RPG: Başlıksız Promo

619Rey619

#Hedef23
Konular
291
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=wj2VNFdWjes[/ame]​
Rob Van Dam enerjik bir biçimde ringe geliyor. Ringe girer girmez bir mikrofon alıp konuşmaya başlıyor.

Rob Van Dam: Öncelikle sizlerden bazı şeyler için özür dilemem ve bazı şeylere açıklık getirmem lazım. Geçen şovda olanlardan başlayayım. Punk'ın geri dönmesine şaşırmıştım ve bir maça karışarak dönmesinin, geri dönüşünü ilgi çekici kılmak olduğunu ve bunu tek seferlik yaptığını düşünmüştüm. Ancak yanılmışım, Punk'ı biri durdurmazsa sürekli maçlara karışacak ve şovların içine edecek. Sizlerden onun kıçını tekmeleyemediğim için özür dilerim. Punk bunları ilgi çekmek için yapıyor ve eninde sonunda Holgate'den karlı çıkacağı bir maç isteyecek. Üzerinden uzun zaman geçmiş olsa da sizlerden, Ziggler'e yenildiğim ve devamın gelişen olaylar yüzünden şirketten ayrılmak zorunda kaldığım için özür dilerim. O egoiste bana ihanet etmesinin sonuçları ağır olacaktı, ancak bunu yapamadım. Ona karşı hala nefret duyuyorum, tabi yenilgimi ve Ziggy’nin beni darmaduman ederek şirketten göndermesi tamamıyla benim suçum. Bu işe ilk başladığımda da yenilmek olduğunu biliyordum, o yüzden her yenildiğimde neden aramaya pek yeltenmiyorum. Ve son olarak doğru söylemek gerekirse, Ziggler hak ettiği bir galibiyet almıştı.(RVD bir süre ringde tur atıyor ve neşeli bir şekilde konuşmaya devam ediyor.) Bu kadar çok kötü şeylerden konuşmak fazla, birazdan iyi şeylerden ve gelecekten bahsedelim. Dünya Kupası süresince Renee Young ile beraber Dünya Kupası özel programı yapacağım.(Cheer) Umarım en az ben ringde kıç tekmelerken izlerken aldığınız zevki orada da alırsınız. Sahiden uzun zamandır kıç tekmeleyemiyorum. Sıradaki rakibimi sabırsızlıkla bekliyorum. Bundan sonraki akıbetim ne olur bilmem, ancak karşıma gelen hiç kimseye acımayacağım.

RVD tauntunu yaptıktan sonra arka alana dönüyor.​