RPG Duyuru: İşleyiş Ve Book Usüllerimiz Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Patron

Müdüriyet No More
Konular
2,188
-
Tekrardan merhaba. Son birkaç günü ekip olarak çok hızlı yaşadık. Gerek sizinle paylaştığım bilgiler, gerek karakter seçimlerinin onanması ve gelen promoların değerlendirilmesi... Üzerimizde tatlı bir yorgunluk olsa da oluşan havadan dolayı bizi çok etklilemedi. Yorgunluk demişken, RPG'nin başından beri olan bir sıkıntıya çözüm bulduğumuzu duyurmak istedim: Şov süreleri. Artık hiçbirimiz eskiden RPG oynadığımız yaşlarda değiliz. Gerçek hayatımızda üstlenmemiz gereken sorumluluklar var ve uzun şov sürelerinin gerek biz ekip üyelerini gerek siz oyuncuların RPG'den uzaklaşmasına ön ayak olduğunu düşünüyordum. Bu yüzden şov sürelerini sabitlemek için çalışmaya başladım. Yaptığım ayarlamalar sayesinde haftalık şovlarımız olan Great Thunder ve Xplosion'ın sürelerini sırasıyla 2 ve 1 saate indirdim. PPV'ler için böyle bir kısıtlamaya gitmeyeceğiz ancak haftalık şovlardaki bu sınırlamanın hepimize iyi geleceği inancındayım.

Yaptığım tek değişiklik bu değil. PPV sayılarında da azaltma kararı aldık. WWF'in Büyük 5'i olarak bilinen Wrestlemania, Summerslam, Royal Rumble, Survivor Series ve King of the Ring; senelik olarak tekrarlanacak etkinlikler olacak. Bu şovların arasındaki sürede ise, aktif oyuncu sayısına bağlı olarak sıklığı değişebilecek, In Your House ismi ile düzenleyeceğimiz özel şovlar olacak. Bu şovlar da haftalık şovlarda olduğu gibi süre kısıtlamasına tabii olacak.

Mesajı bitirmeden önce GTW'nin size sunacağı ürün hakkında da bir şeyler yazmak istiyorum. Bu sezonda GTW'de sporun ön plana çıktığını göreceksiniz. Darksider alan karakterlerin endişelenmelerine gerek yok, karakterlerini arzuları dahilinde yazmaya devam edeceğiz ancak bulunduğumuz şirkette sıkı kurallar ve ciddi yaptırımları senaryoların içerisinde göreceğinizi hatırlatmak istedim. Maç kazanmak, güreşçileriniz için çok değerli olacak. Aynı zamanda hareketleri de mümkün olduğunca koruyacağımızı söylemeliyim. Günün sonunda ring içerisindeki çekişmenin hareket spamından ibaret olmadığı bir GTW elde edeceğiz.

Herkese iyi oyunlar dilerim.​

Kevin Steen

Gypsy
Konular
1,377
Roman Reigns
Bray Wyatt
Resmiyet şahane, şov süreleri uygun. In Your House fikrine bayıldım, bir dönem bende düşünmüştüm. PPV'lerin arasındaki her boşlukta bu şovları görmek güzel olur. Mini PPV olması 5 büyük PPV'i daha değerli yapar. Sporun öne çıktığı, goygoyun minimum olduğu şovlar şu an herkesin beklentisi. Öncekilerden farklı bir ürün olacağı belli oluyor.

Hell's Gate

Dark Side
Konular
1,869
Undertaker
Undertaker
Șovların kısalması ama artmasını tercih ederim. Doğru karar!

The Pariah

We work, To earn the right to work
Konular
175
Tiffany Stratton
-
Hayır ben Cody olarak 10 kalın paragraflı deathmatchlere çıkıp tav olduğum isimleri yakmak istiyorum. 😡😡😡
Hocam yapma böyle şeyler. Sonra özelden hesap soruyor kabadayı gibi. "Ben yapmadım, Bana yaptı diyor. (Şaka değil)"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...