RPG GTW - 11 Haziran 2023 Great Thunder

Patron

Müdüriyet No More
Konular
2,188
-
gaFLnRM.png

11.06.2023 - 21:45 - C
Colonial Life Arena
Columbia, South Carolina

Şovu Takip Etmek İçin 5 Neden:

- Triple H, Saldırganın Cezasını Veriyor
- Gates of Decay vs. The Brian Kendrick & Matt Morgan
- Dean Ambrose vs. Kevin Steen
- Birden Fazla Kemer Tehlikede
- O, Burada!

JiCghWlg_o.jpg

Sheamus ve Jim Cornette'i görüyoruz. İkili arenaya ilerlerken Sheamus, Cornette'i dinliyor.

Jim Cornette: ...bunun ciddiyetini hala tam olarak anlamıyorlar. Sen, Kevin Steen gibi işe yaramaz bir çöp parçasını sırtında taşıyarak Resurgence'ı yendin! Anladın değil mi? Takım maçı olmasının bir önemi yok, Sheamus, Resurgence'ı yendi. Bu kadar!

Cornette kendi anlattıklarını başıyla onaylıyor yürürken, Sheamus pek konuşmuyor.

Jim Cornette: Royal Rumble'ı fazla şişiriyorlar emin ol. Tanrı aşkına, senden başka kim var orada? Wyattlar mı, halihazırda yendiğin Resurgence mı, John Cena mı? Kim seni durdurabilir? Kim-

4v51zQQV_o.jpg

Kevin Steen bir anda karşılarına çıkıyor. İkili duraksıyor ve Steen'e bakıyor.

Kevin Steen: Bir teşekkür etmek yok mu?

Sheamus: Dalga mı geçiyorsun?

Kevin Steen: Ne dalgasından bahsediyorsun lan? Menajerime saldırdım diye bana iftiralar attın, ben senin iddialarına cevap vermek için dışarı çıktım ve Resurgence senin içinden geçmek üzereyken senin kıçını kurtardım. Xplosion'daki galibiyet bana yazar, sana değil. O ikisiyle yerleri süpürdüm, sen de benim artıklarımla beslendin. Maçın özeti budur.

Sheamus nefretle bakıyor Steen'e.

Sheamus: Kevin, sen benim gördüğüm en hastalıklı herifsin. Aldığın galibiyeti benden bir lütuf olarak gör ve s***** git. Kendi iyiliğin için.

Cornette ikilinin arasına girecek gibi oluyor ama Steen üzerine gelmiyor Sheamus'un.

Kevin Steen: Bir önemi yok. Senin övgüne ya da teşekkürüne kalmadım, ama size şunu söyleyeyim: Bir daha bana herhangi bir konuda iftira ederseniz, Rumble'da kıçını dışarı postalayacağım ilk kişi Sheamus olur.

Steen oradan giderken Sheamus başını iki yana sallıyor.

Sheamus: Onlarca adamla dövüştüm ama böyle bir o******* ç***********nu hiç bir yerde görmedim.

5QQzND.png

FACE THE PAIN!

vY8MplhE_o.png

Pyrolar patlıyor ve Great Thunder başlıyor! Jerry Lawler, Jim Ross ve Joe Rogan spiker masasında bizleri karşılıyor.

Joe Rogan: Güney Carolina'dan herkese selamlar! Bu akşam, bir başka Great Thunder gecesiyle karşınızdayız.

Jim Ross: Royal Rumble serüveni devam ederken ipler her anlamda gerilmeye devam ediyor. Demin Sheamus ve Steen arasında gördüğümüz tartışma da bunun bir göstergesi.

Jerry Lawler: Geçen şov makine gibi uyumlu çalışan bir ikilinin bu halde olması aslında tuhaf değil mi JR?

AWESOME!

3TshHS3t_o.jpg

THE MIZ BURADA! Yanında eşi Maryse de var. Miz ve Maryse girişte görünüyor. İkili ringe ilerliyor, Miz içeri giriyor ve mikrofon istedikten sonra seyirciye dönüyor.

The Miz: Üzgünüm. Gerçekten üzgünüm. Hem GTW adına, hem siz izleyiciler adına üzgünüm. Sizi sevmiyorum, sizi onaylamıyorum ama daha iyisini hak ettiğinize inanıyorum.

Seyirciler kafası karışık şekilde bakıyor, Miz sözüne devam ediyor.

The Miz: Üzgünüm çünkü GTW'da başından beri "Cesur Yürek" olarak adlandırılan adam, bir adama karısının yanında ve başka bir kılığa girerek. Üzgünüm çünkü Kıtalararası Şampiyonluk gibi bir unvanı taşıyan adam, korkağın önde gideni. Sizi böyle bir şampiyona layık gördükleri için, siz üzgün değil misiniz?

Seyirciye bakıyor, seyirci yuhalıyor Miz'i.

UkulvTh8_o.png

The Miz: Benim nasıl bir adam olduğumu herkes biliyor: Ben şovmenim. Evet, ring içinde harikalar yaratan yetenekli bir güreşçi olmamın yanında sert konuşurum, rakiplerimin gururuna dokunurum ve hepinizi çıldırtırım. Ama benden ne kadar nefret ederseniz edin, kimseye karısının yanındayken saldırdığımı göremezsiniz.

Maryse: Kyle O'Reilly.... sen bir kaybedensin. Bizi, en mutlu gecemizde, galamızın çıkışında pusuya düşürdün. Peki eline ne geçti? Neyi başardın?

The Miz: Hiç bir şey. Hiç bir şeyi başaramadı. Ve başaramayacak. Royal Rumble'da, bu kaybedenle bir maçım var. Kıtalararası Şampiyonluğun bu adamın elinde çektiği eziyeti bitireceğim.... demek isterdim. Ama farklı bir fikrim var.

Miz gülümsüyor ve girişe dönüyor.

