Tarih: 8 Kasım 2020
Bölüm: 1
Sunucu: Corey Graves
Konuk: Cody Rhodes
Graves: Bayanlar ve beyefendiler. Buradaki şanslı 100 kişi. Graveshow'u yakından izlemeye hak kazandınız. Hemde ilk bölümü. İlk bölüm için özel bir konuk seçmem gerekiyordu. Sıradan bir isim getirirsem yeterince reklam yapamam diye düşündüm. İşte bu yüzden buraya bir şampiyon getirdim. Hatta uzun süredir şampiyon. Tanıtımda yazdığı gibi bu isim Cody Rhodes! Ver müziği.
[ame]https://youtu.be/Jyw7z4T28nQ[/ame]
Graves: Cody hoş geldin.
Cody: Hoşbulduk.
Graves: Başlayalım mı?
Cody: Sen bana sormadan önce benim bir sorum olacak.
Graves: Evet?
Cody: Neden bu programı yapıyorsun?
Graves: Menajerlik işinde sandığın kadar para yok. Ek bir gelir kaynağına ihtiyacım vardı.
Cody: Anladım.
Graves: O zaman standart bir başlangıç yapalım. Hayat nasıl gidiyor?
Cody: Gördüğün gibi Corey. Hayatı mükemmel hale getiriyorum. Buraya gelmeden önce bizi izlemiş olmalısın. Hakkımda bilgi sahip olmamak gibi bir hataya düşeceğini sanmıyorum. Belki biraz daha öncesine dönebiliriz. Kendimde olmadığım zamanlar vardı. Duvarların arasındayım ve çıkabileceğim bir yer yok gibi hissediyordum. Asıl oyunu oynayanın ben olduğumu düşünürken aslından insanların benimle oyun oynadıklarını gördüm. Sesler duyuyordum, hiç bitmeyen sesler. Sonrasında ise her şeyi ele geçirdim. Duyduğum ve bana acı veren sesleri kontrol eden kişi oldum.
Graves: Tamam yavaşla çok hızlı gittin.
Cody: Geleceğimi yeniden şekillendirmek için yola çıktım. Bunu asla tek başıma yapamazdım. Liv Morgan ile karşılaştım. Onun gücünü gördüm, ona gerekeni gösterdim. Birbirimize her baktığımızda o sonsuzluk kapısını görüyoruz. İnsanların yere düşen bedenleri gözlerimizin önünde. Bağırışlarını duymak bana zevk veriyor. Hiçbir şey basit değil. Basit olmadığını aylarca insanlara gösterdik. Bu hayatı sadece kendimiz için değil tüm insanlar için daha iyi bir hale getireceğiz. Kabullenmeyecekler, kabullenmemeye devam edecekler. Liv Morgan'ın elini her tuttuğumda, beraber ringe her çıktığımızda insanlara gerçek Tanrılarını göstereceğiz. Ve emin ol söylediklerimin hiçbirisi abartı değil. Fazla mı konuştum? (Cody gülüyor.) Hayat fazlasıyla iyi Corey ve bunu kötüleştirebilecek kimse yok.
Graves: Basit bir soru için uzun bir cevap oldu. Ama hayır fazla konuşmadın. Devam edelim. Şirkette mutlu musun?
Cody: İyi adamlarla çalışıyorum ve iyi olabilecek adamları görüyorum. Patrick Allen'ın bu zamana kadar benim üzerimdeki etkisi çok büyük. Geçen seneyi, The New Beginning gecesini herkes hatırlar. En bitik duruma düştüğüm zamanlarda beni baştan yarattı. Gerçekleri görebiliyor ve inanılmaz bir adam. Günün birinde onunla daha büyük işler yapabileceğimizi biliyorum. Farklı hedeflerim var. Büyük ve görkemli hedefler. Şu an mutluyum ve daha mutlu olacağıma eminim.
Graves: Bu hedeflerin arasında bir şirket kurmak var mı? Kendi şirketine sahip olmak ister miydin?
