RPG: Gövde Gösterisi

Unsettling Dfferences

Kayıtlı Üye
Konular
7
Kevin Owens
Kevin Steen

Steen, görevliler tarafından tekerlekli sandalye ile ringe getiriliyor. Elinde bir mikrofon var.

"Sanırım işleri biraz abartıya kaçırdık ha?"

Diyerek seyircilere göz kırpıyor. Geçmişin aksine seyircilerin tümü değil, bir çoğu desteklerken aralarında onu yuhalayan Hurricane fanları var.

"İnanın, bugün buraya bağırmaya, yada çağırmaya gelmedim. Yada Hurricane'e küfürler etmeyeceğim. Bu sakatlık hayatımda çok şey değiştirdi. İyi bir adam olacağım. Bu yüzden beni destekleyen insanların kıymetini biliyorum. Sakatlanmadan önce bir karanlığın içerisindeydim ve arkadaşım yoktu. Artık şişmanda olmayacağım! Evet, kilo vericem. Bu sakatlık biter bitmez kilo vericem!"

Seyirciler bunu eğlenceli buluyor ve kahkahaları ile gülerek desteklemeye başlıyor. Steen, gözleri dolu şekilde devam ediyor.

"Bunu çok özlemişim... Beni destekleyenler... İnsanlar. Aman tanrım..."

Steen sağ elini yüzüne götürüyor ve gözünden akan göz yaşlarını siliyor.

"Tanrım... Ben... Ben... Ne yapacağımı bilmiyorum..."

Seyirciler Lest Go Steen diye bağırmaya başlıyor. O sırada Steen onları duygusal bir şekilde dinliyor. İnsanlar Steen'i dinlerken Steen mikrofonu yavaşça ağzına götürüyor.

"
HALKINI S*KEYİM!"

Seyirciler Steen'in bir anda gürlemesi ile duruyor ve şaşkınlıkla ona bakıyor. Steen aniden tekerlekli sandalyeden kalkıyor ve tekerlekli sandalye'ye tekme atıyor!

resim_2023-05-24_164408284.png

"HEPİNİZİN A*INA KOYAYIM! Ne oldu sandınız lan!? Beni ufak bir ateş, yada her ne s*kimse durdurabilir mi sandınız!? Süt çocukları sizi!"

Seyirciler bir anda bağıra çağıra Steen'e hakaretler etmeye başlıyor. Steen devam ediyor.

"KAPATIN LAN ÇENENİZİ! KEVIN STEEN KONUŞUYOR!"

Seyirciler delirmiş şekilde devam ediyor.

"Süper kahramanmış... Gitte kendi k*çını kurtar! Yeşil maskesine attırdığımın vasıfsızı. Ambrose'u yenmeyi başarmış. Ben bile beklemiyodum lan. Aylardır Ambrose şu, Ambrose bu diyorum ama yanılıyorum. Asıl mesele maske takanlardaymış. İyi yanından bakalım Ambrose beni zorlayabilirdi. En azından birkaç yaşam belirtisi gösterirdi. Bu soytarı lise yıllarında zorbasını gören bir velet gibi ağlayacak. S*ktimin buruşmuş ucubesi. Tek yaptığı pelerini ile etrafta koşuşturmak. Bide çocuğun birine yardım mı ne etmiş. Ağlamış falan. Ucuz aktör. O çocuğu gram umursadıysan benim adım Kevin Steen falan değil! Seni umursadığına inandığın bu bütün insanlar falan tamamen yalan. Hepsi seni aynı benim seni gördüğüm gibi bir ucube olarak görüyor. Bu bizi izleyenler ile aramız ben o p*ç kurularından nefret ediyorum, sen ise sevgiyi arıyorsun, sevgiyi, hayatın boyunca mahrum kaldığın o şeyi bu seyircilerde arıyosun. Tabi, senin bu aptal hareketlerini takacak tek bir insan evladı olmadığı için, sirke giremeyecek kadar da yeteneksiz olduğun için buralarda takılıyorsun. Ne olacak şimdi? Ne yapacağız, senin ile Hardcore maçına mı çıkıcaz lan? Tipe bak. Eline çubuk aldığında erekte olan cin ali seni. Kevin Steen ile aşık atabileceğini, onu yenebileceğini mi sanıyosun? Sokakta görsen yolunu değiştirirsin. Yüzüme bak, gözlerime bak."

Steen boştaki elinin işaret parmağı ile yüzünü gösterip devam ediyor.

"Bana korkmadığını söyle süper kahraman(!) bana yüce olduğunu göster. Hadi uçabiliyor musun test edelim i*ne! Sen ve ben bi kafeste, bu kafes Ambrose Asylum gibi s*kik bir şey olmayacak. Tarihi olan, geçmişi olan bir kafeste. Kanatsız uçan Mankind gibi uçabilecek misin onu test edelim. Ne dersin? Geleceğinin kararma sebebi olayım mı ? Yoksa cebinde gördüğün Hardcore kemerini bana verip yolumdan mı çekileceksin!?"

Steen güldü ve devam etti.

"Sana tanıdık geldi mi? Cebinden bir şeylerin alınması, bunun zorla falan yapılması?"

Steen kahkaha atmaya başlıyor. Seyirciler ise hakaretlere devam ediyor.

"Hatırladım! Lise yıllarında kız arkadaş bile yapamayan, güreşe ara verene kadar bakir kalan bir p*ç kurusunu hatırlattı değil mi bu sana!? Adı Hurricane'di... Yada her ne b*ksa. İnan umurumda değil biliyor musun, güreş sayesinde ün edindin, para kazandın. Muhtemelen aileni dinleseydin ve normal bir işte çalışabilecek kadar vasfın olsaydı şuanda hala bakir bir hanım evladıydın. Merak etme, kasırga, Kevin Steen senin canını nasıl yakacağını çok iyi biliyor. Kane'e olanları seyrettiysen nasıl bir kabus ile karşı karşıya olduğunu çok iyi biliyorsun demektir. ECW fanlarının gözleri önünde eski bir veteranı mahvettiğime göre sıra sana gelmiş demektir. Ant olsun ki ben Kevin Steen, o ucube k*çına öyle bir tekme basacağım ki bu tekmenin iki lobundan içeriye girip bağırsaklarını deştiğini hissedeceksin! Seni öyle mahvedeceğim ki, ananın a*ından çıktığına pişman olacaksın! Beni iyi dinleyin koyun sürüsü."

Steen bunu söyledikten sonra duruyor ve bir şeyleri fark ediyor.

"Bu koyun sürüsü mevzusu nerden çıktı lan!? Herkes bunu söyleyip duruyor a*ına koyayım."

Seyirciler bulls*it tezahüratına başlıyor.

"S*ktir et. Nerde kaldık. He, değersiz hayatını mahvedicem falan filan. Boş verin. Hadi dağılalım. Zaten bu ucube hakkında çok bile konuştum."

Diyor ve mikrofonu arkaya fırlatıp ringi terk ediyor.

Son düzenleme: