RPG: Devamlılık

619Rey619

#Hedef23
Konular
291
Geçen hafta Boogeyman’i gördüğümüz ağacın orada bu sefer solucanlar görüyoruz solucanlar birbirlerini takip ederek gidiyorlar ve sonunda garip bir kulübeye varıyorlar. Kulübenin içinde Boogeyman’i görüyoruz. Boogeyman solucanları torbaya sokup solucanlarına bakıp konuşmaya başlıyor.

The Boogeyman: Sizler benim dertlerimi dinliyorsunuz, belki kulaklarınız yok ama beni anlıyorsunuzdur. Çoğu insan bana bu yüzden kaçık diyor ama onlar umurumda değil. Umurumda olsalardı bugünkü durumuma gelmeye cesaret edemezdim.(Şimdi de onları yere salıp konuşmaya devam ediyor.) Cesaretli olmak aslında çok zor bir şey değil. İnsanlar k*çını kurtarma derdine düşmeden bir şeylere cesaret etmeye çalışmalılar. Tıpkı bana meydan okuyan şanssız ama cesaretli kişi gibi. O DoR’dan biri olabilir, o ana kadrodan biri olabilir. O Indy’lerden biri de olabilir. O benim gibi korkutucu biri de olabilir. Daha hiç güreş tecrübesi olmayan ama acıyı seven biri de olabilir. Hatta ve hatta bir kadın bile olabilir! Alexa Bliss ve Nikki gibi, erkekleri yenen kadınlar olabilir. Sahi o iki kadın etrafı birbirine kattı, ancak karşılarında hep nasıl olsa ben kazanır kafasında olan güreşçiler vardı. Onların aslında cesaret eksikliği bile olabilir ama bu benim konum değil. Benim konum bana meydan okuyan sıradaki kurbanım. Onun kim olduğuna dair hiçbir fikrim yok, aslında bir fikrim var ve onu yenersem herkes benim yapabileceklerimin sınırının olmadığını anlayacaklar. Daha korkutma işlemlerine başlamamıştım ancak Detroit’de, daha doğrusu Deathroit’de herkes o gizemli kişiye ne yapacağımı görecek. Onun kariyeri bitebilir, belki beni bu yaptıklarımdan ötürü GTW yönetimi cezalandırabilirler ama ben bunları umursamayacağım. Bundan sonra her güreşçinin acaba sıra bende mi diye düşünmesine sebep olabilirim. Şu ana kadar hantal Big Show’u, cesaretsiz Sami Zayn’i ve çakma Hint kumaşı olan kalitesiz jinder Mahal’i yendim. Onların hepsi cesaretsizdi, evet koca Big Show bile! Show yıllarca ortalığa korku salan bir devdi ancak bunu devam ettiremedi, şu anda onun çağı kapandı. Artık ondan daha büyük, daha korkunç ve daha iyi devler var. Zayn geçmişte güzel şeyler başardı ama bunu devam ettiremedi. Aslında son şov devam ettiriyordu ancak unutmasın ki Boogeyman onun karşısına tekrar çıkabilir.(Güler ve devam eder.) Mahal için konuşmaya gerek bile yok ama yine de bir şeyler demek isterim. Mahal buraya rüzgar estirerek gelmiştim yazın ama sonradan rüzgarı fırtına olup kendisine geri geldi. Sonuç? Toz duman oldu. Devamlılık önemli bir şeydir ve bende devamlı yenmeye, korkutmaya, korku olduğumu kanıtlamaya devam edeceğim. Bu Detroit’de de sürecek. Sürekliliğim gittikçe tüm rosterı saracak. Gizemli adam veya kadın her neysen senin için bir sözüm var. I’m The Boogeyman, and I’m comin to getcha, at Detroit!

Boogeyman uzun uzun gülerken kameralar kapanır.