RPG: Graveshow - B2 Chris Hero

Kevin Steen

Gypsy
Konular
1,377
Roman Reigns
Bray Wyatt
mFSFAl.jpg

Tarih: 25 Kasım 2020
Bölüm: 2
Sunucu: Corey Graves & Carmella
Konuk: Chris Hero​

Graves: Bayanlar ve beyefendiler. Tekrar buradayız. Hemde bu sefer yalnız gelmedim. Yanımda Carmella var. Konuğumuz ise Chris Hero olacak. Lafı uzatmadan sıkmadan müziği alıp şova başlayalım.

[ame]https://youtu.be/Jyw7z4T28nQ[/ame]

Graves: Nexus'un en yeni üyesi Chris Hero. Hoşgeldin.

Chris Hero: Hoşbulduk dostum. Poster güzel olmuş. Yeni galiba.

Carmella: Beğenmedim.

Graves: Neden?

Carmella: Ben yokum. Bence bunu kullanmalıyız.

wbwLnG.jpg

Graves: Ama bunda tek sen varsın.

Carmella: Yani?

Graves: Bu benim şovum.

Carmella: Senin şovun mu?

Graves: Şovumuz.

Chris Hero: Merhabalar? Konuk olan benim.

Graves: Evet Chris sana dönelim. Tekrardan hoşgeldin.

Carmella: Dön tabi.

Chris Hero: Tekrar tekrar hoşbuldum. Sorular için sabırsızım.

Graves: Bize kısaca kendinden bahset. O kadar popüler değilsin. İnsanlar seni tanımalı. Chris Hero kimdir?

Chris Hero: Chris Hero, aslında herkesin kendinde gördüklerinin toplamıdır. Chris Hero, abidir, Chris Hero kardeştir, özgürlüktür, birlikteliktir, adalettir, vicdandır. Evet adamım fazla klasik oldu ama ben gerçekte buyum. Doğup büyüdüğüm yerin havasında bunlar var ve orada neredeyse herkes benim gibi. Güreşi seven bir çocuğum ve herkes beni alıp kendinden biri yaptı. Ben, herkesim.

Graves: Pekala herkes olan adam. Bu şirkette hedeflerin nedir?

Chris Hero: Eğer bir PW şirketinde bulunuyorsanız ve güreşmek için oldukça hevesliyseniz, hedefiniz en yükseklerdedir. Hey, dinle Graves, daha yeni geldim adamım. Jarrett geldi ve dedi ki, “Hey Chris, sana ihtiyacım var. Burada işler karışık. Ve senin sen olduğun yeri işgal ediyorlar dostum.” Yalan söylemeyeceğim, elbette ana kemeri isterim, kim istemez ki, ama buraya ROH’un adını kurtarmak için geldim. Öncelikli hedefim, ROH’u ve onun müthiş atmosferini kirleten asalakları oradan temizlemek.

Carmella: Bla Bla Bla.

Chris Hero:?

Carmella: Madem ROH'u kurtaracaksın Nexus ile işin ne? Onlara neden katıldın?

Chris Hero: Az önce de dediğim gibi, ana amacım House of Truth’u kurutmak. House of Truth, hem ROH’a, hem GWA’e zulmeden eden bir ihanet şebekesi. Nexus’un bir ve beraber olma adına kurduğu düzen hoşuma gitti ve aslında Ohio’dan çıkıp ringe geldiğim yolda, kesinlikle iyi dostluklar ve sağlam ilişkiler kurdum. Hem onların silkelenmek için yeni birine ihtiyacım vardı, hem de benim kısa sürede adapte olmak için birilerine. Bilirsin… Destek meselesi. Elbette tek başıma da yapabilirdim fakat zaten halihazırda düşmanlarıma diş bileyen bir grup vardı. Davetlerine olumlu karşılık verdim, şu ana kadar memnunum.

Carmella: Neden Nexus'un hiç kadın üyesi yok?

Graves: Bu aslında soru listemizde yoktu.

Carmella: Ama soruyorum ve sordum. Kadın düşmanı mısınız?

