RPG GTW - 13 Mayıs 2023 Great Thunder

Patron

Müdüriyet No More
Konular
2,188
-
ckttNQnL_o.png

13.05.2023 - 22:30 - C
Pechanga Arena
San Diego, California

Şovu Takip Etmek İçin 5 Neden:

- Christian Cage vs. Dominik Mysterio

- Ambrose Asylum'da Konuk The Hurricane

- Modanın Sultanı, Kelt Savaşçısının Karşısına Çıkıyor

- "Ben Bir Sana Yanarım, Ben Bir Sana Kanarım"

- Kenny Omega Büyük Sınavı Öncesi Konuşuyor

vY8MplhE_o.png

Pyrolar patlıyor ve spiker masasında bizleri Jim Ross, Jerry Lawler ve Joe Rogan karşılıyor.

JR: Baylar ve bayanlar, Cumartesi gecesi Great Thunder'ına hoş geldiniz!

Joe Rogan: One Night Stand'e bir hafta kala heyecan tırmanmaya devam ediyor, bu gece bizleri neler bekliyor King?

Jerry Lawler: Resurgence ve Gates of Decay arasında bir hesaplaşma olacağı kesin Joe, bu gece Dominik Mysterio, Gacy'nin yeni ortağı Christian Cage ile karşı karşıya geliyor. Aynı zamanda "Blueprint" de Y2J karşısında aksiyonda olacak.

ROCKSTAR!

nXG5MP67_o.png

The Brian Kendrick girişte görünüyor. TBK, hızlı adımlarla ringe gelirken One Night Stand'teki Dünya Ağırsiklet unvanı maçının tanıtımını görüyoruz. Kendrick içeri giriyor ve bayrağını köşeye bırakıp elinde mikrofonla seyirciye bakıyor.

The Brian Kendrick: San Diego, size üzücü bir haberim var: Soyuldunuz.

Seyircilerden yuhalamalar var. TBK sessizce bakıyor onlara.

The Brian Kendrick: Dürüst, adilane dövüşen, kendi değerleri olan bir şampiyona sahiptiniz ve bütün bunlar GTW'nun kaos meraklısı yönetimi tarafından elinizden alındı. Soyuldunuz, çünkü sizleri düzgün bir şekilde temsil edebilecek, kitleleri peşinden sürükleyebilecek, ring içinde her zaman fark yaratan bir performansa sahip olan adamın unvanı elinden alınarak kariyerini "bedavacı" olmakla özetleyebileceğimiz bir kuklanın karşısına çıkarıyorlar. Hem de bir Last Man Standing maçında.

0w105FFY_o.png

The Brian Kendrick: Sürekli olarak şu lafları duyuyorum: Kendrick bu kadar vahşi bir maç türüne dayanabilir mi? Hammerstein gibi bir arenaya çıkıp aletleri kullanarak ayakta kalan son adam olabilir mi? Bu soruları soranların benim zafer uğruna neleri göze alabileceğimden haberleri olmadığını görebiliyorum. Farkındaysanız, aynı şiddette ve çok daha kalabalık bir Scramble maçından elinde unvanla ayrılan adam bendim. 5 adam birbirine meydan okudu ve aralarında zirveye çıkan isim ben oldum. Yeteneklerim, geçmişi ve şu zamana kadar yaptıklarımı görmesine rağmen hala benim Last Man Standing maçından çekindiğimi düşünen izleyicileri güreş cahillikleriyle baş başa bırakıyorum. Neyi kaybettiğinizin farkına vardığınızda inanın çok geç olacak.

The Brian Kendrick: Bana kurulan komplonun arkasında yatan sebep GTW'daki işleyiş. GTW'da hep bir gariban seviciliği oldu, halkın arasından geldiğini iddia eden çulsuz adamlara sempati beslendi, benim gibi, JBL gibi, Ted DiBiase Sr. gibi figürler her zaman kötü adam olarak görüldü. Bu algıyı değiştireceğim. Size söz veriyorum: Şampiyon olduğum zaman milyonerlerin de adilane işler yapabileceğine birinci elden tanıklık edeceksiniz. Ve One Night Stand'te-

#Sabian4Championship!

EeI4NPGX_o.png

Sabian burada! Sabian, ringde şaşkın bakışlarla onu izleyen Kendrick'e doğru yürüyor ve içeri girip mikrofon istedikten sonra TBK'ya dönüyor.

Sabian: Nigg, senin bütün şansları sonuna kadar kullanan bir adam olmana rağmen hala haksızlıktan bahsetmene katlanamadığım için geldim. Ulan, GTW turnuva düzenler; sen oradasın. Yönetim şampiyonluk Scramble'ı ayarlar, sen oradasın. Hakem satın alırsın, şirketten kovulmazsın. Her türlü b**u yemene rağmen hala buralarda adalet savaşçısı gibi gezmeni nereye koyalım lan biz?

Seyirciden büyük destek var Sabian'a.

Joe Rogan: Sabian, halkın sesi olmaya devam ediyor King.

Sabian: Bide bana bak Bry, bir tane kemer maçı lan. Ana kemer maçı da değil ha, Kıtalararası şampiyonluk maçı. O maça beni çıkarmak için bir tek Gobi Çölü'ne götürüp eskimoya s------rtmedikleri kaldı ona bile bir şey demedim!

Sabian'ın f'bomb'una yoğun reakisyon geliyor seyirciden. Kendrick küçümseyerek bakıyor.

The Brian Kendrick: Sabian, senin üzerinden tüm GTW evrenine ve bu arenadaki gariban takımına bir şeyi söyleyeyim: GTW'daki herkes, bir kemer maçını hak etmez. Yani senin bir kemer için şans bulamaman demek, senin o kemer için şans bulmaya değmediğin demektir.

Seyirci yuhalıyor. Kendrick "yapacak bir şey yok" der gibi kollarını açıyor.

Sabian: Öyle mi? Bana pek de öyle gelmiyor homie, senin maçında Matt Morgan diye bir herif vardı hatırlarsan. N'aptı lan o herif? Triple H'le beraber Kane'e saldırıp durdular. Ama o Scramble maçında ana kemer fırsatı bulurken ben evimde oturup karımın elektrik faturasının gecikme bedeliyle ilgili başımın etini yemesiyle uğraşıyordum. Adamlar faturama "USA Network payı" diye ekstradan tutar sıkıştırmış, ben neden USA Network payı ödüyorum lan. Ben USA Network izlemiyorum bile.

Seyirciden yoğun bir cheer geliyor.

The Brian Kendrick: Peki Sabian, peki. Benimle aynı fikirde değilsin, seni anlıyorum. Peki buraya zırvalamaya mı geldin? Söyleyecek başka bir şeyin yoksa seni ring dışına alalım, kendi seviyendeki adamlarla yaşaman gereken diyalogları ana kemer maçına hazırlanan bir starla yaşamaya çalışman artık sinirimi bozuyor.

Kendrick dışarıyı işaret ediyor, Sabian suratına kilitleniyor bir süre onun.

Sabian: Bak ne diyeceğim sucka? Belki de şu ringde, şuracıkta sana atlarsam birkaç seviye çıkmış sayılabilirim. Şu yumruğu suratına geçirirsem, belki de...

