Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RPG: Bak Yine Yaklaşıyor Fırtına
WYATT! Işıklar sönüyor.
Girişte gaz lambasıyla Bray Wyatt, sağında Dutch ve solunda Christopher Wyatt'la beraber rampada beliriyor. Wyattlar ringe ilerlerken kamera Bray'e yakınlaşıyor ve "fools" diye söylendiğini görüyoruz Wyatt'ın seyirciye bakarak. Wyatt ringe girip lambaya üflüyor ve arenaya bakıyor.
GASP EDİLDİNİZ. Sizleri, ırmakları altın gibi akan diyarlara götürecek olan lideriniz Bray Wyatt, Royal Rumble'ı kazanacakken gündelik hayatta ne yaşıyorsanız bire bir aynısı oldu: Siyahi bir adam sizi gasp etti.
Wyatt yuhalanıyor, seyirciye bakıyor.
Bendeniz, keşmekeşlerin içinden her daim muzaffer çıkan, hikayelerin her daim sonunu yazan ve gerektiği zaman başrolün yerini bir figüranla değiştiren kukla ustasıyım. Ben, GTW'nun bugününün, geçmişinin ve geleceğinin yegane teminatıyım. Ancak bütün bu gerçeklere rağmen kader ufak bir cilveyle hepimizi kenara atabiliyor.... Carmelo Hayes... Adını kim biliyordu? Hikayesini kim merak ediyordu? Ona Carmelo Hayes adını vererek sahaya süren güçler, bu şarlatanın gideceği yolun hangi sokağa çıkacağını düşünüyordu? Bütün bu soruların cevapları bende yok ama zorunda kalırsam söke söke almasını bilirim. (Wyatt yuhalanıyor.) Bütün bu keşmekeşin arasında, benim zaferim davullarla ve zurnalarla yaklaşırken piyangodan çıkan bu küçük piyonun ipini kim tutuyor? Ve bu soytarıyı, karşıma rakip diye süren güçler; Bray Wyatt'ın gazabının göze almaktan hiç korkmuyorlar mı? Evlatlarım, ardı arkası kesilmeyen sorularla karşı karşıyayız. Ancak sizlerin de fark edebileceği gibi, Bray amcanızın yüzü gülüyor. (Wyatt sırıtıyor.) Madem ben kaybeden tarafım, madem bir çaylak tarafından kenara atıldım, neden bu kadar iyi hissediyorum? Çünkü bu işin sonunu biliyorum madamlar ve mösyöler.. Bray amcanız Wrestlemania maceralarında her zaman son bileti kesen adam olur. Ve ben, iddia ediyorum: No Way Out'ta Dünya şampiyonluğu benim ellerimde yükselecek. Hepsini teker teker ezeceğiz ve bize ait olanı söke söke alacağız. Ben ve ailem, kesilmesi gereken cezaları keseceğiz. Ve sadece bir kişiyle de sınırlı kalmayacak. Carmelo Hayes, Dean Ambrose, John Cena... İsimler artmaya devam ediyor ve bütün bunun tek anlamı kasabın tezgahında kesilmesi gereken daha çok et demek. Carmelo Hayes, seni hangi balçıktan türettiler bunun bilmiyorum evlat ama bitiremeyeceğin bir işi başlattığını biliyorum. Siz siyahlar birbirinizin kardeşi olduğunuza inanıyorsunuz. Bundan 3 ay önce senin "kardeş"lerinden biri olan Uhaa Nation'ı bir böcek gibi ezdim. Irkçılığı temsil ettiği iddia edilen Güneyli bayrağını göndere çektim ve bütün siyahları tarihe gömecek bir galibiyetle kimin daha üstün ırk olduğunu göstermiş oldum. Ve sen, sıradaki diğer domino taşından ibaretsin. Seninle işim çok sürmeyecek, zira Wrestlemania ana gösterisinde biz Wyattları bekleyen bir kıyam var ve sen bizim asıl savaşa atlarımızı sürerken yüzüne gürz sallayarak işini bitireceğimiz basit bir köylü eniğinden başka bir şey değilsin. Ve Dean Ambrose, gerçekten Royal Rumble hayalleri mi