10.05.2023 - 20.30 - C/B
Energy Solutions Arena
Salt Lake City, Utah
Şovu Takip Etmek İçin 5 Neden:
- Dümene Yeni Biri Geçiyor!
- Kyle O'Reilly vs. The Miz
- Sultan of Fashion, Alana Giriş Yapıyor
- Sheamus'u Geri Dönmeye Kim İkna Etti?
- Dean Ambrose, Kevin Steen ile Tanışıyor
Vince McMahon'a bağlanıyoruz.
Vince McMahon: GTW evreninin üyeleri, hepinize iyi hafta sonları diliyorum. 10 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan Xplosion şovuyla ilgili bir gelişmeyi sizlere aktarmak için karşınızdayım.
Vince boğazını temizliyor.
Vince McMahon: Bildiğiniz üzere, bu ayın sonunda Hammerstein Ballroom'da One Night Stand şovu gerçekleşecek. Bu şov, diğer PPV'lerden daha farklı bir yayın formatına ve atmosferine sahip olacak. Bu sebeple, hem mevcut rekabet ortamından en iyi şekilde istifade edebilmek için, hem de sizlere daha iyi bir şov sunabilmek için, bir değişiklik yapmaya karar verdik.
Vince McMahon: 10 Mayıs Xplosion şovundan, One Night Stand'in sona erdiği ana kadar, Triple H ve Mr. Ekmek'in tüm yetkileri askıya alınmıştır. One Night Stand sürecini yönetmek için farklı bir prosedür belirledik. Buna göre, Xplosion'dan itibaren Extreme'in ruhundan anlayan geçici bir GM bütün yetkileri devralıyor. Sizlere güzel bir PPV süreci sunmayı umuyor, hepinize iyi eğlenceler diliyoruz.
21 Nisan 2023
Dublin, İrlanda
Sheamus'ı bir pub'ın içinde otururken görüyoruz. Hemen yanında suratı kamera açısından net olarak seçilemeyen birisi var. Pub'ın içinde sarhoş bir grup koro halinde şarkı söylerken Sheamus birasını yudumlayarak yan tarafına dönüyor.
Sheamus: Şuna bir bak fella.... Ömrüm boyunca bana yetecek kadar parayı zaten kazandım. Mutlu bir evliliğim var. Ve orada kanıtlayabileceğim her şeyi kanıtladım, Dünya şampiyonu oldum. Şimdi, geri dönmem gerektiğini söylüyorsun, peki ne için? Para? Şöhret? İkisine de sahibim-
?: Şimdi böyle söylüyorsun ama kavga, senin kanında akıyor. Bunu inkar etmeye çalışma. En son ne zaman biriyle yumruk yumruğa kavga ettin?
Sheamus bir şey söylemiyor, ellerine bakıyor.
?: İçinde hala bunun yattığını biliyorum Sheamus. Bu sakin emeklilik hayatı hoşuna gitmiyor, bir adamı yatırıp ölümüne yumruklamayı özlediğini biliyorum.
Sheamus'ın kaşları kalkıyor yanındaki kişiye bakarken.
?: Hayır hayır, o anlamda değil! Bak, şu anda her şey sana güllük gülistanlık geliyor olabilir ama arkanda bıraktığın şirkette tepeye kimler oynuyor biliyor musun? Brian Kendrick ve The Miz! Bu adamlar senin prime döneminde sana rakip olabilirler miydi? Şimdi napıyorsun, eskiden kazandığın paraların faizini yiyerek yaşıyorsun. O kavga isteği geri döndüğü zaman geri dönmek için bana yalvaracaksın-
Pub'ın içinde bir kargaşa oluyor. Bir bira bardağı Sheamus'ın hemen yanındaki pub standında parçalanıyor. Sheamus sandalyesini yavaşça çevirip oraya baktığında iki adamın hemen önlerinde yumruklaştığını görüyor. Sheamus kalkıyor ayağa- o esnada adamlardan birinin kolu Sheamus'ın göğsüne sertçe çarpıyor. Sheamus bakıyor...
....ve adama Brogue Kick'i geçiriyor! Diğer adamın yakasına yapışıyor ve son hızla pub standında mıhladıktan sonra kafasına arka arkaya yumruklar geçiriyor! Adamın burnundan kan gelirken merhamet için yalvarıyor. Sheamus sonunda bırakıyor onu ve yanındaki kişiye dönüyor, kamera da o tarafa dönünce adamın yüzünü görüyoruz..
...bu kişi Jim Cornette! Jim Cornette, beklentiyle Sheamus'a bakıyor. Sheamus eline bulaşan kana bakıyor ve Cornette'e bakıp sırıtıyor.
Sheamus: Biliyor musun, fikrimi değiştirdim. Geliyorum. Sen görüşmelere başla. Ama şu menajerlik komisyonuna gelince; ben sana %20 falan vermem. Alabileceğin en fazla %10.
Jim Cornette: Hadi ama oğlum, benim de ödemem gereken faturalarım var! %17 diyelim, bu iş bitsin.
Sheamus kanlı yumruğunu gösteriyor Cornette'e.
Sheamus: %9
Jim Cornette: %9 makul duruyor! (
Yutkunuyor Cornette) O zaman şirketle bir anlaşma sağladığım zaman seni tekrar ararım koca adam! Telefonumu bekle.
Sheamus elindeki kanı silip içtikleri bira için standa para bırakıyor ve gidiyor oradan. Demin sözde birbirine girmiş olan adamlar beraber Jim Cornette'in yanına geliyor.
Jim Cornette: Beyler, sıraya girin. Evlat, al şu 20 Euro'yu. Sen de gel bakayım şöyle.
Cornette, demin kavga eden adamlara paralarını öderken arenaya dönüyoruz.
FACE THE PAIN!
Pyrolar patlıyor ve Xplosion başlıyor! Spiker masasında JBL, Tazz ve Michael Cole var.
Michael Cole: Baylar ve bayanlar, Çarşamba gecesi Xplosion'una hoş geldiniz!
JBL: Heyecanlı bir akşam bizi bekliyor! Vince McMahon, hem kendisini hem de Triple H'i geri plana alarak geçici bir GM atadığını söylemişti. Bu kişi kim sizce?
Tazz: Aslında bu duyuruyu ilk gördüğüm an telefonum çalacak diye epey heyecanlanmıştım, ama maalesef o adam ben değilim.
JBL: GM olsan yapacağın ilk iş ne olurdu?
Tazz: Michael'ı Matt Morgan ile Falls Count Anywhere maçına çıkarırdım. Uğrasın pezev***k!
Gözler Lilian Garcia'ya dönüyor.
Lilian Garcia: Bayanlar baylar, Xplosion ve Great Thunder'ın geçici Genel Menajeri.....
Herkes girişe bakıyor. Uzun süre çıt çıkmıyor. Ardından....
*CHEER!
PAUL HEYMAN BURADA! PAUL HEYMAN GERİ DÖNÜYOR! Heyman kafasında ECW şapkasıyla girişte görünüyor ve seyircilerin büyük desteği var ona. Heyman enerjik adımlarla ringe ilerliyor seyirciye pas vermeden ve basamakları tırmanıp içeri girdikten sonra mikrofon istiyor. "Welcome Back" tezahüratları yankılanıyor arenada.
Paul Heyman: Bayanlar ve baylar, benim adım Paul Heyman ve bu gece buraya hoş moş gelmedim!
Seyirci yine de cheer veriyor. Heyman başını iki yana sallıyor.
Paul Heyman: Bu arenaya çıktığımda müvekkilim Randy Orton ile beraber hüküm sürdüğümüz günler aklıma geliyor. Onun haricinde, bu arenayla ilgili güzel hatıralarım yok ve hiç birinizi de iyi hatırladığımı söyleyemem. Arka alandaki adamlar ne durumda ve ne gibi yetenekleri var bunu bilmiyorum çünkü güreş takip etmiyorum. Ama sizlere benim vazifemin sadece One Night Stand'e kadar süreceğini, o yüzden o küçük kafalarınıza bu detayları fazla takmamanız gerektiğini hatırlatıyorum.
Heyman hafifçe yuhalanıyor.
Paul Heyman: Hah şöyle! Şimdi, Bay McMahon'un bana bıraktığı yetkiler; maç ayarlamak, kemer fırsatlarıyla ilgilenmek, One Night Stand'e giderken her şeyin yeterince extreme olmasını garanti altına almak! Onun için, verdiğim kararları gözetirken herhangi bir fair-play ya da "genel izleyici kitlesi" kriterine takılmayacağımı şimdiden söyleyeyim. Benim için TV-14 bitti, TV-MA şu an başladı. One Night Stand'i beklemeye gerek yok!