Sabian, tehlikeli bir şekilde Kendrick'e yaklaşıyor, Kendrick bir adım geri atmışken...

EXTREME!

GbbgrMpo_o.jpg

PAUL HEYMAN BURADA! Heyman girişte görünüyor ve seyircinin olumlu tepkisi altında ringe bakıyor.

Paul Heyman: Beyler, beyler, gördüğüm şeyi sizde görüyor musunuz?

Sabian ve Kendrick ona bakıyor.

Paul Heyman: SINIF ÇATIŞMASI! Bir yanda milyonları olan şımarık zengin zübbe, diğer yanda faturasını bile ödeyemeyen bir fukara!

İki güreşçi de bu tanımlamalardan memnun değilmiş gibi görünürken, Heyman lafına devam ediyor.

Paul Heyman: Neden bir One Night Stand fragmanı yapmıyoruz? Bu gece main event'te, iki şampiyonluk adayı kozlarını paylaşsın. The Brian Kendrick, Sabian'a karşı! BİR LAST MAN STANDING MAÇINDA! SEYİRCİYE ŞİDDET NE DEMEKMİŞ GÖSTERİN BEYLER.

Büyük destek var seyirciden! Heyman başını sallıyor ringe bakarak. Extreme arenada yankılanır ve Heyman arka alana giderken Sabian kendinden memnun, TBK ise epey gergin görünüyor. Bu görüntülerle arka alana gidiyoruz.

5QQzND.png

GqB0eva2_o.png

Arenanın kazan dairesine bağlanıyor kameralarımız. Gates of Decay üyelerini küçük bir toplantı gerçekleştirirken görüyoruz.

Joe Gacy: ...demem o ki Bay Cage, sizin gibi değerli bir ismi saflarımızda görmek beni ziyadesiyle mutlu ediyor. Xplosion'da yaşanan olaylara gelince, hangi ekipte bizimkisi gibi seslerin eşitliği, takım ruhu ve dinamizm var ki? Wyatt Ailesi? Onlar sadece yanlış fikirlerle zehirlenmiş kirli müritlerine güvenen bir mafya babasının sirk kumpanyası! The Resurgence ise artık geçerliliği kalmamış iki ismin, genç bir adamı zirveye götürme yolculuğundan ibaret. Burası Yüzüklerin Efendisi değil Bay Cage, Frodo'yu Hüküm Dağı'na götürmek gibi bir amacı olan takımın kapasitesi ne kadar olabilir ki?

Cage kollarını kavuşturmuş şekilde Ripley ve Gacy'e bakıyor.

Christian Cage: Sizlere, geçmişimde yaşadığım tecrübelerin de yardımıyla elimden gelen desteği sağlayacağım. Wyattlara ve Resurgence'a gelince; Wyattların bizden bir intikam alacağı varsa (Ripley'i işaret ediyor) bizim de onlardan bir alacağımız var. Wyatt'la olan hesabımı One Night Stand'te kapatacağım: Onu bana bırakın. Ama merak ettiğim bir mesele var...

Cage ve Gacy bakışıyor.

Christian Cage: ONS'deki maçı kazandığımız zaman Gates of Decay'in hangi üyesi şampiyonun karşısına çıkacak?

Üçlü bakışıyor.

Rhea Ripley: Bay Cage, eminim bunu da tartışacağımız günler gelecektir-

Christian Cage: Müsaade et Rhea, ben bu ekibin bir parçası olurken bana eşitlik vaadedildi.

Joe Gacy: Bay Cage, şüpheniz olmasın ki Rumble'da Gates of Decay'in müsabakaya çıkması için öne çıkaracağı isim siz olacaksınız.

Gacy ellerini önünde buluşturup tekinsiz bir şekilde sırıtıyor. Cage başını sallıyor.

Rhea Ripley: Bu gece Bay Cage, Dominik Mysterio'yu saf dışı bırakarak Resurgence'a sağlam bir mesaj vereceğiz. Ve One Night Stand'te, Çürüme hem Wyattları hem Resurgence'ı saracak.

Ekip birbirine bakarken ringe dönüyoruz.

5QQzND.png

Break the Walls Down!

5R20LrON_o.jpg

Chris Jericho girişte görünüyor ve seyirciye ters ters bakarak ringe ilerliyor. Y2J, iplerin arasında geçip ringe giriyor ve ceketini çıkarıp ısınarak rakibini bekliyor.

Welcome to the Circus!

xLGe7qWk_o.jpg

BLUEPRINT BURADA! Pyrolar patlarken Matt Morgan burnundan soluyarak ringe ilerliyor ve içeri girip Jericho'ya girişiyor direk! Hakem zili çaldırıyor.

Chris Jericho vs. Matt Morgan

Morgan arka arkaya yumruklarla iplere sürdüğü rakibini iplerden sektirdikten sonra Back Elbow'la yere seriyor. Kafasından tutup kaldırdığı rakibini köşeye itekledikten sonra üzerine gidip köşede Shoulder Press'ler uyguluyor arka arkaya ve koltuk altına elini yerleştirip Biel Throw'la fırlatıyor- Jericho dengesini sağlayıp ayakta kalıyor! Morgan üzerine doğru koşarken Jeri iplere geriliyor ve rakibi üzerine geldiğinde eğilip ipleri çekerek Morgan'ı aprona düşürüyor. Jericho şimdi yandaki iplere koşuyor ve sıçrayarak aprondaki Morgan'a Dropk- MORGAN'DAN APRONDA LARIAT! Jericho yere inerken Morgan içeri girip tuşluyor hemen onu, 1............2..........Jericho son anda kalktı! Morgan şimdi rakibini kaldırıyor yavaşça ve son hızla köşeye fırlatarak omzunu ring demirine vurduruyor. Jericho acı içindeyken peşinden gidip botuyla boynuna basmaya başlıyor. Hakem sayıyor, 1........2..........3...........4..........hakem araya girmek istiyor, Morgan "s***** git" diyerek itiyor onu ve Jericho'yu güreş şortundan tutup kendine çektikten sonra Back Suplex pozisyonuna kaldırıp sıçratarak SIDE SLAM! Morgan'dan tuş, 1...........2............

Jericho attı! Morgan şimdi rakibini Double-Handed Chokeslam için boğazlayarak kaldırıp ayağa dikiyor- Jericho'dan bir dirsek! Ardından karnına bir tekme attığı Morgan'ın üstünden atlayıp Sunset Flip Roll-up çevirmek istiyor- Morgan düşmüyor yere ve boğazına yapışıp tekrar kaldırdığı Jericho'yu Powerbomb pozisyonuna alıyor- Jericho'dan Hurricanrana ile counter geliyor! Morgan kalktığı anda koşuyor yeniden üstüne, Jericho kolunun altından geçip iplerden sekiyor ve Running Forearm Smash! Morgan sendelese de düşmüyor. Jericho bir daha koşuyor, SHOTGUN DROPKICK! Yine düşmüyor Morgan, tek dizinin üzerinde kalırken Jericho üzerine koştu şimdi ve oturur pozisyondaki rakibinin kafasına ENZIUGIRI! Şimdi düştü Morgan! Jericho koşuyor şimdi iplere ve sıçrayarak LIONSAULT VE TUŞ! 1..................2...................