Chris Hero: Hayır ne alakası var?

Carmella: Bir araya gelmiş 4 gay mısınız?

Chris Hero: Saçmalamayı kes. Bir araya gelmiş 4 insanız. Cinsiyetçilik yapma.

4PPMrR.jpg

Graves: Vaov sakinleşme vakti. Chris Nexus'a kimin katılmasını isterdin?

Chris Hero: Dostum Nexus meselesi benim dışımda bir şey. Yani bu kardeşlik, “Ya Nexus’densin ya da bize karşısın.” Olayı öyle sıradan bir motto değil, anlatabildim mi? Kararlar birlikte alınır, birlikte dövüşülür ve birlikte dayak yenir. Eğer birine karşı isyan edilecekse de birlikte yapılır. Şunu demek istiyorum, her şey bir megafon alıp külüstür bir arabanın üstüne çıkıp zırlamakla sınırlı değil adamım. Eğer bana kalsaydı, Leydi Evans’ı kesinlikle Nexus içerisinde görmek isterdim. Hem başarılı, hem çekici, hem de gözüpek birisi. Bizim de böyle t***klı kişilere ihtiyacımız var kardeşim.

Graves: Bu t***klı arkadaşların arasından en çok kimi seviyorsun? Şahsen ben Cena hariç hiçbirinizden hoşlanmıyorum.

Chris Hero: Dostum beni programına çıkardın?

Graves: Evet çünkü anketim saldırıya uğradı. Khali'i getirmem haksızlık olacaktı. En çok oy alan 2.isimdin ve seni getirdim.

Chris Hero: Demek ben gelmesem bir House of Truth üyesini getirecektin?

Graves: Khali muazzam bir adam. Onu hiç görmedin mi? Adamın boyu 6 metre ve oldukça havalı biri.

G2f94V.jpg

CANLI BAĞLANTI

Heath Slater: Hero! Senin orada ne işin var?

Graves: Slater seni kim hatta aldı?

Heath Slater: Bu adam sen gelmesen Khali'i getireceğini söyledi. Martini yalakasıyla program mı yapıyorsun?

Graves: Kimse şovumda böyle saygısızlık edemez. Atıldın. Kusura bakma Hero ama benle böyle konuşamaz.

Chris Hero: Sen devam et.

Graves: Az önce Lacey güzellemesi yaptın. Bize ondan bahset?

Chris Hero: Oh, dostum. (gülüyor) Çok çekici ve yetenekli biri. Güreşten önceki geçmişine büyük saygı duyduğumu belirtmek isterim. Hayatın sillesini yeterince yemiş biri. Bu ülke için can alıp can vermiş, mücadele etmiş kişiler için büyük saygım var ve evet, hepsine minnettarım, minnettarız. Fakat eğri oturup düz konuşalım, kardeşim, böyle bir güzelliğin ring içinde bulunmasına çok şaşırıyorum! Adamım muhteşem değil mi? Tam bir görev kadını, alımlı, çalımlı. Ne ararsan var. Eğer onu tanımasaydım, güreşçi olduğuna asla inanmazdım. Onunla karşı karşıya geldiğim gün, hayatımın en kaliteli anlarından olacağı konusunda şüphem yok. Eğer beraber olursak… Düşünemiyorum bile.

Graves: Bugün bol bol House of Truth nefreti kusuyorsun. Bunu beğendim. O zaman devam edelim. House of Truth?

Chris Hero: Aga, gerçekten ağzımı bozmamak için zor tutuyorum. House of Truth için, sadece ve sadece insancıl şeyler anlamında pozitif şeyler düşünüyorum. İşe dönecek olursak, gerçekten nefret edilesi adamlar. Bir tarafta, mankafa, bir şeyden anlamayan bir sırık, diğer tarafta egoist bir at hırsızı. Mete manyağından bahsetmek istemiyorum. Aslında o bir manyak değil fakat kendini deli göstermek hoşuna gidiyor. Bir insan neden bunu yapar ki? Truth Martini ise, hala ringin ve hatta arenanın kendisinden ibaret olduğunu sanan silik bir tip. Adamım, o günleri geçtik tamam mı? Ki o günlerde bile Martini bir çöpten öteye geçemedi. Bak, insanların emeğini b*klamak huyum değildir ama o kadar havalı ki? Anlatamam. Herkes kendine gelmeli. Onlar gerçekten de bir ihanet şebekesi ve bencil 3 ve yancı 1 kişiden oluşan, tesadüfen araya gelmiş gereksiz topluluğu. Onlara hadlerini bildirmek için sabırsızlanıyorum.

