RPG GTW - 17 Mayıs 2023 XP: Lost in Tokyo

Patron

Müdüriyet No More
Konular
2,188
-
VrXgsgaF_o.png

17.05.2023 - 20.00 - C
Ajinomoto Stadium
Tokyo, Japonya

Şovu Takip Etmek İçin 5 Neden:

- The Miz'den Japon Halkına Büyük Saygısızlık

- Christopher Wyatt'ın İlk Tekli Maçı

- "Bayanlar, Buraya Moda Mahkemesi Diyoruz"

- Cornette ve Heyman Satranca Oturuyor

- Kane vs. Matt Morgan

AqI8n1ne_o.jpg

Tokyo gecelerine dair görüntülerle beraber Xplosion başlıyor! Büyük bir pyro patlaması var Japonya'da!

w094Ymcl_o.png

Japon hayranların pankart denizine dalarken Face the Pain arenada yankılanmayı sürdürüyor.

ケンドリックは嫌な奴だ
ケビン・ナッシュは私の先輩です

Spiker masasında bizleri Tazz, Michael Cole ve JBL karşılıyor.

Tazz: Bütün GTW evrenine Japonya'nın başkenti Tokyo'dan merhabalar! Bugün özel bir Xplosion bölümüyle karşınızdayız.

JBL: Ahaha, bunu seviyorum Tazz! Japonya gerçekten de Yugoslavya'nın en etkileyici ülkesi!

Michael Cole: Bir de bu masadaki en beyaz adam sensin dersin Tazz.

Tazz: Bu kim lan? PSY mi geliyor?

Op... op... op.... Oppenheimer style!

Gangnam Style parçasının değişik bir versiyonu arenada yankılanırken The Miz girişte görünüyor yuhalamalarla! Miz'in kafasında eski stil silindir bir şapka ve kahverengi bir takım elbise var! Gangnam Style dansı yaparak girişte görünüyor Miz! Oppenheimer Style'la beraber ringe gelirken çok ağır yuhalanıyor Miz!

JBL: Dakika bir gol bir, Japon şovunda nükleer bomba esprisi yapmak da Miz'e yakışırdı zaten!

Michael Cole: Sen Almanya'daki bir live event'te nazi selamı vermiştin, onu hatırlıyor musun?

JBL: ......

Miz yuhalamalar arasında ağzı kulaklarında dansını yapmaya devam ediyor ve gülmekten gözleri yaşarmış bir şekilde ringe geliyor. İçeri giriyor Miz ve son kez Gangnam Style figürleri yapıyor Japon seyircilerin ağır tepkisi altında.

The Miz: Ağlamayın! Biliyorsunuz şu sıralar Amerika'da tek gündem konusu Amerika'nın sadık hizmetkarlarında biri olan Doktor Oppenheimer!

Oppenheimer ismi büyük yuhalama alırken Miz sırıtıyor.

The Miz: Hem adamcağızın bir günahı yoktu ki. Yap demişler, yapmış. Nereden bilebilirdi Hiroşima'ya Nagazaki'ye atılacağını? Aslında beni değil, kendi acizliğinizi yuhalıyorsunuz. Çünkü siz Amerika'ya, Özgürlük Ülkesi'ne karşı taarruza geçtiniz ve biz size haddinizi bildirip mağaranıza geri yolladık. Savaş biteli çok oldu, o yüzden şikayet etmeyin ve gerçekleri kabullenin: Hiroşima'da olanları sonuna kadar hak ettiniz!

Seyirciden dil bariyeri nedeniyle yüksek bir tepki gelmese de yuhalamalar hız kazanıyor.

The Miz: One Night Stand'te de o dönem olan şeyin aynısı olacak. Ben bir atom bombası misali Hammerstein'a düşeceğim; o gece orada olan kokuşmuş ECW sevdalısı herifler neyi öğrenecek biliyor musunuz: ECW'nun kapanıp giden bir üçüncü brand olmasının sebebi Miz gibi süperstarlara sahip olmamaları. O gece oraya çıktığımda Tommy Dreamer'a ayakkabılarımı bağlatacağım, Sabu'ya suyumu taşıtacağım, Sandman'i havlucu çocuğum olarak kullanacağım ve maçı bitirdiğim zaman Rob Van Dam kemerimi takmak için yanıma geldiği zaman ona tek bir şey söyleyeceğim: Oğlum, arabayı hazırla, çıkmam lazım.

Miz yuhalanmaya devam ediyor.

The Miz: Great Thunder'ı izledim, çok etkileyiciydi Kendrick. Rakibin kimdi? Sabian. Tek olayı "kazanamamak ama bir gün kazanacak olmak" olan bir herif! Düşün ki biz seninle ertesi gün kavga için sözleşmişiz ve sen bir kreşe gidip 5 yaşında çocuklara saldırıp kavgaya hazırlandığını düşünüyorsun. Durum bundan ibaret Brian, Hammerstein'a doğru ilerlerken artık mezar taşın için bir yer bakmaya başla çünkü Last Man Standing maçını kelime anlamıyla yaşamayı düşündüğüm bir gece olacak.

Miz sırıtıyor ve devam etmek istiyor ama beklenmedik bir müzik bölüyor onu.

Hurtful Love!

4dsusg8.jpg

Gates of Decay burada! Joe Gacy, Rhea Ripley ve Christian Cage girişte! Üçlü zafer işareti yapıyor rampada ve Miz köşeye çekilip gelişlerini izlerken yavaş adımlarla ringe geliyorlar. Gacy gülümseyerek mikrofon alıyor spiker masasından ve takım arkadaşları içeri girip Miz'le yüzleşirken Gacy basamakları tırmanıp içeri giriyor.

Joe Gacy: Bay Mizanin, bu hoş Japonya akşamında sizinle karşılaşmak ne büyük talih. İzninizle, size kendimizi takdim edelim: Bendeniz, kimsesiz şarkıları söyleyen Joe Gacy; ekip arkadaşlarım Bayan Rhea Ripley ve Bay Christian Cage. Bizler, beraber, Gates of Decay ismiyle faaliyet göstermekteyiz. Ve bugün etkileyici konuşmanıza müdahale etmemiz; kişisel alanınızı ihlal etmek istediğimiz anlamına gelmemekle beraber, bizim de etmek istediğimiz iki çift lakırdı olduğu anlamına geliyor!

Miz, Gacy'e bakıyor.

Rhea Ripley: Bay Mizanin, her şeyden önce bizim gelişimizden önce sarf ettiğiniz cümleler için sizi kınıyoruz. Japonya halkının yaşamış olduğu büyük acıyı bir eğlence malzemesi haline getirmek, atom bombasını icat ederek bu büyük kıyama imkan sağlamış olmak gibi pek çok kötü fiilin faili olan Doctor Oppenheimer'ın kılığına girmeniz bizleri ziyadesiyle üzmüştür. Bunun için, tetiklenen ve kişisel değerleri saldırıya uğramış gibi hisseden bütün Japon izleyicilerimizden özür diliyoruz.

Cage, bir Gacy'e bir Ripley'e bakıyor. Ardından Miz'e dönüyor.