MORGAN ATTI! Jericho şimdi rakibini bacaklarından kıstırarak tepesine biniyor ve kilitledikten sonra çevirmeye başlıyor. WALLS OF JERICHO GELİYOR- Morgan ayaklarıyla sertçe itiyor onu ve üzerine geldiğinde BACK BODY DROP POZİSYONUNDA ZIPLATIP HAVADA YAKALAYARAK GERMAN SUPLEX! Müthiş bir hareket Morgan'dan! Tuşa gidiyor, 1..............2......................Son anda attı Jericho! Morgan rakibinin kalkmasını beklerken bisiklet tekeri gibi bir işaret yapıyor, Bicycle Kick mi gelecek? Jericho sürünüp iplere tutunarak yavaşça ayaklanırken Morgan tetikte bekliyor. Jericho kalktı, MORGAN FIRLADI VE BICYCLE KICK- BOŞA! Jericho çekilince ayağı üst iplere geçiyor ve bacak arasını acı içinde tutarak sendeliyor Morgan. JERICHO O ARADA ZIPLADI VE CODEBREAKER!

AMA MORGAN! ZIPLAYAN RAKİBİNİ YAKALIYOR HAREKETİ VURAMADAN! Jericho mücadele ediyor ama Morgan ona bakıp sırıtarak başını iki yana salladıktan sonra zıplatıyor onu ve GELİŞİNE SIT-OUT POWERBOMB VE TUŞ! 1...............2.......................3!

Kazanan: Matt Morgan

Morgan müthiş bir kontrayla bitiriyor rakibini! Hakem elini kaldırsam mı diye düşünüyor ama Morgan'ın bakışını görünce geri adım atıyor ve ringden iniyor. Kazanan anons edilirken Morgan başını iki yana sallıyor tatmin olmamış gibi. Şimdi Jericho'ya yöneliyor! Hakemin ring dışından bağırarak uyarılar yapmasına aldırmadan ayak bileğinden tutarak ring dışına sürüklediği Jericho'yu aşağı yuvarlıyor. Morgan şimdi demir basamaklara yöneliyor! Hakem gelip basamaklara el koyuyor ama Morgan onu göğsünden iterek düşürüyor ve demir basamağı söküp yere koyuyor. Jericho'yu gösterip seyirciye boğaz kesme işareti yapıyor!

Joe Rogan: Efsaneye biraz saygın olsun, hayvan oğlu hayvan!

Morgan, Jericho'yu kaldırıp pozisyona alıyor şimdi. Kafasını bacaklarının arasına aldığı Jericho'yu kaldırıyor.... bekliyor ve "NO" sesleri arasında DEMİR BASAMAĞIN ÜZERİNE ÇOK YAKINDAN BİR POWERBOMB! ÇOK KÖTÜYDÜ! Morgan tatmin olmuş şekilde sırıtarak başını sallayarak gidiyor oradan. Hakem hemen sağlık görevlilerini çağırıyor. ATT'ler olay yerine sevk edilir ve sedye gelirken Morgan bir tekme de sedyeye koyuyor rampada. Görevlilerin uyarılarına kulak asmadan arka alana giderken seyirciye orta parmağını gösteriyor Morgan. Bu görüntülerle reklamlara gidiyoruz.

5QQzND.png

Reklamlardan döndüğümüzde Retaliation arenada yankılanırken Dean Ambrose ringde. Ambrose Asylum için ring hazırlanmış vaziyetteyken Dean seyirciye bakıyor.

wMt1zREx_o.jpg

Dean Ambrose: San Diego, California, n'aber?

Seyirciden olumlu reaksiyonlar ve destekler geliyor. Ambrose onlara bakıyor.

Dean Ambrose: Evet, Ağır Yaşamlar'la beraber takım olma çabalarımız pek yolunda gitmediği için moralim bozuk sayılır ama ne derler: Şov devam etmeli. Ve şu an GTW'da devam eden en çekici, en güzel program huzurlarınızda: Ambrose Asylum!

Seyirciden destek geliyor.

Dean Ambrose: Ve bugün ağırlayacağım adam, One Night Stand'te birbirimizi Hardcore şampiyonluğu için parçalayacağımız adamdan başkası değil: The Hurricane. Bakın, benim Hurricane ile kişisel bir derdim hiç bir zaman olmadı. Ama bazı sebeplerden, onun Hardcore şampiyonu olmak için gereken yeteneklere sahip olduğunu düşünmüyorum. Neyse, adamın kendisini dinleyelim. Huzurlarınızda, GTW'nun Bilmece Adam'ı: The Hurricane.

Stand Back! There's a Hurricane Coming Through!

uhqkHRN5_o.png

The Hurricane burada! Pelerinini savurarak girişte görünürken One Night Stand'teki Hardcore turnuvasının ağacını görüyoruz. Ambrose sessiz gözlerle onun gelişini izlerken Hurricane pelerinini çıkarıp ringe giriyor ve elinde mikrofonla Dean'e bakıyor.

Dean Ambrose: Kusura bakma. Mekanımız yeni. O yüzden moderasyon konularında biraz aksaklıklar olacaktır ama burada sana soracağım soruyu bilmek için de Ali Kırca olmaya gerek yok. Ali Kırca da kim diyen seyircilerimiz için: Kurbağalama pozisyonunun mucidi olan bir Türk haber sunucusu diye özetleyelim.

The Hurricane: Dean, beni konuk ettiğin için sağ ol. Neden bahsettiğini pek anlamadım ama doğrusunu sana söyleyeyim, önümüzde bir maç varken beni konuk etmeni beklemiyordum. Pekala, soracağın soruyu biliyorum. Hammerstein'daki yarı finalimizi nasıl bir maç türüyle şereflendireceğimi soracaksın. Sana bunu söylemeden önce sebebini açıklamak istiyorum-

Dean elini kaldırarak susmasını işaret ediyor. Hurricane ona bakıyor. Ambrose söze giriyor tekrar.

Dean Ambrose: Kararını hızlı vermeni istemiyorum. Neden biliyor musun? Bence yeterince düşünmedin. Benim son sözlerimi duyduktan sonra kesin kararını vermeni istiyorum.

Ambrose seyirciye bakıyor.

Dean Ambrose: Karşında kendi sağlığını ve vücut bütünlüğünü önemseyen biri yok. Her zaman söylüyorum: Ben kuduz bir sokak köpeğiyim. Ohio'da büyürken herkesle dövüştüm. Hastabakıcılarla, rahibelerle, torbacılarla. Bunun bana yetmediğini anlayınca muştalarla ve sopalarla tanıştım. Ve sonra, hem insanlara sopayla girişip hem de para kazanabileceğim bir yer söylediler bana: Combat Zone Wrestling.... Ah, orada hoş hatıralarım var. Kısacası Kendrick, seçebileceğin en berbat maç tipini seç. Yaratıcı ol; ipleri telli dikenlerle değiştir, etrafımıza bir kafes kapat ve kuduz köpeklerin aşağıda bizi ısırmak için beklediği bir Kennel of Hell maçı yap. Yaratıcı ol Kendrick, yaratıcı ol ki hem sen hem de ben o geceden tatmin olmuş şekilde ayrılalım.