Graves: Saf nefret.

Carmella: Bana sıkılmayacağımın sözünü vererek buraya getirttin. Bil bakalım ne oldu?

Graves: Sadece şu koltukta oturman bile bize reyting getiriyor. Neden hala ters yapıyorsun?

Chris Hero: Dostum. Sizi dinlemeye gelmedim. Soruları cevaplamaya geldim.

Ion0iG.jpg

Graves: Geçtiğimiz günlerde alana yeni bir isim geldi. Nakamura. Onun hakkında ne düşünüyorsun?

Chris Hero: Ouuuv. Kardeşim bu herif çok tehlikeli. GWA’de bulunmadığım süre boyunca, elbette ki bir güreşçi ve Profesyonel Güreş fanı olarak GWA’i takip ediyordum. Olanları, GWA’e gelmeden önce daha da derinlemesine ve dikkatli izledim de, bu adam gerçekten çok manyak bir herif. Adamım, onun avucunun içine düşmeyi kesinlikle istemem. Ona güreş ringinde, GWA kariyerinde başarılar diliyorum ama dostum, hadi ama, sahici olalım. Kendisi kâr amaçlı işlerle ilgilenmeyi daha çok seven bir eleman. Tanrı onun kazancını bol etsin, ne diyeyim?

Graves: Güncel olaylardan devam edelim. Cody geçtiğimiz günlerde bir basın açıklaması yaptı. Bunun hakkında ne düşünüyorsun?

Chris Hero: Öncelikle, söylenenleri dinlediğimde, kanım dondu reis. Bu şey de neyin nesi dedim kendi kendime. N’oluyoruz abi? Kaşla göz arasında bir kalkışma düzenleniyor. Adamım, ne onu, ne onun cadısını, ne de b*k attığı herifi önemsiyorum. Fakat birileri işini yapıyor ve aslında Cody’nin kendisiyle cadısı dışında herkes genel anlamda olanlardan memnun. Yaşananlar Cody’nin egosundan ve onun manyak manitasının saçma sapan gazından ibaret. Eğer Jarrett çıkıp olanlara bir son vermemi isterse, arkadaşlarım gelmese bile ben buna müdahele etmeye razıyım. Dostum, özellikle Türk kardeşlerim iyi bilirler. Onlar nice darbe girişimlerini engelleyemedi ve memleketleri belli derecenin üstüne çıkamadı. En son 15 Temmuz… O sıra Joe Biden ve Barrack Obama’nın düzenlediği Ohio Demokrat Partililer Dayanışma Gecesi’nin yemeğindeydim. Adamım, herifin birden yüzü düştü, birilerine ne oluyor diye sorduğunda, “Kahrolası Fethullah Türkiye’de haberimiz olmadan bir şeylere kalkışmış.” Demişti. Darbenin ve kalkışmanın her türlüsüne karşıyım kardeşim. Özellikle Türk fanlarımız beni bu noktada gayet anlayacaktır.

Graves: Gelecek şovlar için ne mesaj vermek istersin?

Chris Hero: Gelecek şovlarda önceliğimiz House of Truth adlı çeteye kimin büyük olduğunu göstermek olacak. Benim dönüş sebeplerimden en büyüğü bu çeteye haddini bildirmekti. House of Truth’un icabına baktıktan sonra Chris Hero, ister Nexus olsun, ister olmasın, yaptığı en iyi şeyi yapmaya devam edecek ve her başarıyı kazanmak için elinden geleni ardına koymayacak. En büyük hedefim elbette ana kemerler. Bunun için zamanım var, biliyorum fakat hedefimizi açık edelim, herkes ona göre vaziyet alsın.

