RPG Duyuru: GTW Geri Dönüyor! Yeni Evren Hakkındaki İlk Duyuru.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AJKOY2J

Acknowledge Him
Konular
201
AJ Styles
-
Güreşten de, forumdan da kopalı çok oldu ama burdaki ateşli RPG topluluğuyla bir şeyler paylaşmanın ağzımda bıraktığı tat hala gitmedi. Gördüğüm kadarıyla RPG'nin son birkaç senedir bir ayağı çukurdaydı, umuyorum ki yeni ekiple birlikte tekrar benim o keyif aldığım dönemki ortamı kurmak mümkün olacak. Ben tekrar oynar mıyım, çok sanmıyorum. Yine de ergenlik dönemimin unutulmaz bir parçası olan bu oyunu takip edeceğim. Yeni ekibe şimdiden başarılar diliyorum.

Demon Slayer

FUTURE
Konular
4,276
Kazuchika Okada
-
Sevindirici bi haber, zamanı gelince katılabilirim.

The Pariah

We work, To earn the right to work
Konular
175
Tiffany Stratton
-
Tüm forum üyelerini ve RPG mütelalarını en içten duygularımla selamlıyorum. En baştan açıklık getireyim, GWA yazmak yerine GTW yazmak gibi bir hata yapmadım. Gerçekten geri dönüyor. Aşağıda neden böyle bir karar aldığımı ve bundan sonra neler olacağını uzun uzadıya açıklayacağım.

Neden GTW?
Hall of Saviors GTW'ye son noktayı koyarken forum, GWA ile birlikte RPG'de yeni bir soluk yakalamıştı. GWA'nın çok güzel başladığını düşünsem de gerek forum içerisinde yaşanan bazı çekişmeler; müdüriyet ekibinin giderek daralmasına, insanların oyundan soğumasına ve nihayetinde RPG'yi, birkaç ay devam ettikten sonra kendi kendini askıya alan bir hale büründü. Bu, ben ve benim gibi RPG'ye daha önceden gerek oyuncu gerekse yazar olarak destek vermiş forum üyelerinin içini acıtan bir durum. @The Insane Icon benimle iletişime geçtiğinde RPG'yi nasıl toparlayabilirim diye düşündüğümde olması gereken şeyin, acısıyla tatlısıyla, GWA'yı tarihe gömmek olduğuna karar verdim. Buraya kadar çok bir sıkıntı yok ancak GWA'nın yerine konacak şeyin ne olacağı sorusu kafamı kurcaladı. Herhangi uydurma şirket ismi bana bir şey ifade etmiyor, muhtemelen sizde de bir etki yaratmayacaktı. GTW ismine dönerek sadece bir ismi değil, bir markayı geri döndüreceğiz.

Nasıl Dönüyor Kardeşim? Hall of Saviors Kapatmadı Mı Şirketi?
O dönemki ekibin yaptığı işe çok büyük saygı duyuyorum. O yüzden benim kurduğum GTW ile eski GTW'nin tamamen farklı evrenlerde olması gerektiğine karar verdim. Yeni evrende olduğumuz için herkes en baştan karakter seçecek. Karakter merkezini, lore paylaşılana kadar kilitledim.

Ne Zaman Başlıyoruz?
Şu anda katkı sağlayacağından kesin emin olabileceğim yazarlar arıyorum. 2 3 ay sonra, bu konuda eleştirdiğim gibi, RPG'nin kapanmasını istemediğim için güçlü bir rotasyona ihtiyacım var. Tepeden tırnağa yenilenmiş yazar ekibinin niteliğini düşürmeden ekibi büyütmek, hedefime ulaşabilmek için tek seçeneğim. Bu yüzden RPG'ye gönül vermiş ve yazarlık tecrübesi bulunan herkesi elini taşın altına koymaya davet ediyorum. Bir örnek maç ile veya eskiden yazmış olduğunuz bir maçın linki ile bana DM'den ulaşabilirsiniz. Ekip yeterli büyüklüğe ulaştığında start vereceğim.

Şimdilik benden bu kadar. Sağlıcakla kalın.

S3TOwEv.png

Kanki, bak sakın. Ama gerçekten S.A.K.I.N yazarlık tecrübesi olmayan yahut rezil bir örnek maç gönderenleri başvuru çok az diye ekibe alma. Bu tarz bir ekiple RPG yapmak, hiç yapmamaktan kat be kat daha kötü bir tercih çünkü. Ha eğer gerçekten bu tarz bir ekip kuracaksan da haberimiz olsun da boşuna karakter alıp kanser etmeyelim kendimizi.

Mark Henry Seveni

Hall of Pain
Konular
2,665
Mark Henry
-
Yeni bir şeyin başlangıcında oyuncu olarak yer almayı istiyorum, ama tam gaza gelmişken yine kapanır mı korkusu da içimde yok değil. Yine de doğru ismi bulup bu işe girerim hoca.

mh051020

Padomay
Konular
60
Karl Anderson
-
Güreşten de, forumdan da kopalı çok oldu ama burdaki ateşli RPG topluluğuyla bir şeyler paylaşmanın ağzımda bıraktığı tat hala gitmedi. Gördüğüm kadarıyla RPG'nin son birkaç senedir bir ayağı çukurdaydı, umuyorum ki yeni ekiple birlikte tekrar benim o keyif aldığım dönemki ortamı kurmak mümkün olacak. Ben tekrar oynar mıyım, çok sanmıyorum. Yine de ergenlik dönemimin unutulmaz bir parçası olan bu oyunu takip edeceğim. Yeni ekibe şimdiden başarılar diliyorum.

What about one last ride for Hells Angels?

Flip Flop 'N Fly

tatildeyim
Konular
120
Dusty Rhodes
Jim Cornette
RPG'yi tam işim olduğu zaman açmak zorunda mıydınız?

Ara tatilde gelmeye çalışacağım artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...