RPG: Ateş Bir Kez Daha Yanıyor

Patron

Müdüriyet No More
Konular
2,188
-
Değerli RPG oyuncuları,

Uzun süredir mali krizlerle boğuşan Güreştürkiye Wrestling, son borçlarını ödemesiyle beraber iflasını kaldırarak bir kez daha faaliyete geçmekte.

Bu süreçte bizlerle beraber yeni bir serüvene atılmak isteyen oyuncularımızı, eski ruh ve heyecanla aramızda görmeyi dört gözle bekliyoruz.

Vance Archer'dan Raven'a, Kevin Steen'den Curt Hawkins'e, Sting'den Joey Janela'ya kadar ilmek ilmek örülmüş olan hikayemizin son dansı için duyurularımız yakında yapılacaktır.

RPG'de daha önce baş göstermiş tatsız olayların yaşanmaması için, sevgi ve saygı çerçevesinde, kimsenin bir diğerine şahsi meselelerden dolayı kusur atfetmediği, Yönetimimizin forum genelinde belirtmiş olduğu kuralların RPG bölümü kapsamında da geçerliliğini koruduğu bir dönem olacağını vurgulamakta fayda görüyoruz. RPG bölümünde baş gösterecek benzer bir problemde, bölümün yeniden inaktif olması başta olmak üzere, oyunculara da ağır yaptırımlar uygulanabileceğinin altını çiziyor, oyunun bir bütün olarak ayakta kalabilmesi için sevgi ve saygı ortamının her zaman korunması gerektiğini bütün oyuncularımıza iletiyoruz.

Aynı tarihçeyle, eski unvanlarla, eski şovlarla ancak yeni bir sayfayla karşınızda olacağız. Detaylı duyurular için takipte kalmanızı diler, şimdiden iyi haftalar dileriz.

- Patron

Karakter Merkezi aktif edilmiştir:

Son düzenleme:
Konular
10,907
Sting
Hayırlısı olsun. Forumun işleyişi için bunda da yer alacağız, aktifliğimiz über olmasa da maksat destek olsun. Yolunuz açık olsun.

Ensiferum

Днепропетровск
Konular
631
Bray Wyatt
Bray Wyatt
Hayırlı olsun. Buralarda oluruz.

The MANIAC

Naber Müdür?
Konular
405
Bobby Lashley
Dijak/Christopher Wyatt
RPG denemem şart oldu sanırım. Biraz bilgi birikimine sahip olursam tamamdır.(Okul sonrası olursa (haziran) daha iyi olur benim için)

Brock_Lesnar

yedim.
Konular
846
Brock Lesnar
Brock Lesnar
Ben maalesef katılamayacağım. Eğer Haziran sonrası devam ederse son gaz gelirim katılmaya.

The MANIAC

Naber Müdür?
Konular
405
Bobby Lashley
Dijak/Christopher Wyatt
Araştırma yaparım arşivden. Çözerim belki.

Konular
90
Chris Jericho
Hayırlı olsun oynamaya vaktim olmaz ama arada bakarım şovlarınıza.