Paul Heyman: One Night Stand ve Hammerstein Ballroom benim için özel önemi olan kavramlar. O arenada binlerce kez seyircileri evlerine mutlu yolladım. Ama o seyirciler iyi adamın kazanması gibi basit idealara takılmadılar, bilet paralarıyla telefon faturalarını ödedikleri heriflerin kendi eğlenceleri için birbirini paramparça etmesini istediler, ve ben de müşteri her zaman haklıdır mantığıyla onlara istediklerini verdim! Şimdi, ilk işimiz şu Hardcore turnuvasıyla ilgili boşluğu doldurmak. Yarı finalistlerin maç türünü kendileri belirlediğini söylüyorlar, ama bu türün nasıl belirleneceğini belirtmiyorlar. O yüzden şöyle yapıyoruz...
Heyman seyirciye bakıyor.
Paul Heyman: Bu gece yarı finalistlerin arasında bir Tag Team maçı ayarladım. Dean Ambrose ve Kevin Steen, Kane ve The Hurricane'le karşılaşacaklar. Maçı kazanan taraf, kendi maçının türünü özgürce belirleyecek. Bu birinci meseleydi, diğer meseleye gelince-
WYATT!
Işıklar sönüyor.
Live in Fear!
Wyatt Family girişte! Elinde lambayla Bray Wyatt, hemen yanında Christopher Wyatt'la beraber ringe ilerliyorlar. Heyman onların gelişini izlerken kravatıın gevşetiyor. Wyatt ilerleyip basamakları tırmanıyor ve ikili içeri girdikten sonra lambaya üfleyerek ışıkları geri getiriyor.
Bray Wyatt: Paulie Amca, dönmüş! Hoş geldin ihtiyar, normalde bu soruları yaşlı adama soracaktım ama sanırım o tatile ayrılıp yerine seni vekilharç bırakmış.
Wyatt, Paul'a sırıtıyor. Christopher iyice yaklaşıyor Heyman'a kendi kendine konuşarak. Heyman bir adım geriliyor.
Bray Wyatt: Bound for Glory'de Christian'ı yendim. Armageddon'da, Uhaa Nation'ı yendim. Eddie Edwards'ı yendim. Bana şu bilmeceyi çöz Heyman: Herkesin üstünden dozer gibi geçmeme rağmen neden Büyük Altın gündeme geldiği zaman adım hamamböceği ölüsü gibi halının altına süpürülüyor? Neden bu konuşmalarda ismim geçmiyor? Ben ve oğlum, bu soruların yanıtı belki sende vardır diye yanına uğrayalım dedik....
Paul Heyman: Wyatt, aradığın yanıtlar bende yok. Ne yaptığın ne ettiğin hakkında da bir fikrim yok ama şu yanındaki şeye söyle bana bir adım daha yaklaşmasın, rica ediyorum.
Christopher tekinsiz bir şekilde Heyman'ın suratına bakarken Wyatt onu eliyle geri çekiyor.
Paul Heyman: Şimdi, seni neden ana kemer maçına eklemediklerine dair en ufak bir fikrim yok. Ama sana ne diyeceğim: Bu gecenin erken saatlerinde, iki kişi benim yanıma gelerek seninle ve yanındaki bu şeyle karşılaşmak istediklerini söylediler.
Seyirciden cheer geliyor. Wyatt düşünceli görünüyor.
Paul Heyman: Bu kişiler de, ana kemer üzerinde hak sahibi olduklarını söyleyen adamlar. Eğer bu gece sen ve bu tuhaf arkadaşın, Main Event'te size meydan okumak isteyen adamları mağlup ederseniz, Royal Rumble'da ana kemer maçına çıkman için elimden geleni yapacağımın sözünü veriyorum sana.
Wyatt, Heyman'a bakıyor ve düşünüyor.
Bray Wyatt: Öyle olsun Heyman. Adamların, ismini veremeyecek kadar korkak mı?
Paul Heyman: Eh, bunu Main Event'te göreceğiz artık! Seninle uzun süredir tanışmak istediklerini ilettiler bana. Eğer kazanırsan, Rumble için bir ana kemer şansını oldu bil!
Extreme yankılanıyor arenada ve Heyman, Christopher'a tedirgin bir şekilde baktıktan sonra aceleyle ringden inip arka alana gidiyor. Wyatt arkasından onun gidişini izlerken bu gecenin main event'iyle ilgili tanıtımı izliyoruz.
Dean Ambrose, arka alanda yumruklarını sallayarak ilerliyor ve kendi kendine bir şeyler söyleniyor. Dean, sağına baktığı zaman birini görüyor ve hemen duruyor.
Dean Ambrose: STEEN!
Kevin Steen o tarafa dönüyor, Dean yanına gidiyor.
Kevin Steen: N'aber "ortak"? Bu gece oran buran sakat değil umarım. Hayranların maçlarından çok medikal raporlarını takip ediyor artık, bu gece biraz süngüyü kaldırırsan belki ikimiz de istediğimiz maç türüne erişiriz, belli mi olur?
Dean Ambrose: Temize çıktım. Gayet sağlamım. Emin olamıyorsan, eline verebilirim. Sağlam mı değil mi görürsün.
Dean başıyla pantolonunun önünü işaret ediyor. Steen öfkeyle ona bakarken Dean pantolon cebinden raporlarını çıkarıyor.
Dean Ambrose: Sakin ol... Bunu kastetmiştim. Her neyse, beni iyi dinle: Bu gece iyi bir iş çıkarırsan bu ikimizin de yararına olur. Ama şu an yaptığın gibi iğnelemeli laflarla bana musallat olmaya ve beni satmaya kalkarsan, o iğneleri alır ve senin g*********ne sokarım. Anlayabiliyor musun?
Steen sırıtıyor ve Dean'e bakıyor.
Kevin Steen: Ne var biliyor musun Dean, şu raporlar bana senin temize çıktığını ispatlamaya yetmiyor. Her an yeni bir gerizekalılık yaparak kendini sakatlama potansiyelini düşününce.. Senin problemin vücudunda değil, kafanda. Sert adamı oynamayı seviyorsun ha? O zaman görüyorum ve artırıyorum: Bu gece kazanamazsak Ohio'ya gider ve genelevde çalışan o annene bir de ben kayarım.
Ambrose ve Steen burun buruna geliyor. Birbirlerine gireceklerken görevliler gelip aralarına giriyor. Ambrose bir şey demeden sessizce süzerken, Steen pis pis sırıtıyor ona. Ringe dönüyoruz.
I Came to Play!
The Miz girişte! Seyircilerin yuhalamaları arasında ringe ilerliyor. One Night Stand'teki Last Man Standing maçının tanıtımını görüyoruz o ringe gelirken. Miz içeri girince ceketini çıkarıp ring dışına bırakıyor ve seyirciye dönüp kemer işareti yapıyor.
Shipping up to Boston!
Kıtalararası Şampiyon Kyle O'Reilly belinde kemeriyle beraber girişte görünüyor. Kyle yumruklarını sallıyor rampada ve enerjik adımlarla ringe geliyor.
Tazz: Kıtalararası Şampiyon, Ağırsiklet Şampiyonluğu adayına karşı! Bu maçtan neler beklemeliyiz Cole?
Michael Cole: Miz'in One Night Stand'e giderken davasını güçlendirmek için seri galibiyetler istediğini biliyoruz. Ama karşısında da kendini defalarca kanıtlamış bir şampiyon var.
JBL: Beyler, Brian Kendrick, Punk, Sabian derken bu maça müdahale edebileceklerin listesi bir eskortun telefon rehberinden daha kalabalık!
Kyle kemerini öpüp hakeme teslim ediyor. Hakem kemeri Lilian'a veriyor ve maçı başlatıyor.