The Hurricane: Dean, senden şunu anlamanı istiyorum: Bu "kaybedecek hiç bir şeyi olmayan adam" tripleri bana sökmez. Bir adamın cesur olabilmesi için sokakta tinercilerle dövüşüp hayatta kalmasına gerek yok. Her adamın içinde cesaret bir pınar gibi akar, sadece suyun sesinin geldiği yeri bulma meselesi. Ama madem erken bir anons istiyorsun. Maçın türü.....Aslyum maçı olacak.

Ambrose gözleri faltaşı gibi açılırken Hurricane'e dönüyor.

The Hurricane: Hardcore şampiyonluğu söz konusu olunca benim gibi temiz dövüşen ve şerefli bir adamı o makama yakıştırmayanlar var. Ben bütün bu iddialara bu şekilde cevap vereceğim: Şirketin en büyük riskleri alan adamıyla kendi maçında dövüşüp kazanarak.

Ambrose sırıtıyor. Hurricane'e büyük destek var.

Dean Ambrose: Ta***akların var. Sana hakkını vermek lazım. Asylum maçı, tam da benim istediğim bir türde. Ama şunu söyleyeyim, dediklerinden bazılarının gerçeklik payı yok. Hurricane, extreme'i yaşamak için cesur olmak yetmez. Mazoşist olman lazım. Bunu anlayabiliyor musun? Alnıma raptiyeyle dolar yapıştırdılar, kafamda cam kırdılar, sırtıma cam kırığı soktular. Bütün bunları yaşadım. Ve sana net bir şekilde söylüyorum: Sende Hardcore şampiyonluğunu ele geçirecek kadar extreme isteği yok.

Dean yuhalanıyor, omuz silkiyor. Hurricane ona bakıyor dikkatle.

The Hurricane: Dean, seninle kendi çöplüğünde oynamayı kabul ettim. Bu bile benim extreme'e karşı olan açlığımın göstergesi. Ve sen, benim o kemeri alacak kadar Hardcore olmadığımı düşünüyorsan, Asylum maçında beni yeşil maske takmış bir New Jack zannedeceğini sana söyleyebilirim.

Dean sırıtırken "Hurricane" tezahüratları var.

Dean Ambrose: Öyleyse resmi, Dean Ambrose, Hurricane'e karşı: Bir Asylum maçında.

Dean ringin ortasına geliyor, Hurricane de geri adım atmıyor ve iki adam burun buruna geliyor.

Dean Ambrose: Maalesef ki Hurricane, sana sempati duymama rağmen One Night Stand'te bir şeyi net şekilde öğreneceksin: Dean Ambrose başroldeyse o bir süper kahraman filmi değil, Texas Chainsaw serisidir oğlum.

Ambrose'la Hurricane birbirine bakarken arka alana gidiyoruz.

5QQzND.png

l8yHJll8_o.jpg

Kelt Savaşçısı burada! Menajeri Jim Cornette ile beraber ringe ilerliyor ikili.

Jerry Lawler: Bu koalisyona ne diyorsun Rogan?

Joe Rogan: Jim Cornette her zaman güreşin tehlikeli ve zeki adamlarından biri oldu. Sheamus'un kalitesini zaten tartışmaya gerek yok. Bence Cornette idaresinde eğitimli bir askerin elindeki tüfekten daha tehlikeli olacak.

Sheamus şapkasını Cornette'e verip ceketini çıkarıyor ve ringe girip rakibini beklemeye koyuluyor.

Fashion Boutique! Finn Balor'un müziği areanda yankılanırken Sheamus iştahlı bir şekilde yumruklarını sallayarak girişe bakıyor. Girişte biri var...

nJk5kG6u_o.png

?: Bebeklerim, ben buraya bir elçi olarak geldim.

Sheamus, Cornette'e bakıyor. Cornette "bir halt anlamadım" der gibi kafasını sallıyor.

?: Ben, Moda'nın Sultanı, Rüküşlük Avcısı, Seks ve İş lakaplarıyla da bilinen Finn Balor'un kelebeklerinden Raquelita!

Seyirci hiç bir şey anlamıyor ama Raquelita olarak kendini tanıtan kişi konuşmaya devam ediyor.

Raquelita: Maalesef ki Büyük Usta'mız, Ordinaryüs'ümüz Finn Balor, trans hakları farkındalığı için yapılan bir sergi nedeniyle Paris'te. O yüzden bu rüküş, bu bayağı ve ucuz adamla güreşemeyecek! İyi akşamlar dilerim şekerparelerim.

Raquelita öpücük atıp kıvırtarak giderken ringde Sheamus küplere biniyor! Cornette olayı kontrol altına almak istermiş gibi ringe giriyor ve mikrofon isteyip seyirciye bakıyor.

Jim Cornette: Baylar ve bayanlar, bu rezalete tanıklık ettiğiniz için üzgünüm. Gerçi, San Diego gibi bir yer için Raquelita bile fazla ya, neyse...

Yuhalanıyor Cornette.

Joe Rogan: Bu niye durduk yere şehre salça oldu şimdi?

Jim Cornette: Madem GTW'nun Cemil İpekçi'si kendini Modacı Hakan'a becerttirmek için Paris'e gitti; o zaman bu iş artık bir Open Challenge! Arka alanda GTW'nun En Sert P**i, İrlanda'nın Yumruğu, Kelt Savaşçısı ve geleceğin Dünya şampiyonu Sheamus'un karşısına çıkacak güveni, özverisi ve tecrübesi olanınız varsa burada bekliyoruz!

Cornette ve Sheamus girişe dönerken bir müzik duyuluyor.

El Apasionamiento!

r9B8LB.png

GÖKTEN BİR MELEK DÜŞÜYOR SAN DIEGO'YA! Angelico burada! Sheamus şok içinde bakarken Cornette kravatını çözüp ringin dışına atıyor. Angelico yüzünde öfke dolu bir ifadeyle ringe ilerliyor. Hakem ringe geri geliyor ve Angelico'ya kuralları hatırlatarak bir şeyler söylüy- Angelico ring dışından ayağına yapışıp düşürüyor hakemi ve dışarı çekiyor! Angelico, bir maç istemiyor!

Jerry Lawler: Beyler, bu herif güreşmeye değil, kavgaya gelmiş!

Angelico şimdi basamakları tırmanıyor ve yumruklarını göstererek Sheamus'a niyetini gösteriyor. Sheamus, Cornette'e ring dışına çıkmasını işaret edip tükürüyor yere ve Angelico'ya bakıyor. İki adam birbirlerine bakıyorlar...

