RPG GTW - 18 Haziran 2023 Great Thunder

Patron

Müdüriyet No More
Konular
2,188
-
gaFLnRM.png

18.06.2023 - 18:30 - C
Richmond Coliseum
Richmond, Virginia

Şovu Takip Etmek İçin 5 Neden:

-
"Diğerleri Sadece Sevebilir Ama, Bense Uğruna Ölebilirim"
- Triple H'in Sunumunda SORAMAZSIN: Angelico
- Pal Sokağı Çocukları
- GTW'da Kasırga Dindi Mi?
- Kralın Dönüşü

Great Thunder şovu öncesinde kameralarımız arka alana, Renee Young'a açılıyor.

Renee Young: Bayanlar ve baylar, sıcak bir Virginia akşamından herkese merhaba! Great Thunder öncesi konuğum, Dünya Ağırsiklet Şampiyonu; The Brian Kendrick!

LPzdSpsa_o.png

The Brian Kendrick belinde unvanıyla kadraja giriyor. Renee'ye bakıyor.

Renee Young: Brian, Royal Rumble günden güne yaklaşıyor ve Matt Morgan ile yapacağın Dünya Şampiyonluğu maçı için artık geri sayım sona eriyor. Hem kendi maçın, hem de Rumble maçı için ne söylemek istersin?

The Brian Kendrick: Şampiyon olmanın en kötü yanlarından birisi de bu. Sürekli sıradaki kemer korumasıyla ilgili sıkıcı soruları yanıtlamak... Matt Morgan'ı hepimiz tanıyoruz. Bizim kızamık aşısı olduğumuz zamanlarda paslı şırıngayla kendine steroid enjekte ederek günümüzdeki mağara adamı görünümüne kavuşmuş, sahtekar bir adam. Aynı zamanda aptal olduğunu da düşünüyordum ama son hamlesinden sonra asıl aptalın Joe Gacy olduğunu açıkça gördüm-

Renee Young: Ne demek istediğini bize açıklar mısın?

The Brian Kendrick: Renee, günümüzde bu şirket bir tür kartel savaşına dönmüş vaziyette. Herkes ikili, üçlü, dörtlü. Her hafta birileri katılıyor, ayrılıyor, birleşiyor, satış yapıyor. Adamlar burayı soccer ligine çevirdi. Çünkü kimsenin bir şampiyon gibi tek başına hareket edecek yüreği yok. (Kendrick kemerine vuruyor.) Ama bütün bu çeteleşme olaylarının arasında en anlam veremediğim olay, Matt Morgan - Gates of Decay olayı oldu.Matt Morgan, bu şirkete geldiği günden beri iki cümle kullanarak hayatını idame ettiriyor: "lavuk" ve "amına k****m". Joe Gacy ise onu ekibine alıp unvan şansı verdiği yetmiyormuş gibi, evcilleştirebileceğini söylüyor. Matt Morgan gibi bir adamın senin takımının felsefesine uyum sağlayamayacağını, sağlamış gibi yaparsa da bunu kemer fırsatı için yapacağını göremiyor musun? Royal Rumble'da Matt Morgan kazansaydı, seni ve takımını s****r eder ve yoluna bakardı. Neyse ki, bu ihtimalin doğruluk payı olup olmadığını asla öğrenemeyeceksin Gacy çünkü Şampiyon, bu et yığınına yenilmek için fazla iyi.

Renee Young: Gates of Decay'in bu gece Matt Morgan'ı "Yaz Kralı" ilan edeceğini ve Royal Rumble öncesi güçlü bir mesaj vereceğini öğrendik. Sence bu Yaz Kralı'ndan kasıt nedir?

The Brian Kendrick: Bilmiyorum ve umurumda da değil Renee. İstediklerini göndersinler, Gacy, Cage, Morgan. GTW'daki tek gerçek taç benim belimde ve bunu benden söküp alamadan kendini kral ilan eden olursa; onun nasıl bir soytarı olduğunu herkese göstermesini bilirim.

Renee Young: Son olarak bize gelen bilgiye göre bu gece Dean Ambrose ile kozlarınızı paylaşacaksınız. Bu maç hakkında ne düşünüyorsun?