The Miz: Kyle, sen "Cesur Yürek"sin öyle değil mi? Karşına gelen herkesle dövüşürsün, cesursun, falan filan.... Bu teoriyi neden bir teste koymuyoruz? Ben diyorum ki: Koyayım Royal Rumble'a, bu gece, burada, Güney Carolina'ya görmek istediği bir şey ver. Main Event'te karşıma çık. Kıtalararası Şampiyonluğunu ortaya koy ve Royal Rumble randevumuzu bu geceye çekelim!

Seyirciden epey olumlu tepkiler var. "YES" tezahüratları duyulurken Miz keyifle sırıtıyor.

The Miz: Tabi ki bu teklifi kabul edecek yürek sende yok, bunun da farkındayım, çünkü sen böyle bir adamsın Kyle. Sen-

Shipping up to Boston!

6n7qQ7.png

Şampiyon burada! Kıtalararası Şampiyon Kyle O'Reilly, belinde kemeri ve elinde mikrofonuyla girişte gözüküyor. Miz ve Maryse beklentiyle ona bakarken Kyle kemerini çıkarıp omzuna atıyor ve seyirciye dönüyor.

Kyle O'Reilly: Millet, bu boş konuşmalardan anladığım kadarıyla Mizanin çifti benim şöförlük yeteneklerimden pek de memnun kalmamış.

Cheer geliyor Kyle'a, Kyle gülümsüyor.

Kyle O'Reilly: Sana rahatsızlık verdiğim için mutlu oldum. Her şeyden önce sana şunu söyleyeyim Miz, Aerohead bok gibi bir film olmuş. Hispanik kökenli hizmetçisine aşık olup onunla uzaklara kaçan bir zengini oynuyorsun. Bu konuyu izlemekten bütün halk sıkılmışken, sen yenisini çekiyorsun. Büyük ihtimalle galadaki insanlar senin filmini gören son kişiler olacak çünkü kimsenin ikinci sınıf pembe dizi temalı şeylere ayıracak vakti yok.

Maryse: O filmdeki bahçıvan eşcinsel ve siyahi, seni gerizekalı!

Kyle O'Reilly: Bir karakterin siyahi ve gey olması neden o filmi izlenmeye değer kılsın ki?

Kyle cheer alıyor. "Netflix Sucks" tezahüratlarına sırıtıyor.

Kyle O'Reilly: Neyse, bu kadar popüler kültür yeter. Miz, çok fazla uzatmayacağım. Royal Rumble için en büyük endişem seninle olan maçımdı aslına bakarsan. Çünkü ben, bu kemere bir kardeş getirmek istiyorum ve bunun yolu da Rumble maçından geçiyor. Onun için, teklifini kabul ediyorum. Sen ve ben, bu gece Main Event'te, unvanım ortada. Yapalım şu işi. Böylece karın da ilk kez gerçek bir erkeği iş başında izleme imkanı bulmuş olur. Ringde görüşürüz.

Kyle mikrofonu fırlatıp kemeri havaya kaldırıyor. Miz çok sinirli bir şekilde rampaya gitmek istiyor ama Maryse durduruyor onu. Shipping up to Boston arenada yankılanırken Main Event'te gerçekleşecek olan unvan maçının tanıtımını görüyoruz ve reklamlara gidiyoruz.

5QQzND.png

Reklamlardan döndüğümüzde Eddie Kingston ringde sinirli bir şekilde rakibini bekliyor ısınarak.

MANY MEN!

W4YpUqmi_o.jpg

AUSTIN GUNN girişte! Gunn, elinde mikrofonla rampada ilerliyor ve müziği eşliğinde konuşmaya başlıyor.

Austin Gunn: Güney Carolina, aranızda tanımayanlar varsa; ismim Austin Gunn. Ve bu gece buraya, fark yaratmaya geldim.

Seyirciden karışık tepkiler var.

Austin Gunn: GTW'daki bu olay neyin nesi? "Ruthless Agression"dan bahsedip duruyorlar. Peki neden? Neden bizler, 2000'lerin başında revaçta olan eski moda bir kavga ortamına geri dönmek zorundayız? Birileri o yıllarda yaşamayı çok seviyor diye neden aynı felsefeye, aynı kurallara sıkışıp kalıyoruz?

Gunn rampada ilerlemeye devam ediyor. Kingston ona doğru gelmek istiyor ama hakem durduruyor onu.

Austin Gunn: Hepiniz takdir edersiniz ki artık Ruthless Agression dönemi bitti. Artık, elinizin altına tüm dünyanın serili olmadığı bir dönemden kalma çağdışı anlayışları inkar etmeniz gerekiyor. Ve ben, tam anlamıyla bunu temsil ediyorum: GTW'u günümüze getirme isteğini. GTW'nun kaderini kendi tayin etmesi gerektiğine inanıyorum. Triple H öyle istedi diye 2006'ları tekrardan yaşamak zorunda değiliz. Bu yolla, sadece güreşçilere değil sizin iradenize de engel oldular.

Gunn basamakları tırmanıp içeri giriyor.

Austin Gunn: Baylar, bayanlar, sizin kendi zevkleriniz ve tercihleriniz çerçevesinde GTW'nun şekillenmesine engel oluyorlar. Onlar, size kendi anlayışlarını dayatmak istiyorlar. Ama onlara bugünden itibaren diyoruz ki: Ne istersek onu yaparız. Biz yeni jenerasyonuz, ve eskilerin yaşam stilinin bize dayatılmasını reddediyoruz. Gösteri başlasın.

Gunn mikrofonu fırlatıyor ve Kingston'a bakıyor. Hakem zili çaldırarak maçı başlatıyor.

