RPG: Ciddiyet

619Rey619

#Hedef23
Konular
291
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=1Vh6UVZ3aek[/ame]
Rob Van Dam keyifsiz bir şekilde ringe giriyor.

Rob Van Dam: Şirkete geri döndüğümde bu kadar ezileceğimi düşünmüyordum. Ancak iki kez ben kazanacakken maçıma karışıldı ve bunların sebebi herkesin kendini gösterme isteği. Peki başkalarının maçına değil de neden benim maçıma karışılıyor? Galiba yaşlı olduğum için beni güçsüz sanıyorlar. Ancak yanılıyorlar, yaşlı olabilirim ancak oldukça fitim. Bu tek kişilik ekip yıllarca bir çok güreşçinin kıçını tekmeledi ve tekmelemeye de devam edecek. Bundan sonra daha da ciddi olacağız, daha çok çalışacağım ve beni zayıf sanan herkesi yanıltmış olacağım. Royal Rumble’da herkesi büyük bir sürpriz bekliyor. Ne Punk, ne Reigns, ne de bir başka güreşçi değil, ben Royal Rumble’ı kazanacağım ve Wrestlemania ana gösterisine gideceğim. Beni sevecen ve komik biri sananlar için kötü haberlerim var. Bundan sonra ciddi olacağım, geçen sene DoR’da sürekli yenilince bir şeye karar vermiştim. O şey ciddi olmaktı. Dostum Sandman ve seyircilerin desteği ile bir yükseliş yaşadım. Herkes şaşırmıştı ve ben oldukça iyi hissediyordum. Bunu yine yapabilirim ve bunun en kolay yolu Royal Rumble zaferi. Ancak bunu kazanmayı istesem de bu oldukça zor bir şey. Türünün tek örneği biri bunu başarabilir. Adı Rob Van Dam olan biri bunu başarabilir. At kuyruğu saçı olan biri bunu başarabilir. Ben bunu başarabilirim! Umarım yanılmam ve sizleri utandırmam. Belki beni sevmeyenleriniz de olabilir ancak ben sizleri seviyorum. Sizler şovlara gelmeseniz ve güreşçilere destek vermeseniz bu şirket olmazdı.(Şaşırtıcı biçimde boo geliyor.) Beni yanlış anlamayın, para anlamında dediklerim doğru olabilir. Ancak manevi anlamda da sizler olmasanız, çoğu güreşçide güreşme isteği olmaz.(Rob Van Dam derin bir nefes alıp konuşmaya devam ediyor.) Bu işi yapmayı gerçekten çok seviyor, yükselişler olsa da düşüşler de olabilir. Yaşıma rağmen hala güreşiyor olmam da bana ayrı bir mutluluk veriyor. Bazı güreşçiler bu işi sadece para için yapıyor ve bende para için yapıyorum. Ancak bu benim çocukluk hayalimdi ve bunu gerçekleştiriyorum. 3 sene içinde büyük ihtimal emekli olacağım, ancak benim hala başaramadığım şeyler var ve bunları başarmadan güreşi bırakmak istemiyorum. Ancak bunları başaracağım, çünkü ben(Taunt yaparak) Rob Van Dam’im!

RVD mikrofonu bırakıp arka alana doğru gidiyor.​