The Brian Kendrick: Biliyorsun ki son zamanlarda şirket hisselerimi bilerek eritme gibi bir yola gittim. Artık normal insanlar gibi davranarak hayatta kalma içgüdümü geliştirmeye çalışıyorum. Perşembe günü garajımdaki tüm o gıcır gıcır arabaları pas geçip "otobüs" ismi verilen bir şeye bindim. İnanabiliyor musun Renee, arabanın tek bir şöförü var ve geri kalan herkes için de birer koltuk koymuşlar. Cuma günü de McDonalds'a gittim ve orada gördüğüm bir öğrenciye sırf nasıl bir his olduğunu öğrenmek için ikili menü yapmayı teklif ettim. Özet geçersek, sokaklardan geldiğini iddia eden bu arkadaş için gerekli tüm hazırlıkları yaptım. Artık çoğu yönden benzediğimizi bile söyleyebilirim Dean, ama geriye tek bir konu kaldı ki ne yaparsam yapayım ikimiz arasındaki farkın kapanması mümkün değil: O da güreş kalitesi.

Kendrick seyirci tarafından yuhalanırken kemerine vuruyor ve terk ediyor röportaj alanını. Renee arkasından bakarken arenaya dönüyoruz.

5QQzND.png

Pyrolar patlıyor ve Great Thunder başlıyor! Spiker masasında bizleri Jerry Lawler, Joe Rogan ve Jim Ross karşılıyor.

Jerry Lawler: Cumartesi gecesi Great Thunder'ına hoş geldiniz! Road to Wrestlemania tüm hızıyla sürerken, GTW'da ipler gerilmeye devam ediyor.

Joe Rogan: Öyle ya King, bu gece Dean Ambrose'un şampiyonla kozlarını paylaşacağım andan beri kendime şunu soruyorum: Sokaklar, holdingleri yenebilecek mi?

Jim Ross: Olayları dramatize etmeyelim baylar. Dean Ambrose sokaklardan geliyor olabilir ama şu an bir kolinin üstünde yatarak yaşamadığına eminim-

stand back, there's a hurricane coming through!

uhqkHRN5_o.png

The Hurricane burada! Seyircinin büyük desteğiyle girişte görünüyor ve pelerinini savurarak etrafına bakıyor. Hurricane ringe ilerliyor ve spiker masasından bir mikrofon isteyip seyirciye dönüyor.

The Hurricane: Halkım, her şeyden önce sizlerden özür dilemek istiyorum.

Hurricane'e destek geliyor seyirciden.

The Hurricane: Maalesef ki Wyatt Ailesinin hain pususuna boyun eğdim ve bin bir emekle elde ettiğim unvanımı, Bray Wyatt'ın yeni kreasyonlarından birine kaybettim. Royal Rumble'dan hemen önce bu darbeyi alarak hem kendim, hem de hayranlarım açısından büyük bir hayal kırıklığına neden oldum. Ancak şunu bilmenizi istiyorum: Biz muharebeyi kaybettik, savaşı değil. (Seyirciden cheer geliyor.) Her hata bir dönemeçtir, bir derstir. Wyatt'ın mektubunu okuduktan sonra bu çağrıya gitmeseydim, kendimden ödün vermiş olurdum. Çünkü GTW'nun kahramanı olarak; konu kötülerle savaşmaksa zaman mekan dinlemeden her zaman savaşa hazırım.

Hurricane, Wrestlemania logosunu gösteriyor.

The Hurricane: Wrestlemania... diğer adıyla Bütün Sahnelerin En Büyüğü. Wrestlemania'ya giderken iki hedefim var: Birincisi, Hardcore Şampiyonluğumu geri almak. İkincisi ise 30 adamın arasında zafere ulaşan kişi olarak Wrestlemania'da Dünya şampiyonu olmak. Bütün sevenlerime sesleniyorum: Sizler ve ben, bu yolculuğa daha yeni başlıyoruz. Dutch ve Bray Wyatt'la işim henüz bitmedi. Ve bundan sonraki süreç içinde her zaman korku içinde ve arkalarına bakarak yaşayacaklarını garanti edebilirim-

Archangel!

tuzIX9nb_o.jpg

Joe Rogan: Bu kılkuyruğun ne işi var lan burada?

Jordan Devlin girişte! GTW'nun Vaiz'i, ringe ilerlerken Hurricane'e bakıyor ve söze giriyor.

Jordan Devlin: Bayanlar ve baylar, benim adım Jordan Devlin ve bu gece buraya acı gerçekleri tükürmeye geldim.

Devlin yuhalanıyor. Tepkilere aldırmadan devam ediyor ve ringe ilerliyor.

Jordan Devlin: Karşımızda, daha önce vermiş olduğu sözlerin hiç birini tutamayan bir hayal kırıklığı duruyor. Ve şimdi yeni bir söz veriyor. Sizleri zaferlere götürebileceğine dair verdiği belki onuncu söz.

Devlin ringe giriyor, Hurricane'e bakıyor.