Christian Cage: Miz, One Night Stand'te senin kazanabileceğini düşünmüyorum. Ama kazanma ihtimaline binaen, seninle potansiyel rakip olabileceğimiz gerçeği göze çarpıyor. Sana net bir şey söyleyeyim: Kader senle beni Royal Rumble'da karşı karşıya getirir mi bilmiyorum ama, sen ONS'de kazansan da kaybetsen de biz Resurgence ve Wyattları devirerek ana kemer maçına gideceğiz.

Miz, Cage'e bakıyor dudak büzerek.

The Miz: Gördüğüm en tuhaf üçlü olabilirsiniz..... Gacy'di, değil mi? Etik değerlerden bahsetmek için önce kendi isminle ilgilenmen lazım. Tecavüzcü ve katil olan John Wayne Gacy'nin adını taşıyıp da iyilik meleği gibi davranınca komik duruyorsun biliyor musun-

Joe Gacy: Ben, sizin aksinize bu ismin benim için bir talih olduğu inancındayım Bay Mizanin. Çünkü böyle kötü bir ismi taşıyan şahsımın, diğer insanların hayatlarına dokunarak sevgiyi ve saygıyı yaydığını gören herkes, sadece isimlerinden dolayı insanları kalıplara sıkıştırmayı bırakacaktır.

The Miz: Pekala, pozitiflik yayacaksan uzakta yay. Sana gelince Christian, gerçek şu ki senin çapsız bir adam olduğunu her zaman biliyordum. Ama bu kadar düşeceğini de tahmin etmezdim. Yanına iki tane ucubeyi alıp ana kemer için meydan okuyacağını söylüyorsun. Beyler, umarım ONS'de siz kazanırsınız. Çünkü sizin bu sirk topluluğundan çıkacak adayı Rumble'da dümdüz edip No Way Out'a terlemeden gitmek benim için epey hoş olacaktır.

Seyirci yuhalıyor Miz'i. Cage söze giriyor.

dEMzNcdU_o.jpg

Christian Cage: Sorun şu ki Miz, buraya gelmemizin sebebi olur da beklenmeyen ihtimal gerçekleşip Royal Rumble'a şampiyon gidersen senin kıçını teslim almak için oraya geleceğimizi sana bildirmek. Sadece bu da değil, bu gece ile ilgili sana bir teklifimiz var. Eğer o kemeri gerçekten çok istiyorsan, nasıl savunacağını da öğrenmen lazım. Diyelim ki bu gece, Main Event'te kemer için 1 numaralı aday olması en muhtemel ekipten birisiyle karşı karşıyasın, bu sana kendini kanıtlamak için müthiş bir fırsat vermez miydi?

Miz, Cage'e bakıyor. Ardından diğer GoD üyelerine göz gezdiriyor.

The Miz: Seni de, Gacy'i de gayet rahat yenebileceğimi biliyorsun Cage. Ama ne var biliyor musun? Siz buna değmezsiniz, onun için bu kadar sohbet yeterli. One Night Stand'te gidip kazanırsanız, sizi muhattap alırım. Ama şimdilik, vaktime değmiyorsunuz.

Miz başını iki yana sallayıp ringden inmek için iplere ayağını atıyor-

FIXZZnbe_o.jpg

GM Paul Heyman burada! Japon seyirciler ağırlıklı olumlu tepki veriyor. Heyman ringe bakıyor.

Paul Heyman: Bekle bakalım Miz, Tokyo'ya hak ettiği şeyi vermeden hiç bir yere gidemezsin!

Miz sinirli bir şekilde oraya bakıyor. Heyman işaret parmağını sallayarak ringdekilere sesleniyor.

Paul Heyman: Bu fikir benim hoşuma gitti. Eğer ringde bulunanlar ONS'de zafer kazanırsa, Royal Rumble'da ister istemez Gacy'nin teklif ettiği maç ortaya çıkacak. Ve bu gecenin Main Event'inde ringe çıktığınız zaman sergileyeceğiniz mücadele, benim üçlü takım maçında ana kemer adaylığını ödül koyarak ne kadar isabetli bir karar verdiğimi de ispatlayacaktır. The Miz, bu gecenin ana gösterisinde Joe Gacy ile karşılaşacaksın. Ve o maçta, Christian da Rhea Ripley de ring kenarından yasaklı olacak. Eğer ikisinden biri herhangi bir surette maça müdahale ederse ikisini de kovarım ve Hammerstein'daki maça Handicap maçı olarak çıkarsın! Baylar, bol şans.

Extreme arenada yankılanırken Gacy ellerini önünde buluşturup gülümseyerek Miz'e bakıyor. Miz fazla renk vermiyor girişe bakarken. Main Event'te gerçekleşecek olan Joe Gacy vs. The Miz maçının tanıtımını izleyerek reklamlara gidiyoruz.

AkkPOz.png

BATTLE CRY! SEYİRCİ AYAĞA KALKIYOR!

40RQLQ.png

THE CLEANER BURADA! Japon seyirciler onu alkışlarla ve büyük bir destekle karşılarken Omega rampada klasik süpürme hareketini yapıyor ve silah işaretiyle ringi gösterdikten sonra enerjik adımlarla geliyor. Omega ceketini çıkarıyor ve Japon seyircilerin büyük saygı gösterisi altında ısınarak rakibini bekliyor.

WYATT!

Işıklar sönüyor. Ekranda bir gaz lambası açılıyor ve Bray Wyatt'la Christopher'ın ekrana baktığını görüyoruz.

Bray Wyatt: Tokyo..... We're Here.

Live in Fear!

LEnBA1.png

The Wyatt Family girişte! Bray Wyatt, yanında manevi oğlu Christopher Wyatt'ın korkucu siuletiyle beraber ringe ilerlerken sessiz gözlerle Omega'yı süzüyor. Wyatt rampaya geçiyor, sallanan sandalyesine oturup ringi izliyor. Bir süre sallandıktan sonra lambaya eğilip üflüyor, ışıklar geri dönüyor.

Ringde köylü tulumu giymiş olan Christopher Wyatt başını yana eğerek boş bakışlarla Omega'yı süzüyor. Omega huzursuz olmuş gibi gözükse de ısınarak rakibine bakıyor. Hakem zili çaldırıyor.

Kenny Omega vs. Christopher Wyatt

Omega lock-up için yaklaşmak istiyor ama Christopher ileride bir yere kilitlenmiş gibi boş boş bakıyor. Ardından bir anda Kenny'e yeni görmüş gibi gözünü dikip böğürerek üzerine doğru koşuyor.

Tazz: Millet maddelere boşuna para veriyor John, şu kafayı yaşamak için Wyatt Çiftliği'nde 3 hafta geçirmek yetiyor oysa ki!