Eddie Kingston vs. Austin Gunn

Eddie bir adım öne çıkıp yumruk sallıyor ama Gunn kolunun altından geçip dönerek dirsek vuruyor ve karnına tekme attığı Eddie'yi iplere yolladıktan sonra Clothesline ile yere seriyor. Eddie toparlanmaya çalışırken Gunn onu arkadan kavrıyor ve sert bir German Suplex ile yere vuruyor! Kingston sırtını tutarak ipleri tutar ve yavaşça ayaklanırken Gunn arkadan sert bir tekme geçiriyor sırtına ve arkadan kavrayıp kaldırdığı Eddie'nin ayaklarını ipe değdirip Rope-Assisted Back Suplex ile yere çarpıyor rakibini. Gunn tuşa gitti, 1............2.............Eddie attı! Gunn şimdi yerdeki rakibine Chinlock bağlıyor, Eddie yavaş yavaş kalkıp arka arkaya dirsek darbeleri vurduğunda da tam karnına bir diz çaktıktan sonra yandan kilitleyip Regalplex- Eddie ani bir STO ile cevap veriyor! İki adam da yerde. Gunn ve Eddie aynı anda kalkıyorlar, birbirlerine bir saniye baktıktan sonra koşuyorlar- AUSTIN GUNN'DAN MUHTEŞEM BİR DISCUS LARIAT! Eddie'yi dağıttı adeta! Gunn tuşa gitti, 1..............2............3!

Kazanan: Austin Gunn

Gunn çok çabuk bir galibiyet alıyor. Many Men arenada yankılanırken Gunn elini temizliyormuş gibi bir hareket yapıyor. Hakem elini kaldırdıktan sonra ringden iniyor Austin ve gülerek arka alanın yolunu tutuyor. Reklamlara gidiyoruz.

5QQzND.png

Lilian Garcia: Baylar bayanlar, GTW General Manager'ı; Triple H!

KING OF KINGS! Triple H girişte görünüyor ve ağır adımlarla ringe yöneliyor. Seyircilerin karışık tepkileri arasında içeri giriyor HHH ve elinde mikrofonla arenaya dönüyor.

Triple H: Ben, kendi idaremde devam eden bir gösteride her zaman kuralların belirli olmasını isterim. Ve bu kuralların ihlali, cezalandırılmayı gerektirir. Kimse, arka alandaki menajerleri ve görevlileri hedef alamaz, alırsa da bunun bedelini öder. Bu işin Jim Cornette'i, Lilian'ı yok. Eğer rekabet yaşamak istiyorsanız, bunu kendi aranızda yaşayacaksınız. Ve şimdi, Jim Cornette'le alakalı konuyu açıklığa kavuşturma zamanı.

HHH, girişe dönüyor.

Triple H: Şimdi, Jim Cornette saldırısını gerçekleştiren kişiyi kamera görüntüleriyle tespit ettikten sonra ona gerekli cezayı verme zamanı. Kendisiyle arka alanda zaten konuştum. Ancak bütün GTW evreninin bu vahim hadiseyi gerçekleştiren kişiyi görebilmesi ve bunun cezasının ne olduğunu öğrenmesi için kendisini dışarı davet ediyorum..

HHH girişe bakarak beklerken bir müzik duyuluyor.

Gold-Lust?

TjRxJLBA_o.png

Goldust girişte! Seyirci şaşkınlıkla bakarken Goldust yüzünde ciddi bir ifadeyle ringe ilerliyor ve basamakları çıkıp ringe giriyor. Triple H'e ve seyirciye bakıyor.

Triple H: Pekala, seninle alakalı karar çoktan verildi ama yine de meselenin iç yüzünün iyi anlaşılması için bazı noktalara değinmem lazım. Bu saldırının sebebi neydi, hangi motivasyonla hareket ettin bunu anlamak istiyorum. Benim tahminim, o gece Resurgence ile olan maçınıza Sheamus'un müdahale ederek sana bir avantaj kazandıracağını umdun. Ama bu sana ne sağladı? Neyi başardın?

Goldust'a bakıyor. Goldust mikrofon alıyor ve Triple H'e dönüyor.

Goldust: Bay Hunter.... Öncelikle size Shattered Dreams Production'ın en yeni yapımı olan Great Thunder'a hoş geldiniz diyorum.

Goldust nefesini tutuyor.

Goldust: GTW, benim yönetmen koltuğunda oturduğum bir başyapıt olmalı. Ve her filmde olduğu gibi, bu filmde de seyircilerime beklenmedik şeyleri vermek istiyorum: Öfke, tutku... Kaos..... Bir filmde hepsi yeterli dozda olmalı. Ve ben, Ruthless Agression anlayışının takip edileceğini duyduğumdan beri aklımda geçen sahneyi çektim. Herkes ringde güven içinde birbiriyle güreşenleri izlemeyi hayal ederken arka alanda kaos... beklenmedik figürlerin saldırıya uğraması... şaşkınlık.... korku...

Goldust haz alırmış gibi nefesini dışarı veriyor.

Goldust: Ve Bay Hunter, eğer sanat yaptığım için sizin tarafınızdan yargılanacaksam, eğer bu işin tek yolu buysa yapın bunu. Cezalandırın beni! Ama Bay Hunter sizden tek isteğim var: Sert olun.

Goldust dudağını ısırırken Triple H tüyleri ürpermiş gibi bakıyor ona.

Triple H: Pekala, "cezalandırmaktan" kastım senin anladığın türden bir şey değildi. Goldust, Jim Cornette'e yaptığın saldırıdan dolayı....

....Royal Rumble'a 1. sıradan giriş yapacaksın.

Goldust keyif almış gibi görünüyor. Triple H şaşkın vaziyette ona bakıyor.

Goldust: Olması gereken de bu Bay Hunter.... Filmi çekmek için yönetmenin orada olması gerekirdi. Size teşekkür ediyorum...ve Royal Rumble'ı heyecanla bekliyorum.

Triple H: Sadece bu değil. Cornette'in intikamını almak, müvekkiline düşer. Bu yüzden, Xplosion'da Sheamus ile teke tek bir maça çıkacaksın. Ve dışarıdan bu maça müdahale eden herhangi biri olursa, ona çok daha ağır bir ceza vereceğim.