Cody: Bu her zaman hayalimde olan bir şey. Neden olmasın Corey? Şu an için bir şey söyleyemem. GWA çalışanıyım ve buranın en iyisi olması için uğraşıyorum. Görüyorsun daha iyisi yok öyle değil mi? Biz olduğumuz sürece olmayacak. İnsanlar Liv ile bana nefret saçarken biz burayı en iyisi haline getiriyoruz. Gelecekte belki en iyi hale getirebileceğimiz kendimize ait bir şirket kurabiliriz. Kulağa hoş gelmiyor mu?
Graves: Bu şirkette bana yer verir miydin?
Cody: Bu programın gidişatına bağlı.
Graves: Rahat biri olduğu görüyorum. Hep bu kadar rahat mısın?
Cody: Koltuk kadar değil.
Graves: O halde diğer soruya geçiyoruz. Tek isim. Liv Morgan?
Cody: Yola çıktığım en doğru kişi. İlk soruya verdiğim cevabı hatırla. Açıkçası öncesinde yarım kalmış bir adamdım. Şimdi bana bak. Liv Morgan ile yan yana olduğum her an tamamlanmış olduğumu görüyorum. Ona her baktığımda daha güçlü olmam gerektiğini düşünüyorum. Ondan güçlü değilim fakat onun yanında olduğum sürece insanların durduramayacağı bir gücüm. Biliyor musun daha yapabileceklerinin yarısını bile göstermedi. Bu sonsuzluk yolculuğunda daima Liv Morgan'ın gözlerinin içine bakacağım. Birbirimize baktığımız ve beraber olduğumuz sürece şu an burada söyleyebileceğim şeylerden çok daha fazlasını birbirimize anlatacağız. O kusursuz bir güç. Sanırım son derece şanslı bir adamım Corey.
Graves: Etkilendim. Açıkçası Liv Morgan hakkında konuşmak istemiyorum. O kadın beni geriyor.
Cody: Reklam arasında bunu anlatmanı istemiyorum. Neden geriyor?
Graves: Bence hiç önemi yok. Kemeri ne zaman Kaybedeceksin?
Cody: Bu kemeri benden alabilecek birisini görüyor musun Corey? House Of Truth'un taze rapçi fahişesi mete312 sence bu kemeri alabilir mi? Lütfen gülme. Diğer tarafa bakalım. Kimi görüyoruz lütfen sen söyle. Evet, Heath Slater. Komiklikten başka bir özelliği olmayan ve şu ana kadar gerçek, temiz bir galibiyeti bile olmayan Heath Slater. Eğer karşıma gelirse ona yapacaklarımdan sonra eşi çocuklarına yeni bir baba bulmak zorunda kalacak. (Cody kameraya el sallıyor.) Beni duyduğunu biliyorum Slater. Lütfen beni buna zorunda bırakmak. Sanırım uzun bir süre bu kemeri kaybetmeyeceğim Corey.
Graves: Bunları kesmeden yayınlayacağım için Slater ve mete312 asla bu programa katılmayacak.
Cody: Bu arada neden bu programın düzgün bir posteri yok? Bir mikrofon fotoğrafıyla programı açıyorsun.
Graves: Grafiker bulamadık. MuratVFX bunu izliyorsan yardımlarını bekliyorum.
Graves: Şirkette en beğendiğin isim?
Cody: Liv Morgan. Evrenin en iyisi ve sahibi. Başka bir sebep gerekiyor mu?
Graves: Peki en nefret ettiğin isim?
Cody: Bir dakika ismini bir yere yazmıştım. (Cody notlarına bakıyor.) Bu işi çözmüştük. Onu hatırlıyordum fakat tekrar unuttum. Kimdi bu? Seth Rollins! Amcası Bully Ray ile yaşadıklarımdan sonra onun daha akıllı davranacağını sanıyordum. Asla akıllanmadı ve akıllanmaya devam edecek gibi görünmüyor. Sözleri kulaklarımda. Bully Ray'i sattı ve bir şerefsiz olduğunu gösterdi. Böyle adamları severim Corey. Fakat Seth Rollins konusunda asla emin olamıyorum. Nefretim her zaman daha ağır basıyor ve umarım bu nefret giderek büyümez. Son zamanlarda birilerini yakmıyorum.