Jordan Devlin: Peki şimdi sana niye inanalım? Hurricane, gerçekleri konuşmakta fayda var. Sen GTW'nun ilerlemeye çalıştığı yolda duran yaşlı bir kütük parçasısın. En genç ve zinde olduğun dönemde ne başardın? Ve o dönem başaramadığın şeyleri, artık ihtiyarlamış ve yavaşlamış bir vaziyetteyken başaracağına kendini nasıl inandırabiliyorsun?

The Hurricane: Ne mi başardım? Senin filmlerini izleyerek büyüdüğün The Rock'ın kıçını tekmelemedim. Ve o dönemlerde hiç bir maçımda rezil rüsva olmadım, her zaman iyi bir mücadele ortaya koydum. Devlin, ortada acı bir gerçek varsa o da bu şirketin senin gibi vitaminsiz bir otopark valesini güreşçi diye insanların karşısına çıkarmasıdır.

Seyirciden "oo" sesleri ve cheer geliyor ama Devlin bozulmuş görünmüyor.

Jordan Devlin: Öyleyse bu gece benimle ringde buluşmaya ne dersin? Madem her meydan okumayı kabul edebilecek kadar cesursun, o zaman ringde sana gerçekleri itiraf ettirmeme izin vermen gerekir.

Devlin, Hurricane'in üzerine yürüyor. Hurricane'le burun buruna geliyorlar.

The Hurricane: Seninle ringde görüşürüz Devlin. Ama şimdiden söyleyeyim: Senin tahriklerinin benim üzerimde hiç bir etkisi olmayacak.

Hurricane mikrofonu atıyor, Devlin de öyle. Devlin ve Hurricane birbirini süzerken reklamlara gidiyoruz.

5QQzND.png

Antichrist2!

nMPQmR.png

Kevin Steen girişte. Seyircilerin yuhalamaları arasında ağır adımlarla ringe ilerlerken laf atıyor tribünlere.

Joe Rogan: Soru şu: Kevin Steen'in kafasından neler geçiyor olabilir King?

Jerry Lawler: Ambrose'a karşı aldığı mağlubiyetten sonra Royal Rumble iddiası sorgulanabilir hale geldi Rogan. Ama bu gece kazanarak emin adımlarla ilerlemek isteyeceğine şüphe yok.

Steen iplerin arasından geçip içeri giriyor ve ters ters bakıyor seyircilere. Isınarak rakibini bekliyor.

It is My Time! Yuhalamalar başlıyor!

image-1-3-png.1726

YOU SOLD OUT! YOU SOLD OUT! YOU SOLD OUT!

The Resurgence'ı fiilen bitiren iki adam; Kevin Nash ve Dominik Mysterio burada! Dominik kendini beğenmiş bir gülümsemeyle ilerlerken Kevin Nash de "Resurgence burada" diye bağırıyor Dominik'i göstererek. Dominik ringe ilerliyor ve basamakları tırmanıp içeri giriyor. Kevin Nash de ring kenarında yerini alıyor. Steen, Dominik'e dikkatle bakarken hakem zili çaldırıyor.

Kevin Steen vs. Dominik Mysterio w/ Kevin Nash

Steen ve Dominik hiç aman vermeden birbirlerine yöneliyorlar, Steen bir Running Clothesline deniyor ama Dominik kolunun altından sıyrılıyor onun ve çok seri hareket ederek ayağına bir Chop Block! Yere aldığı Steen'i ayağından yere bastırarak bacağına Knee Strike'lar uygulamak istiyor ama Steen sertçe itiyor onu ayağıyla. Domink tekrar hamle yaptığında Steen onu Headlock Takedown'la yere alıyor ve kilidi bırakmıyor. Steen kilidi sıkarken Dominik yavaşça kalkıyor ayağa ve Steen'i iplere götürüyor, Steen'i iplerden sektiriyor- ama Steen hemen pozisyonu çevirip onu iplere gönderecekmiş gibi yapıyor, kolundan tutup kendine çektikten sonra kilitleyip Sidewinder Suplex! Steen yerdeki Dominik'e bakıp gülüyor ve Nash'e "adamın bu mu" diye bağırıyor. Steen şimdi Dominik'in köşede toparlanmasını izliyor ve hemen arkasından koşuyor- Dominik'ten tekme! Steen yüzünü tutarak geriliyor ve tekrar fırlıyor- Dominik yakaladı onu, Turnbuckle'a Reverse STO! Steen yüzü turnbuckle'a gömülü vaziyette kalırken Dominik onu kaldırıyor oradan ve yerde yatan rakibini bileklerinden kavrayıp ayağıyla HEAD STOMP! Bir Head Stomp daha! Dominik, Steen'in kafasını ezmeye devam ederken Nash ring kenarından "leşini çıkarmazsan ananı s*******rim" diye bağırıyor. Dominik beşinci Stomp'tan sonra tuşluyor, 1..............2.............