Christopher sertçe köşeye ittiği rakibinin üzerine gidip yumruk sallıyor- Kenny yumruktan sıyrılıp arka arkaya yumruklarla geri sürüyor rakibini. Kenny şimdi iplerden sekiyor ve V-TRIGGER- Christopher yakalıyor onu dizinden ve elini suratına geçirerek Iron Claw'a alıyor! Omega'nın suratını eliyle sıktırarak rakibini acı içinde bırakıyor Christopher. Kenny bir süre mücadele ettikten sonra karnına sert bir tekme atıyor. Christopher hareketi bırakınca bir de European Uppercut! Rakibi gerilerken Kenny iplerden sekiyor şimdi ve V-TRIGGER AMA CHRISTOPHER DÜŞMEDİ! Yüzünü tutarak iplere gerilediğinde Omega kayarak ringden iniyor ve Wyatt'a orta parmak göstermeyi ihmal etmeden arka tarafına geçiyor, ring dışından ayağından tutup çekerek düşürüyor Christopher'ı- ama Christopher da onu ayağıyla itiyor ve sırtını bariyere çarparak yerde kalıyor Kenny! Christopher üzerine gidiyor şimdi ve saçından tutup kaldırdığı rakibini omzuna yüklüyor, KOŞARAK DEMİR BASAMAKLARA SNAKE EYES! Kendi kendine konuşarak rakibini kaldırıyor şimdi ve içeri yolluyor Christopher. Ardından içeri giriyor ve yerdeki Kenny'i Iron Claw pozisyonunda kaldırıp kolunun altına girip zıplattıktan sonra URANAGE SIDE SLAM! Christopher tuşa gitti, 1.............2................

Omega attı! Christopher anlamsızca böğürerek üzerine çıktığı Kenny'e yumrukları arka arkaya saydırırken Bray Wyatt ring dışında onaylar gibi kafasını sallıyor. Christopher şimdi iki eliyle birden boğazlıyor rakibini, hakem araya girip sayıyor, 1.........2..........3.........4............Bray'in ring dışından bağırmasıyla bırakıyor Christopher ve saçından tutup kaldırıp sırıtıyor şimdi. Kolundan tutup kendine çekerek Clothesl- OMEGA BİR ANDA KOLUNUN ALTINDAN DÖNEREK ÇOK SERİ BİR TORNADO DDT İLE DENGEYİ GETİRDİ! Christopher da, Omega da yerde şimdi. Christopher daha önce kalkıyor ve ayağa kalkmakta olan Omega'ya arkadan sert bir Running Big Boot geçirerek ring dışına postalıyor rakibini. Ringden iniyor şimdi ve Omega'nın kalkmasını bekledikten sonra koşarak DISCUS LARIA- Omega kafasını eğiyor ve hızlıca ringe dalıyor. Christopher da arkasından bağırarak koşuyor, bir yumruk sallıyor- Kenny kolunun altından geçip arkadan kilitliyor onu ve DEADLIFT GERMAN SUPLEX! Muazzam bir güç Omega'dan! Tuş geldi, 1..................2...................

Christopher attı! Wyatt ring dışından "zeki ol" diye bağırıyor ona. Omega şimdi rakibini Wristlock pozisyonuna alıyor ve Rain Trigger için dizini işaret ediy- Christopher bir anda elini kurtarıyor ondan ve tam suratına beklenmedik bir BIG BOOT! Omega tekmenin etkisiyle yerde kalırken rakibi saçından tutup kaldırıyor onu ve koltuk altından kavrayak RİNGİN DIŞINA BIEL THROW İLE FIRLATIYOR.... AMA OMEGA APRONDA KALDI! Cristopher böğürerek koşuyor oraya - Omega ipleri çekip eğilince paldır küldür ring dışına yuvarlanıyor! Christopher kalçasını tutarak acı içinde kalkmaya çalışırken Kenny apronda doğruluyor ve rakibine silah işareti yaparak döndükten sonra ve APRONDAN AŞAĞI ATLAYARAK MUHTEŞEM BİR V-TRIGGER! Japon seyircilerin alkışları arasında güç bela doğruluyor ve Christopher'ı yavaşça kaldırıp ringe yolluyor Kenny. Bray Wyatt endişeli bir şekilde takip ediyor ringi. Omega şimdi içeri giriyor ve One-Winged Angel için işareti veriyor! Omega ayağa kalkan rakibine arkadan yaklaşıp yüklenmek istiy- Christopher onu çevirerek öne doğru fırlatıyor ve kendisine doğru geldiği zaman çok sert bir Heel Kick! Kenny yerde. Christopher ağzını tutarak Wyatt'a doğru dönüyor. Ardından sırıtıyor ve Kenny'i kaldırıyor, Body Slam! Tekrar kaldırıyor Kenny'i, bir Body Slam daha! Yuhalamalar arasında tekrar kaldırıyor, üçüncü kez! Christopher saçından tutarak bir daha yükleniyor Kenny'i ve kaldırıp çevirerek dördüncü Body Slam'i geçiriyor! Christopher tekrar kaldırıyor rakibini ve beşinci kez Body Slam'e gidiyor!

Wyatt "durma" diye bağırıyor ona. Christopher kaldırıyor rakibini, altıncı kez Body Slam! Christopher şimdi boğazına sarılarak tekrar kaldırıyor Omega'yı ve yüklenip YEDİNCİ KEZ! Omega'da hiç bir yaşam belirtisi yok ama Christopher otomatiğe bağlamış gibi tekrar kaldırıyor, sekizinci Body Slam! Tekrar saçına yapışıp kaldırıyor sırıtarak ve yüklenip dokuzuncu kez! Christopher bir kez daha kaldırıyor Omega'yı ve ONUNCU KEZ ÜST ÜSTE BODY SLAM'LE GEÇİRİYOR RİNG ZEMİNİNE! Wyatt "bitir" diye bağırınca tuşa gidiyor, 1.................2.......................3!

Kazanan: Christopher Wyatt

t254Ae4a_o.jpg

Omega'nın Body Slam'lenmekten ağzından kan sızıyor. Hakem onun durumunu kontrol edip sağlık görevlilerini çağırırken Bray Wyatt ringe giriyor. Christopher yere çöküp kafasıyla ittirerek Omega'nın bedenini ring dışına yuvarlıyor ve ayağa dikilip Bray'e kilitleniyor. Elinde mikrofon var Wyatt'ın.

Bray Wyatt: Garip gözlü, sarı renkli adamların memleketinden hem Resurgence'a, hem de Gates of Decay'e verecek bir mesajım var: One Night Stand'te ALMAYA geliyoruz. Bugüne kadar verdiğim bütün sözleri nasıl tuttuysam, bunu da tutacağım: One Night Stand'te rakiplerimizi sadece yenmeyeceğiz, tarumar edeceğiz. Aşağılayacağız. İsitsmar edeceğiz. Çünkü biz, Wyatt Ailesi'yiz. Unutmayın dostlar: Bray Wyatt istediğini alır. Ve nasıl Bound for Glory ve Armageddon'da yoluma doludizgin devam ettiysem Manhattan'da da bu böyle olacak. Follow.... the buzzards.

Wyatt diz çöküp kollarını iki yana açarken reklamlara gidiyoruz.

AkkPOz.png

Arka alanda General Manager Paul Heyman'ı karşısında oturan Jim Cornette ile bir satranç maçının ortasında görüyoruz. Cornette konuşurken, Heyman dinler gibi görünüyor.

s1eqNfMc_o.jpg

Jim Cornette: ....One Night Stand ECW hayranları için önemli bir gelenek. Özellikle TV-MA sonucu sınırlamanın kalkmasıyla beraber çok büyük bir gösteri olacak.

Paul Heyman: E tabi öyle olacak, sonuçta direksiyonda ben varım. Hammerstein'ı nasıl öttüreceğini benden daha iyi bilen bir idareci var mı?

Jim Cornette: Kesinlikle öyle Paul. Bu sektörden uzakta olduğum günlerde bile bana soru soranlara ne dedim biliyor musun: Bu endüstride bir dahi varsa o da Paul Heyman'dır dedim.