The Miz vs. "Intercontinental Champion" Kyle O'Reilly
Miz lock-up için yaklaşıyor ama Kyle dizine sert bir tekme atıyor rakibinin. Miz tekrar yaklaşıyor, bu kez de karnına bir tekme sallıyor Kyle. Miz'i yaklaştırmıyor şampiyon. Kyle sonunda üçüncü girişimde rakibinin hızlıca arkasına geçiyor ve Miz'in tam kafasının arkasına sert bir Forearm geçirdikten sonra Roll-up'lamaya çalışıyor ama Miz düşmüyor ve arkasını dönüp Kyle'ın tam suratına sert bir tekme geçiriyor! Kyle burnunu tutarak köşeye giderken Miz arkadan gelip sertçe ittirerek kafasını turnbuckle'a vurduruyor. Miz şimdi köşede Kyle'ın karnına arka arkaya tekmeler yağdırıyor. Boğazına basıyor botuyla ve ipleri tutup boğmaya başlıyor. Hakem sayıyor, 1.......2......3........4........Miz bırakıyor hareketi ve iki bacağını iplerin arasına geçirerek pozisyona alıyor Kyle'ın. Shattered Dreams için geriliyor Miz' MIZ KOŞTU- Kyle hızlıca toparlanıyor ve üzerine gelen Miz'e sert bir Flapjack! En üst turnbuckle'a kafasını vuruyor Miz ve kendini ringin dışına bırakıyor. Miz toparlanmaya çalışırken Kyle burnunu tutarak aprona çıkıyor ve Miz'e bakıyor. Miz kalktığı anda fırlayarak DIVING DOUBLE KNEE! Miz darmadağın şekilde yere serilirken Kyle seyircinin desteği altında rakibini kaldırıp ringe geri gönderiyor ve aprona çıkıyor şimdi. Miz'in kalkmasını bkeliyor ve kalktığı anda sıçrıyor, SPRINGBOARD DROPK- Miz yakaladı! Miz havada yakalayıp yatırıyor onu ve hemen bacaktan kilitleyip Figure-4 Leglock'a gidiyor! Miz bağladı kilidi, yattı yere! FIGURE-4 LOCKED IN! Kyle acıyla yüzünü buruştururken hakem soruyor...
....pes etmiyor Kyle. Yavaşça sürünüyor geriye doğru ellerini kullanarak ve ipi tutmayı başarıyor! Miz için sayıyor hakem, 1....2.....3.....4.....Miz bırakıyor kilidi ve karnına sertçe basıyor Kyle'ın. Kyle acıyla bağırırken bir de suratına yumruk Miz'den! Miz şimdi kafasından tutup kaldırıyor Kyle'ı ve son hızla köşeye yolluyor. Awesome Clothesline için geriliyor Miz, koştu ve AWESOME CLOTHESL- KYLE SIÇRAYARAK ÇIKIYOR KÖŞEDEN VE HAVADA CROSS ARMBREAKER'A ÇEVİRDİ! Müthiş bir çeviklik Kyle'dan! Cross Armbreaker'ı bütün gücüyle sıkıyor Kyle. Miz dişlerini sıkarak ayağa kalkıyor yavaşça ama Kyle kene gibi yapışmış vaziyette! Miz şimdi yere yatıyor yeniden ve üzerine doğru eğiliyor Kyle'ın, sert bir yumruk! Bir yumruk daha! Üçüncü yumrukta Kyle bırakıyor kilidi ve iplere sürünerek ayağa kalkmaya çalışıy- Miz kalkıp fırladı hemen VE İPLERDE AWESOME CLOTHESLINE! Kyle hareketin etkisiyle yere serilirken Miz seyirciye sırıtıyor ve köşeyi işaret ediyor. Seyircilerin yuhalamaları arasında köşeye yöneliyor Miz ve tırmanmaya başlıyor. Kyle kalkmaya çalışırken Miz köşede ona bakıyor ve DOUBLE AXE HANDLE- KYLE BİR ANDA BACAKLARINI AÇIYOR YERDE VE MIZ'İ ARAYA ALIP KIMURA LOCK BAĞLIYOR! KIMURA LOCK, MIZ KENDİ AYAĞIYLA TUZAĞIN İÇİNE DÜŞTÜ! Kyle, Kimura'yı sıkarken Miz'in bacakları seğiriyor acıyla. Hakem soruyor, MIZ ELİNİ YERE GÖTÜRÜYOR VE....
PES ETMİYOR! Kyle kilidi tüm gücüyle sıkmasına rağmen Miz bırakmıyor maçı ve üzerine doğru tırmanıyor Kyle'ın ve kafasına arka arkaya yumruklar atıyor son gücüyle, Kyle kilidi bırakıyor ama ayağıyla hemen yere itip tuşluyor Miz'i, 1.................2................Miz attı! Kyle şimdi rakibinin kalkmasını bekliyor ve dizleri üzerindeyken önce Axe Kick, ardından Rolling Forearm - Miz sıyrıldı Forerm'dan ve ekseni etrafında dönerek DISCUS PUNCH'LA CEVAP! Kyle iplere gerilerken Miz üzerine doğru koşuyor ve Clothesline için atlıyor- ikili beraber ring dışına yuvarlanıyor! Miz ilk kalkan oluyor ve Kyle'ın karnına tekme attıktan sonra kendine çekip sert bir Clothesline ile yere seriyor! "Şampiyonunuz bu mu" diye bağırıyor seyirciye Miz. Kyle'ı kaldırıyor- Kyle aniden ittirerek sırtını aprona çarptırıyor Miz'in! Miz acıyla demir basamaklara tutunarak ayakta kalırken Kyle fırladı ve RUNINNG DROPKICK! Miz dizini çarpıyor demir basamaklara ve yere düşüyor! Hakem ringde ikisi için de 4'ü sayarken Kyle bekliyor Miz'in kalkmasını... Miz kalktığı anda koşup demir basamaktan da sıçrayarak FLYING FOREARM SMASH! Miz yere serilirken "Let's go Kyle" tezahüratları arasında rakibini kaldırıp ringe yolluyor Kyle ve içeri giriyor şimdi. Miz'in kolunun altına giriyor... BRAINBUSTER İÇİN KALDIRDI KYLE- AMA MIZ! Kafasına bir diz atıyor Kyle'ın ve arkasına iniyor, karnına bir tekme attıktan sonra önce KNEE LIFT ARDINDAN NECKBREAKER, REALITY CHECK'I VURUYOR MIZ! REALITY CHECK VE TUŞ, 1.......................2....................
O'REILLY SON ANDA ATTI! Miz hakeme 3'tü diyor ama itirazlar bir şeyi değiştirmeyecek. Miz şimdi Skull Crushing Finale ile bitişi yapmak için arkasında bekliyor rakibinin. Kyle kalktığı anda Miz gitti VE SKULL CRUSHING- Kyle kilitliyor kollarını ve Miz'i çevirerek önüne fırlatıyor, Miz fırladı- KYLE'DAN BIG BOOT! Miz yere serilirken Kyle güç bela doğruluyor ve ayağa kalkan Miz'i yandan kilitliyor, Regaplex'e gitmek istiy- Miz'den dirsek! Bir dirsek daha! Miz üçüncü dirsekte sıyrılıyor kıskaçtan ve Kyle'ın suratına sert bir Big Boot! Ama Kyle! İplere gerilese de iplerde dönüyor ve Miz'in tam üstüne gelip REBOUND LARIA- Miz kolunun altından geçiyor onun ve karnına bir tekme boyundan kilitliyor ve ÇEVİREREK MIZARD OF OZ! TUŞA GİTTİ, 1...............2..................KYLE KALDIRDI OMZUNU! Miz yeri dövüyor öfkeyle ve Kyle'ı kaldırıp köşeye itekliyor. Karşı köşeye geçip bekliyor ve Kyle kalktığı anda fırlıyor, AWESOME CLOTHESLINE! Kyle yere yığılırken Miz, SCF için işareti veriyor! Yuhalamalar arasında rakibinin kalkmasını bekliyor. Kyle kalkınca arkadan kilitledi, SKULL CRUSHING FINAL- KYLE ARAYA AYAĞINI KOYUP YANA YUVARLANIYOR VE CROSS ARMBREAKER'A ALDI MIZ'İ! CROSS ARMBREAKER LOCKED IN! MIZ ACI İÇİNDE, MIZ PES ETMEK ÜZERE...
GUINNESS MARKA BİR BİRA ŞİŞESİ FIRLATILIYOR RİNGE! Seyircilerin arasında gelen şişe ring zeminine çarpıp kırılıyor! Kyle bırakıyor kilidi ve hakem şişenin geldiği yöne bakarken aceleyle ayağa kalkıyor. Kyle "nerede o" diye bağırarak seyircilerin arasında CM Punk'ı arıyor. Kyle öfkeyle hakeme bir şeyler söylerken aranan adam seyircilerin arasından bariyeri aşarak ring kenarına geliyor!
CM Punk burada! Kyle ona saldırmak için hakemden kurtulmaya çalışırken Punk elleri sweatshirt'ünün cebinde onu izliyor. BU SIRADA THE MIZ! ARKADAN YAKALADIĞI KYLE'A SKULL CRUSHING FINALE VE TUŞ, 1.................2........................3!
Kazanan: The Miz
JBL: Tam Miz tipi bir galibiyet!
Michael Cole: Baksana John, Punk'ın elindeki de ne öyle?
