Arka alanda Rob Van Dam'ı üzerinde Galatasaray forması ile görüyoruz ve telefonla konuşuyor.
Rob Van Dam: Eminsin değil mi? Bak bu seferde verdiğin numara Gomis'in numarası değilse seni çok pis benzetirim.
???: Yok abi bu sefer doğru numara vallahi, o kadar araştırdım.
Rob Van Dam: Hadi bakalım doğru mu değil mi şimdi göreceğiz.
RVD telefonu kapatıp bir numara tuşluyor.
???: Alo, kimsin?
Rob Van Dam: Ben Rob Van Dam, peki se-
???: Kimi vuracağım ve kaç para alacağım?
Rob Van Dam: NE! Ne diyorsun kardeşim, ben Gomis'i aramaya çalışıyordum Çin'e gitmemesi için.
Seri Katil: Paramı verirsen Çin'e de giderim, Japonya'ya da giderim. Sen uzatmadan kimi vuracağımı söyle.
Rob Van Dam hemen telefonu kapatıp söylenirken telefonu çalıyor ve sinirle telefonu açıyor.
Rob Van Dam: Ne var lan! Zaten sinirliyim.
Bafetimbi Gomis: Salut. Je suis Bafetimbi Gomis, et vous devez être Rob Van Dam. Votre ami vous a donné votre numéro, je pense que vous étiez un grand fan de moi. Tu allais me dire quelque chose.
Rob Van Dam: Yok artık sen Gomis'sin! Fransızca pek bilmiyorum ama sen benim anlattıklarımı anlarsın. Çin'e gitme be kara panterim, sana ihtiyacımız var. Hatta sana verdikleri parayı ben sana veririm. Tefeciden borç alır yine veririm. Ne diyorsun gidecek misin?(Uzun süre ses gelmez.) Cevap versene.(Yine ses yok.) Dalga mı geçiyorsun kardeşim cevap versene.
Yine ses gelmeyince RVD telefonunu kulağından çekip ekrana bakar ve acı son. Telefonun şarjı bitmiştir...
Out: Gomis'in konuşmasını çeviriye yapıştırırsanız benim Gomis'e dedirtmeye çalıştığım şey çıkmıyor. Farklı bir şey çıkacaktır.