RPG Duyuru: GTW Geri Dönüyor! Yeni Evren Hakkındaki İlk Duyuru.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Patron

Müdüriyet No More
Konular
2,188
-
Tüm forum üyelerini ve RPG mütelalarını en içten duygularımla selamlıyorum. En baştan açıklık getireyim, GWA yazmak yerine GTW yazmak gibi bir hata yapmadım. Gerçekten geri dönüyor. Aşağıda neden böyle bir karar aldığımı ve bundan sonra neler olacağını uzun uzadıya açıklayacağım.

Neden GTW?
Hall of Saviors GTW'ye son noktayı koyarken forum, GWA ile birlikte RPG'de yeni bir soluk yakalamıştı. GWA'nın çok güzel başladığını düşünsem de gerek forum içerisinde yaşanan bazı çekişmeler; müdüriyet ekibinin giderek daralmasına, insanların oyundan soğumasına ve nihayetinde RPG'yi, birkaç ay devam ettikten sonra kendi kendini askıya alan bir hale büründü. Bu, ben ve benim gibi RPG'ye daha önceden gerek oyuncu gerekse yazar olarak destek vermiş forum üyelerinin içini acıtan bir durum. @The Insane Icon benimle iletişime geçtiğinde RPG'yi nasıl toparlayabilirim diye düşündüğümde olması gereken şeyin, acısıyla tatlısıyla, GWA'yı tarihe gömmek olduğuna karar verdim. Buraya kadar çok bir sıkıntı yok ancak GWA'nın yerine konacak şeyin ne olacağı sorusu kafamı kurcaladı. Herhangi uydurma şirket ismi bana bir şey ifade etmiyor, muhtemelen sizde de bir etki yaratmayacaktı. GTW ismine dönerek sadece bir ismi değil, bir markayı geri döndüreceğiz.

Nasıl Dönüyor Kardeşim? Hall of Saviors Kapatmadı Mı Şirketi?
O dönemki ekibin yaptığı işe çok büyük saygı duyuyorum. O yüzden benim kurduğum GTW ile eski GTW'nin tamamen farklı evrenlerde olması gerektiğine karar verdim. Yeni evrende olduğumuz için herkes en baştan karakter seçecek. Karakter merkezini, lore paylaşılana kadar kilitledim.

Ne Zaman Başlıyoruz?
Şu anda katkı sağlayacağından kesin emin olabileceğim yazarlar arıyorum. 2 3 ay sonra, bu konuda eleştirdiğim gibi, RPG'nin kapanmasını istemediğim için güçlü bir rotasyona ihtiyacım var. Tepeden tırnağa yenilenmiş yazar ekibinin niteliğini düşürmeden ekibi büyütmek, hedefime ulaşabilmek için tek seçeneğim. Bu yüzden RPG'ye gönül vermiş ve yazarlık tecrübesi bulunan herkesi elini taşın altına koymaya davet ediyorum. Bir örnek maç ile veya eskiden yazmış olduğunuz bir maçın linki ile bana DM'den ulaşabilirsiniz. Ekip yeterli büyüklüğe ulaştığında start vereceğim.

Şimdilik benden bu kadar. Sağlıcakla kalın.

S3TOwEv.png

Son düzenleme:

Zargothrax

He is greatness
Konular
797
Roman Reigns
-
Abo. Neyse iyidir iyi. GWA'ya alışamamıştım zaten GTW olması daha iyi oldu ismin. Hadi bakalım yeni dönemimiz hayırlı olsun.

Konular
10,907
Sting
Sanki RPG ilk defa başlıyormuş gibi bir heyecan var içimde. Oluşan ve oluşacak olan işe saygım ve güvenim maksimum düzeyde. Bu işte emek gösteren herkese her daim saygım olmuştur. Zorlu bir iş ve bu sefer altından kalkacağına fazlasıyla inanıyorum. Üyelerimizin desteği bu konuda belirleyici olacak. Dostlarımızın da yapılan işe ve gösterilecek emeğe her daim sahip çıkacağı kanaatindeyim. Allah utandırmasın. Hayırlı olsun. Karakter seçimi aktif olur olmaz karakterimi seçip yeni evrende yerimi alacağım "Patron".

Konular
2
Finn Bálor
Ilja Dragunov
rp bahanesiyle dönmek için ne güzel bir zaman

Punk City

The Aerialist
Konular
2,290
CM Punk
-
Benim bazı emektarlar kadar emeğim yoktur ama bedel ödemişliğim vardır. Arkandayız patron... @Patron

OnurDies

( ͡° ͜ʖ ͡°)
Konular
205
Eddie Guerrero
Truth Martini

Hell's Gate

Dark Side
Konular
1,869
Undertaker
Undertaker
Bu ay açılmaması üzdü, ama hayırlı olsun, kalıcı oluruz umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...