Miz kazanıyor! Hakem elini kaldırdıktan sonra köşeye gidiyor ve kemer işareti yapıyor Miz. Galibiyet sevincini yaşadıktan sonra ringden iniyor. O sırada CM Punk ağır ağır ringe giriyor, elinde bir traş takımı çantası var!
Tazz: Umarım düşündüğüm şey değildir!
Punk çantayı açıyor şimdi ve hala yerde yatan Kyle'ı sakince süzdükten sonra traş makinası çıkarıyor çantadan! Çalıştırıp kontrol ediyor Punk ve Kyle'ın üstüne yavaşça eğiliyor, KYLE'IN SAÇINA TRAŞ MAKİNASIYLA DALMAYA BAŞLIYOR!
ANCAK SABIAN! Sabian burada! Punk panikle girişe bakıyor ve Sabian'ın küfürler ederek ringe koştuğunu görünce traş takımı çantasını alıp hızlıca ringden iniyor. Sabian dalıyor ringe ve Punk seyircilerin arasına geri dönerek Sabian'a bakıyor dikkatli bir şekilde. Sabian onun gittiğinden emin olduktan sonra toparlanmakta olan Kyle O'Reilly'e bakıyor. Kyle yavaş yavaş ayaklandığında Sabian ona doğru gidiyor ve... elini uzatıyor! Kyle'a elini uzatıyor Sabian ve tokalaşmak istiyor.....
...AMA KYLE'DAN SABIAN'IN ELİNE SERT BİR TEKME! Sabian acı içinde elini tutarak ona bakarken Kyle başını iki yana sallıyor ve ringden inip kemerini omzuna attıktan sonra aşağı iniyor. Kyle arka alanın yolunu tutarken Sabian arkasından bakıyor. Bu görüntülerle reklamlara gidiyoruz.
Arka alanda Renee Young'ın yanında arenaya yeni giriş yapmış olan Sami Zayn var.
Renee Young: Sami, Armageddon hakkındaki yorumlarını alabilir miyiz?
Sami Zayn: ************* ************. ******, ************* ************.
Bu esnada bir Mercedes G-500 giriyor otoparka! Zayn arkasına bakarken G500'ün şöför mahallinden Kevin Nash iniyor. Arka kapılardan ise Dominik Mysterio ve Eddie Edwards çıkıyor. Avcı yeleği giymiş olan üçlü, arabanın arka tarafından içine pek çok şey doldurulmuş olan çöp kovaları çıkarıyorlar. Dominik çöp kovalarından birini alıp demir bir sopayı elinde sallayarak hızlı adımlarla gidiyor. Eddie Edwards da botlarını bağlıyor ve bir elinde sandalye, diğer elinde kendo sopasıyla giriyor arena içine. Kevin Nash ikilinin arkasından ilerlerken Renee Young yanlarına yaklaşıyor.
Renee Young: Bay Nash, nereye gidiyorsunuz?
Nash hiç bir şey söylemiyor. The Resurgence üyeleri hışımla arenaya dalarken ringe dönüyoruz.
Ringe döndüğümüzde Logan Paul ringde ısınarak rakibini bekliyor. Bir müzik duyuluyor.
Fashion Boutique!
Finn Balor burada! Yüzünde siyah ışıltılı bir maske ve elinde leopar desenli bir bastonla girişte! Balor yavaşça maskeyi çıkarıyor ve seyirciye bakıyor. Balor şimdi bastonuyla beraber ringe ilerliyor ve Logan Paul "bu ne lan" diyerek girişe bakıyor.
Michael Cole: Buna ne diyorsun Tazz?
Tazz: Moda dedin mi akla taş gibi hatunlar gelmesi lazım! Finn burada, peki kadınlar nerede?
Finn aprona sıçrıyor ve köşeye çıktıktan sonra seyirciye şöyle bir bakıp göz kırpıyor ve içeri dalıyor. Finn ceketini çıkarırken Logan'ın güreş kıyafetlerine baştan aşağı bakıyor ve başını iki yana sallıyor. Logan "ne var lan" diye cevap verirken hakem araya giriyor. Finn ise bir şey demeden gülümsemekle yetiniyor. Hakem zili çaldırıyor.
Logan Paul vs. Finn Balor
Logan rakibine doğru fırlıyor, Finn kolunun altından geçiyor onun ve iplerden sekerek Shotgun Dropkick! Logan tekmenin etkisiyle ringin dışına fırlarken Finn iplerden sekiyor şimdi ve TOPE CON HILO İLE İNDİRİYOR LOGAN'I! Finn rakibine yönelip kaldırıyor ve ringe yollarken kıçına bir şaplak yapıştırıyor. Ardından aprona çıkıyor ve Logan'ın kalkmasını bekliyor. Logan kalktığı anda sıçrıyor ve APRONDAN BIG KICK! Logan tekmenin etkisiyle ringe yığılırken Finn köşeye yöneliyor ve tırmanıyor şimdi. Finn aşağıdaki rakibine bakıyor ve seyirciyi şöyle bir süzdükten sonra DOUBLE FOOT STOMP İLE ATLIYOR, YOU'RE NOT WITH US! TUŞA GİTTİ FINN, 1...................2....................3!
Kazanan: Finn Balor
Modanın Sultanı, 2 dakikada bitiriyor Logan Paul'u! Hakem elini kaldırmak istiyor ama Finn "o ayakkabılarla olmaz" diyerek kurtuluyor ondan. Finn şimdi köşeye çıkıyor ve seyirciye bakıyor donuk bir yüz ifadesiyle. Finn ringden iniyor şimdi ve arka alana gidiyor. Bu görüntülerle arka alanın yolunu tutuyoruz.
Renee Young, arka alanda Matt Morgan'la beraber.
Renee Young: Bayanlar ve baylar, yanımda "The Blueprint" Matt Morgan var. Matt, Seth Rollins'le aranızda geçenler hakkında ne düşünüyorsun?
Matt Morgan: Tepemin tası atmış durumda. O maçta en son seçilecek ikisi, One Night Stand'te ana kemer için maça çıkacaklar. Bu benim için bir şakadan farksız. Çoğu kişi bunu fark edemeyecek kadar aptal ama ben eski Dünya şampiyonunu kolay kolay dönemeyeceği bir tatile yolladım. Eğer o kemer üzerinde hak iddia etmek için birkaç kıç daha tekmelemem gerekiyorsa bana sadece adresi göstersinler.
Renee Young: Gelinen aşamada, Kane ile aranızdaki hesabı kapanmış sayabilir miyiz?
Matt Morgan: O aciz ve yaşlı adamı neden kendime rakip göreyim? Emekliliğin tadını çıkarması gerekirken burada kendini rezil etmek onun için yeterli bir utanç. Unutma, ben Kane'in 2 ay boyunca arkasına bakmadan güreşememesine sebep olduğuma göre, ortada bir rekabetten çok benim Kane'in kocalığını yapmam söz konusu demektir. Kane'le işim bitti. Ve şimdi, yeni bir hedef-
"Büyük resmi göremiyorsun Morgan"
Chris Jericho var Matt Morgan'ın karşısında.
Chris Jericho: Profesyonel güreş bir satranç oyunu gibidir. Akıllıca hamleler yaparsan, mükafatını alırsın. Sen ne yaptın? Gelir gelmez otoritenin maşası olmayı tercih ettin ve hala bunun bedelini ödüyorsun. Seni Kane'in karşısına çıkaranlar şimdi ne yaptığınla ilgileniyor mu? Hayır. Yalnız kaldın. Ama hiç bir şey için geç değil, Morgan. Bildiğin gibi ben de burada tutunmaya çalışan ve çıkış arayan birisiyim. Ama diğer çaylaklar gibi değilim. Ben Mental Mastermind'ım. Eğer beraber hareket edersek-
Morgan üzerine yürüyor Jericho'nun. Burun buruna geliyorlar.
Matt Morgan: Jericho, senin martavallarını dinlemeye hiç niyetim yok. Sadede gel.
Chris Jericho: Demek istediğim şu Morgan, zirve yolculuğumda eğer beni korursan, eğer benimle beraber hareket edersen seni de ödüllendireceğime söz veriyorum.
Morgan sırıtıyor.
Matt Morgan: Yani bana bodyguard'lık teklif ediyorsun.
Chris Jericho: Big Show gibi kabiliyetsiz bir kalasla yaptıklarımı hatırla Morgan. Kıçını zor kaldıran adamla defalarca kemerler kazandım, ödüller aldım. Senin gibi yetenekli bir güreşçiyle beraber neleri başarabiliriz bir düşün.
Morgan bir süre düşünüyor gibi görünüyor.
