RPG: Genel Sohbet Konusu

Rise Above Hate

Zulme Karşı Mukavemet
Konular
815
Kris Statlander
-
Sene 2015 o dönem ekipteyim @dwayde de var taslakları o yapıyor. Kyle O'Reilly de o dönem bu kadar bilinen bir güreşçi değil ve Mehmet galiba telden yazdığı için isimleri uzun uzun yazmayı sevmiyor veya üşeniyor. Taslakta da Kyle O'Reilly'nin maçı var ve Kyle O'Reilly'nin ismi "Kyle Hernesi##@se" şeklinde yazmıştı. Ekipte sanırım nicki The Valeyard olması lazım adam maçın başlığına "Kyle Hernesi###" diye yazmıştı.

Bir de aynı The Valeyard nickli arkadaş afk olmuştu o dönem skype kullanıyorduk. Skype'da online olmadığı için @CM Jericho @Ensiferum falan çocuğa nasılsa girmiyor diye alakasız mesajlar atıyorduk. Grupta da adını alakasızca değiştiriyorduk derken bir gün online olmuştu ve çarkımıza okumuştu.

Bunları itiraf konusunu bulamadığım için buraya attım.
Yasin Eyüp Usta. İdol.

Flip Flop 'N Fly

zulme karşı mukavemet
Konular
109
Dusty Rhodes
Jim Cornette
camp_cornette-png.2908
@Hacken geliyoruz.

Ekli dosyalar

• camp_cornette.png
    camp_cornette.png
    85.5 KB · Görüntüleme: 45

Birazvodka

Kayıtlı Üye
Konular
311
John Cena
-
k5xf3m1.png

Az kaldı az.

Hacken

New York Knicks
Konular
113
Bret Hart
Sheamus
@Patron hem daha sağlıklı takip için hem de sizin daha fazla rahat etmeniz için haftalık iki şovdan birinin bant olması sizce nasıl olur? Bunu değerlendirmeye de açabiliriz uygun görürseniz. İstek ve öneri kısmına açacaktım lakin oraya konu açıp açamayacağım konusunda tereddüte düştüm.

Konular
264
Randy Orton
-
@Patron hem daha sağlıklı takip için hem de sizin daha fazla rahat etmeniz için haftalık iki şovdan birinin bant olması sizce nasıl olur? Bunu değerlendirmeye de açabiliriz uygun görürseniz. İstek ve öneri kısmına açacaktım lakin oraya konu açıp açamayacağım konusunda tereddüte düştüm.
Çarşamba şovlarının öyle olması gerektiğini düşündüğümü belirteyim ben de hazır konusu geçmiş iken. Haftaiçi şova talep, reyting Cumartesi şovlarına nazaran düşük olduğu aşikar.

Gloom

アントニオ猪木
Konular
165
CM Punk
THE Brian Kendrick
Çok doğru olur bence de. Kendi açımdan çok fark etmiyor ama ekibi de sorluyordur bu durum. Çarşamba günü bant olsa hem ekibin hem takipçinin üstünden bir yük kalkar.

Konular
37
Seth Rollins
PAC
GTW'da aktif oynayanlara birşey sorabilir miyim?