RPG GTW - 14 Haziran 2023 Xplosion

Patron

Müdüriyet No More
Konular
2,188
-
X6YhlE0.png

14.06.2023 - 20:30 - C
Star of the Desert Arena
Primm, Nevada

Şovu Takip Etmek İçin 5 Neden:

- Sheamus vs. Goldust
- Kimyager, İlk Partisini Pişiriyor

- Bir Bar Taburesi Üstünde...
- #Cena4Championship?
- "Yaz Kralı"nın Taç Telaşı

AkkPOz.png

star of the desert arena
arka alan

NOGHlWSU_o.jpg

The Miz: Allah Allah Allah Allah saldır O'Reilly, bizim için kemerleri kaldır O'Reilly.

Miz dalga geçer gibi şarkı söyleyerek arka alanda dolaşıyor. Görevliler ona bakarken Miz hepsine teker teker kemerini gösteriyor.

The Miz: Cesur Yürek'e ne oldu ha? Onun önce yenilmezlik serisini bitirdim, şimdi de unvanını ele geçirdim. Beyler, Maryse'e kuma getirmekten utanç duyuyorum ama Kyle dediğiniz adam benim ikinci karım.

Bir ışıkçı geçerken başını iki yana sallayınca Miz yolunu kesiyor ve tepeden tırnağa süzüyor onu.

The Miz: Ne oldu, tablodan memnun kalmadın mı? Yoksa senin oğlanın kesinkes kazanacağına çok mu güveniyordun? Onu çok iyi mi zannediyordun? O bir hiçti, anladın mı? O sadece bir yalancı bahardı. Ben ise tüm mevsimlerim. Onun güneşi hemen söner, benim hükmüm ise her zaman geçer. DUYDUN MU? BU ŞİRKETİN SAHİBİ BENİM. ŞİMDİ S**** OL GİT KARŞIMDAN.

Miz kemerini omzuna atarak arka alanda ilerlemeye devam ediyor. Yürürken bir oda görüyor ve tam önünde duruyor. Miz'in yüzünde hayra alamet olmayan bir gülümseme varken odanın kapısında "General Manager" yazdığını görüyoruz. Miz kemeriyle kapıyı tıklatıyor ve içeri giriyor. Triple H ona dönüyor.

The Miz: N'aber patron? Gördün mü, Kyle O'Reilly'i nasıl madara ettiğimi. O rezili, ait olduğu yere geri gönderdim. Ve bundan sonra bu kemere meydan okuyan herkese böyle olacak. Hepsini karşıma getirin, hepsini sıraya dizin, hepsini yeneceğim.

HHH gözlüğünü çıkarıyor ve ayağa kalkıyor. Elleri cebinde Miz'e bakıyor.

Triple H: Biliyor musun 2000'lerin başında her gecem rüya gibi geçiyordu Miz. Etrafımda sırtımı yaslayabileceğim sağlam dostlarım, dünya güzeli bir karım, galibiyet üzerine galibiyet.... Ve sonra ne oldu? Yenildim. Her şampiyonun kaçınılmaz kaderi. John Cena gelip bayrağı benim elimden aldı ve şimdi o hala bu arenalarda dövüşürken ben yaşlı bir adam gibi önümdeki şeyi görmek için gözlük takmak zorunda kalıyorum.

HHH anılara dalıp gülümsüyor, ardından Miz'e bakıyor.

Triple H: Tevazunu asla kaybetme. Her tırmanışın, bir düşüşü olabilir. Seni takdir ediyorum, GTW geri döndüğünden beri en takdir ettiğim adamlardan birisin. Her türlü mücadeleyi görüp geçirdin ve şimdi Kıtalararası Şampiyonsun. Ama Miz, senin yerinde olsam zafer sarhoşluğuna kapılmazdım.

The Miz: Patron, şunu bilmeni isterim ki seninle benim aramda bir fark var: Ben önümdeki tabloyu net bir şekilde görebilen bir adam oldum her zaman. Ve şu an baktığımda GTW soyunma odasında beni yenebilecek kimseyi göremiyorum. Senin zamanında, doğruyu konuşalım: Senden çok daha iyi adamlar vardı. Sen sadece, belli başlı faktörler ve sağlam bağlantılar sayesinde şampiyonluğunu korudun. O dönemi hatırlıyorum, maçlara müdahale üstüne müdahale. Orton, Flair, Batista, DX.... Kaç zaferini onlara borçlu olduğunu düşünsene patron. Ama bana bak, yanımda kimse yok. Sadece bileğimin gücüne güveniyorum, işte bu yüzden benim zirve yürüyüşüm seninkinden çok daha uzun olacak.

Miz, bir an Triple H'e bakıyor ve hata yaptığını anlıyor.

The Miz: ....diye düşünüyorum! Yani-

Triple H: Miz, bu ağzın başına hep dert açacak, biliyorsun değil mi?

Triple H, elini omzuna attığı Miz'e dikkatle bakıyor.

Triple H: Temennilerinin gerçek olacağını umalım. Senin hakkını vererek reign yapman için her şeyi yapacağım. Mesela kemerin daha dumanı üstünde tüterken unvan savunması yapmak sana epey yakışır. Bu gece, burada.

Miz'in beti benzi atıyor, Hunter devam ediyor.

Triple H: Ve rakibin..... en aç kim olabilir? Onu düşünüyorum... Evet ,evet, çıkış arayan The Resurgence iyi bir eşleşme olabilir. Onlar hep Freebird'den bahsediyordu değil mi? O zaman yapılacak iş basit: Bu gece, bir Handicap maçında Dominik Mysterio ve Eddie Edwards'a karşı kemerini koruyacaksın. Ve Resurgence kazanırsa - ki yeteneklerini bildiğim için ihtimal vermesem de- kemeri Freebird kuralıyla taşıyacaklar. Buna ne diyorsun Miz.... sence bu yeterince "harika" mı?

HHH, Miz'in yanağına dokunuyor hafifçe ve odadan çıkıyor. Miz faltaşı gibi gözlerle arkasından bakakalıyor.

AkkPOz.png

FACE THE PAIN!

QCW5sJlS_o.jpg

Pyrolar patlıyor ve Xplosion başlıyor! Spiker masasında epey üzgün görünen Michael Cole'la beraber Tazz ve JBL var.

Michael Cole: Bayanlar ve baylar, bu üzücü akşamda Çarşamba gecesi Xplosion'una hoş geldiniz. Sizlerle paylaşmamız gereken bir trajedi var: Silvio Berlusconi'yi kaybettik.

JBL: O kim?

Michael Cole: Maalesef John. Maalesef, bunga bunga partileri öksüz kaldı. "Hızlı yaşa genç öl" felsefesinin en iyi temsilcilerinden birini kaybettik. Kendisi aynı zamanda İtalya'nın eski başbakanıydı.

Tazz: Ulan biz Amerikalıyız, bize ne daha küçük ülkelerde yaşanan gelişmelerden?

TjRxJLBA_o.png

Gold-Lust! Goldust girişte görünüyor ve bornozunun ipini çözerek seyirciye bakıp dudağını ısırıyor. Goldust ringe ilerlerken spiker masasına da bir öpücük atmayı ihmal etmiyor.

JBL: Kime geldi o?

Tazz: Michael'a tabi. Bu masada eşcinsele en çok benzeyen kim var?

Goldust köşeye çıkıp peruğunu kameraya fırlatıyor ve bornozunu çıkardıktan sonra aprona bırakıyor ve yalanarak girişe dönüyor.

Written in my Face!

ZJWnGZ.png

Kelt Savaşçısı burada! Yanında menajeri Jim Cornette'le beraber girişte görünüyor. Sheamus ve Cornette ringe ilerlerken seyirciden Cornette'e kısmi bir destek var. Sheamus kolyesini öpüp Jim'e veriyor. Sheamus ringe dalıp öfkeyle Goldust'a bakıyor. Goldust ise dudaklarını ısırarak cevap veriyor bu bakışa.

