[ame]https://www.youtube.com/watch?v=3YnGU13yKoQ[/ame]
City Lights! Postmortemin bu söyledikleri Leenin pek hoşuna gitmemiş olacak ki seyircilere bile selam vermeden ringe giriyor kıllı adam ve Wyattın karşısına dikiliyor.
Merhaba bilader. Buraya gelip bu şekilde konuştuğuna göre bundan doğabilecek bazı şeyleri de kabul ettiğini varsaymamız lazım. Çünkü her söz senin eserin olduğu gibi aynı zaman da sana yükümlülük getiren bir şeydir kardeşim. İşte o ince çizgiyi sen de görebilmişsindir umarım. Evet, delilik ve **ospu çocukluğu arasındaki ince çizgiyi. Bence bunu gayet iyi biliyorsun. O yüzden de sözünü açarken bu cümleyle başladın. Yanlış anlama, valideye saygısızlık etmek istemem ki zaten senin o çizgide ne deli ne de onun bunun çocuğu olduğunu düşünüyorum. Sen daha çok o dengeyi elinde tutan kişi olduğunu sanıyorsun. Bu iki dangalakla birlikte bir çeşit cemaatsin öyle değil mi? Bizim ülkemiz, bizim sınırlarımız
ne diyosun *k? Bir muskayı kaça üflüyorsun kardeşim? Sizin gibi hocalar atlet kilot falan da ister. Sanırım senin kafanda beni çekici kılan da bu oldu. Fakat madem bu kadar istiyorsun, yaz kardeşim. Aç o muskayı. Ve bu iki pijlemeyi tokatlayacağımızı yaz. Ellerinden o kemerleri aldıktan sonra ücretimde zama gidileceğini ve kamyonuma geri kavuşacağımı da yaz. Hatta seni de araya katıp ananın yanına postalayacağımızı da yaz. Yazmamak gibi bir seçeneğin yok bilader neden biliyor musun? Çünkü o bahsettiğin rulette de bundan sonra oynayacağımız oyunlarda da tabanca her zaman benim elimde olacak.
Bak koçum. Bu hâlin, tavrın. Demek bu sözde oyunda saati kurduğunu düşünüyorsun. Ve bu anlar içinde biz varız. Geçenlerde facebookda bi videoya denk gelmiştim. Oradaki adam da seninle az çok böyle şeyler anlatıyordu. Bir çeşit kendini tanrının yerine koyma. Sen, hepimizin kaderinin kendi elinde olduğunu sanıyorsun. Fakat ben kadere inanan bir adam değilim. Ben ki kamyoncu bir adam iken buralarda siz sirk sanatçılarını tokatlayan bir adama döndüm. Yol arkadaşımı benden söküp aldınız fakat ben ücretimde artış sağlandığı gün gidip kredi çekerek o kamyonumu alacağım. Saatleri istediğin kadar kurmaya çalış fakat saniyeler içindeki saliseler her zaman hareket hâlinde olacak ve her şeyin kontrolün altında gittiğini hissettiğin anda bile bizim durmadığımızı göreceksin. Dalton deli bir adam olabilir kendi içinde. Fakat bu bir çıkar ortaklığı. Hep o büyük filmlerde de görüyoruz. Birden çok yapımcısı oluyor filmlerin. Bunlar kardeş mi? Can ciğer arkadaşlar mı? Mümkün mü *k? Hepsinin bir çıkar ortaklığı var. Hepsi bir başarı için bir araya geliyor ve parayı da birlikte cukkalıyorlar. Biz de Dalton ile bu filmin içindeyiz ve eğer merak ettiysen ikimizin *ükleri siz üç dal*arakların ağzında **şalana dek bu filmi çekmeyi sürdüreceğiz.
Lee, Priest ve Shawa doğru dönüyor.
Damien. Seni gerçekten seviyorum. Çabanı da gerçekten takdir ediyorum. Sözde de dendiği gibi yenilen pehlivan güreşe doymazmış. Fakat seni iyi görmedim Damien. Hani gerçekten fazla dayak yeme üzerine kaynaklanan bir tür psikolojik bozukluk yaşıyor olmalısın. Sende hep o Meksikalı inadı var. Her zaman sınırın yukarı tarafına geçmeye çalışan. Fakat geçmişsin de ne olmuş. Kendini farazi bir kalenin komutanı sanan bu iri adama teslim etmişsin ve onun emirleri doğrultusunda hareket ediyorsun. Senle iyi bir arkadaş olabilirdik. Hâla da olabiliriz. Beni görüş şeklin bir ağabeyin olarak gerçekten hoşuma gitmedi. İstersen o garip yemeklerimden tadabilirsin. Garip yemekmiş **rrağam. Kuzu koyun kellesi ile uğraşan herif benim çorbama laf ediyor karaktersiz. Neyse, Damien elimden her şeyimi almakla tehdit ediyorsun. Hay hay.
Cebinden buruşmuş paraları çıkarıyor.
Burada 200 dolar var. İstersen alabilirsin. Maaş hesap kartımı da veririm onu da alabilirsin. Beni benim olan her şeyle tehdit edebilirsin Damien fakat bunda başarısız olursan bu sefer tırın boruları bir çarmıh olmaktan çıkacak ve senin *ötünde patlayacak.
Shaw'a dönüyor.
Samuel özür dilerim kardeşim ama insanlar karrrrrrrrrı gibi üşüyüp milletin karısına kızına sulanan bir sapık izlemekten ziyade bizim gibi soytarıları varsın izlesinler. Hayır bir de gelip utanmadan yalan söylüyorsun temiz yendik diye. Benim kamyonun selasını okuyup dikkatimi dağıtmasanız şimdi bizden kemer dilenecektiniz. Haksız mıyım kardeş? Geçmişin veya ne yaptıkların beni ilgilendirmiyor. Dayak mı yemek istiyorsun? Ve ısrarla bir daha mı karşıma çıkıyorsun? O zaman savaş etmene ihtiyaç yok. Arka bir sokakta kimin kime gücü yeterse. Biz böyle gördük böyle bildik. Savaşın içinde doğmuş olman seni savşçı yapmaz. Ancak ortamlarda övüneceğin bir şeye dönüştürür. Anam beni de köyün ebesinin evinde doğurmuş mesela. Fakat ben de şu an karşındayım ve önce sizi nasıl dövdüysem bir daha döveceğim. Geçmişin bir hiçtir geleceğin ise benim ellerimde. Ve o kemerleri alıp ücretime zam yapılana kadar ellerim üzerinizde olmaya devam edecek!