Hayırlı olsun.
Hell's Gate Dark Side Katılım 23 Haz 2020 Konular 1,869 Mesajlar 24,873 Tepkime puanı 4,647 Puanları 875 Yaş 17 Konum Azerbaycan Undertaker Undertaker 13 Mar 2023 #21 Hayırlı olsun.
the wow Katılım 23 Ağu 2011 Konular 250 Mesajlar 5,663 Tepkime puanı 69 Puanları 1,325 Shawn Michaels - 13 Mar 2023 #22 Şovları takip etmeye çalışacağım. Bakalım o eski havayı alabilecek miyim. Ekibe bol şans dilerim.
Iron Cannonball Prodigy of the World Katılım 26 Kas 2013 Konular 3,949 Mesajlar 43,654 Tepkime puanı 9,276 Puanları 1,835 Yaş 25 Konum Цариград-Турция Tommaso Ciampa - 13 Mar 2023 #23 Seçtiğimiz güreşçiye kendimiz gimmick yani karakter verebiliyor muyuz? Yani örneğin ben Mustafa Ali karakterini seçip ona Hz.Ali'den referanslar yapan ultra heel karakteri verebilir miyim?
Seçtiğimiz güreşçiye kendimiz gimmick yani karakter verebiliyor muyuz? Yani örneğin ben Mustafa Ali karakterini seçip ona Hz.Ali'den referanslar yapan ultra heel karakteri verebilir miyim?
The Pariah We work, To earn the right to work Katılım 4 Ağu 2014 Konular 175 Mesajlar 7,524 Tepkime puanı 1,356 Puanları 1,210 Yaş 27 Konum Ankara Tiffany Stratton - 13 Mar 2023 #24 Porridge Boss' Alıntı: @The Pariah göreve bohhohoyt. Genişletmek için tıkla ... Son hatırladığımda benden neftet ediyordun. Benim böyle bir oluşumun içinde olmamı isteyeceğini sanmıyorum açıkcası. Kinayeye de gerek yok. Olgun insanlarız ikimiz de.
Porridge Boss' Alıntı: @The Pariah göreve bohhohoyt. Genişletmek için tıkla ... Son hatırladığımda benden neftet ediyordun. Benim böyle bir oluşumun içinde olmamı isteyeceğini sanmıyorum açıkcası. Kinayeye de gerek yok. Olgun insanlarız ikimiz de.
Straight Edge Societh "Finished The Story!" Katılım 23 Ara 2013 Konular 7,274 Mesajlar 30,560 Tepkime puanı 21,658 Puanları 1,795 Yaş 24 Konum Trabzon CM Punk 13 Mar 2023 #25 Herkes için hayırlısı olsun. Umarım bu kez başarabilirsiniz. Bu son şansın iyi değerlendirilmesini isterim. Ben çok anlamasam da forumda seveni bol olan bir oyunun başarılı olması beni mutlu eder. Ayrıca konuda belirtildiği gibi en ufak bir krizde çok ciddi cezalar verileceğini hatırlatmak isterim. Saçma sapan egolar yüzünden forumun huzurunun bozulmasına izin veremeyiz. Bir kriz yaşanırsa önceki dönemler gibi RPG'yi kapatmakla kalmayıp daha ağır cezalar vereceğimizi söylemek isterim.
Herkes için hayırlısı olsun. Umarım bu kez başarabilirsiniz. Bu son şansın iyi değerlendirilmesini isterim. Ben çok anlamasam da forumda seveni bol olan bir oyunun başarılı olması beni mutlu eder. Ayrıca konuda belirtildiği gibi en ufak bir krizde çok ciddi cezalar verileceğini hatırlatmak isterim. Saçma sapan egolar yüzünden forumun huzurunun bozulmasına izin veremeyiz. Bir kriz yaşanırsa önceki dönemler gibi RPG'yi kapatmakla kalmayıp daha ağır cezalar vereceğimizi söylemek isterim.
Patron Müdüriyet No More Katılım 5 May 2012 Konular 2,188 Mesajlar 9,701 Tepkime puanı 1,219 Puanları 1,555 - 13 Mar 2023 #26 Iron Cannonball' Alıntı: Seçtiğimiz güreşçiye kendimiz gimmick yani karakter verebiliyor muyuz? Yani örneğin ben Mustafa Ali karakterini seçip ona Hz.Ali'den referanslar yapan ultra heel karakteri verebilir miyim? Genişletmek için tıkla ... Karakter Kişiselleştirme’den karakter müziğinizi ve gimmick’inizi ayarlayabilirsiniz. Bu gimmickin nasıl işleneceği ve heel/face durumuyla ilgili takdir ekibe ait olacak ancak canlandırmak istediğiniz gimmicki ana hatlarıyla koruruz.
