnuva finalinde bir kadının bulunduğu şirkette ne bekliyoruz ki? Feminizm, LGBT saçmalıkları, değil mi? Hiçbir vasfı olmayanlar çok fazla hak kazanıyor ve eninde sonunda kemerleri alıyorlar. Dünya çok saçma bir yer oldu. Topluluk ne isterse o oluyor. Kaybettiğimiz savaş sonrası bir mesaj aldım. Bu maçı skandal olarak nitelendirdi. Bu utanç hepinizin. Postmortem çok daha fazlasını almalıydı. Best Friends gibi hak edilmemiş uzunlukta reigne sahip şaklabanlardan kurtardık sizi. Tarihin en uzun şampiyonları? (Samuel Shaw'ın yüzünde sapıkça bir gülümseme beliriyor.) Gerçekten iyi bir takım mıydı onlar? Cevabı ben vereyim, hayır. İnsanların abartısı ve destekleri ile bunca zaman korudular. Şimdi ise kimse kemerlerini onlar kadar koruyamayacak. Sebebi bariz: Onları ilginç bir şekilde koruyan bir "melek" vardı. Dışarıdan bakanlar sıkıntıdan kanallarını değiştirirken içeride onlar desteklendi, kemerleri unutturdular. Postmortem ile o kemer hatırlandı. Eğlence isteyen insanlar arenayı terk edip stand-up izlemeye gitsin. Burada soytarılık yapmak için bulunmuyoruz. Daha fazla vahşet, kan, nefret kazanmak için savaşıyoruz. Diğer takımların istediği şeyin aksine. House of Truth saçmalıklarından kurtulduğumuza göre sadece siz ve biz varız. Burnunu sokma hatası yaparsa bir de Ricochet. Savaşa hazırız.
Samuel Shaw mikrofonu yere bırakıyor ve ekran kararıyor.