Matt Morgan: Şimdi düşünüyorum da Chris, bence senin sağlam bir dayağa ihtiyacın var. Benimle aynı ringde olmayı bu kadar istiyorsun madem, Great Thunder'da, senle ben. Teke tek. Sanırım seni ezip geçmek, One Night Stand yolunda yönetime iyi bir mesaj olacak.
Morgan oradan ayrılırken Jericho yutkunuyor. Ringe dönüyoruz.
Eye of the Hurricane!
The Hurricane girişte! Dirseğini gösterdikten sonra pelerinini savuruyor ve ringe ilerliyor hızlı adımlarla.
Tazz: Hurricane'in Hardcore şampiyonluğu şansıyla ilgili ne düşünüyorsun John?
JBL: Hurricane'in hiç bir şeyden korkusu olmadığını onu yakınen tanıyan biri olarak söyleyebilirim Tazz. Ve bence bu, Hardcore şampiyonu olmak için en büyük kriter.
Hurricane ringe girip pelerinini çıkarıyor ve ön sırada oturan bir çocuğa veriyor. Ringe girip ısınarak beklemeye koyuluyor.
PYROLAR PATLIYOR!
Slow Chemical!
Hurricane'in partneri, Big Red Machine burada! Kane heybetli adımlarla ringe ilerlerken kafasındaki havluyu çıkarıp yere fırlatıyor ve iplere tutunarak içeri giriyor. Kollarını havaya kaldırıp pyroları patlatıyor ve arenayı kızıla boyuyor Kane. Hurricane onu izlerken Kane eldivenlerini düzeltiyor ve Hurricane'i fazla takmadan girişe dönüyor.
Retaliation!
Dean Ambrose girişte! Ringi süzerek ilerliyor ve rampada ilerleyip giriyor içeri. Ambrose köşede Kane ve Hurricane'i süzüyor. Yarı finaldeki rakibi Hurricane'e bakıyor bir şey demeden. Üç adam da beklerken..
Antichrist2!
Kevin Steen girişte! Yuhalamalara aldırmadan rampada ilerliyor ve ringdeki manzarayı süzüyor Steen. Basamakları tırmanıp içeri girdiğinde Ambrose'a bakıyor. Ambrose nefretle izliyor Steen'i. Hakem iki tarafa dönüyor. Kane, Hurricane'e apronu işaret ediyor. Diğer tarafta ise Steen'le Ambrose maça kimin başlayacağı konusunda anlaşamıyorlar. İkili tartışırken bir müzik duyuluyor.
EXTREME!
Dört adam girişe dönerken elinde mikrofonla geçici GM Paul Heyman girişte. Heyman ringe bakıyor.
Paul Heyman: Hayırdır beyler, centilmenlik yarışı mı yapıyoruz? Burada s*****ş var s******ş! Öyle apronda tag bekleyerek ne beni ne seyirciyi sıkmayın. Bu maç artık TORNADO TAG TEAM MAÇI! ÖLDÜRÜN BİRBİRİNİZİ.
Hakem girişe bakarak bir şeyler diyor ama Heyman "çal lan zili" diye bağırınca mecbur zili çaldırıyor.
Kazanan Takım Üyeleri Kendi Maç Türünü Belirler
Tornado Tag Team Match
The Hurricane & Kane vs. Dean Ambrose & Kevin Steen
Dört adam da ringde birbirini süzüyor şimdi. Kane eldivenlerini düzelterek Steen'e koşuyor ve sert bir sağ yumruk! Arka arkaya yumruklarla köşeye sürüyor. Dean o anda kararını veriyor ve arkadan saldırdığı Kane'in sırtına yumrukları saydırıyor. Kane ona dönüp boğazına yapışıyor- Steen arkadan sırtına tekmeyi basınca bırakıyor. Hurricane o esnada fırlıyor ve arkası dönük Dean'e Running Dropkick geçiriyor! Dean, Steen'in üzerine düşüyor ve ikili köşede tost olmuş vaziyette beklerken Kane, kolundan tutup Hurricane'i oraya yolluyor, STINGER SPLASH! Ama Steen kayarak ringden inince hareketi sadece Dean yiyor. Steen şimdi ring dışından Hurricane'in ayağına yapışıp sertçe ring dışına çekiyor ve tam karnına bir Knee Lift vurduktan sonra kafasından tutup sertçe aprona vurduruyor sırtını. Steen şimdi ringe dalıyor- Kane Big Boot ile indiriyor onu! O esnada Dean arkadan sırtına atlayıp Sleeper Hold bağlıyor ama Kane onu öne doğru getiirp pozisyona alıyor ve Running Powerslam! Tuş girişimi, 1................2.............Steen bozdu. Steen şimdi arka arkaya yumruklarla Kane'i geri sürdükten sonra karnına sert bir tekme atıyor ve arka iplerden sekiyor- ama Kane'den Turning Lariat! Şimdi ona tuş deniyor, 1............2.....Steen attı. Kane rakibini kaldırıyor tekrar şimdi- Steen'den Jawbreaker! Kane çenesini tutarak geriliyor iplere doğru, STEEN FIRLIYOR VE RUNNING CROSSBODY İLE FIRLATIYOR KANE'İN ÜSTÜNE KENDİNİ, İKİSİ BERABER RİNGİN DIŞINA DÜŞÜYOR! Kane ve Steen ring dışında yerdeyken Hurricane ringe dalıyor ve ayaklanan Dean'i arkadan kavrıyor, Back Suplex pozisyonuna kaldırıyor ve çevirip URANAGE! Hurricane tuşa gidiyor, 1...............2...................
Dean attı! Hurricane kaldırıyor rakibini yine ve iplere yolluyor- ama Ambrose! Kolunun altından geçiyor onun ve ring dışına koşuyor, Kane'i hedefleyerek SUICIDE DIV- ama Steen, Kane'e Superkick geçirip indirince yanlışlıkla Steen'i avlıyor Dean! Dean yerdeki Steen'e bakıp "a****** k*******n çocuğu" diye küfür ediyor. O SIRADA HURRICANE! KÖŞEYE TIRMANDI VE AŞAĞIDAKİ DEAN'E DIVING CROSSBODY! Dört adam da yerde şimdi! İlk kalkan Hurricane oluyor ve Steen'in ayaklandığını görünce bariyere çıkıyor. Bariyerde dengede duruyor ve bariyer üzerinde koşarak Steen'e Diving Forearm Sm- STEEN! HAVADA YAKALADI ONU, SIRTINA ALDI VE APRONA ATTITUDE ADJUSTMENT! Hurricane aprona serilirken Steen hızlıca ringe itiyor onu ve tuşlamak için içeri girmek istiy- ama Kane! Arkadan yakalayıp kendine çekiyor Steen'i ve kolundan tutup son hız yollayarak bariyerlere yapıştırıyor! Şimdi kalkan Dean'e yöneliyor ve Uppercut! Spiker masası tarafına geriliyor Dean ve Kane oradan boğazına yapıştı! SPİKER MASASINA CHOKESLAM Mİ GELECEK? AMA AMBROSE! Karnına sert bir tekme atıyor rakibinin ve kafasından kavrayıp ZEMİNE DDT! Dean emekleyerek ringe dalıyor şimdi ve yerdeki Hurricane'i gözleyerek köşeye tırmanıyor. Hurricane'in kalkmasını bekliyor, DEAN'DEN STANDING DIVING ELBOW DROP! Dean şimdi rakibini kaldırıyor yavaşça ve pozisyona alıyor, DIRTY DEEDS'İ VURDU! 1.............2...................
KANE BOZDU SON ANDA! Kane ringe dalıp bozuyor tuşu! Dean küfrederek ayağa kalkıyor ve Kane'in yumruğundan sıyrılıp seri sol direklerle Kane'in üstüne üstüne gidiyor. Bir Knee Lift atıyor karnına ve Kane karnını tutarak dizleri üzerinde kaldığında kafasından kavrıyor, Snap DDT- ama Kane'den çok ani bir Back Body Drop! Dean sırtını tutarak yerde kalırken Kane bir anda boğazlayarak kaldırıyor Hurricane'i ve ayağa dikiyor! Dean köşede toparlanmaya çalışırken Kane kolundan tuttuğu Hurricane'i onun üzerine atıyor, Hurricane'den köşede Forearm Smash! Şİmdi o da Kane'e- ama Steen ring dışından ayağına yapışıp sertçe dışarı çekiyor onu. Steen ringe dalıyor şimdi ve Kane'in Clothesline sallayan kolunun altından sıyrılıp iplerden sekiyor ve Kane'e Running Crossbody! Kane yerde kalıyor, Steen iplerden sekti, Running Senton ve tuş, 1..............2..............Kane attı! Steen rakibini bitirmek için kafasından kaldırıyor ve kafasını bacaklarının arasına alıyor, PACKAGE PILEDRIVER HAZIRLIĞ- ama Kane bacaklarından tutup çekerek düşürüyor onu! Kane yerdeki Steen'in boğazına sarılıp kaldırıyor onu ayağa ve CHOKESL- STEEN'İ KALDIRDIĞI ANDA DEAN FIRLIYOR VE SHOTGUN DROPKICK PATLATIYOR KANE'E! Kane köşeye gerilerken Steen dizlerinin üzerinde bekliyor, Dean fırlayıp Steen'in sırtına basıp sıçrayarak Corner Clothesline! Dean, Steen'e yolluyor şimdi, Steen karnına tekme atıyor ve kolunun altına girip SIDEWINGER SUPLEX! Dean şimdi iplerden sekiyor, Steen onu zıplatıyor ve Dean'den sert bir Splash Kane'e! Steen tuşa gitti, 1...............2................