Goldust vs. Sheamus w/ Jim Cornette

Sheamus bağırarak üzerine doğru koşup yumruk sallıyor ama Goldust kolunun altından geçip bir Uppercut'la cevap veriyor. Sheamus'a arka arkaya yumruklar saydırarak iplere sürüp iplerden sektiriyor- Sheamus hareketi çevirip onu iplere atıyor ve geldiğinde Shoulder Tackle'la yere seriyor. Jim'e "senin için" diye bağırıyor ve Goldust'ı kaldırıp köşeye itiyor. Ardından üzerine gidip kafasına arka arkaya yumruklar saydırıyor. Hakem gelip araya girmek istediğinde Sheamus bırakıyor yumruklamayı. Goldust hakemin arada olmasından faydalanıp sert bir tokat atıyor ve Sheamus öfkeyle üzerine koştuğunda Scoop Slam'le yere yapıştırıyor onu! Goldust denedi, 1....Sheamus hemen attı. Sheamus'u kaldırıyor şimdi Goldust ve kalçasına şaplak attıktan sonra arkadan kavrayıp kaldırıyor ve Belly to Back Slam! Goldust şimdi saçından tutup kaldırıyor rakibini ve iplere yolluyor, ipleden gelen Sheamus'a JUMPING HIP ATTACK- ama arkasını döndüğü Sheamus sıçradığı anda kavrıyor onu ve gelişine German Suplex! Sheamus ağır ağır toparlanıyor ve iplere tutunmuş olan Goldust'a Running Big Boot- Goldust çekilince ipe ayağı geçiyor! Sheamus ayağını kurtarıp bacak arasını tutarken Goldust yakalıyor onu ve Inverted Atomic Drop! Sheamus'u döndürüyor şimdi ve arkadan yakalayıp OSCAR VURUYOR! Goldust tuşa gitti, 1............2.............

Sheamus'tan kick-out! Goldust kaldırıyor onu ve iplere yollayıp Scoop Slam- Goldust pozisyon alsa da iplere tutunuyor Sheamus ve hazırlıksız yakalana rakibine koşarak Running Double Axe Handle! Sheamus kafasından tutup kaldırıyor şimdi ve kendine çekip Short-Arm Clothesline! Goldust köşeye sürünürken Sheamus tetikte bekliyor iştahlı bir şekilde ve üzerine doğru koşup Striking Turnbuckle Thrust! Goldust karnını tutarak iki büklüm köşeden ayrılırken Sheamus iplerden sekiyor ve Running Knee Lif- Goldust'tan Scoop Slam'le cevap! İki adam da yerdeyken Jim Cornette "kaplanın gözü oğlum" diye bağırarak Sheamus'u yüreklendirmeye çalışıyor. Goldust ilk kalkan oluyor ve Sheamus'un karnına tekme atıp kolunun altına giriyor, KALDIRIYOR VE GOURDBUSTE- Sheamus son anda ayağını koyuyor ve Goldust'ın kolunun altına girip kaldırdıktan sonra Vertical Suplex! Sheamus kalkıp iplerden sekiyor ve Knee Stomp tam göğsüne! Sheamus tuşladı, 1...........2..........Goldust attı! Sheamus şimdi kaldırıp aprona çıkarıyor onu ve göğsünü açıkta bıraktıktan sonra Beats of Bordhram'a başlıyor! 1! 2! 3! 4! 5! 6! Ancak Sheamus vurdukça Goldust'tan "oh" sesleri çıkıyor. Sheamus şaşkınlıkla hareketi bırakırken Jim Cornette'le bakışıyorlar.

SjSLjB5B_o.png

Goldust yalanarak bundan zevk aldığını gösterince Sheamus öfkeyle üzerine geliyor- Goldust'tan bir dirsek! Sheamus yüzünü tutarak gerilediğinde Goldust ringe girip koşuyor- SHEAMUS YAKALAYIP ÇEVİRDİ VE DİZİNE OTURTTU, TILT-A-WHIRL BACKBREAKER! Sheamus tuşluyor, 1..............2.............

Goldust hayır dedi! Sheamus yerdeki rakibine bakarak köşeye geriliyor şimdi ve Cornette'e bakıyor. Cornette'ten onay aldıktan sonra göğsünü dövmeye başlıyor. Brogue Kick hazırlıkları! Goldust kalktığı anda SHEAMUS FIRLADI VE BROGUE K- Goldust eğildi! Goldust köşeye geriliyor ve üzerine koşan Sheamus'un yüzüne tekmeyi bastıktan sonra ikinci ipe çıkıyor, GOLDUST'TAN DIVING HURRICANRANA- SHEAMUS DÜŞMEDİ! Sheamus Powerbomb pozisyonunda tutmayı başarıyor onu ve kaldırıp köşeye gerisingeri Turnbuckle Powerbomb! Goldust sırtını tutarak yerde kalırken Sheamus deniyor, 1.............2..............attı Goldust! Sheamus kaldırıyor onu şimdi ve yüklenip Front Powerslam için pozisyona alıyor- Goldust arkaya indi ve tam karnına tekme atıp DDT pozisyonuna alıyor- DD- T'si gelmedi! Sheamus bir anda karnına diz attı ve kolunun altına giriyor ve KALDIRIP GOURDBUSTER! Kendi silahıyla vurdu Sheamus! Sheamus göğsünü okşayıp nefesini tutarak dalga geçiyor rakibiyle ve tuşa gidiyor, 1...............2..............

YYvVUoyj_o.jpg

Goldust yine kalktı! Sheamus yeri dövüyor öfkeyle ve hakeme 3 diye bağırıyor. Cornette "odaklan" diye bağırınca maça dönüyor tekrar ve Goldust'ı kaldırıy- Goldust'tan sert bir Uppercut! Sheamus çenesini tutarak geriliyor. Goldust'ın üzerine koşuyor ama Goldust kolunun altından geçip köşeye koşuyor ve kendisine gelen Sheamus'a Springboard Back Elbow! Goldust tuşladı, 1............2...........Sheamus attı! Goldust şimdi rakibini kaldırıp Final Cut için kolunun altına girerek Cornette'in olduğu köşeye yaklaştırıyor ve "izle yakışıklı" diye bağırıyor- Sheamus bir anda sırtladı onu ve GORILLA PRESS SLAM'E KALDIRIP RİNGİN DIŞINA- ama Goldust aprona iniyor ve Sheamus'a yumruk sallıyor. Sheamus kükreyerek fırladı- SLINGSHOT SPEAR GOLDUST ZIPLAYINCA BOŞA GİDİYOR VE SHEAMUS ZEMİNE UÇUYOR! Sheamus acı içinde sırtını tutarak doğrulurken Goldust fırlıyor ve APRONDAN CANNONBALL! Cornette'e bakarak elini yalıyor ve Sheamus'u kaldırıp ringe geri postalıyor. Goldust içeri girdi şimdi ve Sheamus'u kaldırdı, kolunun altına girip ZIPLATTI VE FINAL CUT! FINAL CUT VE TUŞ, 1..........2..............

BACAK İPLERDE! Sheamus'un bacağı ipte! Goldust şimdi köşeye yöneliyor ve Sheamus'un hafifçe kalktığını görünce tırmanıyor! Top rope'a çıkıyor Goldust ve Sheamus kalktığı anda REVERSE DIVING CROSSBOD- Sheamus tuttu! Sheamus muazzam bir kuvvet örneği sergiliyor ve havada yakaladığı rakibini kaldıırp IRISH CURSE BACKBREAKER'LA DİZİNE VURUYOR! SHEAMUS TUŞLADI, 1...............2.................KICK-OUT! Nefes nefese bir kick-out! Cornette saçını başını yolacak adeta. Sheamus rakibine bakıyor şaşkınlıkla ve ardından kalkıyor. Sheamus artık kilitlenmiş gibi bakıyor. Goldust kalktığı anda fırladı ve BROGUE KIC- GOLDUST YAKALADI VE SPINEBUSTER! Sheamus sırtını tutarak kalkarken Goldust fırlıyor ve Running Bulldog! Goldust bütün momentumu arkasına almış durumda. Sheamus'u kaldırıp köşeye götürüyor ve bacakları ayırdı! Bir ayağını bir ipe, diğer ayağını diğer ipe atıyor! SHATTERED DREAMS İÇİN ŞARTLAR HAZIR! Ama...