Heyman'ın koltukları kabarır gibi olsa da renk vermemeye çalışıyor. Cornette konuşmaya devam ediyor.

Jim Cornette: Ama nasıl söyleyeyim, bu şovda tam oturmayan bir şey varsa o da eksik parça. Şu satranç tahtasında Şah'ımız olmasa oyunu nasıl oynayabiliriz Paul? Her şey boşa gider, değil mi? Bilmiyorum... One Night Stand şu an benim için şahı olmayan bir satranç tahtası gibi. Cilalı, düzgün, sağlam ama.... oyunun ana taşı ortalarda yok...

Heyman hamlesini yapıp Cornette'e bakıyor.

Paul Heyman: Kimden bahsediyorsun?

Jim Cornette: Eh, bilirsin işte.. Buraya geri döndüğümden beri bir fikrin peşinden koşuyorum Paul. Sheamus'tan bahsediyorum; eski bir Dünya şampiyonu, belki son 15 yılın yetiştirdiği en büyük yeteneklerden biri, ama bir maçı bile yok. Yani, şu Kıtalararası kemer maçındaki katılımcılara bir baksana Paul; Kyle O'Reilly'nin hakkını yemeyeyim ama Punk ve Sabian..... Sheamus kalibresinde bir adam hedefsiz bir gemi gibi ilerlerken onların sığınabileceği bir liman olması ağrıma gidiyor anlarsın ya?

Paul Heyman: Sheamus mu? E iyi de, Sheamus'un bir maçı var zaten.

Cornette donakalıyor.

Jim Cornette: Gerçekten mi Paul? Eh, bana da haber verirsin diye düşünüyordum ama tabi! Güreşin dahisi benden bir adım önce tüm bunları düşünmüştür diye aıl etmeliydim! O zaman bir Fatal-4 Way'den mi söz ediyoruz yoksa Miz ve Kendrick'e üçüncü olarak mı-

Heyman şaşırıyor.

Paul Heyman: Yahu ben sana kemer maçıyla ilgili bir şey söylemedim ki. Great Thunder'da olanları gördüm. Angelico'yu gördüm. O p*** var ya! Vücudu umurunda bile değil, tepesinin tası atınca öyle işler yapıyor ki.... O çocuğu Hammerstein'a götürme fırsatını tepemezdim. O yüzden Sheamus'la aralarında bir Barbed Wire maçı ayarladım.

Cornette şaşkın bir şekilde ona bakıyor.

Paul Heyman: Ring iplerine barbed wire gerilmiş olacak, dört köşeden ikisine de masalar koyup üstlerine barbed wire gerdireceğim. İnan bana, hem senin müvekkilin hem de Angelico bu maç türünün hakkını sonuna kadar vererek unutulmaz bir gösteri sunacaklar. Bu arada, şah mat!

Heyman, Cornette'in şahını yerken epey keyifsiz görünüyor.

Paul Heyman: Sen iyi misin? Solgun görünüyorsun. (Ayağa kalkıp Jim'in omzuna vuruyor.) Git bir şeyler ye Jim. Şov çıkışında hanımla güzel bir keman dinletisi var oraya gideceğiz. Sen de gel istiyorsan.

Heyman odadan çıkarken Cornette telefonuna sarılıyor.

Jim Cornette: Eeeee.... bir kötü, bir iyi haberim var sana. Kötü olan şu ki... ONS'de Angelico ile Barbed Wire maçına çıkıyors-

Cornette irkilerek telefonu kulağından uzaklaştırırken Sheamus'un bağırtılarını duyuyoruz. Cornette kravatını gevşetip tekrar telefonu kulağına götürüyor.

Jim Cornette: İyi haber. İyi haber de çıkışta çok güzel bir keman dinletisi varmış. Belki sen de gelmek-

Telefon çat diye kapanınca Cornette canı sıkkın bir şekilde satranç tahtasına bakıyor ve veziri eline alıyor. Ringe geri dönüyoruz.

AkkPOz.png

PYROLAR PATLIYOR!

Slow Chemical!

koisgtz.jpg

Kane girişte! Heybetli adımlarla ringe ilerliyor.

Tazz: 2 aydır bu anı bekliyordu John. Sonunda Matt Morgan ve Kane, teke tek.

JBL: Hesabı kapatacakları kesin Tazz. Bu iki adam Mart'tan bu yana birbirlerine yapmadıklarını bırakmadılar ve ikisi de aynı şeyi istiyor: İntikam.

Kane kollarını havaya kaldırıp pyroları patlatarak arenayı kızıla boyuyor. Aprondaki hafif ıslaklığa bakıp kaşlarını çatıyor. Ardından odaklanmış bir şekilde girişe dönüyor.

Welcome to the Circus!

xLGe7qWk_o.jpg

HERE COMES THE BLUEPRINT! Matt Morgan girişte görünüyor ve kükreyerek ringe bakıyor. "İşin bitti p**" diyor Kane'i göstererek. Kane eldivenlerini düzeltip gelişine bakarken Morgan aprona çıkıp seyirciye dönerek pazılarını gösteriyor ve içeri giriyor. Kane ve Morgan birbirine öldürecek gibi bakarken hakem zili çaldırıyor ve hesaplaşma, başlıyor!

Kane vs. Matt Morgan

Morgan bağırarak rakibinin üzerine koşuyor ama Kane ani bir refleksle kenara çekiliyor ve arkadan kıstırdığı rakibini iterek köşeye götürüyor - Morgan sert bir dirsekle cevap veriyor. Kane'den bir Uppercut geliyor! Morgan çenesini tutarak köşeye gerilediğinde koşuyor oraya ve Corner Clothesl- Morgan tekmeyi vuruyor! Kane yüzünü tutarak gerilerken Morgan koşuyor ve Clothesl- Kane'den Scoop Slam ve tuş, 1.....Morgan hemen attı. Kane şimdi Chinlock bağlıyor rakibine oturur pozisyonda ve tempoyu düşürüyor. Morgan gücünü kullanarak yavaşça kalkıyor ve Kane'in karnına bir yumruk atıyor. Bir ikincisi. Üçüncü yumrukta bırakmak zorunda kalıyor Kane ve Morgan iplerden sekiyor, Kane'den BIG BOOT! Morgan ağzını tutarak yerde kalırken Kane üzerine gidiyor ve kaldırıyor rakibini, kolunu çevirip kıstırıyor ve köşeye gidip tırmanıyor Morgan'ın kolunu tutarak! Old School mu gelecek? Kane iplere çıkıyor, yürüyor ve MORGAN'A ATLAYARAK OLD SCHOOL- MORGAN TUTTU HAVADA VE RELEASE BELLY-TO-BELLY SUPLEX'LE CEVAP VERDİ! Morgan şimdi Kane'i tuşluyor, 1.............2...............