Steen'den kick-out! Dominik sırıtarak kalkıyor ayağa ve köşeye yöneliyor. Top rope'a tırmanıp omuzlarını oynatarak yuhalanıyor ve FROG SPLASH- BOŞA! Steen iki adım yana yuvarlanınca Dominik zeminle bütünleşiyor. Dominik karnını tutarak yerde kalırken Steen iplere sürünüp ağır ağır ayaklanıyor, yerdeki Dominik kalkmaya niyetlenimşken fırlıyor ve Running Senton! Dominik'i tuşluyor şimdi, 1............2...........Dominik atıyor tuşu. Steen rakibini kaldırıp iplere yolluyor, geldiğinde de çok sert bir SPINEBUSTER! Şimdi yerdeki rakibine bakıyor Steen ve ardından olduğu yerde zıplayıp tam göğsüne Double Foot Stomp! Steen bacağından tutup köşeye yaklaştırıyor rakibini ve top rope'a tırmanmaya başlıyor. Ancak Kevin Nash aprona tırmanıyor şimdi- STEEN'DEN KEVIN NASH'E DIVING CROSSBODY! İKİSİ DE APRONDAN AŞAĞI YUVARLANIYOR! Nash'le Steen yerde yatarken Dominik acı içinde kalkıyor ayağa ve dışarıdaki manzaraya bakıyor. Steen'in kalktığını görünce iplerden sekiyor ve SPACEMAN PLANCHA İLE İNDİRİYOR STEEN'İ! Yerdeki Nash'in durumunu kontrol ediyor Dominik, ardından öfkeli bir ifadeyle Steen'e dönüyor ve yakasına yapışıp aprona dayadıktan sonra tam kaşına yumruğu indiriyor! Steen'in kaşından sızan kana aldırmadan suratına arka arkaya yumruklar saydırdıktan sonra içeri yolluyor onu ve içeri giriyor, Steen'i kaldırıyor- Steen'den bir Knee Lift! Dominik karnını tutarak dizlerinin üzerindeyken Steen hamle yapıyor- Dominik'ten ani bir Hurricanrana ve Steen iplerde! Dominik telefon işareti yapıyor ve iplerden sekiyor, 6-1-9- STEEN EĞİLİNCE BOŞA ÇIKTI TEKME! Dominik toparlanıp Steen'e koştu- STEEN ZIPLATIYOR ONU VE POP-UP POWERBOMB! STEEN TUŞLADI, 1...............2.............

AYAK İPLERDE! Hakem bunu gösterince Steen hakemi göğsünden itiyor sertçe ve yerdeki Dominik'i kaldırmadan önce artık alnını kaplamış olan kanı koluna siliyor. Dominik'i kaldırıp kafasını bacaklarının arasına alarak Package Piledriver sinyalini veriyor- DOMINIK'TEN SON GAYRETLE BİR BACK BODY DROP! Steen sırt üstü çakılırken Dominik kendini can havliyle ring dışına atıyor. Bariyerlerde toparlanmaya çalışırken Steen sırtındaki acıya rağmen toparlanıyor ve dışarıdaki Dominik'e baktıktan sonra iplerden sekerek Somersault Plan- Dominik onun geldiğini görüp ringe dalarak Steen'in bacaklarının arasından geçiyor ve rakibi kendisine döndüğü anda karnına tekme atıp kolunun altına giriyor, Northern Lights Suplex! Bacaklarını çevirerek rakibini tekrar kaldırırken ring kenarında toparlanmış olan Nash'e bakıyor, İKİNCİ SUPLEX! Three Amigos'u tamamlamak için üçüncü kez kaldırdı rakibini- Steen'den Uppercut'la cevap! Dominik çenesini tutarak geriledikten hemen sonra fırlad- Steen'den Scoop Slam! Steen şimdi ayaklanmaya çalışıyor ve Dominik'i saçından tutup kaldırıyor, karnına çok sert bir Knee Lift! Şimdi kafasını bacaklarının arasına alıyor, KALDIRIYOR, KOLLARI KİLİTLEDİ VE STEENALIZER'I VURDU! STEENALIZER'I VURDU KEVIN VE TUŞ, 1..............2..............