....Jim Cornette elinde tenis raketiyle aprona çıkıyor! Goldust şaşkınlıkla ona bakarken Cornette elindeki tenis raketini dondurma gibi yalıyor! Goldust büyülenmiş gibi Jim'e doğru ilerliyor şimdi. Goldust ve Jim yaklaştıkça Jim soğuk terler döküyor- AMA SHEAMUS FIRLIYOR VE BROGUE KICK'LE BİÇİYOR GOLDUST'I! TUŞ, 1..............2................3!

Kazanan: Sheamus

Bu müthiş maçı Sheamus kazanıyor. Cody Rhodes'un yokluğunu da iyi değerlendiriyor Sheamus ve Goldust'ı mağlup etmeyi biliyor. Jim Cornette spiker masasına geliyor şimdi.

JBL: Bana mı geliyor lan o?

Cornette, JBL'e yalvarır gibi bir ifadeyle bir şeyler söyleyip şapkasını alıyor ve içine kusuyor! Goldust'la yaşadığı anlar ona fazla gelmiş olmalı! Sheamus da yüzünü buruşturuyor bu iç bulandırıcı manzara karşısında. Bu tuhaf görüntülerle ve Sheamus'un zafer sevinciyle arena dışına bağlanıyoruz.

AkkPOz.png

qpL2dxi0_o.png

Tanımadığımız bir pub'a bağlanıyoruz. Müşteri akışının seyrek olduğu göze çarparken, barmen standının arkasında tanıdığımız bir yüz var. Bu....

tkSeg3sA_o.jpg

.....bu Mark Haskins! Haskins pub'ın içini dikkatli bakışlarla süzerken hemen önündeki kamyoncunun bardağını dolduruyor.

Kamyoncu: Cilası da var mı patron?

Mark Haskins: Cilanın kralı var.

Haskins standın altından ufak bir şeffaf poşet çıkarıp masaya vuruyor ve adamla para değiş tokuşu yapıyor. Adam içkisini Haskins'in şerefine kaldırır gibi yapıp oradan ayrılıyor. Haskins standı cilalarken tanıdığımız bir başka sima içeri giriyor.

ZRl7rrey_o.jpg

JEFF HARDY BURADA! Charismatic Enigma ortama giriş yaptığı anda bir kadın hayranı çığlık atarak yanına geliyor. Jeff'in kan ter içinde olduğunu görüyoruz. Kadının elinden kurtulup gözleri kalabalığı tarıyor ve standa ilerleyip Haskins'e bakıyor. Haskins onunla çok ilgilenmiyor gibi davranarak başka bir müşterinin birasını dolduruyor. Müşteri gidince Haskins, Jeff ile ilgilenmeden üç bardağı viski servisi için hazırlıyor.

Jeff Hardy: Mark... Çok zor durumdayım.

Mark Haskins: Bu beni ilgilendirmiyor. Geçen seferki zulanın ödemesini yapacaktın, param nerede?

Jeff Hardy: Bak, bu seferki de senden olsun bir dahakine gerçekten ödeme yapacağım. GTW'dan çekimin parası geliyor. Toplu ödeyeceğim-

Mark Haskins: Bu zırvalıklara karnım tok. Acemi gibi davranıyorsun ama...

Haskins viski bardağını masaya vuruyor elinde çevirdikten sonra.

Mark Haskins: Acemi olamayacak kadar uzun süredir oyundasın. Kuralları biliyorsun, para yoksa, mal da yok.

Jeff Hardy: Mark, Tanrı aşkına. Krizim geliyor, senden başka güvendiğim dağıtıcı da yok. Bana merhamet et. Lütfen.

Haskins bir süre düşünüyor ve viski bardağını hemen yandaki bir genç kıza kaydırdıktan sonra göz kırpıyor ona. Ardından eliyle trampet çalıyor standın üstünde ve aşağı eğilip bir fotoğraf çıkarıyor. Masaya vurup Jeff'in eline kaydırıyor sağa sola bakarak.

Mark Haskins: Bu gece bu adamı halledersen, seni beyaz cennete götüreceğim. Eğer yapamam dersen, önce geçmiş borcunu ardından da şimdi vereceğim partinin parasını peşin isterim. Seçim senin.

Mark kapıyı gösteriyor. Jeff fotoğraftaki kişiye dikkatle baktıktan sonra sarsak adımlarla kalkıyor- bir anda yere düşüyor sandalyeyle beraber. Mekandakiler onu toparlarken Haskins deminki konuşma gerçekleşmemiş gibi bir rahatlıkla müşterilerine içki servisine devam ediyor. Jeff Hardy perişan halde mekandan çıkarken arenaya dönüyoruz.

AkkPOz.png

This Fire Burns! CM Punk girişte! Punk ellerini kapüşonlu ceketinin cebinden çıkarmadan ringe geliyor. Gelirken seyircilere uzun uzun bakıyor. Punk basamakları çıkıyor şimdi ve köşeye çıkmadan içeri girip rakibini bekliyor.

El Apasionamiento!

r9B8LB.png

Angelico burada! Girişte dansını yapıyor ve ringe ilerliyor. Punk ifadesiz bir yüzle gelişini izliyor onun. Angelico içeri giriyor ve hakem iki isme de baktıktan sonra zili çaldırıyor.

CM Punk vs. Angelico

Angelico gardını alarak hazırlığını yapıyor ama CM Punk hiç bir şey demeden bekliyor öylece. Angelico "korkuyor musun" diye bağırıyor ama Punk tepki vermiyor. Hakem Punk'ın yanına gidip sorunun ne olduğunu soruyor. Punk bir hakeme bir Angelico'ya bakıyor, ardından....

......yere öylece uzanıyor! Angelico'ya eliyle gelmesini işaret ediyor! Hakem de, Angelico da şaşkınlıkla ona bakıyorlar. Angelico bunun bir tuzak olup olmadığını anlamaya çalışıyor ve tereddütle bakıyor Punk'a. Yavaşça üzerine doğru eğiliyor rakibinin ve tuşluyor, 1...........2................3!

Kazanan: Angelico

Tazz: BU NEYDİ LAN BÖYLE?

Michael Cole: Şikenin kokusu buraya kadar geldi Tazz! Şike lobisi şu an kamaşullahı yağlamış, bekliyorlardır büyük ihtimalle!

sy04IjlR_o.png

Hakem elini kaldırırken Angelico soran gözlerle Punk'a bakıyor. Punk hiç bir şey demeden ringden iniyor ve Angelico'nun müziği arenada yankılanırken ilerliyor. Rampada dönüp seyirciye uzun uzun bakıyor Punk ve arka alana gidiyor. Reklamlara gidiyoruz.

AkkPOz.png

Arka alanda Eden Stiles, rampadan çıkış alanında bekliyor elinde mikrofonla. CM Punk üzerini çoktan değişmiş ve elinde büyükçe bir çantayla orada görününce Stiles çıkıyor karşısına.

Eden Stiles: Punk, deminki hareketinin sebebi neydi?

Punk onu sallamadan yoluna devam ediyor.

Eden Stiles: Güreş kamuoyuna bunu borçlu olduğunu düşünmüyor musun-

Punk sertçe duruyor ve dönüp Stiles'ın yanına geliyor.

m6AKlolT_o.jpg

CM Punk: Neyi merak ediyorsun küçük kız?

