RPG: Başlıksız Konuşma Gösterisi

619Rey619

#Hedef23
Konular
291
RVD'yi arka alanda görüyoruz ve yüzünde ciddi bir ifade var. Kameraları fark eden Rob Van Dam konuşmaya başlıyor.
vlcsnap-2014-10-11-11h57m03s249_zps4f633713.png

Rob Van Dam: Geri dönüşüm böyle olmamalıydı. Evet, bir süre güreşemeyecek durumdaydım ve bu süre de uzun bir süreydi. Kendimi toparlamam bir süre daha alacak gibi, ama ben kendimi hazır hissediyorum. Önceki dönüşümde de kısa bir süre herkese yeniliyordum. İnsanlar artık ben ringe gelirken heyecanlanmıyordu. Sonra ne oldu? Ziggler egoistini yendim ve ardından yükselişe geçtim. İnsanlar artık beni yeniden seviyor, destekliyordu. Ancak hayatımın hatasını yaparak Ziggler'la takım oldum. Ziggler kısa bir süre önce Janela'dan ihanet yemişti, bende eskiden ihanete uğramıştım. İyi bir takım olacağımızı düşünmüştüm. Nitekim öyle de oldu. Ancak takımın sonu onun bana ihaneti ve sakatlanıp şirketten ayrılmam ile bitti... Şirketten ayrıyken hastane ile çok vakit geçirmeye başladım. Orada bazı arkadaşlar edindim. Hatta ikisiyle hala iletişim halindeyim. GTW'yi sakatlık dönemimde de takip ettim. DoR'un kapanması beni bir hayli üzdü. Şirkette birçok şey ben yokken değişmiş durumda. Güreşçiler, kemerler, kemer sahipleri ve GM. Tabi benimde değiştireceğim şeyler var. Türünün tek örneği olan bu tek kişilik ekip uzun zamandır k*ç tekmelemiyor. Bundan dolayı ringe çıkıp, rakibimin k*çını tekmelemek için sabırsızlanıyorum. Çok şey başardığım bu şirkette daha başaramadığım bir çok şey var ve bunları yapmak için geri döndüm. Umarım beni destekleyenlerin yüzünü kara çıkarmam. Neyse şimdilik bu kadar konuşmak yeterli, ilerleyen zamanlarda söyleyeceğim ve söylettireceğim çok şey olacak.
Rob Van Dam gülümserken kameralar kapanır.​