HURRICANE BOZDU! Steen öfkeyle onun peşinden gidiyor- ama Hurricane eğilince aprona çıkıyor. Dean fırlıyor ve Running Dropkick vuruyor- ama Hurri çekilince Steen'e patlıyor! Steen aprondan aşağı düşerken Dean şok içinde arkasından bakıyor- Hurricane bir anda ters pozisyonda sırtına alıyor onu ve Argentina Neckbreaker! Hurricane tuşa gidiyor, 1...........2................Ambrose kalktı! Hurricane işi bitirmek için Vertebreaker amacıyla Dean'i kaldırıyor- Dean onu Arm Drag ile fırlatıyor ve iplere geriliyor, üzerine koştuğunda Hurricane'i kaldırıp ringin dışına bırakıyor- ama Hurricane! Apronda kalıyor ve üzerine gelen Dean'e bir Enziugiri geçirdikten sonra köşeye hareketleniyor. Tırmanıyor yukarı doğru- ama Dean hemen geliyor oraya. Arkasından yaklaşan Kane'i görüyor ve Dean aniden sıçrayarak Hurricane'i Headscissors ile Kane'in üstüne fırlatıyor! İkisi de yere düşünce Dean sırıtıyor ve köşeye tırmanıyor. İki adam kalkarken Dean pozisyona alıyor ve DOUBLE STANDING DIVING ELBOW DROP- İKİSİ BİRDEN BOĞAZINI YAKALADI, İKİSİ BİRDEN YAKALADI VE AYNI ANDA KALDIRARAK DOUBLE CHOKESLAM'LE GÖMÜYORLAR DEAN'İ RİNGE! KANE TUŞA YATTI, 1..............2...............
KEVIN STEEN BOZDU BU KEZ DE! Hurricane sert bir Discus Punch çakarak indiriyor Steen'i. Kane gelip Steen'i yerde tutarken Hurricane'e köşeyi gösteriyor. Hurricane köşeye yöneliyor ve güç bela tırmanıyor aşağı bakarak. Kane tutuyor, HURRICANE FROG SPLASH İLE ATLAD- STEEN KALKIP ARM DRAG İLE KANE'İN DENGESİNİ BOZARAK İKİSİNİN ÇARPIŞMASINI SAĞLIYOR! Kane ve Hurricane yere yığılırken Steen sürünerek iplere gidiyor ve yavaşça tırmanıyor yukarı. Steen şimdi gözünü Kane'e dikiyor ve KANE'E 450 SPLASH GELİYOR STEEN'DEN! STEEN TUŞLADI, 1.............2...............HURRICANE SON ANDA BOZDU! Kane ring dışına yuvarlanırken Steen ve Hurricane birbirlerininn üzerine gidiyorlar ve yumruklaşmaya başlıyorlar. Steen! Hurricane! Steen! Hurricane! Steen arka arkaya yumruklar yağdırarak üstün çıkıyor ve karnına tekme attığı rakibini pozisyona alıyor zorlansa da ve KALDIRARAK PACKAGE PILEDRIVER! PACKAGE PILEDRIVER VE TUŞ! 1.............2................
KANE BOZDU! Son anda gelip tuşun üstüne atlayarak kurtarıyor maçı Kane! Steen ayaklanırken Ambrose da ringe giriyor o esnada. KANE ŞİMDİ STEEN'IN BOĞAZINA YAPIŞIYOR CHOKESLAM İÇİN, AMA DEAN AMBROSE! Arkadan Shotgun Dropkick geçirerek bozuyor pozisyonu. Kane sırtını tutarak yerde kalırken Steen köşeye sürünüşünü izliyor ve Dean'e bir şeyler bağırıyor. Ambrose yanına geliyor ve Steen'le Kane'e koşarak DOUBLE CANNONBALLL! Kane'i eziyorlar adeta köşede ve Steen çekip tuşluyor şimdi, 1.............2............KANE ATTI! Kane maçta kalmaya devam ediyor! Dean, Kane'i kaldırıyor ve Dirty Deeds'e tutuyor şimdi! Ama Kevin Steen? Dean'in koluna elini koyuyor ve bir şeyler söylüyor. Dean, Kane'i bir kenara itiyor ve Steen'e dönerek cevap veriyor ona. Dean'le Steen tartışıyor şimdi. Steen kendisini ve Kane'i göstererek Dean'e bir şeyler anlatmaya çalışıyor- DEAN KARNINA TEKME ATTI ŞİMDİ VE DIRTY DEEDS! AMBROSE, PARTNERİNİ İNDİRİYOR! Dean arkasını döndü şimdi, KANE BOĞAZINA YAPIŞTI! KANE BOĞAZINA YAPIŞTI VE KALDIRARAK CHOKESLAM! O SIRADA THE HURRICANE KÖŞEYE TIRMANIYOR AŞAĞIDAKİ DEAN'E FROG SPLASH! FROG SPLASH VE TUŞ, 1....................2..........................3!
Kazananlar: The Hurricane & Kane
Kane ve Hurricane kazanıyor! Yarı finalde maç türünü belirleyecek olan ikili belli oluyor. Kane ve Hurricane birbirine bakıyor. Hurricane'in müziği arenada yankılanırken Hurricane köşeye çıkıyor ve dirseğini gösteriyor seyirciye. Ancak o sırada fark etmediği bir şey var!
Kane hemen arkasında tekinsiz bir gülümsemeyle ona bakıyor. Hurricane galibiyet sevinciyle arkasına döndüğü anda boğazına yapışıyor ve CHOKESLAM! KANE'DEN CHOKESLAM! Kane, yerde yatan Hurricane'in haline gülüyor ve mikrofon alıyor eline. Seyirciye bakıyor.
Kane: Kevin Steen ile olan maçımın türünü belirleme hakkı kullanıyorum;
KANE PYROLARI PATLATIYOR VE RİNG KENARI ALEV ALIYOR! Aprondan alevler yükselirken Kane'in kahkahaları eşliğinde arenada Slow Chemical yankılanıyor.
Tazz: One Night Stand'te Steen'in işi epey zor John, görünüşe göre Kane ateşi getiriyor!
Ringde yatan Steen bir alevlere bir Kane'e bakarken bu görüntülerle reklamlara gidiyoruz.
Sheamus ve Jim Cornette'i görüyoruz arka alanda. İkili ilerlerken Sheamus önce bir köşede California Roll yiyen VIP Club'ı, ardından internet kafe kulaklığıyla tabletten porno izleyen Tino S.'i görüyor.
Sheamus: Bu sektöre ne olmuş böyle anasını satayım?
Cornette omuz silkiyor ve ikili yürümeye devam ederken kapısı açık bir soyunma odasında gördükleri manzara karşısında donakalıyorlar.
İçeride Finn Balor, latex kedi kıyafeti giymiş kadınlara bir kaptan süt içiriyor. Sheamus ve Cornette içeri giriyor.
Jim Cornette: YOK ANASININ ***I!
Finn onlara doğru bakıyor. Kadınlar alelacele odadan çıkarken Finn ayağa kalkıyor ve Sheamus'un kıyafetlerine bakıyor.
Finn Balor: Sheamus, bu kreasyon da ne böyle? Senin gibiler yüzünden insanlar İrlanda'da hala çuha giyip dolaştığımızı düşünüyor. Sana ne demeli yaşlı adam? Kırmızı takım elbiseyle yeşil gömlek giymek..... Birisi polisi arasın çünkü burada bir moda katliamı var!
Finn sahte bir kahkaha atarken Sheamus ve Cornette şaşkınlıkla birbirlerine bakıyorlar. İlk toparlanan Sheamus oluyor.