Stiles, Punk'ın tavrı karşısında kekeliyor ama çabuk toparlıyor kendini.

Eden Stiles: Angelico ile güzel bir dövüş olacağını beklerken galibiyeti altın tepside ikram etmene çoğu kişi anlam veremedi-

CM Punk: Bu hareketime anlam veremeyen varsa, etrafta olan biteni anlayamıyor demektir. Profesyonel güreşten az çok anlayan bir adam, yaklaşan şeyi görebilir.

Eden Stiles: Anlamıyorum Punk, ne yaklaşıyor? Bize açıklayabilir misin?

Punk gülümsüyor küçümser gibi.

CM Punk: Bunu açık açık ifade etmek istemiyorum çünkü benim GTW ile işim bitti. Geldiğimden beri yönetimle, Triple H'in önyargılarıyla ve senelerin kiniyle mücadele etmekten yoruldum. Sabian'dan yoruldum. Kyle O'Reilly'den yoruldum. Her şeyden yoruldum. Ama ne döndüğünü anlamak istiyorsan sana şunu söyleyebilirim: GTW'da bambaşka bir dönem başlamak üzere. Bahardan bu yana süren ve "Triple H'in burnunun istediği olur" mantığıyla devam eden bu tekdüze saçmalık sona eriyor. Sana her şeyi anlatmam imkansız, zaten anlatsam da anlayabilecek kapasitede değilsin. Ama çok büyük bir şey geldiğini söyleyebilirim. Bugün yaptığım şeyin amacı da, bu değişime giderayak bir yardımda bulunabilmekti. Önümüzdeki haftalarda ne demek istediğimi daha iyi anlarsın. Şimdi, izninle.

Punk hışımla çantasını alıp oradan ayrılırken Eden Stiles kafası karışmış bir şekilde bakakalıyor. Bu sırada bir ıslık sesi duyuyoruz. Eden arkasına döndüğünde-

b96iCO9T_o.jpg

Hunico, üzerinde Hummel marka eşofmanlarla, mahalle usulü çömelmiş şekilde hemen yan tarafta duruyor. Duvar dibinden Eden'i süzüyor ve laf atıyor.

Hunico: Yavruya bak yavruya. Seni s****enin ömrü uzar be.

Eden rahatsız olmuş bir şekilde uzaklaşırken Hunico elindeki plastik bardaktan kolasını yudumluyor. Telefon gelince cebinden E250'sini çıkarıyor.

Hunico: Vay, Mali. Napıyon lan? Mahallede misiniz lan hırremi-

Hunico uzaklaşırken ringe dönüyoruz.

AkkPOz.png

Many Men!

W4YpUqmi_o.jpg

Austin Gunn burada! Great Thunder'daki etkileyici debut'tan sonra bir kez daha görme imkanı buluyoruz Gunn'ı. Elinde yine bir mikrofon var, müziği yankılanmaya devam ederken söze giriyor.

Austin Gunn: Çoğunuz şu anda neden burada olduğumu bilmiyor olabilir; o yüzden açıklamama izin verin millet: Piyangoyu kazandım. Yeni Hardcore şampiyonu ile birazdan bu ringde kozlarımızı paylaşacağız ve kemer de ortada olacak.

Gunn yürümeye devam ederken seyirciden destek kopuyor ona.

Austin Gunn: Peki yeni şampiyonumuz kim? Bray Wyatt'ın yeni yancılarından birisi. Bir neandarthal daha. Oğlum, ergenliğimden beri GTW izliyorum ve Bray Wyatt bu ucubeleri hangi çikolata fabrikasında üretiyor merak ediyorum. (Cheer) Ama bir önemi yok, ben Dutch denilen adamdan korkmuyorum. Fakat mesele burada sadece Dutch değil. Büyük resmi görmenizi istiyorum.

Basamakları tırmanıyor Gunn ve köşeye çıkıp seyirciye bakıyor.

Austin Gunn: Bray Wyatt, 2014'ten beri GTW'nun yakasını bir türlü bırakmıyor. Seneler geliyor, isimler değişiyor ama bu adam hala burada yeni yancılar üreterek insanların eğlencesini bozmaya devam ediyor. Neden biliyor musunuz? Çünkü o, gerçeklerle yüzleşmekten korkuyor: Bray Wyatt'ın 2023'te GTW'da hala bir iddiasının olması kimse için adil değil! Bu sektörün ve özellikle GTW'nun bir gerçeği varsa o da izleyicileri yeni şeyler izlemekten alıkoymamaktır. Ancak Bray Wyatt bize 2014'ten beri pişirdiği pilavı servis etmeye devam ediyor ve lezzetli dememizi bekliyor.

Gunn seyirciye bakıyor.

Austin Gunn: Bu gece Dutch'ı yenip kemerini elinden aldığım zaman ona meydan okuyacağım. Ve hepiniz için, bütün GTW için, artık onun fosile dönmüş yüzünü daha fazla görmememiz için Bray Wyatt'ın işini bitireceğim. Nevada, aranızda tanımayanlar varsa; ismim Austin Gunn. Ve bu gece buraya, fark yaratmaya geldim.

Gunn mikrofonu fırlatıp girişe dönüyor ve "haydi" diye bağırarak bekliyor heyecanla.

WYATT! Işıklar sönüyor!

rR2AMM.png

Wyatt Family burada! Bray Wyatt ortada, bir yanında Christopher Wyatt, diğer yanında ise ağzıyla ısırdığı Hardcore kemerini tutan Dutch görünüyor. Wyattlar ringe ilerliyor ve rampada duruyorlar. Wyatt lambaya üflüyor ve ışıklar geliyor. Christopher ring kenarında Gunn'ı boş gözlerle izlerken Dutch ringe girip Hardcore kemerini hakemin kucağına atıyor ve rakibine doğru koşarak çok sert bir Shoulder Tackle'la hesabı açıyor!

Hardcore Championship Match
Austin Gunn vs. Dutch (c)

Dutch rakibinin karnına arka arkaya yumruklar çakarak köşeye götürüyor ve gerildikten sonra koşarak Avalanche! Koltuk altından kavrayarak kaldırıyor rakibini ve ringin ortasına Biel Throw! Gunn sırtını tutarak ayaklanmaya çalışırken Dutch koşuyor tekrar ve Running Big Boot! Dutch şimdi yüzünden tutuyor rakibini! Burnundan tutarak ayağa kaldırırken Gunn acıyla bağırıyor ama karnına sert bir tekme çıkarmayı ihmal etmiyor. Dutch bir an bocalayınca Gunn aniden sıçrıyor ve Enziugiri! Dutch tekmeye rağmen yıkılmıyor, Gunn tekrar iplerden sekiyor ve Dutch'tan çok seri bir Heel Kick! Çok hızlı davrandı! Dutch deniyor şansını, 1...........Gunn hemen atıyor tuşu. Dutch şimdi rakibinin omzuna bastırıyor eliyle ve dilini çıkararak rakibine bakıyor. Gunn acıyla yüzünü buruşturarak kalkıyor ve bir dirsek! Bir dirsek daha! Ama Dutch bir tokmak gibi sırtına yumruk indiriyor rakibinin! Gunn sırtını tutarak yerde kalırken Dutch kaldırıyor onu ve son hız köşeye yolluyor. Bray'e bir an baktıktan sonra fırlıyor ve Corner Clothesl- GUNN'DAN DROP TOE HOLD! Yüzünü turnbuckle'la bütünleştirdi rakibinin! Dutch ilk kez yıkılıyor! Dutch toparlanmaya çalışırken Gunn ayaklanıyor ve geriliyor, koşarak arkadan Shotgun Dropk- Dutch döndü bir anda ve sıçrayan rakibine HAVADA BIG BOOT! Çok kötü yakalanıyor Gunn! Dutch hemen tuşluyor, 1...........2..........