Kane attı! Morgan şimdi yanına gidip kolundan tutarak ayağa kaldırıyor ve sırtına alıp F-5'a tutuyor Kane'i! Ama Kane kafasına arka arkaya yumruklar saydırdığı rakibinin sırtından indikten sonra bir Uppercut geçiriyor. İki adım gerileyen Morgan'ın kolunun altından geçip iplerden sektikten sonra Leaping Clothesline! İki adam da yerde. Kane daha önce doğruluyor ve karşı köşede ayaklanmaya çalışan Morgan'a doğru koşarak Corner Clothesline! Şimdi yandan yükleniyor rakibini ve Sidewalk Slam için adım atıy- Morgan sıyrılıyor ondan ve ayakları üzerinde durup Kane'e JUMPING CUTTE- Kane itti iplere ve üzerine geldiği zaman boğazına yapıştı onun! Chokeslam hazırlıkları... ama Morgan araya elini koyuyor sertçe ve Kane'in elinden kurtulduktan sonra karnına tekme atıp hızlı bir şekilde kaldırdıktan sonra JACKKNIFE POWERBOMB! Morgan boğaz kesme işareti yapıp sırıtıyor ve üzerine eğiliyor Kane'in- YERDEKİ KANE'IN ELİ BİR ANDA YAPIŞTI MORGAN'IN BOĞAZINA! Morgan'ın gözleri faltaşı gibi açılırken Kane onu boğarak ayağa kalkıyor- Morgan karnına tekme atıyor şimdi ve iplerden sekiyor, Kane! Yakaladı üzerine gelen Morgan'ı ve yüklenip iki adım attıktan sonra SIDEWALK SLAM! Kane şimdi köşeye tırmanıyor ve Morgan'ın kalkmasını izliyor. Morgan kalktığı anda zıplıyor ve FLYING CLOTHESLINE! FLYING CLOTHESLINE VE TUŞ, 1............2..............

MORGAN ATTI! Kane şimdi ayağa kalkıyor ve Chokeslam sinyalini veriyor elini havaya kaldırarak! Matt boğazını tutarak acı içinde iplere tutunuyor ve ağır aksak ayağa kalktığı anda YAPIŞTI KANE BOĞAZI- MORGAN'DAN KARNINA TEKME! Kolunu tutup kendine çekti şimdi ve SPINNING SIDE SLAM ÇEVİRİP YAPIŞTIRIYOR KANE'İ YERE! Morgan da, Kane de yerde. Morgan şimdi ayağa kalkıyor ve Kane'i kaldırıp ringin dışına göndermek istiyor - Kane çevirdi ve Matt'i iplerin arasından ringin dışına postalıyor! Morgan ring dışında ayaklanmaya çalışırken Kane köşeye bakıyor ve seyircilerin cheer'ı altında köşeye tırmanıyor, Kane uçma planları yapıyor! Top rope'ta doğruluyor, Morgan ayaklandığı anda KANE ATLIYOR VE FLYING CLOTHESL- MATT MORGAN HAVADA SPEAR GEÇİRDİ! MORGAN, İKİYE BÖLDÜ ADETA KANE'İ! Çok sert bir Spear kendisine köşeden uçan Kane'e! İki adam da yerde. Hakem ringde 4'ü saymakla meşgul. Count-out sayımı devam ederken Morgan omzunu tutup yüzünü buruşturuyor ve rakibini içeri yuvarlıyor şimdi. Kane'de hayat belirtisi yok! Morgan giriyor ringe ve tuşluyor, 1...............2............

pOJ8TT8r_o.png

KANE'DEN KICK-OUT! O mesafeden yediği Spear'a rağmen maçta kalıyor Kane! Morgan inanamaz şekilde başını iki yana salladıktan sonra Kane'i kafasından tutup ağır ağır kaldırıyor ve maçı bitirmek için Hellevator hazırlığı! Kolunun altına girdi, KALDIRDI KANE'İ- AMA KANE ARAYA AYAĞINI KOYUP DİRENİYOR! Morgan bir Side Knee koyuyor karnına ve Headbutt geçiriyor. Bir de sağ yumruk patlatıyor ve sendeleyen Kane'e iplerden gerilerek BICYCLE KI- KANE AYAĞI YAKALADI! Kendine çekiyor Morgan'ı ve yüklenip iki adım atarak Running Powerslam'le köşeye yapıştırıyor! Matt Morgan çok ters pozisyonda şimdi! Baş aşağı dönmüş şekilde köşedeyken Kane karşı köşeden geriliyor ve koşarak tam kafasına bir Running Low Dropkick! KANE ŞİMDİ BAŞ AŞAĞI DURAN MORGAN'I BELİNDEN KAVRAYARAK DİREK TOMBSOTNE POZİSYONUNA ALDI! KANE, TOMBSTONE POZİSYONUNA ALIYOR... AMA MORGAN! Ağırlığını arkaya doğru vererek sırtına aldığı Kane'e F-5 vurmak istiyor- Kane'den bir dirsek! Bir dirsek daha! Kane şimdi arkaya indi, ona dönen Morgan'ın boğazına yapıştı ve CHOKESLAM! CHOKESLAM! KANE TUŞLADI, 1...............2................

ufAm3mVj_o.png

MORGAN HAYIR DEDİ! Chokeslam'i atıyor Morgan! Kane ayağa kalkıyor ve boğaz kesme işareti yapıyor! Kane rakibinin kalkmasını bekliyor ama Morgan kendini dışarı yuvarlıyor ve ayaklanmaya başlıyor. Kane arkasından gidiyor ve kafasını arkasına sert bir yumruk geçiriyor. Morgan hemen sol direkle cevap vermek istiyor ama Kane savuşturuyor yumruğu ve bir de Uppercut! Şimdi karnına tekme atıp yükleniyor Morgan'ı ve Snake Eyes pozisyonunda tutarak bariyerlere koşuyor- Morgan arkaya inip sertçe itiyor Kane'i. Kane bir anlığına sendeliyor, Morgan fırsatı görüp fırlıyor ve BARİYERLERE SPEAR'LIYOR KANE'İ! İki adam da bariyerin yıkıntıları arasında yatıyor şimdi. Hakem ringde 4'ü sayarken Morgan bariyere tutunup ayağa kalkıyor ve ringe ilerliyor. O sırada Kane'den Dead Man Stand! Bariyerlerin arasında oturur pozisyona geliyor bir anda ve Morgan'ın arkasından yaklaşıp sertçe iterek karnını aprona vurduruyor! Bir de Uppercut! Kaldırıp ringe gönderiyor şimdi Kane ve aprona çıkıyor. Morgan dizlerinin üzerinde ona baktıktan sonra fırlıyor ve BICYCLE KICK'İ İNDİRİYOR TAM SURATINA! Şimdi Kane'i yüklendi, ringe çekti ve kolunun altına giriyor, KALDIRIP HELLEVATOR HELLEVATOR'I VURDU MATT MORGAN VE TUŞ! 1..............2....................

KANE'İN AYAĞI İPTE! Morgan başını ellerinin arasına alarak öylece yatıyor hakem orayı işaret edince. Yavaşça ayaklanıyor Morgan şimdi ve Kane'e doğru ilerleyip kaldırıyor Kane'i. Kane'e ikinci Hellevator'ı vurmak için kolunun altına giriyor tekrar, Kane dizine bir tekme atarak bozuyor pozisyonu ve uzaklaşıyor Morgan'dan. Morgan peşinden geliyor- Kane'den ani bir Big Boot! Morgan düşmüyor, dizleri üzerinde ağzını tutarak Kane'e bakıyor. Ardından koşuyor üzerine- Kane iplerin orada kaldırıyor onu ve ringin dışına bırakıyor! Morgan kolunu tutarak acı içinde yerde kalırken Kane ringden iniyor şimdi ve demir basamağa yöneliyor. Demir basamağı söküyor ve diklemesine koyuyor yere! Morgan hala koluyla uğraşırken Kane yanına gidiyor VE YAPIŞIYOR BOĞAZINA! DEMİR BASAMAĞA CHOKESLAM İÇİN BEKLİYOR AMA TAM O ESNADA APRONDAN BİR ISLIK SESİ GELİYOR VE HER YERİ ALEVLER KAPLIYOR!