hIRDvraS_o.png

DOMINIK KALDIRDI OMZUNU! Steen şaşkın şekilde ona bakarken Kevin Nash, Dominik'i alkışlıyor ring kenarında. Steen, Nash'e bakarak boğaz kesme işareti yapıyor ve Dominik'i gösteriyor! Kafasını bacaklar- Dominik sertçe itiyor rakibini ve kalkıp koşuyor- STEEN'DEN SUPERKICK- ama Dominik ayağı yakaladı ve kendine çektiği rakibini kilitleyip T-BONE SUPLEX! Dominik cevherlerini sergiliyor adeta! Nash "bitir işini" diye bağırırken Dominik iplere sürünen Steen'i izliyor ve İPLERDEN SEKEREK STEEN'E 619! 619! BU SEFER OLDU! Steen yere yığılırken Dominik köşeye yöneliyor ve top rope'a tırmanıyor. DOMINIK'TEN STEEN'E FROG SPLASH- STEEN DİZİNİ KOYDU! Dominik karnını tutarak iki büklüm olurken Steen onun kafasını bacaklarının arasına alıyor- Dominik kollarını kilitlemesine izin vermeden Back Body Drop ile yine savuşturuyor onu! Steen sırtını tutarak kalkarken DOMINIK'TEN BACKSTABBER! BACKSTABBER VE TUŞ, 1.................2...............3!

Kazanan: Dominik Mysterio

OMwzQ3kX_o.png

Dominik, Resurgence sonrası ilk sınavından zaferle ayrılıyor! Steen halsizce yerde yatarken Nash alkışlayarak aprona çıkıyor ve içeri giriyor. Dominik iplere yaslanarak "Eddie who?" diye bağrııyor seyirciye.

Jerry Lawler: Seni şımarık p****. Kim dediğin adam sana kaç tane zafer kazandırdı!

Dominik köşeye çıkıp "Rumble benimdir" diye bağırıyor. Nash memnun bir şekilde onu alkışlarken arka alana gidiyoruz.

5QQzND.png

İki görevli, ortalarında Angelico'yla beraber arka alanda ilerliyor. Angelico, kafası epey karışık vaziyette çevresine bakarken görevliler onu bir odanın kapısına getiriyor. Kapıdaki isim plakasından General Manager Triple H'in odası olduğunu görüyoruz. Kapıyı tıklatıyor görevliler ve Angelico içeri girdikten sonra kapıyı kapatıyorlar. Triple H'i, geniş bir toplantı masasının bir ucunda oturup Angelico'yu bekler vaziyette buluyoruz.

Triple H: Otur lütfen.

Angelico anlamamış bir şekilde odaya bakıyor ama bozuntuya vermeden Hunter'ın karşısındaki sandalyeyi çekip oturuyor. Triple H sahte olduğu epey anlaşılan bir gülümsemeyle masadaki imzalı kağıt yığınlarını gösteriyor.

Triple H: Royal Rumble sıralarıyla alakalı evraklar..... Tabi bunların arasında bazı sürpriz isimler de var, Rumble dönemi yaklaştıkça eski kabadayılar da sahneye iner oldu... Kendini hazır hissediyor musun?

Angelico: Kesinlikle. Bay Hunter, beni buraya neden çağırdınız?

WinL737M_o.png

Triple H: Sadece seninle sohbet etmek istedim. Ne var biliyor musun Angelico, GTW'u yönetmek sanıldığından daha zor bir iş. Arka alanda birbirinden büyük isimler var ve doğal olarak bu isimler arasında epey sıkı bir rekabet devam ediyor. İnsanlar bazen, televizyondan izledikleri unvan şanslarını kendilerinin hak ettiğini düşünüyorlar, bazen sinirleniyorlar, bazen darılıyorlar.... Ama günün sonunda GTW'da herkes hak ettiği neyse onu alıyor. Buna katılıyor musun?

Angelico, dikkatle HHH'e bakıyor.

Angelico: Katılıyorum Bay Hunter. Büyük bir adaletsizliğe ya da adam kayırmaya şahit olmadım. Peki yanlış anlamazsanız efendim, bunları neden bana anlatıyorsunuz?

Triple H: Anlatıyorum çünkü senin, farkında olmasan da bir şeyin tam ortasında durduğuna dair içimde bir hissiyat var. Ne gibi biliyor musun; alakasız bir araba şoförünün camdan attığı bir sigarayla koca bir benzin istasyonunu havaya uçurması gibi. Sigaran yanmaya devam ediyor, o sigarayı birazdan aşağı atacağını sen de biliyorsun, o sigaranın benzin istasyonuna denk geleceğini bunu ayarlayanlar da gayet iyi biliyor, ama benzin istasyonunun sahibi olan ben bilmiyorum. Buna ne diyorsun?

Angelico: Dürüst olmak gerekirse, hiç bir şey anlamıyorum-

II7g7gGF_o.png

Triple H: Angelico, birbirimize karşı aptalı oynamayalım. Kayınpederimin Funaki'yle Yoshi Tatsu'yu birbirine karıştıracak kadar güreşçileri önemsemeyen, genel resmi gören bir adam olduğunu biliyorsun. Peki güreşçilerle isim olarak ilgilenmeyen bu adam neden durduk yere sana beni sordu? Neden illa sana bir maç ayarlamamı istedi? Neden seninle bu kadar ilgileniyor?