Gunn kalkıyor! Bray "bitir işini" diye bağırıyor. Dutch kaldırıyor boğazına yapışıp ve yüklendikten sonra Fallaway Slam ile fırlatıyor! Gunn yuvarlanarak ring dışına çıkıyor. Christopher Wyatt başına gelip boş gözlerle onu izliyor şimdi. Gunn kalkar kalkmaz Christopher'la yüz yüze geliyor- CHRISTOPHER'A FIRSATTAN İSTİFADE BİR TANE PATLATIYOR! Bir adım gerileyen Christopher böğürerek saldıracakken Bray Wyatt kalkıp uyarıyor onu ve "bu onun savaşı" diye bağırarak uzaklaştırıyor. Gunn, Wyatt'a bakarak becerme hareketi yapıyor ve gülüyor. O sırada aprondan inen Dutch arkadan sertçe itiyor onu ve karnını bariyerlere çarptırıyor! Ardından koşarak Clothesline'la seyircilerin arasına yolluyor. Dutch şimdi bariyere çıkıyor ve kollarını iki yana açıp seyirciye bakarak yuhalanıyor. O SIRADA GUNN FIRLIYOR VE BARİYERDE DENGEDE DURAN RAKİBİNE GRABBING LEGSWEEP! ÇOK KÖTÜ VURDU DUTCH YÜZÜNÜ! Dutch yerde öylece yatarken Gunn sırtını sıvazlayan seyircilerin desteğiyle bariyerleri aşıp kaldırıyor rakibini. Dutch'ın burnu çok kötü kanıyor! Gunn onu ringe yolluyor ve içeri dalıp kafasından kavrayıp tüm gücünü kullanarak DEV BİR MAT SLAM! Gunn hemen tuşladı, 1..........2............

krrRNGik_o.png

Dutch'tan kick-out! Gunn seyircinin büyük desteğiyle kalkıyor ayağa ve toparlanmakta olan Dutch'ın başını eğik görünce iplerden sekip Knee Lift'i geçiriyor! Ama Dutch'a işlemedi bile! Gunn'a bakıp kafasını sallıyor gülerek ve Gunn üzerine koştuğunda kolunun altından geçip arkadan kıstırıyor onu ve kolundan kilitleyip kaldırarak PUMPHANDLE NECKBREAKER! Dutch tuşa gidiyor şimdi, 1............2............Gunn hayır diyor! Dutch şimdi rakibini kaldırıp son hızla ringin dışına fırlatıyor. Christopher'ın bakışları arasında Dutch rakibinin kafasını bacaklarının arasına alıp kaldırıyor, koşarak ringe demirine Buckle Bomb- Gunn son anda iniyor arkaya ve üzerine doğru koşan Dutch'ın yolundan çekilince Dutch bariyere yapışıyor! Dutch toparlanamadan Gunn üzerine koştu ve sert bir Uppercut! Christopher böğürerek geliyor üzerine doğru ama Gunn eğilince seyircilerin arasına yuvarlanıyor o da. Dutch'ı ringe yollayıp Bray'e bakıyor Gunn ve orta parmağını gösterdikten sonra içeri dalıp Dutch'ın kalkmasını bekliyor ve RUNNING CLOTHESL- DUTCH'TAN SPIN KICK GELİYOR! Gunn yere yığılırken Dutch iplerden sekiyor ve STANDING FROG SPLASH VE TUŞ, 1.................2...............

Gunn atıyor tuşu! Dutch şimdi rakibini kaldırıyor ve Powerbomb pozisyonuna getirmek için yüklenmek istiyor- ama Gunn bacaklarının arasından geçiyor ve iplere fırlayıp kolunun altından da geçtiği Dutch'a Running Clothesline'ı geçiriyor! Bu sefer indirdi Dutch'ı! Bray Wyatt panikle ayağa kalkarken Gunn uluyor kurt gibi ve ayaklanmakta olan Dutch'a doğru fırlayarak RUNNING BLOCKBUSTER! Gunn şimdi köşeye yöneliyor ve tırmanmaya başlıyor. Dutch'ın elleri üzerinde emeklediğini görünce KÖŞEDEN SIÇRAYARAK EMEKLEYEN DUTCH'A MUHTEŞEM BİR ROLLING CUTTER! Gunn bugün coşturuyor adeta! Dutch yerde yatarken tetikte bekliyor Gunn ve kalktığı anda koşarak sıçrıyor ve FAMOUSER- HAYIR! Dutch tuttu onu son anda ve YERE SIT-OUT POWERBOMB'LA ÇAKTI! BU İŞ BİTTİ, DUTCH TUŞA GİDİYOR, 1..................2................

kK1yEOCM_o.png

GUNN YİNE HAYIR DİYOR! Dutch kafası karışık şekilde Bray Wyatt'a bakıyor. Wyatt "bitir işini" diye bağırınca Gunn'a yöneliyor ve Pulling Piledriver yapmak için pozisyona alıyor rakibini. Kollarını iki yana açıyor- GUNN'DAN AŞAĞIDAN ÇOK SERT BİR VAN TERMINATOR! İçindeki RVD'ye seslendi adeta! Dutch karnını tutarak yerde kalırken Gunn "Let's go Austin" sesleri arasında iplere tutunarak ayağa kalkıyor. Gunn şimdi Quick Draw için işareti veriyor! Dutch'ın kalkmasını bekliyor. Dutch kalkıp kendisine geldiği anda KOLUNDAN YAKALADI VE ÇEVİREREK QUICK DRAW! QUICK DRAW VE TUŞ, 1...............2..............

DUTCH'TAN KICK-OUT! Gunn başını ellerinin arasına alarak öylece kalıyor yerde. Daha ne yapabileceğini merak ediyor olmalı! Gunn tekrar kalkıyor ayağa ve Dutch'ı saçından tutup kaldırdıktan sonra köşeye götürüyor. Gunn şimdi Dutch'ı ikinci iplere çıkarmaya çalışıyor! Köşeden Quick Draw mı gelecek? Ama Dutch! Sert bir sağ yumrukla rakibini püskürtüyor, üzerine koştuğunda da YAKASINA YAPIŞIP KALDIRARAK TURNBUCKLE'IN ÜSTÜNE DOUBLE-HANDED CHOKESLAM'LE VURUYOR! Sersemleyen Gunn'ı kendine çekip kafasını bacaklarının arasına alıyor ve PULLING PILEDRIVER! Dutch tuşa gitti, 1..............2..........3!

Kazanan ve hala Hardcore Şampiyonu: Dutch

Dutch kazanıyor! İlk unvan korumasında başarılı oluyor Dutch. Gunn yerde yatar ve Live in Fear arenada yankılanırken Bray Wyatt basamaklara yöneliyor. Wyatt ringe giriyor Christopher'la beraber ve Dutch'ın kafasına vuruyor hafifçe. Christopher ve Dutch, Austin Gunn'ı kaldırıyor kollarından tutup ve Wyatt'ın yüzüne baktırıyor. Wyatt kahkahalar atarak şapkasını çıkarıyor, dizine yatırıyor Gunn'ı, SISTER ABIGAIL! Wyatt yerdeki Austin'i süzüyor bir süre, Christopher onu ayağıyla iterek ringin dışına yuvarlıyor. Bray kollarını açıp "Follow the Buzzards" diye bağırırken Wyatt Family'nin gövde gösterisiyle arka alana gidiyoruz.

AkkPOz.png

Arka alanda Gates of Decay'i görüyoruz. Kazan dairesinde toplanmış olan grup, küçük bir toplantı halinde. Yüzü gölgelerde kaldığı için gözükmeyen Christian Cage kollarını kavuşturmuş uzaklara bakarken, Joe Gacy oturur pozisyonda onu dinleyen Matt Morgan'a hitap ediyor. Rhea Ripley de manzarayı izliyor.