...ve aynı anda birbirlerine saldırıyorlar! Yumruklar yağmur gibi yağarken Sheamus üstün çıkar gibi oluyor ve köşeye yumruklayarak götürdüğü Angelico'ya tekmeler saydırıyor turnbuckle'da. Sert bir sağ sallıyor- Angelico eğilip kurtuluyor yumruktan ve arkasını dönüp sert bir Overhead Chop! Sheamus'a şimdi arka arkaya yumruklar saydırıyor köşede, ardından yere yatırıp üzerine çıkıyor ve dirsek darbeleri vuruyor! Sheamus iterek üstünden atıyor onu ve ayağa kalktığında dizine sert bir omuz darbesi vurup yere düşürdükten sonra gardının arkasına geçerek suratına sert bir yumruk atıyor! Angelico'nun kaşında bir açılma var! Ama Sheamus'un yağdırdığı yumruklardan kendini büyük ölçüde koruyor ve alttan tam karnına sert bir diz! Bütün arena duyuyor çat sesini adeta! Sheamus iki büklüm üzerinden yana doğru yuvarlanırken Angelico sürünerek ringin dışına bırakıyor kendini ve ringin altından bir sandalye çekiyor.... o sırada Jim Cornette arkadan sırtına atlıyor onun!

Ancak Angelico'nun bu gece acıması yok! Cornette'i itiyor üstünden VE JUMPING SUPERKICK! Tek tekmeyle yere seriyor Cornette'i ve aprona çıkıyor, BROGUE KICK! AMA BOŞA! ANGELICO SON ANDA EĞİLİNCE SHEAMUS'UN BACAĞI İPLERE GEÇİYOR! Angelico hemen onu çekip ring dışına düşürüyor. Sheamus ring dışında ayaklanmaya çalışırken pozisonda bekliyor ve sıçrayıp ASAI MOONSAULT! Ringden sandalyeyi alıyor Angelico şimdi ve Sheamus'ın kalkmasını bekliyor. Ayağa kalktığı anda KAFASINA CHAIR SHOT! Sheamus yerdeyken Angelico kaşından dalmayan kana bakıyor. Sheamus'ın yerde bir de sırtına sandalye darbesi geçiriyor şimdi! Sheamus acıyla sırtını tutarken karnına gömüyor sandalyeyi Angelico. Angelico şimdi açıyor sandalyeyi ve oturur pozisyona getirdikten sonra Sheamus'a bakıyor, APRONA ZIPLAYIP SANDALYEYE TORNADO DDT- AMA SHEAMUS YAKALIYOR VE SANDALYEYE SPINEBUSTER'LA GEÇİRİYOR ANGELICO'YU! Sheamus üstünlüğü aldı şimdi! Angelico'yu kollayarak bekliyor. Kalktığı anda koşuyor ve BROGUE KICK! Angelico yerde! Sheamus kavgadan üstün ayrılıyor! Spiker masasına gidiyor Sheamus ve Cornette'i ayağa kaldırıyor. Cornette'le bir şeyler konuştuktan sonra Sheamus spiker masasına çıkıyor ve seyirciye bakıyor. Yuhalamalar arasında Cornette onu alkışlarken Sheamus'un üstünlüğüyle reklamlara gidiyoruz.

ANCAK ANGELICO! Ringe giriyor Angelico, Sheamus hala seyirciye pozunu verirken! Angelico şimdi köşeye tırmanıyor. Cornette "sıradaki Dünya şampiyonu" diye bağırarak Sheamus'u alkışlar ve sırıtırken ikili olayların hiç farkında değil! Angelico top rope'a tırmanıyor.. VE ARKASINI DÖNEN SHEAMUS'A DIVING CROSSBODY! ANGELICO KANATLANDI, MASA PARAMPARÇA! Cornette eli hala alkış pozisyonunda bir şekilde yerde yatan Sheamus ve Angelico'ya bakıyor şok içinde. Cornette bir ring köşesine bir masa yıkıntılarına bakarak şaşkınlığını gizlemeye çalışıyor. Sheamus ve Angelico birbirine dolanmış halde masa yıkıntıları arasında yatarken "Holy Shit" tezahüratları ve şok içindeki bir Jim Cornette ile beraber arka alana gidiyoruz.

5QQzND.png

Arka alanda Renee Young'ın yanında CM Punk var.

Renee Young: Punk, Xplosion'da maçına müdahale ederek Kyle O'Reilly'nin ilk kez kaybetmesine vesile oldun. Bu konuyla ilgili düşüncelerin neler?

CM Punk: Senden bira kokusu alıyorum.

Renee rahatsız olmuş bir şekilde bakıyor.

Renee Young: Yani-

CM Punk: Yanisi bir iki adım öteye gidersen bana zehir solutmaktan kaçınmış olursun. İşini yap tatlım.

Renee bir adım geri giderken Punk söze giriyor.

CM Punk: Kişisel haçlı seferim son hızıyla devam ediyor. One Night Stand'te, yeni bir şafak doğacak. Ve o şafağın altında benim imzam olacak: GTW'nun Kurtarıcısı, çocuklarınızı sokaklarda kol gezen maddelerden korumak için kendi güreş kariyerini ortaya koyan cesur bir adamın imzası. O gün geldiğinde herkes her zaman yaptığı gibi beni yuhalamaya devam edecek. Ama zararlı maddelerle mücadele cemiyetleri benim hikayemi ansiklopedi haline getirecekler. Çocuklar beni kahramanları olarak benimseyecek ve GTW şu anda sahip olmadığı şeye sahip olacak: Temiz bir Kıtalararası şampiyona.

CM Punk: Ben Kyle O'Reilly'i tanımıyordum. Ancak yaptığı kutlamada bira şişesini çocuklara salladığı gün ona notumu verdim. O adamın bu şirkette "yenilmez" unvanıyla gezmesine izin veremezdim, vermedim de. Ve şimdi sıradaki hedefim yaklaşıyor: Hammerstein'da, onu dikenli tellerle bağladığım bir Anaconda Vice ile pes ettirip "şampiyon" apoletini de sökmek. Sabian'ı hesaba bile katmıyorum. O sadece yapmak için burada olduğu şeyi yapıp, kalabalık yaratacak. One Night Stand'te maçın sonunda duyacağın isim belli (sXe gösteriyor Renee'ye) Yeni Kıtalararası Şampiyon: C.......M...... Punk.

Punk oradan giderken Renee rahatsız bir şekilde arkasından bakıyor.

5QQzND.png

Killing Me!

image-1-png.1722

The Resurgence tam kadro burada! Dominik Mysterio bandanasını girişte kafasına bağlarken avcı yeleği giyen Eddie Edwards ve Kevin Nash iki yanında. Üçlü ringe ilerlerken Dominik seyirciye bakıyor, ağırlıklı olarak olumsuz tepkiler var Resurgence'a. Dominik ringe girip seyirciye bakarak sırıtırken Nash ve Eddie ring kenarından alkışlıyorlar onu. Resurgence ekibi hazır bir vaziyette bekliyor....

Hurtful Love!

Uhnxtto1_o.jpg

Christian Cage seyirciye hiç pas vermeden tek başına ringe geliyor.

Jim Ross: Eeee, diğer GOD üyeleri nerede?

Jerry Lawler: Bunu ben de merak ediyorum, geçen şov yaptıklarından sonra adamlarını Resurgence'ın karşısına tek tabanca mı yolluyorlar?