Sheamus: Finn, kariyerimin hiç bir döneminde sana sempati duymadım. Ama hep elinden geleni yaptığını düşünürdüm, şu halini görene kadar. İrlanda'dan sert p****ler çıkar, modacı çıkmaz. Senin şirazen kaymış, düzeltmeme izin ver. Great Thunder'da karşıma çık ve insanlar gerçek bir İrlandalının neye benzediğini görsün. Ben de seni yok ederek ısınma turlarına başlamış olurum.
Finn, Sheamus ve Cornette'e bakıyor.
Finn Balor: Ben böyle boş olaylar için ringe çıkmam Sheamus. Seninle karşılaşırım, ama maçı ben kazanırsam; sonraki maçına benim tasarladığım bir güreş kıyafetiyle çıkacaksın. Eğer kabul edersen, Great Thunder'da seninle görüşelim.
Sheamus ve Cornette birbirine bakıyor. Cornette kulağına doğru eğilip "ya sana da latex giydirmeye kalkarsa" diye fısıldıyor. Sheamus, sinirli bir şekilde Cornette'e bakıyor.
Sheamus: Bu soytarının beni yenmesine ihtimal yok. Great Thunder'da, seninle ringde görüşürüz.
Sheamus ve Cornette odadan çıkarken Cornette yerdeki süt kabına bakarak "bu ne *******na koyayım!" diyor. Ringe dönüyoruz.
Lilian Garcia: Bayanlar ve baylar, sıradaki, bir Tag Team maçı!
WYATT!
Bray Wyatt, yanında Christopher Wyatt'la beraber girişte görünüyor. Lambayla ağır ağır ilerliyor Wyatt Family ve rampaya gelince Wyatt sallanan sandalyesine kurulup lambaya üfleyerek ışıkları geri getiriyor. Wyatt gömleğini çıkarıyor, Christopher'la beraber ringe giriyor ikili. Wyatt köşeye çıkıp otururken Christopher hemen önüne dikiliyor, Wyattlar girişe gözünü dikiyor ve beklemeye koyuluyorlar. Bu sırada bir müzik duyuluyor...
Hurtful Love!
Joe Gacy ve Rhea Ripley girişte! Gacy elinde bir mikrofonla Bray Wyatt'a bakarken Wyatt inip Christopher'ın kulağına bir şeyler söylüyor.
Joe Gacy: Bay Wyatt, sizinle tanışacağımız günü merakla bekliyordum. Açıkçası, böyle bir şans elime geçmişken değerlendirmeden geçmek istemedim! Ama sizinle karşılaşmak için bir partnere ihtiyacım olduğu ortada! Maalesef ki GTW'nun cinsiyetçi politikası yüzünden kadın güreşçilere yeterli şans verilmiyor ve hünerlerini gösterme fırsatı bulamıyorlar.
Ripley ağlar gibi bir hareket yaptıktan sonra 32 diş gülümseyerek Wyatt'a bakıyor. Wyatt bile gördüklerine anlam verememiş gibi görünüyor.
Rhea Ripley: Bunun için Bay Wyatt, sizinle görülecek hesabı olan ve bizimle beraber çalışmayı zevkle kabul etmiş bir beyefendiyi takdim etmekten keyif duyuyoruz! Efendim, bu dansı bize bahşeder misiniz?
Ripley ve Gacy girişe dönüyor....
Hurtful Love duyuluyor yeniden ve girişte Christian Cage görünüyor!
Gacy ve Ripley onu alkışlarken CC girişe geliyor ve Gacy'den mikrofonu alıp ringe dönüyor.
Christian Cage: Wyatt, Bound for Glory'i unutmuş olabilirsin, ama ben unutmadım. Ve bu gece seninle olan işimi tamamıyla bitireceğim. Çürümenin Kapıları'na hoş geldin.
Hurtful Love arenada yankılanırken Gacy, Cage ve Ripley ringe ilerliyorlar. Wyatt, Christopher'ın kulağına bir şeyler söylerken Christopher boş boş bakıyor gelenlere. Gacy ve Cage içeri girerken Ripley ring kenarındaki yerini alıyor. Wyatt, Christopher'ı öne sürerek aprona çıkarken diğer tarafta da CC maça başlıyor. Hakem iki takıma da baktıktan sonra zili çaldırıyor.
The Wyatt Family vs. Gates of Decay
Christopher ve CC birbirine bakıyor. Christopher boş gözlerle Christian'ı süzerken Christian üstüne koşuyor- Christopher yakalıyor onu ve kaldırıp Body Slam ile yere çarpıyor! Anlamsızca böğürüyor Christopher ve rakibini kaldırıp köşeye götürdükten sonra botuyla boğmaya başlıyor, hakem sayıyor, 1........2.........3.........4........hakem araya giriyor. Wyatt aprondan "leşini çıkar" diye bağırırken Christopher böğürerek arka arkaya Headbutt'lar atıyor köşede, hakem yine araya giriyor. Christopher biraz gerildikten sonra koşuyor üzerine doğru- Cage çekilince köşeye çarpıyor, Cage pozisyonu takip edip sıçrıyor ve terste yakaladığı Christopher'a Jumping Neckbreaker! Tuş, 1....atıyor Christopher. Cage şimdi kolunu çevirip zeminde tutmak istiyor ama Christopher gücünü kullanıp arkadan kilitliyor onu ve German Suplex ile yere vuruyor! Yerde Gator Roll çevirip Side Headlock bağlıyor rakibine Christopher ve Bray'e bakıp sırıtıyor. Cage yavaşça kalkıyor şimdi, bir dirsek darbesi. Bir dirsek daha. Cage kıskacı gevşetip iplerden sektiriyor ve kolunun altından geçtiği Christopher'a hızını kullanarak sert bir Football Tackle! Cage köşeye gidip Gacy'i sokuyor maça, Gacy içeri giriyor ve Christopher'a doğru koştuktan sonra tam kafasının arkasına sert bir BICYCLE KICK! Müthiş bir çeviklik Gacy'den! Ve tuş, 1...........2.............
Christopher attı! Wyatt apronda çıldırırken Gacy rakibini kaldırıyor şimdi- Christopher sertçe itiyor onu ve üzerine geldiğinde Gacy'i yakalayıp Biel Throw ile köşe tarafa fırlatıyor! Gacy toparlanamaya çalışırken üzerine koşuyor Christopher ve Avalanche! Gacy'e köşede sert yumruklar attıktan sonra Superplex için köşeye çıkarıyor Christopher. Kendisi de ikinci iplere çıkıyor ve kolunun altına giriyor rakibinin, Superplex denemesi için köşede kaldırmaya çalışıyor- ama Gacy gelmiyor! Şimdi bir Headbutt Gacy'den! Bir Headbutt daha. Christopher yüzünü tutarak gerilerken GACY'DEN MÜTHİŞ BİR BLOCKBUSTER! Gacy şimdi köşesine sürünüp Cage'e tag veriyor. CC içeri giriyor ve Wyatt'a bir şeyler söylüyor. CC ayağa kalkan Christopher'ı sert bir Dropkick'le karşı köşeye yolluyor. Christopher öfkeyle dönerek CC'nin üzerine gidecekken Wyatt kolundan tutuyor onu ve tag alıyor sırtına vurarak! Wyatt ve Cage, BFG'den sonra ilk kez karşı karşıya şimdi. Birbirlerinin etrafında dönüyorlar, lock-up'ta Wyatt arkasına geçtiği Christian'ın kafasının arkasına sert bir yumruk geçirerek rakibini yere indirdikten sonra kolunun altına giriyor ve Back Suplex pozisyonunda kaldırıp çevirerek GUTBUSTER! Christian'ı tuşluyor Wyatt, 1.............2................
CC attı! Wyatt şimdi rakibini Chinlock'a alıyor ve zeminde tutmaya çalışıyor. Cage yavaşça kalkıyor yerinden ve Wyatt'ı iplerden sektiriyor, Wyatt Shoulder Tackle denedi- Cage sıyrılıyor ondan ve kendi köşesine gidip Gacy'e tag veriyor. Gacy içeri giriyor şimdi, Gacy ile Wyatt karşı karşıya geliyor.