H7Be6ZxL_o.jpg

Joe Gacy: Rahatlamayı hissediyor musunuz Bay Morgan? Siz artık yeni bir adamsınız. O eril ve toksik dil, geçmişte kaldı. Artık bambaşka bir dönem var. Ve önümüz çok aydınlık....

Morgan onu dinliyor, Gacy konuşmaya devam ediyor.

Joe Gacy: Gates of Decay için Dünya Şampiyonluğu kadar önemli bir şey varsa, o da toksik masküleniteyi temsil ederek bizim kadın hakları için yaptığımız mücadeleyi hor gören birini, Aile'mizin bir ferdi olarak topluma kazandırmaktır. Bundan daha değerli bir güreş unvanı henüz icat edilmedi Bay Morgan.

Morgan pek felsefeyi yakalayamamış gibi dursa da, Gacy'i başıyla onaylıyor.

Matt Morgan: Kesinlikle öyle Gacy. Ne var biliyor musun, kadınların nasıl seçme hakkı varsa seçilme hakkı da olmalı. Kadınlar da siyaset yapabilmeli.

Ekipte şaşkın bir sessizlik oluşuyor. Cage de yüzünü uzaklardan çevirip ikiliye bakıyor.

Joe Gacy: Bu zaten pek çok bedel ödenerek kazanılmış bir hak Bay Morgan. Bizim mücadelemiz, kadınların bir divizyon sahibi olması için gereken güce ulaşmak. Ana kemer şampiyonu bizim takımımızdan çıktığı zaman, yönetime sesimizi duyurmak için altın bir fırsatımız olacak.

Morgan pek katılıyor gibi gözükmüyor ama başını sallıyor. Ardından Ripley'e dönüyor.

Matt Morgan: Pekala, dostlarım... Kreatinimi ve protein shake'imi ne zaman geri vereceksiniz?

Gacy volta atıyor ellerini önünde kavuşturarak.

Joe Gacy: Bunlar, çok sakıncalı maddeler Bay Morgan. Vücudunuzun izin verdiğinden bir gram fazla bile testesteron üretmemelisiniz. Bunun için artık iğneler yok, takviyeler yok, bizim sevgimiz sizin için yeterli takviye olmalı. Bana inanmıyor musunuz, o zaman Great Thunder'da sizi Yaz Kralı ilan edeceğimiz ve ana kemer maçınızı resmileştireceğimiz seremoniyi bekleyin. Cumartesi günü daha iyi anlayacaksınız Bay Morgan: Gates of Decay her işini sevgiyle çözer.

Gacy'nin rahatsız edici gülümsemesine bakıyor Morgan, ringe dönüyoruz.

AkkPOz.png

#Sabian4Championship!

EeI4NPGX_o.png

Seyirciler pankartları açıyor ve büyük bir destekle Sabian girişte görünüyor. Sabian saç bandını çıkarıp seyircilerden birine veriyor ve basamakları tırmanıp ringe giriyor. "Sabian for Rumble" diye bağırıyor Sabian ve ısınarak rakibini beklemeye koyuluyor.

Time is Now!

RQ6Aq1.png

Champ is Here! John Cena seyircinin desteğiyle girişte görünüyor ve asker selamını verip ringe fırlıyor. İçeri girdiğinde iplerden sekip şapkasını seyircilere fırlatıyor ve tişörtünü çıkardıktan sonra ringden inip en ön sıradaki yaşlı bir adama uzatıyor. Sabian ona bakarken Cena içeri giriyor. Sabian'la Cena birbirine bakarken hakem zili çaldırıyor.

Sabian vs. John Cena

Let's go Sabian! / Let's go Cena!

İkili bir süre seyircilerin tezahüratlarını dinliyor. Cena iki adım öne çıkıp elini uzatıyor, Sabian da elini uzatınca tokalaşıyorlar. İkili birbirinin etrafında dönüyor ve lock-up'ta rakibini arkadan kıstıran John onu köşeye doğru götürüyor. Hakem araya giriyor. Cena geriliyor ve üzerine doğru koşan Sabian'la lock-up'a girdikten sonra Headlock Takedown'la indiriyor rakibini yere. Sabian kıskaçtan kurtulmak için mücadele vererek yavaşça ayağa kalkıyor ve Cena'yı iplere götürüp sektiriyor- Cena'dan Shoulder Tackle! Cena şimdi iplerden sekti- Sabian altından geçiyor onun ve iplerden gelen Cena'ya gelişine Hurricanrana! Cena sırtını tutarak toparlanmaya çalışırken arkadan Running Dropkick yapıyor Sabian ve köşeye göğsünü vuran Cena'ya koşarak Stinger Splash- boşa! Cena çekilince kafasını Turnbuckle'a vuruyor, Cena da onu kendine çevirip karnına tekme atıp kolunun altına girdikten sonra Fisherman's Suplex! Cena tuşa gidiyor, 1............2..........Sabian attı! Cena rakibini kaldırıy - Sabian'dan Discus Punch! Cena çenesini tutarak gerilediğinde Sabian onun karnına sert bir tekme geçirip DDT'liyor ve tuşa gidiyor, 1...........2...........Cena hayır dedi. Sabian şimdi köşeye gidiyor ve top rope'a çıkıyor. Cena ayaklanmaya başladığında sıçrıyor ve DIVING CROSSBOD- hayır! Cena havada yakaladı, AA pozisyonunda! Ama Sabian dirsek darbeleriyle iniyor aşağı ve Cena'yı sırtına alıyor şimdi! Sabian kendi AA'sini mi yapacak? Ancak Cena arkaya inen isim bu kez ve Back Suplex pozisyonuna aldığı rakibini çevirerek Gutbuster! Cena köşeye gidiyor şimdi ve top rope'a çıkıyor. Sabian toparlanmaya çalışırken Cena'dan atlayarak Diving Leg Drop Bulldog! Cena gidiyor bitişe, 1.............2............

Sabian'dan kick-out! Cena şimdi ayaklanmaya çalışan rakibini ters pozisyonda sırtlıyor- ama bir hareket vuramadan Sabian yana atıyor kendini ve Cena üzerine koştuğunda sert bir Leg Lariat! Cena ağzını tutarak yerde yatarken Sabian sürünüp ipleri tutuyor ve ağır ağır ayaklanıyor. Cena'nın köşeye süründüğünü görüp fırlıyor yerinden ve CENA'YA STINGER SPLASH! Sabian şimdi göğüsten kilitliyor rakibini ve gelişine Belly-to-Belly Suplex! Sabian tuşa gidiyor aceleyle, 1.............2..............Cena attı! Sabian şimdi yerdeki Cena'ya bakıyor.... ve elini havaya kaldırıyor! Başını sallayarak "bir tek bu **ne mi yapabiliyor sanki" diye bağırıyor ve You Can't See Me! İplerden sekiyor, omzunu silkiyor ve FIVE KNUCKLE SHUFFLE! Cena yüzünü tutarak kalkarken Sabian karnına bir tekme atıp Powerbomb pozisyonunda kaldırıyor Cena'yı VE ÇOK SERT BİR SIT-OUT POWERBOMB! SABIAN TUŞLADI, 1..............2...............