Hunter mikrofonu fırlatıyor ve King of Kings arenada yankılanırken Xplosion'daki Goldust vs. Sheamus maçının tanıtımını izliyoruz. Bu görüntülerle reklamlara gidiyoruz.

5QQzND.png

Rockstar!

nXG5MP67_o.png

Şampiyon burada! Dünya Ağırsiklet Şampiyonu The Brian Kendrick elinde kemeriyle girişte görünüyor. Kendrick, seyircilere pas vermeden ringe ilerliyor ve içeri girip kemerini havaya kaldırarak yuhalanıyor.

Welcome to the Circus!

xLGe7qWk_o.jpg

BLUEPRINT BURADA! Matt Morgan girişte görünüyor ve heybetli adımlarla ringe ilerliyor. Morgan basamakları çıkıp Kendrick'e ilerliyor ve bir şeyler söylüyor ona. TBK kafasını sallarken ikili girişe dönüyor.

Hurtful Love! Joe Gacy, Rhea Ripley ve Christian Cage girişte! Üçlü ringe ilerliyor ve Gacy zafer işareti yaparken Rhea öpücükler yolluyor seyircilere. Cage ringe dalıyor, Gacy de basamakları tırmanıp onu takip ediyor. Decay ekibi ringde yerini alırken hakem iki takıma da son uyarılarını yaparak maçı başlatıyor.

"World Heavyweight Champion" The Brian Kendrick & Matt Morgan vs. Gates of Decay

Maça Morgan ve Cage başlıyor. Morgan karşısına dikiliyor ve cüsse farkını vurgulamak istermişçesine Cage'e bakıyor sırıtarak. Cage'den bir tokat! Morgan'dan Knee Lift'le cevap! Morgan şimdi arka arkaya yumruklar atıyor rakibini ve Cage'in göğsüne Chop vurduktan sonra iplere yolluyor, geldiğinde de Clothesline ile yere seriyor. Morgan kaslarını göstererek şovunu yaparken Cage kalkmaya çalışıyor. Morgan onu kaldırıp Body Slam ile yere vuruyor ve TBK'ya tag veriyor. TBK içeri giriyor, iplerden sektiğinde Morgan onu kaldırıyor ve Splash ile üstüne bırakıyor Cage'in! TBK tuşa gitti, 1.........Cage attı! TBK şimdi yerdeki Cage'in yüzüne dolar fırlatırmış gibi bir hareket yaptıktan sonra Front Superkick dened- Cage kafasını eğiyor ve bir anda Roll-up! 1.............2...............son anda kalktı şampiyon! Cage üzerine gelen Kendrick'i Drop Toe Hold ile yere alıp üzerinden yuvarlanıyor ve yandan kilitleyip kaldırarak GUTWRENCH SUPLEX! Gacy tag alıyor kendisine sürünen Cage'den. Köşede toparlanmaya çalışan TBK'ya koşarak bir Cannnoball! Ardından ringin ortasına çekip iplerden sekerek Running Senton- dizini koydu TBK! Gacy sırtını tutarak doğrulmaya çalışırken şampiyondan bir de Jumping Necbkreaker ve tuş! 1............2............

Kick-out! Gacy ayaklanmaya çalışırken Kendrick iplerden sekip bir Flying Forearm'la avlıyor onu ve bacağından tutarak köşeye sürüklüyor. Morgan tag alıp içeri giriyor ve Kendrick'in tutup arkadan kıstırdığı Gacy'nin karnına sert bir yumruk, ardından da Headbutt geçiriyor. Yerdeki Gacy'i kaldırıyor- Gacy'den Jawbreaker! Morgan çenesini tutarak gerilerken Gacy kolunun altından geçiyor onun ve Cage'i maça sokuyor. Cage üzerine gelen Morgan'a aprondan Enziugiri çıkarıp köşeye yöneliyor. Köşeden Morgan'a bakıyor ve DIVING EUROPEAN UPPERCUT! Morgan'ı tuşladı şimdi, 1............2.............Morgan attı. Cage rakibini Chinlock ile zeminde tutuyor, Morgan gücünü kullanarak bileğini yakaladığı rakibinin Chinlock'unu bozuyor ve karnına Knee Lift atıp Hair Pull Slam! Cage yerdeyken Morgan onu kaldırıyor ve Backbreaker ile dizine oturtuyor! Cage sırtını tutarak yerde kalırken Morgan gülerek kaldırıyor onu ve sırtına aldı- CAGE'DEN ÇOK ANİ BİR SUNSET FLIP POWERBOMB MORGAN'A! Cage tuşladı! 1...............2...............

Morgan attı! Cage şimdi kaldırmak istiyor onu- ama Morgan'dan sert bir Uppercut'la cevap! Cage çenesini tutarak iplere gerilediğinde Gacy tag alıyor. Morgan böğürerek koşup Cage'i Clothesline ile ring dışına postalıyor. Gacy hemen Roll-up'ladı, 1................2.............Morgan attı son anda! Gacy fırlıyor rakibine- MORGAN'DAN HARİKA BİR BIG BOOT! Morgan şimdi ringin ortasına geliyor ve.... Rhea Ripley'e bakıyor. Ardından köşesine gidip Kendrick'e tag veriyor. Kendrick rakibine yöneliyor ve Gacy'i kaldırıp köşeye yolluyor, ardından koşarak Stinger Splash! Ancak Kendrick duyduğu sesle bir anda donakalıyor.

Matt Morgan: Brian...

Kendrick döndüğünde Matt'in elinde bir mikrofon görüyor. Morgan, ona bakarak söze devam ediyor.

Matt Morgan: Şimdiye kadar tüm olanların tek bir amacı vardı...

Kendrick'in arkasında Gacy yüzünü tutup gülümseyerek ayağa kalkıyor ve Kendrick'in arkasında bekliyor.