Graves: Allah onlara yardım etsin. Güreş gündemini noktaladık. Biraz havadan sudan konuşalım. 10 dakikamız kaldı.

LGyDBg.jpg

Graves: O kediyi buraya nasıl soktun?

Carmella: Sıkılacağım demiştim.

Chris Hero: Cody'e içirdiğin zehri bana içirmeyeceksin demi Graves?

Graves: Cody bizi dava etti. Bir süre reklam almıyoruz. Havadan sudan dedik bari siyasi olsun. CHP'nin başına kim geçmeli?

Chris Hero: Adamım, CHP tam bir hayal kırıklığı. Şöyle bir baktığımızda, Liderliği 10 yaşındaki velet tarafından tartışılabilecek bir lider, “Küstüm ya oynamıcam” deyip “Ben geri geldim hadi beni övün beni yalayın.” Gibi ergen triplerine giren bir Yalovalı ve Belediye seçimlerinde yargı dağıtmış 2 tane güzide başkan var elimizde. Dostum, bilemiyorum. Açıkçası bu işler beni yormaya başladı, katlanamıyorum. Twitter’a girip şöyle bir göz gezdirdiğimde birbirlerine çılgınlar gibi düşmanlık besleyen 2 kesim var. Bunu görmek bana acı veriyor ama olan oldu. CHP’nin başına geçmesi noktasında desteklediğim 2 isim var. Ekrem Başkan çok yıprandı ama halen şansı var. Ama bana soracak olursan kimse Mansur Yavaş’ı listenin dışında bırakmamalı.

Graves: Çok konuşuyorsun Hero. Cidden çok konuşuyorsun. Basit bir soru sordum. Programın süresini bitirdin.

Chris Hero: Carmella nereye gitti?

Graves: Kahretsin. Program biter bitmez gidebileceğine dair söz verdim. Süreyi aştık gördüğün gibi. Çok konuşuyorsun Hero. Lütfen son soruyu kısa kes. Bu soruyu sormam için yoğun istek geldi. Bursa şehrinden oldukça fazla hayranın var. Bursa ve hayranların için ne söylersin?

Chris Hero: Dostum, Bursa deyince içim ürperiyor. Bir fanımın da yardımıyla, guresturkiye.net isimli bir web sitesinde beni destekleyen kardeşlerimin varlığından haberdar oldum. The Insane Icon isimli üye, bu noktada başı çekiyormuş ve Bursa’lıymış. Benim de kış aylarında sıkça tercih ettiğim Uludağ’ın kadim şehri. Buradan kendisine söz veriyorum, ziyaretimde kendisiyle bir kahve içeceğiz. Tabi gönül biradan yana fakat saat 10’dan sonra yasakmış. Aga saat 10’dan sonra alkol yasağı mı olur? What da hell? Hangi devirde yaşıyoruz aaağğbi? Neyse. Buradan Bursa’lı kardeşlerime ve Heykel’in sefiri kardeşim The Insane Icon başta olmak üzere Nexus ve Chris Hero için desteklerini sunan dostlarıma sevgi ve saygılarımı gönderiyorum. Lütfen mümkün oldukça dışarı çıkmasınlar, çıkarlarsa da sosyal mesafe kuralına ve maske kuralına uysunlar. Bursa’yı görmeyen kardeşlerim de, yenilenen görünümüyle Bursa’yı mutlaka görsünler. Aldığım son haberlere göre yıkılan binalar sayesinde Cemal Nadir Caddesinden geçerken Ulucami’nin ve Hanlar Bölgesi’nin belirgin yerlerini görebileceksiniz. Herkese selam olsun, destekleriniz için teşekkürler!

Graves: Hero.

Chris Hero:?

Graves: Carmella gitti. Şurada gördüğün adam kanal sahibi. Programı bitirmem için sinirli şekilde bana bağırıyor. Sen hala uzun uzun konuşuyorsun.