8hZJbrhQ_o.png

Tazz: N'OLUYOR LAN?

Apron son hızla alevlere bürünürken Kane şaşkın bir şekilde bakıyor. DİĞER TARAFTA RİNGİN ALTINDAN ÇIKAN KEVIN STEEN VAR! Elindeki çakmağı bir kenara fırlatıyor. Ringde hakem kontrolü kaybetmiş vaziyette, spiker masasına gidip anonsöre bir şeyler bağırmak istiyor ama alevlere yaklaşamadığı için sesini duyuramıyor! Bu sırada Kevin Steen olayı çözmeye çalışan Kane'e doğru ilerliyor ve kendisine çevirip karnına tekme attıktan sonra pozisyona alıyor.... KALDIRIP DİK DURAN DEMİR MERDİVENE POWERBOMB'LA ÇAKIYOR! Hakem anonsörle konuşmaya çalışırken görmedi! Steen kayarak ringin altına giriyor yine. Görevliler elyaf bir kumaş getiriyor hızlıca ve demir basamakların oraya seriyorlar. Alevlerin küçük bir kısmını kamufle ediyor ve önlüyor elyaf kumaş. Bu sırada Morgan kalkıp bir an şaşkın şekilde alevlere baksa da Kane'i kaldırıp sırtlıyor yerden ve demir basamakları tırmanıp elyafın üstüne basarak rakibini ringe atıyor. Morgan şimdi içeri giriyor güç bela ve sürünüp tuşa gidiyor, 1...............2........................................3!

Kazanan: Matt Morgan

Hesaplaşmayı Morgan kazanıyor! Görevliler gelerek aprondaki alevleri söndürüyor. Morgan yavaşça ayağa kalkıyor ve yerdeki Kane'e orta parmağını göstererek sırıtıyor. Welcome to the Circus arenada yankılanırken Morgan görevlileri de itekleyerek ringden iniyor ve arka alanın yolunu tutarken sağ yumruğundaki kanı gösteriyor seyircilere.

Bu sırada Kevin Steen çıkıyor ringin altından ve spiker masasından bir sandalye alıp ringe giriyor. Sandalyeyi tam Kane'in boğazına demiri denk gelecek şekilde kurup üstüne oturuyor. Kane boğulur gibi çırpınırken Steen sandalyede oturarak çakmağı yakıyor ve Kane'e bakıyor. Bu görüntülerle arka alana gidiyoruz.

AkkPOz.png

Arka alanda Sabian canı sıkkın bir şekilde oturuyor. Telefonla konuşan Paul Heyman ilerlerken onun halini görüyor ve "seni bir dakikaya arayacağım" diyerek telefonu kapatıyor. Sabian bir malzeme kutusunun üzerinde oturup uzakları izlerken Heyman da yanındaki sandalyeye çöküyor.

Paul Heyman: Sabian, canını sıkan ne evlat?

Sabian, Heyman'a bakıyor.

Sabian: Her zamanki konular.... çoğu zaman ucuna kadar geliyorum ve kapısından dönüyorum Bay Heyman. Şu ana kadarki performanslarımı gördünüz, kazanmayı hak ettiğim o maçların hiç birinden sonuç alamadım. Ve şimdi One Night Stand'e gidiyoruz, sıfır moralle.

Sabian yere bakarken Heyman omzuna vuruyor onun.

Paul Heyman: Sana güzel bir haberim var Sabian, bu gece sana büyük bir fırsat veriyorum. Maçına hazırlan, çünkü bu gece CM Punk ile karşı karşıya geleceksin. One Night Stand öncesi herkese bir mesaj vermek istiyorsan eğer; gece bu gece.

Heyman omzuna vuruyor Sabian'ın tekrar ve oradan ayrılıyor. Sabian ayağa kalkıyor ve ayrılıyor oradan.

AkkPOz.png

This Fire Burns! CM Punk girişte görünüyor. Punk seyircilere şöyle bir baktıktan sonra diz çöküp "It's clobberin' time" diye bağırdıktan sonra pyroları patlatıyor ve ringe ilerliyor. Punk gelirken One Night Stand'teki Kıtalararası Şampiyonluk maçının tanıtımını görüyoruz.

07YbDGSM_o.png

CM Punk tişörtünü çıkarıp ısınarak girişe bakıyor ve bekliyor.

#Sabian4Championship!

EeI4NPGX_o.png

Sabian girişte! Ringe ilerliyor hızlı adımlarla ve köşeye çıkıp kemer işareti yapıyor seyircilere Sabian. Aşağı indiğinde Punk'a bakıyor ve kafa bantını çıkarıp ring dışına fırlatıyor. Hakem iki isme bakıp zili çaldırıyor.

CM Punk vs. Sabian

Punk ve Sabian birbirlerinin etrafında dönüyorlar, ilk lock-up'ta Punk rakibinin kolunu çevirip çelmeleyerek armlock'a alıyor yerde ama Sabian kip-up yapıyor ve rakibinin kolunu çevirip kendine çektikten sonra bir Shoulder Tackle vuruyor. Cross Armbreaker için bacağını Punk'ın kolunun üstüne atıyor ama Punk itiyor onu ve üzerine geldiği zaman Sabian'ı Back Body Drop ile fırlatıyor ring zeminine! Sabian yerde sırtını tutarak yatarken Punk göğsüne sert bir Stomp yapıyor. Ardından karnına tekme attığı rakibinin üzerine çıkıp Octopus Hold için kilitliyor Sabian'ın kolunu. Punk, Octopus Hold'u sıkarken Sabian yavaşça doğruluyor ve iplere götürüp sektiriyor rakibini, Punk bir Leaping Clothesline denedi- ama Sabian'dan Leg Lariat ile cevap gecikmiyor! Sabian tuşa gidiyor, 1.........Punk atıyor. Sabian şimdi rakibini arkadan kavrayıp Back Suplex pozisyonuna alıyor, kaldırıp Back Sup -Punk arkaya iniyor ve üzerine gelen Sabian'dan sıyrılıp iplerden gelen rakibini Scoop Slam ile yere yapıştırdıktan sonra iplerden sekip sXe gösteriyor ve Standing Frog Splash yapıyor, Drug Free Splash! Punk tuşluyor, 1.............2...............