Matt Morgan: Gates of Decay, sana meydan okuyacak üyesini hala tam olarak açıklamadı. Bunun tek sebebi ise...

Gacy hemen arkadaki iplere doğru hareketleniyor.

Matt Morgan: Rumble'da kemer için seninle dövüşecek olan Gates of Decay üyesi BENİM.

HANDISPRING CLOTHESLINE! Gacy arkadan Kendrick'i indirdi! Tuşa gidiyor, 1.............2.........3!
Kazanan: Gates of Decay

Joe Rogan: Vay a****** koyayım!

Hurtful Love arenada yankılanırken Rhea Ripley alkışlayıp gülümseyerek ring altına uzanıyor ve gülümseyen sarı bir maskeyi eline alıyor. Ripley ve Cage ringe girerken Joe Gacy de Matt Morgan'ın yanına gidiyor.... ve sarılıyorlar! Matt Morgan yeni kardeşleri tarafından tebrik edilirken Gacy zafer işareti yapıyor.

Jerry Lawler: O zaman Royal Rumble'da, Kendrick vs. Morgan, öyle mi beyler?

Jim Ross: Öyle gibi duruyor King, ama Gates of Decay, onlarla tam ters anlayıştaki bu adama maç hakkını niye sattı?

Gates of Decay ekibi yeni ortaklarıyla beraber arka alanın yolunu tutarken Kendrick ringde öylece yatıyor. Bu görüntülerle The Hurricane'in soyunma odasına bağlanıyoruz.

5QQzND.png

Hardcore Şampiyonu The Hurricane soyunma odasına giriyor elinde kemeriyle. Hurricane'e büyük cheer geliyor arenadan. Hurricane soyunma odasındaki bankta yazılı notu görüyor ve kameralarımız yakınlaşınca içeriğine şahit oluyoruz.

Değerli dostum Hurricane,

Seni, inandığı değerleri savunmak ister bir pozisyonda görüyorum. İnançlarını bana karşı dava edebilmek için yanıp tutuştuğunun farkındayım.
Ancak kader, bizlerin bire bir şekilde ringde adilce dövüşmesini sağlayacak kadar dengeli bir şey değil.
Ben seni, kaderinle buluşmaya davet ediyorum. Sana istediğin dövüşü vereceğim, ve beni mağlup etmeyi başarabilirsen seni sonsuza kadar rahat bırakacağım.
Arenanın hemen dışındaki açık otoparkta seni randevumuza bekliyor olacağım.

- Kardeşin, Bray Wyatt.

Hurricane notu buruşturup atıyor, bir süre düşündükten sonra derin bir soluk alıp odadan çıkıyor. Ringe dönüyoruz.

5QQzND.png

Retaliation! Dean Ambrose girişte görünüyor ve yumruklarını savurarak ringe ilerliyor. "Ambrose Asylum" yazılı bir pankarta eliyle dokunuyor ve seyircilerden birkaçıyla tokalaşıp ringe giriyor. Ambrose rakibini bekliyor, bizler de girişe dönüyoruz.

Antichrist2! Kevin Steen yüzünde epey ters bir ifadeyle girişte görünüp ringe ilerliyor. Ambrose ona bakarken Steen orta parmak gösteriyor ona ve ilerleyip demir basamakları çıktıktan sonra içeri giriyor ve iki adam bir dakika bile beklemeden birbirine saldırıyor!

Dean Ambrose vs. Kevin Steen

Ambrose ve Steen birbirlerine çok sert yumruklar atarken Dean rakibini bileğinden yakalayıp takedown'la yere alıyor ve tam karnına bir tekme basıyor. Steen'i yerde tutmak için uğraşıyor ama Steen Fireman's Carry Takedown ile üstünden atıyor onu ve Dean kendisine koştuğunda Back Elbow'la yere seriyor. Dean'in üzerine çıkıp yumrukları saydırmak istiyor ama Dean yana itiyor onu ve Steen üzerine geldiğinde tam karnına bir tekme basıp Snap DDT! Dean denedi, 1..........Steen direk atıyor. Dean şimdi rakibini kontrol altına almak için Abdominal Stretch bağlıyor, Steen mücadele ederek kalkıyor ayağa ve iplere götürdüğü rakibini sektirdikten sonra Back Body Drop- ama Ambrose ayakta! Steen dönüp bu manzarayı görünce yeniden koşt- Scoop Slam! Ambrose şimdi yerdeki Steen'in kafasına yumrukları saydırıyor. Steen direnmeye çalışırken Dean kafasından yakalıyor onu ve Butterfly Suplex pozisyonunda kaldırmayı deniyor ama Steen ani bir diz darbesiyle bozuyor pozisyonu ve tam karnına ikinci Knee Lift'i koyup yandan kilitleyerek SIDEWINDER SUPLEX! Steen tuşa gitti, 1..............2...............

Dean hayır diyor! Steen saçından tutup kaldırdığı rakibini köşeye yollayıp üzerine koşuyor, Corner Clothesl- Dean'den bir tekme! Steen yüzünü tutarak gerilerken Dean süratleniyor- bu kez de Steen, Scoop Slam çaktı! Ambrose sırtını tutarak yerde kalırken Steen iplerden sekti, Running Senton- Dean dizini koydu! Steen sırtını tutarak iplere giderken Dean fırlıyor ve bir mermi gibi üstüne atladığı Steen'le ring dışına yuvarlanıyor. İkili ring dışında yumruklaşırken Steen kafasını aprona vurdurduğu Dean'i Powerbomb için pozisyona aldı- kaldırdı- Dean yumruklarla arkaya iniyor ve üzerine gelen Kevin'a bir BACK BODY DROP DAHA! Steen sırtını tutup acı içinde spiker masasına gerilerken Dean koştu- KEVIN STEEN'DEN SPİKER MASASINA FLAPJACK! Dean'in kaşında bir açılma var. Steen bu manzaraya gülümsüyor ve saçından tuttuğu rakibini ringe geri gönderip köşeye ilerliyor. Steen top rope'a çıktı, Dean'e baktı- STEEN'DEN DIVING -DEAN'DEN DROPKICK'LE CEVAP! Steen yüzünü tutarak yerde kalırken Dean köşeye fırlıyor ve Steen ayaklandığında sıçrayıp STANDING DIVING ELBOW DROP VE TUŞ, 1..............2................