Graves: En unutamadığın anın?
Cody: Hep benden konuştuk yavaşla. Sen neler yapıyorsun? Roode kafanda kamera kırmış diye duydum.
Graves: Elim bir hadise. Bunun için dün açıklama yaptım. Soruya dönelim.
Cody: Birçok büyük an yaşadım. Bu şirkette kazandığım ilk kemer aklıma geliyor. İnanılmaz bir andı The New Beginning 2019 şovunda GWA Şampiyonluğunu ilk kez elime aldım. Bu kusursuzdu. Cyber Saturday şovunda War Games kafesinin üzerinden atlarken kalbimin duracağını sanıyordum. Wrestle Kingdom II gecesi ise yeni bir tarih yazdık. Bu sefer yalnız değildim ve hepsinden daha anlamlıydı. Bu anı asla unutamayacağım. Eğer unutursam Liv Morgan ile başım derde girebilir.
Graves: Nexus hakkında ne düşünüyorsun? Artık yeni bir liderleri var.
Cody: TLC programlarını bilir misin? Adam Cole ve Heath Slater ikilisi için ihanet hikayeleri programını öneriyorum. John Cena ise şu yaratıcı filmlerini çekmeye devam edebilir. Duyduğuma göre en son diş perisi rolünü kapmaya çalışmış. Bu onun için son derece harika olacaktır. En son onun kafasını kollarım arasına alıp yere gömdüğün zaman birkaç dişini kaybetmişti. Belki kendi yastığının altını kaldırıp birkaç altın koyabilir. Sanırım aralarına yeni birisi katılmış. Neydi adı? Chris Hero. Sanırım ağır yaşamlar programına konuk olabilir. Buradan s**tir olup bu programları kovalarlarsa daha mutlu olabilirler. Eğer burada durup benim karşıma çıkmaya cüret ederlerse sonuçlarının ne olacağını herkes iyi biliyor.
Graves: Son olarak sıradaki PPV için mesajın?
Cody: Yeni bir başlangıç. Her şey değişebilir. Biz değişmeyeceğiz. Liv Morgan ile kemerlerimizi havaya kaldırırken insanların yuhalamasını umursamadan öpüşeceğiz. Ve belki bu sonsuza kadar sürebilir. Yeni başlangıç yapmayanlar gözlerimin içine baksın. Ne yaparsanız yapın bize bulaşmayın. Geleceğinizi çöpe atmayın.
Graves: 10 dakikamız kaldı. Şirket dışına çıkalım. Ne olacak bu ekonominin hali?
Cody: Her şeyi ben çözemem ya? Bunu sorabilecek daha farklı kişiler bulabileceğine eminim. Paraya ihtiyacın varsa söyleyebilirsin Corey.
Graves: Paradan çok grafikere ihtiyacım var.
Cody: Bu nedir?
Graves: Ürün yerleştirme, reklam sen ne dersen. Bunun için para aldık. Bu kolayı denemelisin.
Cody: Sanmıyorum.
Graves: Bu gerçekten çok güzel. Denemelisin. (zorla içiriyor.)
Cody: Şovdan önce beni zehirlemeye mi çalıştın? Buradan çıkıp gitmem gereken bir şov var. Sende orada olacaksın.
Graves: Bunun için ne kadar para aldığımı tahmin edemezsin. Süremiz doluyor. Son sorum. Senin için değerli biri hakkında. Fatih Terim?
Cody: Zamanında kendisiyle tanışmıştım. Bu performansım tamamen Terim kondisyonu sayesinde. Gerçekten kusursuz bir adam. Onu ağırlamak isterim. Belki beni bir daha programanı davet edersen onunla geliriz.
Graves: Reytinglere bakacağız. Eğer program iptal olmazsa neden olmasın? Sürenin sonuna geldik. Akşam 21'de Atlas için hazır olun. Cody'e geldiği için teşekkür ediyoruz.
Cody: Ben teşekkür ederim.
Graves: Ben Corey Graves. Graveshow sona erdi.
*