CENA HAYIR DİYOR! Sabian dizleri üzerinde hakeme bakarken hakem iki işaret ediyor. Sabian şimdi bacağından çekerek köşeye yaklaştırıyor rakibini ve top rope'a tırmanıyor. Cena'nın kalkmasını bekliyor ve Cena kalktığı anda atlıyor- DROP TOE HOLD! Müthiş bir açıdan aldı yere Cena onu ve bacağını kilitleyerek STF! STF LOCKED IN! Sabian acı içinde. Sabian elini yere götürüyor ama "Let's go Sabian" seslerine kulak verip dişini sıkıyor ve sürünerek iplere yaklaşıp yakalıyor ipleri! Hakem kilidi bıraktırıyor, Cena kalkıyor şimdi ve Attitude Adjustment için hazır vaziyette bekliyor. Sabian ağır ağır ayaklanıyor, CENA ALDI ONU SIRTINA, ATTITUDE- Ama Sabian! Zıplattığı anda HAVADA CUTTER GEÇİRİYOR CENA'YA! Cena da, Sabian da yerde şimdi. Sabian rakibinin kalkmasını bekliyor köşeye geçip, maçı bitirecek Knee Lift'i vurmak için hazır! Cena kalktı, SABIAN FIRLADI VE KAFASINA KNEE LIF- CENA YAKALADI! CENA YAKALADI VE ATTITUDE ADJUSTMENT! ATTITUDE ADJUSTMENT! BU KEZ OLDU! CENA TUŞLADI, 1.............2...............3!

Kazanan: John Cena

Cena yine kazanıyor! Royal Rumble öncesi rakiplerine mesaj vermeye devam ediyor Cena.

2N8B4A.png

Cena köşeye çıkıp Wrestlemania logosunu gösteriyor ve ardından asker selamı veriyor. Büyük bir destekle ringden iniyor Cena ve seyircilerle tokalaşarak arka alanın yolunu tutuyor.

AkkPOz.png

Bir nezarethaneye uzanıyor kameralarımız. Epey bakımsız ve paslı görünen demirlerin olduğu bu nezarethanede, parmaklıkların arkasında Jeff Hardy'i görüyoruz.

3f1s7AZe_o.png

"....o gözlerden sana akan yaşlaraaaaa.. Bir zamanlar sevginle ateşlenen başımıııı.. dizlerinin yerine dayasaydım taşlaraaaaaa"

Gardiyan öfkeyle içeri girip Jeff'in hemen yan hücresine yöneliyor.

Gardiyan: Sus s*****eğim belanı senin şimdi.

Gardiyan parmaklıklara copla sertçe vurunca mahkum susuyor. Jeff ise trans halindeymiş gibi hala karşısına bakmayı sürdürüyor. Bir anda karşısında birini görür gibi oluyor ve gözleri açılıyor....

pveifIvH_o.jpg

BU FATİH ERBAKAN! Jeff, hayretle karşısındaki adama bakıyor.

Fatih Erbakan: Değerli kardeşim, bizim iktidarımızda, LGBT dernekleri, uyuşturucu çeteleri tarih olacak. İnşallah. Elhamdülillah-

JEFF. JEFF.

Jeff gözlerini kırpıştırıyor bir iki kere ve manzarayı görüyor.

itIuLhwH_o.png

Matt Hardy: Duymuyor musun lan beni?

Jeff maddenin etkisiyle gördüğü halisünasyon kafasından çıkıp parmaklıklara yaslanıyor. Matt de halden anlar bir tavırla Jeff'e yaklaşıyor.

Matt Hardy: Yine ne yaptın?

Jeff cevap vermiyor, ellerine bakıyor. Jeff'in sessizliği Matt'i öfkelendiriyor.

Matt Hardy: Yine aynı şeyi yaptın değil mi lan? Madde etkisinde araç kullanma.... Bu kaçıncı dosya? Bu kaçıncı rehabilitasyon? Kendini yok ediyorsun, inandığımız bütün değerleri harcıyorsun. Peki ne uğruna, zevk uğruna mı? Sen-

Jeff Hardy: Uyuşturucu değil, kasten yaralama.

Matt, Jeff'e bakıyor.

Matt Hardy: Aptal mısın oğlum sen?

Matt şaşkınlıkla parmaklıklara yaslanarak Jeff'e bakıyor.

Matt Hardy: Kim? Ve neden?

Jeff sıkıntıyla Matt'e bakıyor ve zorlanarak konuşmaya başlıyor.

Jeff Hardy: Toz almam lazımdı. Ancak param yoktu. Tek sebebi bu.

Matt çok öfkeli görünse de üzülüyor kardeşine. Jeff'in hücresinde yerde gezen bir böceğe takılıyor gözleri. Böcek, parmaklıkların arasından geçerek hücrenin dışına çıkıyor.

Matt Hardy: Bu eyaletin yasasını biliyorsun. Bu iş kefaretle olmaz, bize iyi bir avukat lazım.

Jeff, Matt'e bakıyor.

Jeff Hardy: Benim tanıdığım öyle bir avukat yok. Avukat tutmazsam ne olacak?

Matt Hardy: Polislerle konuştum, avukatın yoksa eyalet barosu sana bir avukat gönderecekmiş. Ama mesleğe yeni başlayan bir avukat...

Jeff ve Matt sıkıntıyla düşünürken nezarethane kapısı açılıyor ve polislerin ortasında biri giriyor içeri.

wlXICHsE_o.png

David Otunga: Beyler, nerede kalmıştık?

AkkPOz.png

OQBZoNaU_o.jpg

Tırmanmak. Bir taşın diğerini takip ettiği, nefeslerin sayıldığı, hiç bitmeyecekmiş gibi görünen zorlu bir yolculuk. Bu yolda karşına bir sürü engel çıkacak; yükselen irtifa, çıkıntısız kayalar, alnından akan terler.... ve en ufak hatada düşersen seni aşağıda kollarını açmış bekleyen ölüm gibi engeller...

KH4i9Nj8_o.jpg

Bu yüzden tırmanmaya devam etmen, hiç düşmemen gerek. Bu uğurda, damarında hissettiğin adrenalinle mücadele edeceksin. Tek bir amacın olacak: Aşağı düşmemek. Çünkü düşersen, yolculuğun biter. Düşersen, ölürsün. Ve yolun sonunda, seni bir ödül bekliyor olacak. Eğer aşağı düşmemeyi başarırsan...

3myyzwvr_o.png

Zafer senin olacak. Royal Rumble 2023, 24 Haziran Cumartesi gecesi izleyicilerin karşısında olacak. Remember... the Rumble.

AkkPOz.png

Awesome!

OsBbJ7L2_o.jpg

THE MIZ BURADA! Kıtalararası Şampiyon, girişte kemerini kaldırıyor ve huzursuz gözlerle arkasına bakıyor. Miz, kemerini omzuna vurup ringe ilerlerken seyirciler yuhalıyor onu. Miz basamakları tırmanıp içeri giriyor, ceketini çıkarıyor ve Şampiyonluğuna uzun uzun baktıktan sonra girişe dönüyor.

Killing Me!

image-1-png.1722
xJdbOoUy_o.jpg

Resurgence burada! Kevin Nash ortada, Eddie Edwards ve Dominik Mysterio iki yanında olmak üzere rampada görünüyorlar. Üçlü epey ciddi duruyor.,

Tazz: Bazıları onların bu maçı çok rahat bulduğunu ve laubali olacaklarını söylüyordu ama bu adamlar buraya işi bitirmeye gelmiş Cole!

Resurgence ringe ilerliyor, Nash ring kenarında yerini alırken Eddie ve Dominik içeri giriyorlar. Aralarında kısa bir konuşma yaptıktan sonra Dominik aprona çıkıyor ve Eddie içeride başlıyor. Miz kemeri öpüp teslim ederken Eddie gülüyor Miz'in haline. Hakem kemeri havaya kaldırıyor ve hemen ardından zili çalarak maçı başlatıyor!