STEEN ATTI! Dean rakibini Dirty Deeds'e götürmek için kafasından kavrıyor şimdi- Steen onu itti ve kendisine koştuğunda sert bir Jumping Superkick! Dean yüzünü tutarak iplere geriledi VE REBOUND LARIAT'LA AVLADI STEEN'İ! Steen de, Dean de yerde. İlk kalkan Dean oluyor ve ayağa kalkıp rakibinin kolunun altından geçtikten sonra iplerden sekip Forearm Smash! Şimdi kaldırdı Steen'i ,kollardan kilitleyerek Butterfly Suplex! Dean tuşa gitti, 1.............2..............Steen attı! Dean rakibini tekrar kaldırmak istiyor- ama Steen karnına diz gömdükten sonra Burning Hammer pozisyonuna kaldırıyor ve ARGENTINA NECKBREAKER! Steen tuşladı, 1..............2.............Dean'in ayağı ipte! Steen "s***** git" diye bağırıyor hakeme ama sonuç değişmeyecek! Steen şimdi rakibini kaldırıp sırtına alıyor tekrar- Dean arkaya indi, rakibinin karnına bir tekme ve DIRTY DEED- Steen düşmüyor ve dönerek rakibinden kurtulup karnına tekme attıktan sonra kotundan tutup son hızla köşeye! Dean ring demirin omzunu vurup acı içinde kalırken Steen gerileyip fırsat kolluyor ve Dean oturur pozisyona geldiğinde fırlayıp CANNONBALL! Dean sürünürken Steen köşeye çıkıyor ve rakibine bakıyor, KEVIN STEEN'DEN FROG SPLASH VE TUŞ! 1............2.............

AMBROSE KICK-OUT! Steen küfürler ederek rakibine bakıyor. Steen şimdi maçı bitirmek için rakibini kaldırıyor ve Package Piledriver için pozisyona alıyor. KALDIRDI STEEN VE PACKAGE PILEDR- Dean son anda aşağı iniyor ve yumruk sallayan Steen'in kolunun altından geçiyor, kendisine dönen rakibinin karnına bir tekme VE DIRTY DEEDS! GELİŞİNE DIRTY DEEDS VE TUŞ! 1..............2..................3!

Kazanan: Dean Ambrose

Ambrose kazanıyor! Zorlu maçın galibi olan Dean hakem elini kaldırırken Steen'e bakarak sırıtıyor. Royal Rumble yolunda önemli bir zafer elde eden Dean galibiyeti kutlayarak ringden inerken Steen üzgün. Ambrose seyircilerle tokalaşarak arka alanın yolunu tutarken Royal Rumble maçının tanıtımını izliyoruz ve arena dışına gidiyoruz.

5QQzND.png

The Hurricane'i arena dışında görüyoruz. Hurricane, arenanın otoparkının olduğu kısma ilerliyor.

The Hurricane: WYATT, HER NEREDEYSEN, KARŞIMA ÇIK.

Hurricane yeşilliğin ortasında bir alev yandığını ve hemen önünde çürümüş bir pikap olduğunu görüyor. Hurricane oraya doğru ilerliyor, kameralarımız da peşinden gidiyor. Hurricane açıklığa gelince tuhaf bir manzarayla karşılaşıyor.

Bray Wyatt, pikap kasasında sallanan sandalyede oturuyor ve Hurricane'e bakıyor. Ateşin etrafında ise kimse yok. Wyatt, kafasını kaldırıp Hurricane'e bakıyor.

Bray Wyatt: Evlat, sana hayatının dersini vermek üzereyim.

The Hurricane: Bana ders verebilecek biri değilsin. Sen, GTW'ya kanser gibi yapışmış, iğrenç herifin tekisin Wyatt. Dövüşten bahsediyorsun, gel ve şu işi bitirelim.

Hurricane onu pikaptan inmesi için buyur ediyor adeta. Wyatt alevlere bakıyor.

Bray Wyatt: Hardcore Şampiyonluğu, çok farklı bir doğaya sahip. Onu taşıyan adam akıllı olmalı, güçlü olmalı ve tehlikelere açık olmalı. Buraya tek gelmen bile senin iyi bir Hardcore şampiyonu olamayacağını gösteriyor.

Wyatt sallanarak Hurricane'e bakıyor.

Bray Wyatt: ... ve şimdi, kader ağlarını örecek.

CHRISTOPHER WYATT! DEMİR BİR SOPAYLA HURRICANE'İ İNDİRİYOR AŞAĞI! Wyatt gülümserken Hurricane'in yüzünü kaldırıyor Christopher ve Bray'e bakmaya zorluyor onu.

Bray Wyatt: Bizim ailemiz, hızlı büyüyne bir aile... ve ben Hurricane, senin bir turnuva boyu kazanmak için uğraştığın kemerin kaderini şu an tayin ediyorum. Chiristopher, adamı serbest bırak.

Christopher Wyatt pikap kapısını açıp oraya bağladığı Charles Robinson'u çözüyor. Charles'ı itekleyerek açıklığa getiriyor.

Bray Wyatt: Hurricane, hemen arkanda duran ve şu an göremediğin adam...benim Kimyager'im, Dutch.

hTLShL9N_o.jpg

Haftalardır görüntülerini izlediğimiz gizemli adam, Hurricane'e yöneliyor. Hurricane, bilinci kapanmak üzere ve baygın şekilde yatarken Dutch yatıyor üstüne ve tuş pozisyonuna getiriyor onu! Wyatt'ın "say" bağırışları ve Christopher'ın tehditkar gözleri altında Charles tuşa yatıyor!

