Gecenin başındaki Sheamus-Steen olaylarını beğendim, ikili Rumble'da kozlarını sağlam bir şekilde oynayacak gibi görünüyor. Bu ikili Rumble'ın favorileri arasında esasen, dikkat etmekte fayda var.
Açılışta Miz'in de Kyle'ın da konuşması kendince güzel. Netflix'in yayın politikaları eleştirilmiş, yerinde bir vurgu bence de. Kyle söz düellosunda bence önde bitiren taraf olsa da gecenin sonunda kemeri kaybediyor. Hem Rumble hem IC kemeri düşüncesi, maalesef artık Miz'in isteyebileceği bir kazanım olacak gibi. Umarım bu yaşanmaz.
Austin Gunn gayet keyifli bir promo kesmiş. Kaçırmadıysam ve bu debut gösterisi ise eğer, gerçekten de yeterli bir promo. Maçı hızlıca alması da verilen önemin boyutunu gösteriyor. Felsefesini beğendim, fakat Rumble için favori olacağını sanmıyorum.
Goldust vs. HHH promosunda Goldust'ın replikler
maça 1.sıradan giren olması gayet güzel, açılışı yapanı bilmemiz keyif verici. Goldust'ın komedi karakteri olarak kullanılması da şovlara keyif getiriyor.
Gates of Decay'in sürpriz elemanı ciddi ve güzel bir ters köşeydi. Matt Morgan'ın Rumble'da alma ihtimali yüksek, başarıları diliyorum. TBK da keyifli bir karakter, hak eden kazansın.
Hurricane ile Wyatt'ın şovda 2 segmenti bulunuyor. Çoğu karakter için bu 2 segmentli yapının kullanılması hikaye gelişimi açısından bence güzel oluyor. Karakterleri daha iyi tanırken olayları da daha iyi kavrıyoruz. Eskiden yazarlık yaparken her karakteri 1 segment/maça sığdırıp gelecek şovda kullanmak üzere bırakırdık, bu şekilde bir yapı olması bana keyif verdi. İki segmenti de beğendim, Hurricane'in kemeri kaybedeceğini düşünüyordum. Fakat bunu Wyatt'ın alacağını sanıyordum. Wyatt kemeri en yeni elemanına takdim ederek The Hurricane ile farklı bir boyutta mücadele vereceğini söyledi. Güzel de oldu doğrusu, kemerin ortada olduğu bir maç yerine daha çok hikayenin ortada olması keyif vericidir.
Ambrose geçen günkü mağlubiyetin ardından momentum artırmış. Steen'i yeniyor olması da Sheamus-Steen ikilisinin momentumuna bir tık zarar vermiş gibi görünüyor. Ambrose ve ben, onlara nazaran bir tık öndeki favorileriz gibi.
Main eventte kemeri alan Miz'e tekrardan tebrikler. Umarım bununla yetinir ve Rumble almak gibi bir iddiaya katılmaz.
Şovların kalitesi (belki de ben hikayeleri daha çok öğrendiğim için) günden güne ilerliyor gibi görünüyor. Rumble'a doğru heyecan dorukta. Elinize sağlık.