Angelico: Belki sizin göremediğinizi görmüştür efendim; ben ne zaman ringe çıksam benim maçım gecenin maçı oluyor. Çünkü ben başkalarının almaktan korktuğu riskleri alabiliyorum. Eğer bunun özel bir sebebi olduğunu düşünüyorsanız, inanın hiç bir fikrim yok. Şu ana kadarki kariyerimde ringde yaptıklarım hariç herhangi bir şeyle zirveye tırmanmaya çalışmadım-

Triple H: Benim senden yana bir şüphem yok. Ama benim haberimin olmadığı bir şeyin döndüğü de kesin. Xplosion'da yaşananlar.... Punk bana istifasını resmi olarak verdi. Tazminat ödemek koşuluyla. GTW şirketine 4 milyon dolar para ödemeyi kabul ederek kontratını yırttı ve gitti. Sence bunu kim yapar? Yakın zamanda GTW'nin üst kademelerinde büyük değişiklikler bekleyen bir adam haricinde? Şimdi sana sorum şu: Punk kafasında bu matematiği yaptıysa ve sana yenilmeyi "gitmeden önce yeniliğe destek vermek" olarak değerlendiriyorsa; hiç bilmediğin bir planın tam ortasında duruyor olma ihtimalin nedir sence?

Angelico sinirlenmeye başlamış gibi görünüyor. HHH'e bakıyor kaşlarını çatarak.

Angelico: Bakın, Punk'a sormanız gereken şeyleri neden bana sorduğunuzu gerçekten anlamıyorum ama dediğim gibi, benim hiç bir şeyden haberim yok. Eğer Punk maçının bir fiyasko olduğunu düşünüyorsanız, hemen bu gece sağlam bir rakibe karşı dövüşmeye hazırım-

Triple H: Sadece bu da değil elbette. Benim kameralarım, neden kontrat bile imzalanmadığını bildiğim adamların çevresinde, arena dışında geziyor? Sorulması gereken o kadar çok soru var ki. Ve Angelico, sen, bundan sonra benim en yakınımdaki adam olarak bu soruların cevaplarını bulmam konusunda yardım edeceksin.

Angelico: Neden bahsediyorsunuz?

Triple H: Bunu nasıl yapacağını sen seç. Ama benim senden istediğim şey şu: Git ve bana gerçeği getir. Bunu Punk'tan mı alırsın, kayınpederimden mi, dışarıdaki başka insanlardan mı bilemem. Ama mevcut vaziyette tam olarak ne olup bittiğini anlamazsan korkarım Royal Rumble maçındaki yerini kaybedeceksin.

Angelico: Efendim, ciddi olamazsınız-

Triple H: Üzgünüm, sana sorduğum sorulara verdiğin cevaplar tatmin edici değildi. Belki gerçekten iyi niyetlisin, belki sahiden de hiç bir şeyden haberin yok ama birileri senin üzerinden bana mesaj vermek istiyorsa ben o mesajın Royal Rumble'da sergilenmesine müsaade etmeyeceğim. Senin gibi yetenekli bir adamı orada izleyememek şanssızlık olacak belki ama hala kendini kurtarabilirsin. Bana gerçeği bul ve Royal Rumble'daki şansını muhafaza et. Bu kadar basit.

Hunter sertçe kalkıyor masadan ve Angelico'ya bakmadan odadan çıkıyor. Angelico'nun başını ellerinin arasına aldığını görüyoruz.

5QQzND.png

Ringe döndüğümüzde Jay White ısınarak rakibini bekliyor.

It's Sexual Baby!

eTtauX2g_o.png

SEXUAL CHOCOLATE BURADA! Mark Henry girişte görünüyor! Jay White şaşkın şekilde bakarken Henry ringe ilerliyor ağır adımlarla ve Henry basamağa çıkıp en ön sırada oturan 60 yaşlarındaki bir kadın izleyiciye "ara beni" işareti yaparken içeri giriyor. White, Henry'e bakarken Henry'nin suratındaki ifade ciddileşiyor ve hakem zili çaldrııyor.