Hardcore Championship Match
The Hurricane (c) vs. Dutch

Hakem sayıyor Dutch'ın tuşunu, 1................2...................3!

Kazanan ve yeni Hardcore Şampiyonu: Dutch

DUTCH KAZANIYOR! Wyatt'ın yeni canavarı, ilk gecesinde şampiyon oluyor! Arenada büyük bir yuhalama hakimken Dutch çimenlerin arasından aldığı Hardcore kemerini alıyor ve gülümsüyor.

Bray Wyatt: Bu hafta unvanını aldım, Xplosion'da kalbini söküp alacağım. Royal Rumble'da ruhunu..... Hurricane, seninle benim kan davam daha yeni başlıyor.

Wyatt kahkahalar atarken Christopher ve Dutch, Hurricane'in başında dikiliyor. Charles Robinson'ın oradan kaçar gibi giderken altını ıslatmış olduğunu görüyoruz. Bu görüntülerle arenaya dönüyoruz.

5QQzND.png

Triple H arka alanda bir görevliyle konuşurken kadraja biri giriyor; bu Vince McMahon!

Triple H: Baba, hoş geldin-

Vince McMahon: Naber damat? Burada her şey yolunda mı?

Triple H: Gayet güzel. Şu ana kadar herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Geleceğini haber verseydin bir hazırlık yapardım.

Vince McMahon: Hazırlığa gerek yok. Senle... biriyle alakalı konuşmak istiyorum.

HHH kafası karışmış gibi bakıyor.

Triple H: Tabi, kim?

Vince McMahon: Angelico. O nerede?

HHH anlamamış bir ifadeyle kayınpederine bakıyor, kısa sürede toparlanıyor.

Triple H: Yeterli performansı sergilemiyor. O yüzden de.

Vince McMahon: Boş ver performansı. Xplosion'da Angelico'yu ringde görmek istiyorum.

Triple H: Peki, onun için bir şeyler ayarlayacağıma emin olabilirsin.

Vince cevap vermeden uzaklaşırken HHH arkasından bakakalıyor. Bu garip anların ardından ringe dönüyoruz.

5QQzND.png

Lilian Garcia: Bayanlar ve baylar, sıradaki maç Kıtalararası Şampiyonluk için!

AWESOME! The Miz burada! Maryse'le beraber girişte görünüyorlar. Maryse omzuna vuruyor onun ve ikili ringe ilerliyor. Miz aprona çıkıp kemer işareti yapıp göz kırpıyor seyirciye. Miz ringde beklerken Shipping up to Boston duyuluyor.

Kıtalararası Şampiyon burada! Kyle O'Reilly girişte görünüyor ve hızlı adımlarla ringe ilerliyor. Kyle ve Miz bakışırken Maryse Fransızca bir şeyler söylüyor Kyle'a. Kyle kemeriyle köşeye tırmanıp seyirciyi selamladıktan sonra aşağı iniyor. Kemerini öpüp teslim ediyor ve hakem kemeri spiker masasına teslim ettikten sonra zili çaldırarak Main Event'i başlatıyor.

Intercontinental Championship Match
Kyle O'Reilly (c) vs. The Miz

Let's go Reilly!

Kyle lehine tezahüratlara dudak büzüyor Miz ve ikili birbirine yaklaşıyor. Lock-up'ta Miz rakibinin arkasına geçiyor ama Kyle sert bir dirsek çıkartıp arkasına dolaştığı Miz'i German Suplex ile yere vuruyor! Ancak üstünden kalkmadığı rakibine yumruklar yağdırmaya devam ediyor. Miz'in üstünden alıyor hakem onu. Maryse "bu yaptığın barbarlık" diye bağırırken Kyle onu sallamadan rakibini kaldırıp karnına Shoot Kick geçirdikten sonra son hız köşeye yolluyor. Miz'e koştu- Miz'den bir tekme! Kyle yüzünü tutarak gerilerken Miz fırlıyor yerinden ve Clothesline- Kyle kolunun altından geçip boynundan kavrıyor ve Swinging Neckbreaker! Kyle şimdi Kip-Up'la kalkıp seyirci desteğini arkasına alarak Miz'i kaldırıyor ve yandan kilitleyerek sert bir REGAPLEX! Kyle tuşa gitti, 1.............2..............Miz attı! Eşinin bağırışları arasında Miz rakibine cevap vermek için bir Jawbreaker yapıyor ve Kyle üzerine koştuğunda kolunun altından geçip iplerden sekerek Running Big Boot! Kyle ağzını tutarak ayaklanmaya çalışırken Miz kaldırıyor onu ve son hızla ring dışına fırlatıyor- ama Kyle apronda kaldı! Miz üzerine koşunca bir Enziugiri çıkarıyor ve gerileyen Miz'e sıçrayarak SPRINGBOARD DROPKICK! Şampiyon tuşa gitti, 1............2............

