RPG: Ateş Bir Kez Daha Yanıyor

Konular
250
Shawn Michaels
-
Şovları takip etmeye çalışacağım. Bakalım o eski havayı alabilecek miyim. Ekibe bol şans dilerim.

Iron Cannonball

Prodigy of the World
Konular
3,949
Tommaso Ciampa
-
Seçtiğimiz güreşçiye kendimiz gimmick yani karakter verebiliyor muyuz? Yani örneğin ben Mustafa Ali karakterini seçip ona Hz.Ali'den referanslar yapan ultra heel karakteri verebilir miyim?

Straight Edge Societh

"Finished The Story!"
Konular
7,274
CM Punk
Herkes için hayırlısı olsun. Umarım bu kez başarabilirsiniz. Bu son şansın iyi değerlendirilmesini isterim. Ben çok anlamasam da forumda seveni bol olan bir oyunun başarılı olması beni mutlu eder.

Ayrıca konuda belirtildiği gibi en ufak bir krizde çok ciddi cezalar verileceğini hatırlatmak isterim. Saçma sapan egolar yüzünden forumun huzurunun bozulmasına izin veremeyiz. Bir kriz yaşanırsa önceki dönemler gibi RPG'yi kapatmakla kalmayıp daha ağır cezalar vereceğimizi söylemek isterim.

Patron

Müdüriyet No More
Konular
2,188
-
Seçtiğimiz güreşçiye kendimiz gimmick yani karakter verebiliyor muyuz? Yani örneğin ben Mustafa Ali karakterini seçip ona Hz.Ali'den referanslar yapan ultra heel karakteri verebilir miyim?
Karakter Kişiselleştirme’den karakter müziğinizi ve gimmick’inizi ayarlayabilirsiniz. Bu gimmickin nasıl işleneceği ve heel/face durumuyla ilgili takdir ekibe ait olacak ancak canlandırmak istediğiniz gimmicki ana hatlarıyla koruruz.

Konular
822
Becky Lynch
AJ Styles
Oynayan arkadaşlara başarılar dilerim, yeni gördüm. Rehber hazırlamıştım yıllar önce fakat fikir danışmak, herhangi bir konuda yardım almak için özelden ulaşabilirsiniz. Müsait olamıyorum pek ama elimden geldiğince yardımcı olurum.

#1CMPunkFan

July17th
Konular
484
Web sitesi
instagram.com
CM Punk
CM Punk
Herkes için hayırlısı olsun. Umarım bu kez başarabilirsiniz. Bu son şansın iyi değerlendirilmesini isterim. Ben çok anlamasam da forumda seveni bol olan bir oyunun başarılı olması beni mutlu eder.

Ayrıca konuda belirtildiği gibi en ufak bir krizde çok ciddi cezalar verileceğini hatırlatmak isterim. Saçma sapan egolar yüzünden forumun huzurunun bozulmasına izin veremeyiz. Bir kriz yaşanırsa önceki dönemler gibi RPG'yi kapatmakla kalmayıp daha ağır cezalar vereceğimizi söylemek isterim.

Yeşil Admin, geçmişte ki olaylar neydi ? Her RP başında bu uyarıyı gördüm yıllarca. Ama detaylara hakim değilim, aramıza yeni katılan arkadaşlar içinde güzel bir bilgi olabilir. Aydınlatır mısınız ?

Konular
267
-
-
Oynayan arkadaşlara başarılar dilerim, yeni gördüm. Rehber hazırlamıştım yıllar önce fakat fikir danışmak, herhangi bir konuda yardım almak için özelden ulaşabilirsiniz. Müsait olamıyorum pek ama elimden geldiğince yardımcı olurum.
Boşver yardımseverliği falan karakter al.