Jay White vs. Mark Henry

White gardını alıp rakibine yaklaşarak bir Shoot Kick geçiriyor. Mark etkilenmiyor tekmeden ve rakibini köşeye doğru sıkıştırmaya devam ediyor, hamle yaptığında Jay kolunun altından geçip dönerek göğsüne Chop geçiriyor, Mark gülüyor ve Jay'i aniden kavrayıp kaldırarak Fallaway Slam'le fırlatıyor. Jay sırtını tutarak ring dışından rakibine bakarken Henry eliyle "gel" işareti yapıyor. Hakemin de ringe çağırdığı Jay basamakları tırmanıp aprona çıktığında Mark üzerine koşuyor- White'dan dönerek Enziugiri! Henry yüzünü tutarak gerilediğinde Jay köşeye tırmanıyor hemen ve rakibine Diving Crossbod- Mark havada yakalıyor ve Backbreaker! Jay sırtını tutarak acı içinde yerdeyken Mark iplerden sekiyor şimdi ve yerdeki rakibine Splash! Saçından tutup kaldırıyor Jay'i ve köşeye attıktan sonra koşarak Avalanche! Şimdi kaldırıyor Jay'i havaya ve Military Press Slam pozisyonunda tutuyor- Jay aniden arkaya indi VE HIZLI BİR ROLL-UP, 1...............2...............

Henry attı son anda! Jay kalkıp rakibine bir Bicycle Kick sallıyor ama ayağını yakalayıp kendine çekiyor onu Mark ve yüklenip ringin ortasına koşarak Running Powerslam ile yere çarpıyor! Jay yerde yatarken Mark onu bacağından tutup köşeye yaklaştırıyor ve ikinci ipe çıkıyor, YERDEKİ JAY'E BANZAI DROP! Jay öksürerek karnını tutuyor ve Mark onu son kez kaldırıp yüklendikten sonra WORLD'S STRONGEST SLAM! Henry tuşa gitti, 1.............2..............3!

Kazanan: Mark Henry

Henry ezici bir galibiyet alıyor. Hakem elini kaldırdıktan sonra Mark yerdeki Jay'e bakıyor gülerek ve ringden iniyor. Henry arka alana giderken biz de reklamlara gidiyoruz.

5QQzND.png

3tnXSg9D_o.jpg

Bir adliye binasının duruşma salonu çıkışında bekleyiş havası hakim. Güreş kamuoyundan gelen 2-3 gazetecinin beklediğini görüyoruz. Kapı açılıyor ve içeriden David Otunga, Jeff Hardy ve Matt Hardy çıkıyor.

Gazeteci: Efendim, bu dava da mı uyuşturucu davasıydı?

David Otunga: Müvekkilim hakkında isnat edilen asılsız suçlamalar düşmüştür. Hakkında beraate hükmedilmiştir. Bunun dışında herhangi bir açıklama yapmayacağız, şimdi; müvekkilimin özel alanının ihlaline yol açmamanızı tavsiye ediyor ve hepinize iyi akşamlar diliyorum.

Otunga gazetecileri kibarca kovarken Jeff ve Matt duvara yaslanmış şekilde olan biteni izliyor. Otunga onlara dönüyor.

Matt Hardy: Size nasıl teşekkür etsek bilemiyoruz-

David Otunga: Teşekkür etmenizi değil, yardım etmenizi tercih ederim.

Jeff Hardy: Hakim nasıl böyle bir karar verdi sizce?

David Otunga: Ortada kamera kaydı olmadığı için şahitlerin ne dediği önemliydi. Onlara da anladıkları dilden konuşulunca, problem kalmadı. Şimdi, asıl meseleye odaklansak daha iyi..

Otunga, Jeff'e dikkatle bakıyor.

David Otunga: Bu işe seni kim azmettirdi?

Jeff Hardy: Mark Haskins'i biliyorsundur. Buraya yarım saat uzaklıkta köhne bir birahanesi var. Oradan ben çoğu zaman toplu mal alıyordum. Ama GTW'dan gelen ödemelerim gecikince de eline düşmüş gibi oldum. Mal karşılığında bana bu işi yapmamı söylemişti.

David Otunga: Evet, onun namını duymuştum. Peki seni onunla kim tanıştırdı?

Jeff kafasını kaşıyarak düşünmeye çalışıyor.

Jeff Hardy: Hatırlamıyorum. Dinle, Mark Haskins'le bir daha işim olsun istemiyorum. Şu temiz olduğum 3-4 günde beni nasıl bir bokun içine soktuğunu daha iyi anladım. O yüzden intikam peşinde koşmaya gerek yok.

David Otunga: Amacım intikam değil zaten...

Otunga saatine bakıyor.

David Otunga: Randevuma geç kalıyorum. Beyler, sizleri kısa süre içerisinde tekrardan arayabilirim. Benden haber bekleyin.

Jeff ve Matt teşekkür ediyor, Otunga oradan ayrılıyor. Jeff'le Matt beraberce adliye çıkışına doğru gidiyor. Matt bir anlığına duraksıyor.