Cage sessiz gözlerle ringe baktıktan sonra basamakları tırmanıyor ve ringe girip köşeye geçiyor. Cage ellerini önünde birleştirerek ruhsuz gözlerle onu süzerken Dominik yarım ağızla gülüyor ona. Nash ring dışından "merhamet yok" diye bağırırken hakem zili çaldırıyor.

Dominik Mysterio w/ The Resurgence vs. Christian Cage

Cage bir adım öne çıkıp hakeme elini uzatıyor. Hakem ne yapacağını bilemez halde baktıktan sonra elini sıkıyor onun. Cage'le Dominik birbirinin etrafında dönerken Edwards "bitir işini" diye bağırıyor. İlk lock-up'ta Cage, Side Headlock'a alıyor, Dominik iplerden sektirince de Shoulder Tackle koyuyor. Dominik yerdeyken Cage, Nash'e laf atıyor. Nash sukunetini bozmadan ringe bakıyor. Dominik kalktığında Cage onu tekrar Side Headlock'a alıp Takedown ile alıyor yere ve yerde kilidi sıkarken Dominik yavaş yavaş kalkıp onu iplerden götürüp sektiriyor, ikinci kez Should- DOMINIK YAKALADI VE GELİŞİNE STO! Dominik tuşa gidiyor hemen, 1.........Cage atıyor direkt. Dominik şimdi yerdeki rakibinin kolunu kıstırıp Abdominal Stretch'e gitmek istiyor ama Cage yavaşça ayaklanıyor ve arka arkaya yumruklar saydırarak sıyrılıyor ve Dominik'i iplere itiyor, Dominik'ten ani bir Sunset Flip Roll-up! 1..............2...............son anda attı Cage! Dominik hemen karnına tekme atıyor rakibinin ve European Uppercut vurduktan sonra köşeye itiyor. Cage'in üstüne koştu, Cage'den köşede dönerek Pendulum Kick! Dominik yerdeyken Cage köşeye çıkıyor ve ikinci iplerde doğrulduktan sonra DIVING EUROPEAN UPPERCUT! Cage, Nash "kick-out" diye bağırırken tuşa gidiyor, 1...............2...................

Dominik attı! Cage şimdi rakibini kaldırıp sırtına alıyor- Dominik dirsekler atarak arkasına indi ve BACKSTABBER! Cage sırtını tutarak yerde kalırken Dominik omuzlarını oynatıyor Eddie gibi ve köşeye yöneliyor. Cage öylece yatarken tırmanıyor Dominik ve - Cage aniden ayaklanıp köşede dengesini bozarak düşürüyor onu! Dominik acı içinde köşede oturur pozisyonda kalırken Cage aniden sıçradı VE CORNER FRANKESTEINER! HARİKA HAREKET! Cage gitti tuşa! 1..........2................DOMINIK İPİ TUTTU AMA NASH'İN YARDIMIYLA! Cage dizleri üzerinde ona bakıyor ve Nash "işine bak" diyor Cage'e. Cage şimdi rakibini kaldırmaya gidiyor-- Dominik'ten ani bir Back Body Drop! Dominik ayaklanıp Cage'e ilerliyor ve kafasından tutup kaldırıyor, iplere yolluyor şimdi, CAGE SPEAR İÇİN ATLADI- AMA DOMINIK'TEN LEG LARIAT! Reflekslerini konuşturuyor Mysterio ve rakibini kaldırıyor şimdi, iplere yolladıktan sonra ÇEVİREREK TILT-A-WHIRL BACKBREAKER! Cage acı içinde sırtını tutarken Dominik'ten tuş, 1............2............

Cage attı! Nash "haydi oğlum" diye bağırırken Dominik kolunun altına giriyor onun ve kaldırıyor ayağa. Sert bir Snap Suplex! Sürünerek üstüne çıkıp tekrar tuşladı, 1............2...........yine attı Cage. Dominik rakibini tekrar kaldırıyor ve Three Amigos için işaret veriyor! Kolunun altına giriyor, birinci Suplex'i vuruyor, kıvrılıyor ve kaldırıyor rakibini tekrar, ikinci Suplex! Tekrar kaldırdı şimdi rakibini ve üçünc- Cage karnına bir Side Knee koyuyor ve kolunun altına girip kaldırıyor rakibini.... havada bir iki saniye beklettikten sonra çevirerek JACKHAMMER! JACKHAMMER! Sürpriz bir hareket Cage'den! Tamamlamak için köşeye sürünüyor şimdi ve Diving Splash hazırlığına giriyor Cage. İkinci ipe çıkıp aşağıdaki rakibine bakıyor... ancak Edide Edwards! Bacağından tutup ring dışına çekerek kurtardı partnerini! Nash ve Eddie dışarıda Dominik'e bir şeyler söylerken Eddie bir görüntüye şahit oluyor ve hemen arkasını dönüp Nash'e de gösteriyor bunu.

SIa6ZpZO_o.png

Kırmızı cübbeli bir figür, seyircilerden birinin yanında oturarak başını yana eğiyor ve Dominik'i izliyor. Herkes oraya odaklanmışken CHRISTIAN CAGE'DEN SOMERSAULT SENTON! Hem Dominik'i, hem Eddie'yi indiriyor! Dominik'i kaldırıp ringe geri yolluyor. Bu sırada kırmızı cübbeli birkaç figürün daha seyircilerin arasında belirdiğine şahit oluyoruz. Cage içeride Dominik'i yavaşça kaldırıp sırtına alıyor ve Fireman's Carry pozisyonunda zıplatarak FLAPJACK! Cage tuşa gidiyor, 1.............2..............Dominik atıyor! Cage şimdi rakibinin kalkmasını bekleyerek Loveswitch için pozisyon bekliyor. Dominik kalktı, ARKADAN YAKALADI VE LOVESW- Dominik çevirerek fırlatıyor onu ve üzerine geldiğinde de sert bir Dropkick! Cage burnunu tutarak köşeye süründüğünde Dominik fırlıyor ve Corner Forearm Smash! Üzerine bir de Running Bulldog- ama Cage! Arkadan çok ani yakalıyor onu ve German Suplex pozisyonuna alıy- Dominik bir anda çevirip arkasına geçiyor onun ve German Suplex! Üzerine köşeye gidiyor Dominik... ama bir anda ışıklar kısılıyor! Işıklar kısılırken seyircilerin arasından bir görüntü Dominik'in gözüne çarpıyor.

79r3orc.jpg

JOE GACY BURADA! Kırmızı cübbeli figürler ringin etrafındaki seyircilerin arasından tamamen kuşatmış vaziyette izliyorlar içeriyi! Dominik aşağı iniyor ve Eddie ile Nash'e bağırarak bir şeyler söylüyor. Edwards ringin altından bir kendo sopası buluyor şimdi ve çıkarıp en yakındaki cübbeli figüre sallıyor- sopa havayı dövüyor! Cübbe oraya korkuluk sistemiyle asılmış vaziyette duruyor. Eddie ne oluyor lan modunda etrafa bakarken

RHEA RIPLEY! Bir anda cübbeli figürlerin arasından fırlayıp KEVIN NASH'İN SIRTINA SANDALYEYİ GEÇİRİYOR! KEVIN NASH YERDE! Eddie öfkeyle bağırarak oraya doğru koşuyor! Eddie, Ripley'in peşinden koşarken Dominik de aşağı iniyor ve Nash'in durumuna bakmak istiyor- ANCAK O SIRADA CAGE! ARKADAN YAKALADI, POZİSYONA ALDI VE LOVESWITCH! LOVESWITCH VE TUŞ! 1....................2............................3!