Chris Hero: Kusura bakma dostum tarzım bu. Konuşmayı seviyorum.

Graves: Bir daha buraya çıkmayacaksın. Ben Corey Graves. Graveshow sona erdi.

*

Son düzenleme:

The Death Rider

Mella is Money!
Konular
2,655
Carmella
Carmella
Carmella the reyting machine. Köpek resmi koyup bize kedi diye yedirdiğin kısma bayıldım. Hero konusuna gelirsek çok boş yapmış. Haklı olarak terk etmişim. Çok bile dayanmışım.

Kevin Steen

Gypsy
Konular
1,377
Roman Reigns
Bray Wyatt
Carmella the reyting machine. Köpek resmi koyup bize kedi diye yedirdiğin kısma bayıldım. Hero konusuna gelirsek çok boş yapmış. Haklı olarak terk etmişim. Çok bile dayanmışım.

Ben şeytan olduğunu düşünmüştüm ama kedi dedim. Öyle köpek olmaz kedi hiç olmaz.

Konular
10,907
Sting
Talk Show'a çıkarılıp çok konuşuyor diye eleştirilmem... Carmella, kızım, squash attığın biri olmadığım için özür dilerim. Corey Graves'e beni ağırladığı için teşekkür ederim. Programda bulunmaktan "Carmella'ya rağmen" zevk aldım. dogri

Moderatör tarafında düzenlendi:

elric

O fıstık, sanki ben nutella
Konular
163
Lacey Evans
Lacey Evans
Mella, Leydi Evans geçtiğinde niye çıldırmamış ilginç vallahi tabii kabullendi. Artık GWA'nın Leydisi benim olduğumu kabul ettiğin için teşekkür ederim. Chris Bey size de teşekkür ederim ne kadar güzel konuşmuşsunuz. Bir hayalimiz var biliyorsun Chris Bey ne zaman başlıyoruz?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Kevin Steen

Gypsy
Konular
1,377
Roman Reigns
Bray Wyatt
Mella Leydi Evans geçtiğinde niye çıldırmamış ilginç vallahi tabi kabullendi. Artık GWA'nın Leydisi benim olduğumu kabul ettiğin teşekkür ederim. Chris bey size de teşekkür ederim ne kadar güzel konuşmuşsunuz. Bir hayalimiz var biliyorsun Chris bey ne zaman başlıyoruz.

Mella'ya olan laflarınızdan ötürü programdan süresiz olarak yasaklandınız. Adınız geçtiğinde sansür uygulayacağım.

elric

O fıstık, sanki ben nutella
Konular
163
Lacey Evans
Lacey Evans
Mella'ya olan laflarınızdan ötürü programdan süresiz olarak yasaklandınız. Adınız geçtiğinde sansür uygulayacağım.

Bir sonraki şovda umarım çok rahat olmazsınız şimdiden uyarımı yapayım. Leydi yasakladınız gizemli kişi karşınıza çıktığı vakit kaçmaya başlarsan iyi olacak.

The Death Rider

Mella is Money!
Konular
2,655
Carmella
Carmella
Mella, Leydi Evans geçtiğinde niye çıldırmamış ilginç vallahi tabii kabullendi. Artık GWA'nın Leydisi benim olduğumu kabul ettiğin için teşekkür ederim. Chris Bey size de teşekkür ederim ne kadar güzel konuşmuşsunuz. Bir hayalimiz var biliyorsun Chris Bey ne zaman başlıyoruz?

Hocam önce Türkçe yazım kılavuzu edinmenizi öneririm. Mesajınızı düzenlerken kendi dilimden şüphelendim. Sonrasında isterseniz tekrardan Carmella'ya laf atabilirsiniz.

Konular
10,907
Sting
Ouuuuuv. Lady'nin yasaklanmasına üzüldüm. Program eğlenceliydi ama sonrası... Gerek yok Lady, gerek yok Corey karşim...

Konular
177
Triple H
Yayına bağlanıp racon kesmişiz :yaz