Son anda attı Miz! Kyle "Let's go Reilly" sesleri arasında rakibini tekrar kaldırıp Back Suplex pozisyonuna kaldırıyor ve çevirerek Wheelbarrow Facebuster! Kyle şimdi yerdeki Miz'i devirip tekrar tuşladı, 1...............2..............Miz yine attı! Kyle rakibini arkadan kavrayarak kaldırdı- Miz son anda ayağına basıyor ve çelme pozisyonuna alarak Russian Legsweep! Miz yavaş yavaş ayaklanıyor ve Kyle'ın karnına tekme attıktan sonra son hızla köşeye fırlatarak omzunu ring demirine vurduruyor! Miz şimdi Kyle'ı kendine çekip Back Suplex'e kaldırıyor ve Reverse Atomic Drop! Kyle bacak arasını tutarak acı içinde yerde kalırken Miz kafasına şaplak atıyor onun. Ardından kaldırıp yüzüne baktırıy- Kyle'dan sert bir döner tekme! Miz dizleri üzerindeyken de iplerden sekerek Side Shotgun Dropkick! Miz darbenin etkisiyle yerde yatarken Kyle köşeye yöneliyor. Top rope'a çıkıyor Kyle ve Miz'e baktıktan sonra DIVING DOUBLE FOOT STOMP- MIZ'DEN HAVADA SCOOPSLAM! Miz bununla da yetinmiyor ve Kyle'ı çevirip bacaklardan kilitliyor... VE FIGURE-4 ÇEVİRİYOR! FIGURE-4 BAĞLANDI! KYLE ELİNİ YERE GÖTÜRÜYOR, KYLE NEFESSİZ KALIYOR VE...

. PES ETMİYOR. Kyle sürünüyor, sürünüyor ve iplere dokunmayı başarıyor. Hakem kilidi ayırırken Kyle iplere tutunarak yavaşça doğruluyor ama Miz ona nefes bile aldırmadan tam bacağına Football Kick geçiriyor, Kyle takla atarak sırt üstü ringe çakılıyor. Miz şimdi Maryse'in desteği altında Kyle'ı yavaşça kaldırıyor ve seyircinin yuhalamalarına "ağlamayın" hareketi yaptıktan sonra köşeye ittiği rakibinin üzerine koştu- Kyle'dan köşede dönerek Pendulum Kick! Miz yüzünü tutarak gerilerken Kyle çevik bir şekilde köşeye tırmanıyor ve Diving Crossbody için atlıyor- MIZ'DEN YARI YOLDA BIG BOOT! Çok iyi bir refleks! Miz tuşa gitti, 1..............2..............Kyle attı! Miz şimdi rakibini Skull Crushing Finale'ye götürmek için bekliyor. Kyle yavaş yavaş ayaklanırken Miz arkadan- KYLE'DAN DISCUS PUNCH! Miz bu yumrukla yere serilirken Kyle yüzünü tutarak toparlanmaya çalışıyor ve Miz'e doğru koşarak Running Low Dropkick! Miz tekmenin etkisiyle ring dışında kalırken Kyle iplerden sekti ve Suicide Dive- MIZ'DEN TAM APRONA FOREARM SMASH! Ringe dalıyor şimdi ve karnına tekme attığı rakibine iplerden sekip Knee Lift ve Neckbreaker'ı tamamlayarak REALITY CHECK! MIZ TUŞLADI, 1................2...............

KYLE ATTI! Miz küfürler ederek kaldırıyor rakibini ve Skull Crushing Finale'ye götürmek istiyor- ama Kyle kolundan tutup öne fırlatarak kurtuluyor ondan ve üzerine geldiğinde Drop Toe Hold ile yere yatırıp Crossface'e gitmek istiyor... ama Miz yerde iyi güreşiyor ve buna izin vermeyip yana yuvarlandıktan sonra üzeriine gelen Kyle'a bir Big Boot daha- Kyle yakaladı ayağı ve Miz'i kendine çekip kilitleyerek Tiger Suplex! Kyle deniyor şimdi, 1.............2...............Miz attı! Kyle rakibinin işini bitirmek için kaldırıp Brainbuster için kolunun altına giriyor- ancak Maryse bir anda aprona fırlıyor! Kyle ona doğru yöneliyor ama Maryse hemen iniyor aprondan. Miz'e dönüyor Kyle- Miz'den karnına bir tekme ve gerilip BIG DDT! Miz tuş deniyor, 1............2................O'Reilly hayır dedi! Miz yuhalayan seyircilerin tepkisi altında Kyle'ın kafasına tokatlar atarak "sen bu ringe ait değilsin" diye bağırmaya devam ediyor. Miz'in tahrikleri arasında dişlerini sıkarak kalkan Kyle çok ani bir Chop geçirip üstünlüğü ele alıyor ve karnına diz gömdüğü Miz'i kolunun altından tuttu, KALDIRIP BRAINBUSTER! BRAINBUSTER! BU İŞ BİTTİ, KYLE KEMERİ KORUMAYA GİDİYOR, 1.................2.....................

THE MIZ'DEN KICK-OUT! MIZ'DEN KICK-OUT GELDİ! Kyle inanamaz bir şekilde hakeme bakarken hakem 2 işareti gösteriyor ısrarla. Maryse kalbini tutarak manzarayı izlerken Kyle, Miz'i kaldırıyor ayağa ve kollardan kilitlemek istiy- MIZ ANİDEN ARKASINA GEÇİYOR ONUN, KOLLARDAN YAKALADI VE SKULL CRUSHING FINALE! SKULL CRUSHING FINALE VE TUŞ, 1....................2.................................3!

Kazanan ve yeni Kıtalararası Şampiyon: The Miz

MIZ KAZANIYOR! Miz, ikinci sefer Kyle O'Reilly'i yenmeyi başarıyor!

AB2bR7uk_o.jpg

Bütün arena onu yuhalarken Miz'de büyük bir sevinç hakim. Maryse ringe giriyor ve kocasına sarılıyor. Miz'le Maryse öpüştükten sonra Miz köşeye çıkıyor ve önce kemeri, ardından Wrestlemania logosunu göstererek "Rumble da benim" diye bağırıyor. Yeni şampiyonumuzun kutlama görüntüleriyle Great Thunder'ın sonuna geliyoruz. Xplosion'da, görüşmek üzere!

GREAT THUNDER
GURESTURKIYE WRESTLING
2023
(C)

Son düzenleme:

LasVegasValisi

Day One Ish
Konular
1,179
L.A Knight
Dutch
O ben oluyorum galiba. Bakalım aksiyona girecek miyiz?

Antagonist

wayfaring stranger
Konular
12
Brian Pillman
Jon Moxley
Takipte olurum.