Handicap Match for Intercontinental Championship
The Miz (c) vs. The Resurgence

Miz göklere bakıyor ve ardından Eddie'nin üzerine doğru gidiyor. İkili lock-up'a girdiğinde arkaya geçen Eddie rakibinin kolunu kıstırıp ayağına basarak yere almaya çalışıyor. Miz mücadele ediyor ve rakibinin karnına tekme attıktan sonra kolunu çevirip kendine çekerek bir Arm Drag! Eddie sırtını tutarak köşeye gerilerken Miz, Awesome Clothesline vurmak için üzerine koştu- Eddie'den tekme! Miz yüzünü tutup gerilerken Eddie ikinci iplere çıkıyor hızlıca ve rakibine sert bir Diving European Uppercut! Eddie denedi, 1.......2.......Miz attı! Nash "değiştir" diye bağırıyor, Eddie rakibinin kolunu çevirip köşelerine yaklaştırıyor. Dominik sırtına vurup tag alıyor ve içeri giriyor, ikili beraber yolladıkları Miz'i Double Back Elbow ile yere seriyorlar. Dominik üzerine bir Somersault Leg Drop ekliyor ve tuş deniyor yine, 1...............2...........Miz'den kick-out! Dominik kaldırıyo- Miz'den sert bir Jawbreaker! Dominik çenesini tutarak gerilediğinde Miz fırlıyor ve Running Big Boot ile yere seriyor rakibini! Eddie'yi de düşürme amaçlı koşuyor ama Eddie bir Enziugiri ile püskürtüyor onu ve Dominik de arkadan kaldırdıktan sonra MIZ'E BİR BURNING HAMMER! Dominik tuşa gitti, 1.............2...........

Miz attı! Dominik şimdi yerdeki rakibini yavaşça kaldırıyor ve köşeye yolluyor. Eddie'ye tag veriyor. Dominik kolundan tuttuğu Eddie'yi köşeye yolluyor, Eddie'den Corner Forearm Smash! Dominik'e geri yolluyor Miz'i ve Dominik yakalayıp çevirerek Tilt-a-Whirl Backbreaker! Eddie tuşluyor, 1............2.............Miz'den yine kick-out! Nash alkışlayarak cesaretlendiriyor ikiliyi. Eddie şimdi Miz'i kaldırıp son hızla ring dışına fırlatıyor. Arkasından iniyor ağır hareketlerle ve kalkmaya çalışan Miz'e - Miz bir anda çeviriyor pozisyonu ve son hızla Eddie'yi bariyerlere yapıştırıyor! Ardından geriliyor ve koşarak Eddie'ye bariyerlerde bir Knee Lift! Miz ağır aksak hareketlerle rakibini kaldırıp ringe yolluyor ve köşeye tırmanıyor. Double Axe Handle için tetikte bekliyor ve Eddie kalktığı anda Double AXE HANDL- DROPKICK ATTI EDDIE- ama Miz yakaladı ayağı! Yakaladı ve ayak bileklerinden kavradığı rakibini pozisyona alarak FIGURE-4 LEGLOCK! FIGURE-4'U BAĞLADI MIZ! EDDIE ACI İÇİNDE, EDDIE...

DOMINIK BOZDU! Hakem, Dominik'i dışarı çıkarıyor... Miz de fırsattan istifade Eddie'ye Eye Poke yapıyor! Eddie gözünü tutup acı içinde uzaklaşmaya çalışırken Miz arkadan kilitledi onu ve Skull Crushing Final- Eddie kolundan tutup öne doğru fırlatıyor onu ve kendisine koştuğunda sıçratıp POP-UP POWERBOMB! Eddie tuşa gitti yine, 1............2..............Miz'den kick-out! Eddie şimdi rakibine Boston Knee Party vurmak için köşeye geriliyor. Miz kalkarken Eddie fırladı- Miz kaçıyor Eddie'den ve iplerden gelen rakibine sıçrayarak sert bir diz darbesi vuruyor ve yere indirdiği Eddie'yi kaldırıp Body Slam'liyor. Şimdi Miz, köşeye yöneliyor ve top rope'a tırmanıyor. Ayaklanan Eddie'ye Double Axe Handle! Miz, ring kenarındaki Nash'e sırıtıyor ve SCF için bekliyor. Eddie kalktığı anda arkadan yaklaştı- EDDIE ANİDEN SIRTLADI ONU VE FIREMAN'S CARRY BACKBREAKER! Miz yerde kalırken Eddie sürünüp Dominik'e tag veriyor. Dominik çıktı köşeye ve MÜTHİŞ BİR FROG SPLASH! DOMINIK KEMER İÇİN TUŞLADI, 1...........2...........

MIZ'DEN KICK-OUT! Dominik ve Nash arasında bir bakışma geçiyor şimdi ve Nash başını sallayarak Eddie'yi işaret ediyor. Dominik şimdi ağır adımlarla gidip Eddie'ye tag veryor. Eddie sıçrıyor ringin içine ve Boston Knee Party için hazırda bekliyor. Kemer, Resurgence'ın olmak üzere diyebiliriz! Miz yavaşça ayaklanıyor ve EDDIE FIRLIYOR, BOSTON KNEE PARTY-

-AMA YARI YOLDA DOMINIK MYSTERIO ARKADAN KOŞARAK EDDIE EDWARDS'I CLOTHESLINE'LA YERE SERİYOR!

CM2yDu8y_o.png

Tazz: HA*****TR!

EDDIE YERDE! Dominik başında.... ve ilginç bir şekilde Kevin Nash'te hiç bir tepki ya da şaşırma belirtisi görünmüyor! Miz kalkıyor yavaşça ve yerde yatan Eddie'nin başında dikilen Dominik'e bakıyor.

Idh6H5V1_o.jpg

Dominik şimdi köşeye çıkıp yerdeki Eddie'ye bakıyor ve hiç bir şey yapmadan izliyor manzarayı. Miz ise gözleri Dominik'e bakarak Eddie'yi tuşluyor! 1....................2......................3!

Kazanan ve hala Kıtalararası Şampiyon: The Miz

Miz kazanıyor! Miz unvanını korumayı başarıyor! Gözleri hala Dominik'te geri geri sürünerek ringden çıkıyor ve hakemden kemerini alarak havaya kaldırıyor. Miz seyirciler tarafından yuhalanır ve Kevin Nash aprona çıkarken..

YOU SOLD OUT! YOU SOLD OUT! YOU SOLD OUT!

Yerdeki Eddie'ye bakıyor Nash ve spiker masasından mikrofon istiyor. Dominik iniyor köşeden ve Nash'le beraber Eddie'nin başına dikiliyorlar.

Kevin Nash: Bound for Glory, One Night Stand.... ne zaman devreye girip bu ekibi bir yere taşıman gerekse bunu başaramadın.

Nash, Dominik'in omzuna atıyor elini.

Kevin Nash: Eddie, seninle beraber bir başarısızlık öyküsünün parçası olamayacak kadar yetenekli bir çocuk var burada. Ve sen, onun önünü tıkamaktan başka bir şeye yaramıyorsun. O yüzden, sana ve bütün arenaya söylemem gereken bir şey var: Bu gece The Resurgence, sona ermiştir.

Nash mikrofonu Eddie'nin üzerine bırakıp "sen bir hayal kırıklığısın" diye bağırıyor Eddie'ye. Dominik de ifadesiz gözlerle en yakın dostunu izlerken bu ihanet görüntüleriyle Xplosion'un sonuna geliyoruz. Cumartesi gecesi Great Thunder'ında, görüşmek üzere!

XPLOSION
GURESTURKIYE WRESTLING
2023
(C)

Son düzenleme:

Ensiferum

Днепропетровск
Konular
631
Bray Wyatt
Bray Wyatt
Buralarda olurum.

Mr.Antonio Cesaro

4 Roots 1 Tree
Konular
976
Joe Gacy
Önce Finn Balor şimdi Goldust. Sheamus ilginç maçlar içerisinde geziyor. İkinci madde de ilgi çekici.

Birazvodka

Kayıtlı Üye
Konular
316
John Cena
-
Intercontinental Champion The Miz buralarda olur.

Maestro

FB
Konular
735
Seth Rollins
-
Saat daha iyi bu sefer, takip edilir