RPG: Braun's Fitness Club

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
166
AJ Styles
Strowman elini sıkıyor Dain'in ve "Sen buralarda yenisin herhalde evlat." diyor ve kendisinin kim olduğunu anlatıyor. Dain Strowman'ın söylediklerini duyunca biraz afallıyor.

Free The Flame

Kayıtlı Üye
Konular
595
Bobby Lashley
-
Jey geliyor mekanın önüne kadar. ''Strowman, buranın aylığı ne kadar?'' diye bağırıyor.

Konular
222
Jade Cargill
Kevin Steen
Strowman elini sıkıyor Dain'in ve "Sen buralarda yenisin herhalde evlat." diyor ve kendisinin kim olduğunu anlatıyor. Dain Strowman'ın söylediklerini duyunca biraz afallıyor.

Dain Strowman'in sandığının aksine "lol" tepkisi vererek fake atıyor. Ardından elindeki birayı içiyor ve Strowman'e püskürterek gülmeye başlıyor.

Konular
166
AJ Styles
Jey geliyor mekanın önüne kadar. ''Strowman, buranın aylığı ne kadar?'' diye bağırıyor.

Strowman, Jey'e "Adam olmayanları almıyoruz maalesef." diyor ve ciddi bir şekilde Jey'in önünde duruyor. Jey hafif tırsarak bir iki adım geriye gidiyor.

Dain Strowman'in sandığının aksine "lol" tepkisi vererek fake atıyor. Ardından elindeki birayı içiyor ve Strowman'e püskürterek gülmeye başlıyor.

Strowman, Dain'in yaptığı bu harekete gülüyor ama hemen tekrar ciddileşiyor ve sırtlıyor Dain'i. Koşuyor ve halterlere RUNNING POWERSLAMMMMM! Strowman, Dain'in üzerinde duruyor ve "İşte bu yüzden ben şampiyonum." diyor.

Free The Flame

Kayıtlı Üye
Konular
595
Bobby Lashley
-
Strowman, Jey'e "Adam olmayanları almıyoruz maalesef." diyor ve ciddi bir şekilde Jey'in önünde duruyor. Jey hafif tırsarak bir iki adım geriye gidiyor.

Jey tırsmış gibi yapıyor. Ama bir anda SUPERKICK'I SURATINDA PATLATIYOR! Ardından hemen aracına biniyor, çalıştırıyor ve oradan uzaklaşıyor. Strowman kıpkırmızı olmuş bir vaziyette sinirle arkasından bakıyor.

Konular
222
Jade Cargill
Kevin Steen

Strowman, Dain'in yaptığı bu harekete gülüyor ama hemen tekrar ciddileşiyor ve sırtlıyor Dain'i. Koşuyor ve halterlere RUNNING POWERSLAMMMMM! Strowman, Dain'in üzerinde duruyor ve "İşte bu yüzden ben şampiyonum." diyor.

Dain ayaklanınca Strowman'e low-blow geçiriyor ve "sana dava açarım olum" diyerek çıkışa kadar ilerliyor. Strowman'e bakarak "Bir gün ringde görüşeceğiz Strowman." diyerek oradan ayrılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...