Kazanan: Christian Cage

Gates of Decay akıllıca bir taktikle galibiyete uzanıyor ve Xplosion'ın öcünü alıyor! Gacy alkışlayarak ve sırıtarak seyircilerin arasından bariyerleri aşıyor ve Kevin Nash'in hala sırtını tutarak yattığı yere geliyor. "Bunu siz kendinize yaptınız Bay Nash" diyor ona. "Arkadaşça bir müsabaka yerine savaşı seçtiniz" diye bağırıyor Nash'e Gacy. Ringe giriyor şimdi ve Cage ile sarılıyorlar. Gacy ve Ripley, şampiyonluk adayları olan Christian Cage'in elini kaldırıp seyirciye bakarken arka alana gidiyoruz.

5QQzND.png

TIlVjeS3_o.jpg

Kenny Omega arka alanda, Paul Heyman'ın karşısında. Heyman memnuniyetsiz bir surat ifadesiyle Kenny'e bakıyor.

Paul Heyman: Kendini kanıtlamak mı? Kenny, sen kaç haftadır GTW'da düzenli maça çıkıyorsun. Sanki dün gelmiş gibi davranıyorsun. Verdikleri şanslara rağmen adamlara bir şey göstermezsen, neden sana şans vermeye devam etsinler?

Kenny Omega: Bay Heyman, Xplosion benim için yeniden doğuş meselesi olacak. Bana izin verin, ve nasıl parlayacağıma şahit olun.

Heyman düşünüyor bir süre.

Paul Heyman: Hmmm..... bir düşüneyim. Şöyle güzel bir ısınma maçı ha? Senin için uygun, kolay bir rakip belki? Ha Kenny?

Omega sırıtıyor.

Paul Heyman: Buldum, Xplosion'da sen ve Christopher Wyatt. Teke tek,.

Omega'nın yüzü düşüyor. Heyman ise keyifli. Heyman oradan ayrılırken Omega arkasından of çekerek bakıyor.

5QQzND.png

Rockstar!

nXG5MP67_o.png

The Brian Kendrick girişte! Ringe ilerliyor hızlı adımlarla ve ceketini çıkardıktan sonra küçümser bir şekilde girişe bakıyor TBK. Kendrick ısınmaya devam ederken...

EeI4NPGX_o.png

Sabian girişte! Ringe yürürken klasikleşen küfür yağmurunu yapıyor Kendrick'e bakarak ama Kendrick fazla sallamıyor. Sabian basamakları tırmanıyor şimdi ve Kendrick'in olduğu aprona gidip Kendrick'in bayrağıyla kıçını siliyor! Kendrick çıldırıyor ama hakem müsaade etmiyor. Kendrick çok öfkeli, Sabian ise "'sup nigga?" diyerek TBK'nın bu haline gülüyor. Hakem zili çaldırıyor ve ana gösterimiz başlıyor.

Last Man Standing Match
The Brian Kendrick vs. Sabian

Kendrick koşarak rakibinin üzerine gidiy- Sabian sıyrılıyor ondan ve arkasına geçip iplere ittikten sonra tam kafasının arkasına bir Side Knee! Kendrick'i kendine çeviriyor şimdi ve Headlock Takedown'la yere alıyor. "Sakin ol beyaz çocuk" diyor Sabian ama Kendrick hışımla kalkıp iplere götürüyor onu, Sabian'ı sektiriyor, Sabian Shoulder Tackle vuramadan altından geçiyor kayarak ve iplerden gelen rakibine BIG KICK! Kendrick şimdi yerde karnına tekme attığı Sabian'ı ters çevirip üzerine çöküyor ve Camel Clutch benzeri bir harekete girişiyor ama Sabian olduğu yerde dönerek itiyor onu üstünden ve kendisine koştuğu anda Drop Toe Hold ile yere aldıktan sonra Armlock bağlayarak zeminde tutuyor. İyi güreşiyor Kendrick zeminde ve yavaşça kalktıktan sonra yandan kilitleyip Regalplex için fırsat kolluy- Sabian'dan bir dirsek! Bir dirsek daha! Kıskacı gevşettikten sonra bacaktan çelmeleyerek gelişine Russian Legsweep! Şimdi üzerine iplerden sekiyor Sabian ve tam boğazına Leg Drop'u indiriyor! Kendrick boğazını tutarak yerde kalırken hakem sayıyor, 1.........2.........3...........4............

Kendrick kalkıyor 5 sayılırken, Sabian onun karnına bir tekme basıp köşeye yolluy- Kendrick hareketi çevirip postalıyor onu köşeye ve ardından üzerine doğru koşarak Corner Forearm Smash! Şimdi yandan kilitleyip iki adım attıktan sonra Regalplex'liyor! Kendrick "say" diyor. Hakem sayıyor, 1...........2.............3..............4..........5.....Sabian ayaklanıyor köşeye tutunarak ve Kendrick üzerine geldiğinde onu kaldırıp köşeye bırakıyor! Kafasını turnbuckle'a vuran Kendrick'i arkadan bir anda yükleniyor ve sırtında doğrulttuktan sonra ELECTRIC CHAIR DROP! Kendrick yerdeyken hakem saymak istiyor ama Sabian saçından tutup bir daha kaldırıyor rakibini ve göğsüne bir Chop, karnına da bir tekme attıktan sonra kafasını bacaklarının arasına aldıktan sonra kaldırıyor rakibini Powerbomb pozisyonunda- AMA KENDRICK'TEN FRANKENSTEINER! Sabian yerdeyken Kendrick köşeye sırtı dönük şekilde tırmanıyor ve sıçrayıp ÇOK ESTETİK BİR MOONSAULT! Sabian karnını tutarak yerde kalırken Kendrick ayaklanıyor. Hakem bu sefer Sabian için sayıyor, 1.........2..........3........4..........5...........6..........7............

Sabian 8 olmadan ayaklanınca Kendrick yaklaşıp dizine bir Shootkick geçiriyor ve sırtına alıyor onu, ama Sabian dirsek darbeleriyle arkasına indikten sonra üzerine koşan rakibinin kolunun altından geçiyor ve iplerden gelen Kendrick'e Scoop Slam! "Let's go Sabian" sesleri arasında rakibinin kolunu çevirip köşeye doğru sürüklüyor kendisiyle ve ikinci iplere çıkıyor Sabian. SIÇRADI VE DÖNEREK TORNADO DDT- KENDRICK SERTÇE İTİNCE KARIN ÜSTÜ ÇAKILDI RİNGE! Kendrick şimdi iplerden sekti, FRONT SUPERKICK! İki seksen yere seriyor Sabian'ı! Sabian yerdeyken Kendrick maçı tamamen bitirmek için onu köşeye yaklaştırıyor ve bu kez yüzü ona dönük şekilde tırmanıyor top rope'a. Sabian yerdeyken Kendrick seyirciye bakıp sırıtıyor ve FROG SPL- SABIAN'DAN HAVADA CUTTER! HAVADA CUTTER'LA MÜTHİŞ ÇEVİRDİ HAREKETİ! Kendrick yerde! Sabian iplere tutunup güç bela ayağa kalktığında hakem 3'ü sayıyor, 4...........5..............6.............Kendrick hala yerde! 7...............8....................

