RPG: Başlıksız Konuşma Gösterisi Vol. 2

619Rey619

#Hedef23
Konular
291
Rob Van Dam evinde arkadaşı ile sohbet ediyor, sohbet ilerledikçe arkadaşının adının Abdürrahim Binbiriklioğlugil olduğunu anlıyoruz.

Abdürrahim Binbiriklioğlugil: Ne değişik adamsın ya, kemeri kazandıktan sonra hemen arenadan çıkıp gitsene evine. Araba falan beklemene ne gerek var?

Rob Van Dam: Sana laf atmayı çok isterdim ancak atmayacağım. Mesela bana vizyona girmeden önce, ilk gün gideceğim dediğin ancak hala gitmeediğin Deadpool 2 hakkında spoiler verip seni sinirlendirebilirim. Ama bunu yapmayacağım. Geçmiş geçmişte kaldı, benim bugüne bakmam gerek. Sürekli geçmişi ararsam ve nerede o eski günler diye düşünürsem bunun bana bir faydası olmaz. Eskiden Iniesta ve Xavi de Barcelona'da oynuyordu. Şimdi biri All-Sadd'da, biride Vissel Kobe'de oynuyor. Fakat geçmişe bir anlık dönecek olursak yaptıklarımı göz ardı etmememiz gerekir. Zorlu günleri geride bıraktım ve yükseldim. Ardından düşüş yaşadım ve tekrar yükseldim. En son DoR'a döndüğümde yine düşüş yaşadım. Hatta kendimden soğudum diyebilirim. Fakat daha sonra tekrar yükseldim, sonra sakatlanarak şirketten ayrıldım. Şimdi de dönüşüm hızlı oldu, mesela kaşla göz arasında kimse fark etmeden Jay White'ı eledim. Ondan sonra çıkan olayları biliyorsun.

Abdürrahim Binbiriklioğlugil: Hayır bilmiyorum, şovu izlemedim. Senin de kemeri kazanıp kaybettiğini senden öğrendim.

Rob Van Dam: Vay be bende boşuna konuştum sana o kadar. Ama hiç bir şey boşuna değildir. Konuşmakta iyi geldi, biraz daha konuşayım. Öhm öhm. Hardcore Championship'i kazanmayı benim için bir basamak ve kendimi yeniden ispat etmek olarak görüyordum. Kazandım da zaten, ancak arkamdan tuzak kuran bir p******k yüzünden Elias'a kaybettim. Biraz hızlı yükseldim ancak bu yükselişlerin hemen ardından bir düşüşüm oluyor. Biraz değişik bir örnek olacak ama, tam 4 oldum derken bir anda 1'e geri dönüyorum. Neyse, Abdürrahim biraz da FIFA oynayalım.

(RVD FIFA 18'i açıp ortamı hazırladıktan sonra Liverpool'u seçiyor. Abdürrahim de Manchester City'i seçiyor. Uzun süre maçta gol olmazken, son dakikada Mane savunmanın arkasına bir top atıyor ve Firmino golü atıyor. Maç 1-0 biterken maç sonu Abdürrahim çıldırıyor.)

Abdürrahim Binbiriklioğlugil: O****u çocuğu, şerefsiz, p******k hakem kabak gibi ofsaytı görmüyor.

Rob Van Dam: Öncelikle ofsayt tanım şöyledirı; topa en son vurulduğunda, yani pas verildiğinde atak yapan takımın en ileri uçtaki oyuncusunun karşı takımın kale çizgisine rakip savunma oyuncularından daha yakın olması ofsayt olarak tanımlanır. Başka bir anlatışla atak yapan takımın en ilerideki oyuncusu top kendisine doğru gelirken, rakip takımın en gerideki savunma oyuncusundan daha çok kaleye yakınsa ofsayt olur. Bu durumda yan hakem bayrak kaldırır ve karşı takım endirekt serbest vuruş kullanır.

(Abdürrahim Binbiriklioğlugil vay anasını der gibi bakarken RVD biraz gülüyor ardından da konuşmaya devam ediyor.)

Rob Van Dam: P******k ise dün benim kemeri kaybetmeme sebep olan görevlidir. Umarım kız arkadaşı ondan, Elias'ın kötü geçen konserinden sonra ayrılmıştır.
Şerefsiz de Yiğit Alp Çavdar'dır.

Abdürrahim Binbiriklioğlugil: O kim?

Rob Van Dam: İnsanları kandıran şerefsiz Youtuberın teki işte. Yok Çorum da ağlayan kız evime geldi, yok uzaylılar ülkeyi bastı, yok katil palyaço evime geldi. Yok ebesinin nikahı. Küçük çocukları anlarımda aklı başında olup buna inananlarda var. Ve sona geldik. O****u çocuğu da Sergio Ramos'tur. Takımının finali kazanabilecek gücü olduğunu bilirken, bilerek ve isteyerek Mohammed Salah'ı sakatladı.

Abdürrahim Binbiriklioğlugil: Ağla futbol romantiği.

Rob Van Dam, Abdürrahim Binbiriklioğlugil'e söverken kameralar kapanıyor ve bu acayip Konuşma Gösterisi sona eriyor.