Sabian atıyor. Punk rakibini Abdominal Stretch pozisyonuna alıp omzuna arka arkaya dirsekler yağdırıyor. "Let's go Sabian" sesleri arasında yavaş yavaş doğruluyor Sabian ve kolunu tutmuş olan Punk'ın karnına bir tekme bastıktan sonra sertçe ittiği rakibine Discus Elbow geçiriyor! Punk yüzünü tutarak gerilese de çabuk toparlanıyor ve üzerine koşan Sabian'ı kaldırıp aprona bıraktıktan sonra seri bir ROUNDHOUSE KICK! Sabian aşağı yuvarlanırken Punk seyircilere dönerek "adamınız bu mu" diye bağırıyor ve yuhalanıyor. Punk şimdi iplerin arasından iniyor aşağı ve Sabian'ın kafasına sert bir tokat atıyor. Sabian kalkarken sırtından itiyor ayağıyla ve dalga geçiyor Sabian'la. Şimdi Sabian dönüyor kendi ekseni etrafında ve DISCUS PUNCH! Çok sert vurdu! Punk yere serilirken Sabian seyircilerin desteği altında saçından tutup kaldırdığı rakibini ringe yuvarlıyor ve köşeye tırmanmaya başlıyor. Punk da o ara ayaklanıyor ve köşeye çıkmış olan Sabian'a koşup ikinci ipe çıkıyor, CORNER BUTTERFLY SUPLEX CM PUNK'TAN! VE TUŞ, 1.............2................

SON ANDA ATTI SABIAN! Punk hemen Anaconda Vice için üzerine çıkıyor, kolu kilitlemek istiyor- ama Sabian kolunu kurtarıyor ondan ve Punk'ı sertçe itip yana yuvarlanarak ayağa kalktıktan sonra üzerine gelen Punk'ı Arm Drag ile yapıştırıyor yere! Punk ayaklanıp tekrar koştuğunda Sabian'dan Leg Lariat! Sabian seyircinin desteğini de arkasına alarak ayaklarını kavrıyor Punk'ın ve ağırlığını geriye vererek iplere doğru Catapult! İplere karnını vurup acı içinde yerde kalıyor Punk. "Let's go Sabian" sesleri arasında rakibine yönelip saçından tutarak kaldırıyor yavaşça ve köşeye yolluyor. Punk'ın üzerine doğru koşuyor şimdi- Punk çekildi! Sabian köşeye yapışır yapışmaz fırlıyor Punk ve Running Knee Strike! Üzerine kafasından kavrıyor ve Running Bulldog! Şimdi yuhalamalar arasında köşeyi işaret ediyor Punk ve köşeye ilerleyip top rope'a tırmanıyor. ancak Sabian beklediğinden erken kalkıyor ve oraya koşup pozisyona aldıktan sonra SUPERPLEX! SABIAN'DAN SUPERPLEX VE TUŞ, 1..............2..............

SON ANDA KICK-OUT! Punk maçın içerisinde kalmaya devam ediyor! Sabian ağır aksak ayaklanıyor ve Punk'ı işaret ettikten sonra maçı bitirmek için işareti veriyor! Sabian yavaşça kaldırıyor rakibini ve Giftbuster için sırtına alıy- Punk bir anda iniyor aşağı ve ROUNDHOUSE KICK GELİŞİNE! Sabian yere yığılırken Punk da köşede toparlanmaya çalışıyor ve top rope'a çıkıyor şimdi tekrar. Aşağıdaki Sabian'a baktıktan sonra köşeden atlayarak DIVING ELBOW DROP! Tuşa gitti şimdi Punk! 1..............2...............Sabian attı! Punk rakibini bitirmek için Go to Sleep işaretini veriyor şimdi. Sabian yavaşça ayaklanırken Punk GTS için işareti verdikten sonra rakibine yönelip sırtına alıyor ve GO TO SLEEP!

HAYIR! PUNK ZIPLATTIĞI ANDA POZİSYON DEĞİŞTİRİP SUNSET FLIP'E ÇEVİRDİ VE ROLL-UP'A TUTTU SABIAN, 1.....................2......................3!

Kazanan: Sabian

SABIAN KAZANIYOR! Tokyo seyircisinde büyük bir coşku hakim. Punk dizleri üzerinde inanamaz bir şekilde rakibine bakarken Sabian çıkıyor ringden. Hakem gelip ring dışında elini kaldırıyor Sabian'ın! CM Punk ringde şok içindeyken Sabian'ın müziği yankılanıyor arenada. Sabian seyirciyle tokalaşarak rampaya ilerlerken....

..CM PUNK! Arkadan saldırıyor! Sertçe itiyor bariyere ve karnını bariyere vurmuş olan rakibini kendine çevirip yumruğuyla yere seriyor. Punk şimdi saçından tutup kaldırıyor Sabian'ı ve ringe geri yolluyor. Ringin altından bir sandalye çekiyor şimdi Punk ve yuhalamalar arasında aprona çıkıp içeri giriyor. Sandalyeyi açıp Sabian'ın boynuna yerleştirirken....

SHIPPING UP TO BOSTON! KYLE O'REILLY BURADA! Kyle koşarak ringe dalıyor ve Sabian'ın üzerine eğilmiş olan Punk'a koşarak SHOTGUN DROPKICK! Punk yere yığıldıktan sonra kaldırıyor onu Kyle ve karnına bir Knee Lift attıktan sonra kolunun altına girip kaldırdıktan sonra BRAINBUSTERRRRR! Kyle şimdi ringden iniyor ve spiker masasına gidip Giunness marka birasını alıyor ve ringe giriyor. Sabian "one more" diye bağırıyor ona. Kyle tek kaşını kaldırınca başını sallıyor. Kyle spiker masasına bağırıyor, ikinci bira da geliyor!

İkili biraları tokuşturup Punk'ın tepesinde içiyor şimdi. Shipping up to Boston arenada yankılanırken reklamlara gidiyoruz.

JBL: Bu iki adam Cumartesi gecesi birbirlerini bitirmek için ringde olacak. Sence bu yalandan dostluk rüzgarları ne zaman kadar esecek Tazz?

AkkPOz.png

Hurtful Love!

9zykyz3.jpg

Joe Gacy yalnız başına girişte! Seyircilerle tokalaşarak ilerliyor ve basamakta herkese el salladıktan sonra içeri girip rakibini bekliyor.

Awesome!

YMX9z6H8_o.jpg

The Miz burada! Seyircilere küçümseyerek bakıyor ve ringe ilerliyor Miz. İçeri girdikten sonra Gacy'e bakarak dudağını büzüyor. İkili birbirine bakarken zili çaldırıyor hakem.

Joe Gacy vs. The Miz

Miz ve Gacy birbirine yaklaşıp lock-up'a girdiklerinde Miz side headlock bağlıyor ve rakibini yavaşça zemine yatırmaya çalışıyor. Gacy mücadele ederek ayakta kalıyor ve köşeye götürüyor rakibini. Hakem köşeyle temas olunca kilidi bozmak için geliyor. Miz kilidi bırakınca Gacy tokalaşmak için elini uzatıp "başarılar" diyor, Miz sertçe eline vuruyor onun! Gacy sırıtıyor ve ikili birbirinin etrafında dönüyor tekrar. İkinci lock-up'ta rakibinin kolunu çeviriyor Gacy sertçe ve dizine tekme atıp yere düşürdükten sonra gelişine Snap DDT ve tuş girişimi ,1...........Miz atıyor. Gacy, Chinlock bağlıyor zeminde ve "o kadar da harika değilsiniz Bay Mizanin" diyor. Miz dişini sıkarak yavaşça kaldırıyor başını ve ayağa kalkıp iplerden sektirdiği rakibine Big Boot- Gacy tekmeden kayarak kurtuluyor ve iplerden sekerek rakibine Running Crossbody ve tuş! 1............2.............