Kendrick kalkıyor 9 sayılmadan! Sabian tükürüyor ring dışına ve yanına kadar gittiği rakibinin sırtına bir Shoot Kick oturttuktan sonra Back Suplex pozisyonuna alıy- Sabian'dan dirsek! Bir dirsek daha! Şimdi sırtına aldı Sabian aniden ve SERT BİR GUTBUSTER! Kendrick de, Sabian da yerde. Hakem ikisi için de sayıyor, 3............4..............5.............6..........7.............iki adam da yavaşça kalktığı anda Sabian rakibine doğru fırlayarak bir Bionic Knee deniyor ama Kendrick çekilince iplere geçiyor! Sabian iplerin arasındayken Kendrick sağ bacağına Shoot Kick geçirip takla attırarak yere düşürüyor Sabian'ı ve iplerden kuvvet alıp sıçrayarak tam göğsüne Knee Stomp! Sabian göğsünü tutup uzaklaşmaya çalışırken Kendrick takip ediyor pozisyonu ve iplerden sekerek CURB STOMP! KENDRICK'TEN CURB STOMP! Sabian yerde hareketsiz! Hakem sayıyor, 1............2..............3...............4...............5............6.............7...............8.........................9!

10 SAYILMADAN SON ANDA İPLERE TUTUNARAK AYAĞA KALKIYOR SABIAN! Kendrick ona doğru koşuyor hemen- SABIAN ÇEKİLİNCE RİNGİN DIŞINA ADETA UÇARAK DÜŞTÜ! BELİNİ YERE VURUP YERDE KALIYOR KENDRICK! Sabian ring dışındaki rakibine bakarak köşeye tırmanıyor şimdi! Kendrick ayaklanamadan Sabian top rope'a çıkıyor ve rakibine bakıyor. Kendrick yavaşça kalktığı anda sıçradı VE DIVING SPLASH! SABIAN'DAN DIVING SPLASH! Şimdi bariyere tırmanıyor Sabian, yerde hala Kendrick! Sabian bariyerin üzerinde dengede güzel bir mesafe alıyor ve BARİYERDEN ZEMİNDEKİ RAKİBİNE FROG SPLASH! BU KEZ BİTTİ! HAKEM SAYIYOR, 1...............2..................3...................SABIAN AĞIR AKSAK AYAKLANIRKEN KENDRICK HALA YERDE VE 4................5.................6................7..............8.............9.........................

KENDRICK SON ANDA APRONA TUTUNARAK AYAKLANIRKEN SABIAN KÜFÜRLER EDİYOR! Sabian şimdi ring altını arıyor ve bir masa çıkarıyor! "We Want Tables" diye tezahürat eden seyirciler istediklerini almış gibi cheer verirken Sabian masayı kuruyor ring dışında. Aprondan ringe girmeye çalışan Kendrick'i güreş şortundan tutup kendine çekiyor Sabian- Kendrick bir yumrukla cevap veriyor! Sabian da bir sağ çıkarıyor, üstüne Kendrick'ten bir sol direk! Sabian şimdi karnına tekmeyi bastığı rakibinin kafasını bacaklarının arasına alıyor. SABIAN MASANIN HEMEN ÖNÜNDE POWERBOMB POZİSYONUNDA KALDIRIYOR KENDRICK'İ..................

....AMA BRIAN KENDRICK! YUMRUKLARI SAYDIRIYOR VE POWERBOMB POZİSYONUNDA HAREKET GEVŞEYİNCE KAFASINDAN YAKALADIĞI SABIAN'I TUTUP APRONA AYAĞINI BASARAK DÖNÜYOR VE SABIAN'I SLICED BREAD #2 İLE MASAYA GEÇİRİYOR! MASA PARAMPARÇA VE SABIAN ÖYLECE YATIYOR! HAKEM SAYDI, 1..............2...............3................4................5.................6..................7............KENDRICK DOĞRULUYOR ŞİMDİ VE BARİYERE OTURUP RAKİBİNE BAKIYOR, 8..............9...............................

.................10!

Kazanan: The Brian Kendrick

KENDRICK KAZANIYOR! SABIAN ENGELİNİ AŞIYOR KENDRICK! Bariyerde yorgun argın oturur ve nefeslenmeye çalışırken hakem gelip elini kaldırıyor. Arenada Rockstar yankılanırken maçın tekrarını ve son Sliced Bread'i izliyoruz.

Jim Ross: Beyler, bu net bir mesaj oldu: Kendrick gerektiği zaman aletleri nasıl kullanması gerektiğini bilen bir adam!

Jerry Lawler: Evet ama Miz gibi akıllı bir taktisyenle karşı karşıya JR! Son ayakta kalan adam kim olacak merak konusu.

Kendrick zaferin tadını çıkarıyor.......

....DERKEN THE MIZ! SEYİRCİLERİN ARASINDAN BİR ANDA BARİYERİ AŞIYOR VE KENDRICK'İ AŞAĞI DOĞRU ÇEKEREK BARİYERLERE SKULL CRUSHING FINALE! SKULL CRUSHING FINALE!

F1oSxpmF_o.png

THE MIZ BURADA! Kendrick'in ONS'deki rakibi Miz, SCF ile bariyerlere geçiriyor Kendrick'i! Miz seyircilerin yuhalamalarına ağlama işareti yaparak cevap verir ve gülümserken Kendrick de, Sabian da hala yerde. Miz şimdi bariyerlere tırmanıyor ve seyircilere dönerek kemer işareti yapıyor. Great Thunder, Miz'in gövde gösterisiyle son buluyor. Xplosion'da görüşmek üzere!

GREAT THUNDER
GURESTURKIYE WRESTLING
2023
(C)

Son düzenleme:

The MANIAC

Naber Müdür?
Konular
405
Bobby Lashley
Dijak/Christopher Wyatt
Christian Cage vs Dominik maçında ortalık karışacak not alın.

Ensiferum

Днепропетровск
Konular
631
Bray Wyatt
Bray Wyatt
Tetikteyiz.

Birazvodka

Kayıtlı Üye
Konular
316
John Cena
-
Takipte oluruz.

Gloom

アントニオ猪木
Konular
170
CM Punk
THE Brian Kendrick
Takipteyiz.

Hacken

New York Knicks
Konular
117
Bret Hart
Sheamus
Eve geçince promo kesip dövelim şu çakma Kemal Doğulu’yu.

Flip Flop 'N Fly

tatildeyim
Konular
120
Dusty Rhodes
Jim Cornette
Takipteyim. Eve döndüğümde de önceden yazdığım promomu yollayayım.