Wyatt sert bir yumruk çıkarıyor Gacy'e, Gacy aynı şiddette cevap veriyor. Wyatt! Gacy! Wyatt! Gacy- Wyatt elinden yakaladığı Gacy'i kendine çevirip Lariat ile yere seriyor ve üzerine çıkıp arka arkaya yumruklar sallıyor şimdi. Gacy onu ittirerek atıyor üstünden ve üzerin gelen Wyatt'a Jawbreaker yaptıktan sonra iplere koşup sekerek Handspring Back Elb- Wyatt altından geçiyor kayarak ve iplerden sekiyor RUNNING CROSSBOD- Gacy Big Boot'la cevap veriyor! Wyatt yüzünü tutarak iplere gerilediğinde Gacy fırlıyor onun üzerine- Wyatt onu kaldırıp sertçe iplere yüzünü vurduruyor! Gacy yüzünü tutarak yerde kalırken Wyatt onu ringin ortasına çekiyor ve iplerden sekiyor, Running Senton- Gacy dizini koydu! Wyatt sırtını tutarak yerde kalırken Gacy kalkıyor ve iplerden sekerek Running Senton! Tuş denemesi geliyor Gacy'den, 1............2...............Wyatt attı! Gacy şimdi rakibini kaldırıy- Wyatt'tan Uppercut! Ancak yumruğu yiyen Gacy iplere geri düştüğünde iplerin arasında dönüyor ve Rebound Laria- WYATT YAKALADI ONU VE SISTER ABIGAIL! WYATT'TAN GACY'E SISTER ABIGAIL! VE TUŞ, 1...............2...................
CAGE BOZDU! Wyatt başını tutarak yerde kalırken Christopher ringe dalıyor ve dönerek Cage'e Heel Kick! Şimdi Wyatt'ı kaldırıyor ayağa yavaşça ve köşelerine götürüyor Christopher. Sırtına vurup tag alıyor ve içeri girip Gacy'e koşuyor- Gacy'den bir Drop Toe Hold! Üzerine doğru sürünüyor Gacy ve yüzüne doğru hamle yapıp CROSSFACE! Christopher'a.... Ama Christopher gücünü kullanarak yavaşça doğruluyor ve Crossface pozisyonundaki Gacy'i sırtında öne doğru getirerek pozisyona aldıktan sonra RUNNING POWERSLAM! Tuşladı şimdi Gacy'i, 1...................2...................Gacy attı! Christopher rakibine Clawhold bağlıyor şimdi. Gacy acı içinde yüzünü buruşturuyor... ancak Rhea Ripley! Ripley aprona çıkarak Christopher'a bakıyor. Christopher Gacy'i sertçe kaldırıyor ve Ripley'in üzerine fırlatmak için Biel Throw'a alıyor- ama Gacy sıyrılıyor kıskaçtan ve üzerine doğru gelen Christopher'ın kolunun altından geçip Cage'i tag'liyor. Christopher böğürerek onun peşinden koşarken CHRISTIAN SIÇRADI VE SPRINGBOARD SPEAR! MÜTHİŞ BİR HAREKET CAGE'DEN VE TUŞ, 1................2....................
,
WYATT SON ANDA BOZDU! Christian ayağa kalkıp karnına tekme attığı Wyatt'ı DDT ile ringe çivilerken girişte birisi var!
Dominik Mysterio girişte! Dominik girişte görünüyor ve seyircinin karışık tepkileri arasında içi aletlerle dolu bir çöp kovasıyla beraber rampada ilerliyor. Cage ona doğru bakıyor. Ringdeki Christopher arkadan yaklaşıp Christian'ı Reverse Bearhug pozisyonuna alıyor. Ancak o esnada ringe birisi dalıyor ve hakeme CLOTHESLINE FROM HELL!
KEVIN NASH! Hakemi indiriyor Nash! Bu sırada Dominik de apronda tag bekleyen Gacy'e kovadan çıkardığı bir kendo sopasını sallıyor! Sopa Gacy'nin bacağında kırılırken Gacy acı içinde ring dışına düşüyor! Ripley'in çığlığını duyuyoruz, Eddie Edwards da kayarak ringe giriyor ve elindeki sandalyeyi Christopher'ın sırtına geçiriyor! Christopher sırtını tutarak yerde kalırken Eddie onu ayağıyla itiyor ve Cage'e çok sert bir CHAIRSHOT! Bray Wyatt panikle aprondan inip seyircilerin arasına yöneliyor....
...ama Dominik Mysterio yetişiyor ona ve Wyatt'ı kendine doğru çevirdikten sonra iterek sırtını bariyere çarptırıyor. Dominik şimdi kovaya eğiliyor ve bir muşta alıp eline geçirdikten sonra BRAY WYATT'IN KARNINA GÖMÜYOR! Wyatt acıyla bağırarak yere yığılırken Dominik yerde karnını tekmeliyor sert bir şekilde. Bu esnada RHEA RIPLEY! Ringe dalıyor ve Christian'a yerde sandalye darbeleri yağdıran Eddie'ye arkadan saldırıyor! Ancak Eddie sertçe itiyor onu ve suratına yumruğu geçirerek yere yığıyor! Nash köşedeki turnbuckle'ı söküyor şimdi ve Eddie'ye işaret veriyor. Eddie saçından tutup kaldırıyor Ripley'i.... VE SÖKÜLMÜŞ TURNBUCKLE TARAFINA DOĞRU FIRLATIYOR! KAFASINI DEMİRE VURARAK YERDE KALIYOR RIPLEY! The Resurgence'ün bugün acıması yok! Nash şimdi yerdeki Cage'i kaldırıyor ve kafasını bacaklarının arasına alıyor, KALDIRIYOR VE JACCKNIFE POWERBOMB! Ring dışındaki Dominik'e işaret veriyor. Dominik ringin altından bir masa çıkarıyor şimdi ve ringe gönderiyor! Nash masayı kurarken Dominik, Wyatt'ı kaldırıp içeri gönderiyor. Dominik, Eddie ve Nash, Wyatt'ı kaldırıyorlar şimdi ve Nash'in kurduğu masaya TRIPLE POWERBOMB!
The Resurgence yok ediyor iki ekibi de! Her yerde bedenler var. En sonunda üçlü Gacy'i ringin ortasına çekerek kafasının altına bir sandalye koyuyor. İkinci sandalye de Eddie Edwards'ın elinde! Nash girişe bakıyor.
Kevin Nash: Paul, Wyatt'a bir kemer fırsatı sözü verdiğini duydum. Şimdi beni iyi dinle: kahrolası ana kemer bu gerizekalıların idaresinde dört tane adamın ipotekli malıymış gibi aynı isimler çevresinde döndü. Ve biz bundan sıkıldık. One Night Stand'te homoseksüel derbisi mi yapacaksın? Öyle olsun. Ama Royal Rumble için bir ana kemer maçı söz konusuysa, The Resurgence'ün ismi de orada olmalı. Ya da....
Nash yerdeki Gacy'i gösteriyor.
Kevin Nash: Ya da bu toparlağı taptığı karanlık tanrılara kurban vereceğiz. Seçim senin. Vince bütün idareyi sana vermişken bir güreşçinin kariyerinin bitmesi seni de ateşin içine sürükler. (Nash bekliyor.) Ama madem bunu tercih ediyorsun....
Nash işaret veriyor ve Eddie, Gacy'nin kafası üzerinde kaldırıyor sandalyeyi!
EXTREME!
Paul Heyman: DURDURUN ŞU SAÇMALIĞI!
Heyman, Nash'e bakıyor.
Paul Heyman: Kevin, bu zırvalığa bir son vermek zorundasın. HAYIR-
Eddie sandalyeyi Gacy'e geçirecekmiş gibi yapıp duruyor.
Paul Heyman: TAMAM, TAMAM. Dediğiniz gibi olsun. Düşünmeme izin verin.
Heyman ringe bakarken Nash saat işareti yapıyor ona. Dominik bu esnada ayaklanan Christopher'a apronda sert bir Superkick geçirerek aşağı indiriyor tekrar. Heyman söze dönüyor.
Paul Heyman: Karşımda üç tane güçlü, potansiyelli ekip görüyorum. Ancak.... ancak bir Tag Team kemerimiz yok. Değil mi Kevin? Senin çocuklara şöyle güzel altın kemerler versek, bu üç takım takım kemerleri için bir maça- HAYIR!
Eddie sandalyeyi tekrar kaldırıyor. Nash "takım kemerine koyayım, sadede gel" diye bağırıyor.
Paul Heyman: PEKALA. O zaman, One Night Stand'te, The Resurgence, Wyatt Family ve Gates of Decay bir Extreme Rules Tornado Tag Team maçında karşı karşıya gelecek. Ve kazanan...
Nash kaşını kaldırıyor.
Paul Heyman: Kazanan takım istediği üyesini Royal Rumble'da teke tek bir kemer maçı için Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu maçına çıkaracak!
Seyirciden yoğun cheer var. Nash gülümseyerek başını sallıyor. Killing Me arenada yankılanırken The Resurgence üyeleri ringden iniyor ve seyircilerin arasından terk ediyorlar orayı. Arkalarında bıraktıkları yıkımla göz gözeyken şovun sonuna geliyoruz. Great Thunder'da görüşmek üzere!
XPLOSION
GURESTURKIYE WRESTLING
2023
(C)