kuruyordun evlat? Royal Rumble, sert gerçeklerle yüzleşme mekanıdır ve ben seni kendine bile itiraf etmekten korktuğun o acı gerçekle yüzleştirdim: Senin yerin ana sahneler değil, senin yerin, Wyatt Ailesinin gövde gösterisi yapacağı ana sahnelerden önce ara sıcak olarak bu arenadaki sefillere soytarılık etmek. Dilin dışarıda bu ringe gelirsin, eşyalarla beraber insanlara bir kördöğüşü sunar ve yarım porsiyonluk zaferlerle idare edersin. Senin kabiliyetin ve istidadın ancak bu kadarına yeter. Bunun ötesine geçmeye çalıştığında neler yaşayabileceğini bizzat Bray amcanın elinden tecrübe ettiğine göre, artık zıplayamayacağın yüksekliklere çıkmaya aht etmemen konusunda gerekli dersi almışsın demektir. Kardeşim, kimyagerim Dutch'tan bir hırsız gibi aşırdığın o şampiyonluğa gelince; Hardcore Şampiyonluğu hala Wyatt Ailesinin malıdır. Ve bizler, evimize giren hırsızları adalete teslim etmeyiz; onlara kendi yöntemiyle ödeme yaparak eşyamıza karşı ruhunu gasp ederiz. Royal Rumble geride kaldı.. ve sen; Royal Rumble'da, yarın, ondan sonraki gün, Xplosion'da, Great Thunder'da veya karının kollarında huzurla uyuduğun herhangi bir gece bedeli ödeyerek bize ait olanı geri vereceksin.
Wyatt sandalyesinde sallanarak Wrestlemania logosuna bakıyor.
Bak yine yaklaşıyor fırtına,
Bak yine yükseliyor dalgalar,
Yıllardan sonra, yollardan sonra,
Şarkılar söylüyor çocuklar...
Wrestlemania dönemleri, fırtınalı bir deniz gibidir. Ve benim gemim, o fırtınalarda hiç bir zaman batmayan amiral gemisiyken; Ambrose ve Hayes gibi adamlar köhne balıkçı tekneleriyle bu sularda boğuşmaya çalışıyorlar. Biraderlerim ve bacılarım, sizlere bir şeyin teminatını veriyorum: Wrestlemania 8 geldiğinde, akbabalar yine kanatlanacak. Fırtına, yeniden kopacak ve bizim bozkırlarda devam ediyor gibi görünen yolculuğumuzu sonu yine denizlere varacak. Follow... the buzzards.
@The MANIAC @LasVegasValisi
Eline mikrofonu alan Christopher konuşuyor.
C.W: Geçen geceden sonra çok düşünme fırsatım oldu. Ailemizin geldiği son noktada kardeşim,ben ve babam durumumuzun pekte iyi olmadığı kanaatine vardık. Bizimle sidik yarıştırmaya çalışan mahlukatların ne kadar gerizekalı olduğu ve sonlarının mezarlıkta biteceğini söylemek isterim. Ne Dean ne de Carmelo bizimle boy ölçüşemez. Küllerimizden doğup Wyatt Family'e bulaşmanın ne olduğunu herkese göstereceğiz. Babamın ırkçı olduğunu düşünenler için ise adaleti tescil eden birisi eğer ırkçısa en büyük ırıkçı babamdır.
@Ensiferum @LasVegasValisi
Christopher mikrofonu Dutch’a veriyor ve Dutch konuşmaya başlıyor.
Dutch: Royal Rumble... Ailem ve benim için berbat geçen bir şov oldu. Aptal Dean Ambrose kemerimi olası Rumble galibiyetine tercih etti. Şimdilik kemerle güzel vakit geçirsin ama eninde sonunda onu ya ben ya da ailemden birisi geri alacak. Carmelo Hayes sana da gelecek olursak, aileme bulaşmak senin ne haddine? Kardeşim Wyatt seni öyle bir harcayacak ki pişman olacaksın. No Way Out’ta yeniden ailemizi kalkındıracağımıza emin olun ve bizimle kalın.
Dutch mikrofonu yere bırakır ve Wyatt Family müzikle beraber ringi terk eder.
Son düzenleme: