Scream Hallelujah!
Angelico sakin hareketlerle aprondan ringe doğru süzülüyor. Birkaç seyirciyle tokalaşıyor, kenardan bir mikrofon alarak konuşmasına başlıyor.
Buralarda yeni değilim. Sistemi öğrenmeme gerek yok çünkü bu sistemi yaratanlardan birisi de benim. Kazanmak için hangi yolların mübah olduğunu çok ama çok iyi biliyorum. Yıllarca GTW'nin altını üstüne getirdim. Beni ilk gördüğünüzde, 20 metrelik bir kafesin üstünden kendimi Kane'in üstüne bırakmıştım, şimdi bakınca ne kadar uzak geliyor o günler. Bir gün bir asalak, tek yaptığımın oradan oraya taklalar atmak olduğunu ve bir gün beni yakalayacağını ve paramparça edeceğini söylemişti. O o**spu çocuğunun leşini çiğnedim. Selam James Storm nasılsın?
(Angelico kahkaha atar, seyircilerden yoğun bir cheer gelir) Benim gibi adamlar için tek bir şans vardır dostlar, tek bir yol, hayatta kalmanın bildiğim tek yolu. Güney Afrika'da doğmuş bir beyazın, dünyanın en büyük güreş şovunun kapanışında, Ohio'lu bir p*ç kurusunun yüzüne tükürebilmesini mümkün kılan şey de işte bu yol. Hiçbir zaman hiçbir rakibime acımadım, hiç kimseden korkmadım. Bir gün karşıma Azrail dikildiğinde ve canımı almaya geldiğini söylediğinde, onu da sırtıma alıp Fall of Angels yapacağımın hayaliyle yaşıyorum. Çünkü bunu yapacağımı düşünmediğim tek bir gün bile olursa, şirkette İspanyolca konuşarak şaklabanlık yapan s*kindirik jobberlara dönüşeceğimin farkındayım. Bana ve benim gibilere biçilen rol bu. Fakat bu rolü, bu ezik İspanyolca konuşan tiplerin her birisini s*kme t*şağıma sürdüm, isteyen gelsin alsın. Benim adım Angelico! Ben bu s*kik şirketin gördüğü en büyük high-flyerım. Güreş bir sanatsa ben onun Leonardo da Vinci'siyim. Burası bir gladyatör arenasıysa, ben o aptal köleleri birer birer çiğneyen aslanım. Burası bir savaş alanıysa, ben, 8 bin İnkalıyı Cajamarca'da ezip geçen Francisco Pizzaro'yum. Unutmayın, bu s*ktiğimin şeyi eğer evrenin ta kendisiyse, ben bu evrenin karadeliğiyim. Yörüngeme giren hiçbir şeyi affetmedim, affetmeye de niyetim yok!
Dean, Dean, Dean. Yıllar yıllar önce güzeller güzeli karınla yaptığım bir röportajda ne demiştim biliyor musun? "Ben bir dinamitim Renee, ve fitilim çoktan yanmaya başladı!" Gözlerinin içerisinde, o zamanlar anlam veremediğim fakat şimdi seni tanıdığım için çok daha iyi anladığım bir saygısızlık vardı. O sarı kafasını ince boynundan koparmamak için ne kadar zor durduğumu hatırlıyorum da, ah.. Nitekim, o gün karına söylediğim şeyi yıllar sonra sana söyleme vakti geldi. Kaderin cilvesi ha?
"İşini bilmeyen çavuşlar
Döner dinamiti avuçlar"
Seyircilerden önce bir kahkaha, ardından da cheer gelir.
Attığım her adım, yediğim her kazık, suratıma gelen her yumruk, ensemde patlayan her tekme, sırtımda kırılan her sandalye beni daha güçlü yapacak ve bunu durduracak hiç kimse yok! Fırsatın varken beni öldürmeliydin o**spu çocuğu! Bir yırtıcı olduğunu, önüne geleni yıkıp geçebileceğini ve yaptığın hiçbir şeyin hesabının sorulmayacağını sanıyorsun. Fakat sen bir amatörsün. Sen bir sırtlansın, aşağılık herif. Açlıktan ağzı kokuşmuş, kendine yem ararken belasını bulmuş bir sırtlansın. İlk saldırın başarılıydı, beni yaralamayı başardın. Hatta, hakkını teslim edeyim, beni yıkmayı başardın. Fakat beni öldürmedin. İşte bu yüzden sen bir amatörsün Dean. Bu vahşi doğada senin gibi amatör sırtlanlara yer yok anasını s*******m. Zırıl zırıl ağlayarak aldığın ve karşıma dikildiğin o maçta seni nasıl yendiysem, bu Armageddon'da sana botlarımın altını yalatacağım.
Ölümün benim elimden olacak mi hermano!
Angelico mikrofonu yere bırakır ve karışık tepkiler eşliğinde hırslı bir şekilde arka alana doğru yürür.