Miz attı! Gacy şimdi yerdeki rakibini kaldırıyor ayağa ve rakibini iplere yollayıp Back Elbow sallıyor ama Miz kayarak kurtuluyor bu kez ve rakibi üzerine geldiğinde Flapjack! Miz tuş deniyor, 1..........2.........Gacy atıyor. Miz şimdi rakibini kaldırıyor tekrardan ve köşeye yolluyor. Karşı köşeden gerilip koşuyor ve Awesome Clothesline! Gacy yere yığılırken Miz köşeye tırmanıp seyircinin yuhalamaları arasında köşede doğruluyor ve rakibi kalkmaya çalışırken Double Axe Handle ile atlıy- Gacy yakalıyor onu ve kolunun altına girip zıplatarak Side Slam! Şimdi iplerden sekiyor Gacy ve rakibine Standing Frog Splash vuruyor! Gacy rakibini bacağından tutup gülümseyerek köşeye doğru çekiyor ve Miz toparlanmaya çalışırken Cannonball için geriliyor, FIRLIYOR GACY VE CANNONBALL- AMA BOŞA! Miz çekilince köşeye yapışıyor! Miz fırsatı görüp hemen Roll-up! 1.............2................

Kick-out son anda! Miz rakibi kalkar kalkmaz arkadan Football Tackle ile biçiyor onu ve yere indirdikten sonra Figure-4 çevirmek için ayaklarını yakalıyor ama Gacy ayaklarıyla onu sertçe itiyor ve tekrar üzerine geldiğinde Drop Toe Hold ile yere indirdikten sonra Crossface'e gidiyor! Ama hareketi tam kilitleyemeden Miz dönüyor yana doğru ve Gacy'nin sırtına biniyor. Gacy yavaşça kalkarken Miz Sleeper sıkıyor bütün kuvvetiyle. Gacy öne doğru alıyor şimdi rakibini ve Miz'i pozisyonda tutup FRONT POWERSLAM! Tuşa gitti, 1.............2..............Miz attı! Gacy rakibini kaldırıp iplere yolluyor- Miz ipe tutundu! Gacy koştu, Miz bir tekme atıyor ve sersemleyen Gacy'e doğru koşuyor- GACY ZIPLATIYOR ONU VE POP-UP SITOUT POWERBOMB! Muazzam! Gacy gitti tuşa, 1.................2......................

Miz atıyor son anda! Gacy seyirciye zafer işareti yapıyor ve Miz köşede toparlanmaya çalışırken tetikte bekliyor. Miz köşede doğrulmaya çalışırken Gacy fırlıyor ve Cannonball! Miz'i tekrar ringin ortasına itekleyip tuşa gidiyor, 1..............2............Miz attı yine. Gacy işi bitirmek için Handpsring Lariat fırsatı kolluyor. Arkasında duran Miz'i süzüyor göz ucuyla ve iplerden sekip HANDSPRING LARIA- Miz sıyrıldı, şimdi karnına tekme attığı Gacy'nin kafasına Knee Lift atıp üzerine de Neckbreaker geçirerek REALITY CHECK! Miz tuşa gidiyor! 1.............2................son anda attı Gacy! Skull Crushing Finale için bekliyor Miz ve Gacy doğrulmaya çalışırken bekliyor. Gacy kalktığı anda arkadan kıstırdı ve SKULL CRUSH- Gacy onu çevirerek öne doğru fırlatıyor ve üzerine geldiğinde de JUMPING SUPERKICK! Miz sersemlemişken köşeye gidiyor Gacy! Köşede doğruluy- ANCAK MIZ! Bir anda gelip sırtına alıyor onu ve FIREMAN'S CARRY SINGLE KNEE GUTBUSTER! MIZ'DEN TUŞ, 1..................2...............

GACY ATTI ŞİMDİ DE! Miz rakibinin köşeye sürünmesini izleyerek beklerken Gacy toparlanmaya çalışıyor. Ancak seyircilerin arasında yine bir hareketlenme var!

SIa6ZpZO_o.png

GATES OF DECAY YİNE KOZLARINI OYNUYOR! Kırmızı cübbeli figürler seyircilerin ön sıralarına doğru hareketlenirken Miz bu manzarayı görüp duraksıyor. Kukuletalı üç kişi ringin apronuna çıkarken Miz seçeneklerini düşünüyor. Gacy memnun bir şekilde doğruluyor yerinde ve ellerini önde birleştirerek Miz'e "tercih sizin Bay Mizanin" diye bağırıyor. O sırada kukuletalı adamlar yüzlerini açığa çıkarınca Gacy'nin bütün surat ifadesi değişiyor!

RESURGENCE BURADA! Maskelerin arkasında Kevin Nash, Dominik Mysterio ve Eddie Edwards var! Gacy şok içinde aprona doğru ilerlerken MIZ FIRSATI GÖRDÜ VE FIRLAYIP GELİŞİNE SKULL CRUSHING FINALE! VE TUŞ, 1..............2....................3!

Kazanan: The Miz

Miz kazanıyor! Fırsatı kolluyor ve galibiyete uzanıyor Miz. Resurgence üyeleri hala aprondayken hakem elini kaldırıyor ve Miz zaferin sevincini yaşayarak arka alana gidiyor...

..ANCAK BİR EL YOLUNU KESİYOR! Kevin Nash yüzünde bir gülümsemeyle Miz'e bakıyor. Miz, Resurgence'a bakarak başını iki yana sallarken Eddie ve Dominik! Miz'e pitbull gibi saldırıyorlar arkadan! Yumruklar ve tekmelerden sonra Nash'e salıyorlar. BIG BOOT! Big Daddy Cool'un tekmeleri hala aynı! Üçlü şimdi yükleniyor Miz'i, VE RİNGİN ORTASINA TRIPLE POWERBOMB'LA GEÇİRİYORLAR! Killing Me arenada yankılanırken şov The Resurgence'ın gövde gösterisiyle sona eriyor! One Night Stand'te görüşmek üzere...

XPLOSION
GURESTURKIYE WRESTLING
2023
(C)

Son düzenleme:

Gloom

アントニオ猪木
Konular
170
CM Punk
THE Brian Kendrick
Herhalde benim için PPV’lerin hepsinden değerli şov ülke sebebiyle. Çok büyük efsanelerin doğduğu, gelip gittiği yer. TBK yer almazsa şirketi kundaklarım.

Gloom

アントニオ猪木
Konular
170
CM Punk
THE Brian Kendrick
Ayrıca Cornette ve Heyman kısmını da iple çekiyorum.

Demon Slayer

FUTURE
Konular
4,276
Kazuchika Okada
-
Japonya olması beni mest etti, takipçisiyim.

Ensiferum

Днепропетровск
Konular
631
Bray Wyatt
Bray Wyatt

The MANIAC

Naber Müdür?
Konular
405
Bobby Lashley
Dijak/Christopher Wyatt
Christopher umarım Japonlar uğruna Omega'ya ezdirilmez.

Hacken

New York Knicks
Konular
117
Bret Hart
Sheamus
Bak işte bu segment düşüncesi çok tatlı. Cornette ve Heyman karşılıklı kullanılır. Ekibin güreş bilgisine saygı duydum. @Flip Flop 'N Fly

Birazvodka

Kayıtlı Üye
Konular
316
John Cena
-
Şov baştan sona bulanık mı yayınlanacak?