Iron Cannonball' Alıntı: Seçtiğimiz güreşçiye kendimiz gimmick yani karakter verebiliyor muyuz? Yani örneğin ben Mustafa Ali karakterini seçip ona Hz.Ali'den referanslar yapan ultra heel karakteri verebilir miyim? Genişletmek için tıkla ... Karakter Kişiselleştirme’den karakter müziğinizi ve gimmick’inizi ayarlayabilirsiniz. Bu gimmickin nasıl işleneceği ve heel/face durumuyla ilgili takdir ekibe ait olacak ancak canlandırmak istediğiniz gimmicki ana hatlarıyla koruruz.
RebelVoice Emekli Katılım 25 Tem 2012 Konular 5,760 Mesajlar 19,385 Tepkime puanı 675 Puanları 1,810 Konum Eskişehir - - 13 Mar 2023 #27 Bizden geçti ya..
Rise Above Hate Banned R R Katılım 21 Mar 2012 Konular 822 Mesajlar 26,311 Tepkime puanı 976 Puanları 1,580 Becky Lynch AJ Styles 9 Nis 2023 #28 Oynayan arkadaşlara başarılar dilerim, yeni gördüm. Rehber hazırlamıştım yıllar önce fakat fikir danışmak, herhangi bir konuda yardım almak için özelden ulaşabilirsiniz. Müsait olamıyorum pek ama elimden geldiğince yardımcı olurum.
Oynayan arkadaşlara başarılar dilerim, yeni gördüm. Rehber hazırlamıştım yıllar önce fakat fikir danışmak, herhangi bir konuda yardım almak için özelden ulaşabilirsiniz. Müsait olamıyorum pek ama elimden geldiğince yardımcı olurum.
#1CMPunkFan July17th Katılım 22 Ara 2011 Konular 484 Mesajlar 8,206 Tepkime puanı 2,810 Puanları 1,640 Yaş 28 Konum Yalova,IL Web sitesi instagram.com CM Punk CM Punk 9 Nis 2023 #29 Straight Edge Societh' Alıntı: Herkes için hayırlısı olsun. Umarım bu kez başarabilirsiniz. Bu son şansın iyi değerlendirilmesini isterim. Ben çok anlamasam da forumda seveni bol olan bir oyunun başarılı olması beni mutlu eder. Ayrıca konuda belirtildiği gibi en ufak bir krizde çok ciddi cezalar verileceğini hatırlatmak isterim. Saçma sapan egolar yüzünden forumun huzurunun bozulmasına izin veremeyiz. Bir kriz yaşanırsa önceki dönemler gibi RPG'yi kapatmakla kalmayıp daha ağır cezalar vereceğimizi söylemek isterim. Genişletmek için tıkla ... Yeşil Admin, geçmişte ki olaylar neydi ? Her RP başında bu uyarıyı gördüm yıllarca. Ama detaylara hakim değilim, aramıza yeni katılan arkadaşlar içinde güzel bir bilgi olabilir. Aydınlatır mısınız ?
Straight Edge Societh' Alıntı: Herkes için hayırlısı olsun. Umarım bu kez başarabilirsiniz. Bu son şansın iyi değerlendirilmesini isterim. Ben çok anlamasam da forumda seveni bol olan bir oyunun başarılı olması beni mutlu eder. Ayrıca konuda belirtildiği gibi en ufak bir krizde çok ciddi cezalar verileceğini hatırlatmak isterim. Saçma sapan egolar yüzünden forumun huzurunun bozulmasına izin veremeyiz. Bir kriz yaşanırsa önceki dönemler gibi RPG'yi kapatmakla kalmayıp daha ağır cezalar vereceğimizi söylemek isterim. Genişletmek için tıkla ... Yeşil Admin, geçmişte ki olaylar neydi ? Her RP başında bu uyarıyı gördüm yıllarca. Ama detaylara hakim değilim, aramıza yeni katılan arkadaşlar içinde güzel bir bilgi olabilir. Aydınlatır mısınız ?
The Awesome Killer 👑 Katılım 27 May 2012 Konular 267 Mesajlar 15,175 Tepkime puanı 1,047 Puanları 1,475 Yaş 27 Konum Bursa - - 9 Nis 2023 #30 Rise Above Hate' Alıntı: Oynayan arkadaşlara başarılar dilerim, yeni gördüm. Rehber hazırlamıştım yıllar önce fakat fikir danışmak, herhangi bir konuda yardım almak için özelden ulaşabilirsiniz. Müsait olamıyorum pek ama elimden geldiğince yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla ... Boşver yardımseverliği falan karakter al.
Rise Above Hate' Alıntı: Oynayan arkadaşlara başarılar dilerim, yeni gördüm. Rehber hazırlamıştım yıllar önce fakat fikir danışmak, herhangi bir konuda yardım almak için özelden ulaşabilirsiniz. Müsait olamıyorum pek ama elimden geldiğince yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla ... Boşver yardımseverliği falan karakter al.