Matt Hardy: Şu Haskins'in verdiği mal.... Sende ondan biraz var mı?

Jeff, Matt'e bakıyor dikkatle.

Jeff Hardy: Bunu neden sordun ki? Evde biraz olacaktı. Yoksa..

Matt Hardy: Hayır, hayır. Sadece sordum. Hadi, gidelim.

Matt'le Jeff adliyeden çıkarken biz de arenaya dönüyoruz.

5QQzND.png

Eye of the Hurricane!

uhqkHRN5_o.png

The Hurricane burada! Hurricane girişte pelerinini savurarak seyirciye dirseğini gösteriyor ve gülümsüyor. Hızlı adımlarla ringe ilerleyip basamakları tırmanıyor ve köşeye çıkıp seyirciyi selamlıyor. Hurricane pelerinini aprona bırakıp ısınarak rakibini beklerken Archangel duyuluyor.

tuzIX9nb_o.jpg

Jordan Devlin girişte görünüyor. Seyircilerin yuhalamalarına başını sallıyor ve ilerliyor Devlin. Kayarak ringe giriyor ve köşeye çekilip Hurricane'e dikkatle bakıyor. Hakem iki isme son kez baktıktan sonra zili çaldırarak maçı başlatıyor.

The Hurricane vs. Jordan Devlin

Lock-up'a giriyor ikili, Hurricane rakibinin arkasına geçip Russian Legsweep için çelmelemeye çalışıyor ama Devlin düşmüyor yere ve öne doğru fırlattığı Hurricane'in kolunun altından geçip iplerden sektikten sonra rakibine gelişine Knee Strike vuruyor! Devlin şimdi yerdeki Hurricane'i saçından tutup kaldırıyor ve köşeye yolluyor. Üzerine doğru gidiyor- Hurricane'den bir dirsek! Devlin ağzını tutarak geriliyor, Hurricane fırlıyor yerinden Clothesline için- Devlin'den Standing Flapjack geliyor! Hurricane yüzünü tutarak yerde kalırken Devlin onu Trap Armbar'a götürmek için kolunu almak istiyor ama Hurricane olduğu yerde yana doğru yuvarlanıp uzaklaşıyor ondan ve üzerine koşan Devlin'i kaldırıp iplerin üstüne bırakıyor! Göğsünü iplere vurup acı içinde yerde kalan Devlin'e koşarak FOOTBALL KIC- Devlin başını eğiyor ve hızlı bir Roll-up çeviriyor, 1........ama Devlin tuşa devam etmeden Roll-up pozisyonunda tek koluyla aldığı Hurricane'i kaldırıp One-Arm Powerbomb'a gitmek istiyor! - Ama Hurricane'den Headsicssors geliyor! Devlin sırtını tutarak kalkıyor ve dişini sıkıp rakibine koşarak bir Lariat- Hurricane kolunun altından geçip arkadan kıstırıp pozisyona alıyor ve Russian Legsweep! Dirseğini gösterip seyirciden destek alıyor ve iplerden sektikten sonra tam boğazına bir Rotated Leg Drop! Hurricane denedi, 1...........2...........

Devlin hayır diyor! Hurricane rakibinin kalkmasını bekliyor. Devlin ayaklandığında iplerden sekiyor ve Clothesline Neckbreaker denemek istiyor- ancak kolunun altından geçiyor ve ayağından çelmeleyerek S.O.S yapıyor rakibine! Devlin de, Hurricane de yerde. Devlin sürünüyor köşeye ve ayaklanıyor yavaş yavaş. Hurricane'in kalktığını görünce koşup arkadan Shotgun Dropkick geçirerek köşeye gönderiyor onu, Hurricane köşeye göğsünü vurup yerde kalıyor. Devlin şimdi yanına gidip kolundan tutuyor onu ve kolundan kavradığı rakibinin arka arkaya göğsüne tekmeler atıyor. "Yüzünü saklayacak kadar korkak bir adamsın" diye bağırıyor rakibine ve pozisyon alıp tam kafasına Shoot Kick geçirmeye hazırlanıyor- Hurricane ayağından yakalayıp kendine çekiyor onu ve çevirip sert bir Regalplex! Hurricane ayaklanıyor şimdi ve rakibini kaldırıyor- Devlin'den Europen Uppercut! Hurri de kendi Uppercut'ını geçirmek için hamle yapıyor ama Devlin kolunun altından geçip fırlıyor iplere- Hurricane'den yediği Hurrapress ile yerde kalıyor! Hurricane kafasına yumruklar saydırıyor onun. Devlin ittiriyor onu ve ring dışına doğru yuvarlanıyor. Hurricane fırsatı görüp iplerden sekiyor Somersault Plancha için- Devlin yakalıyor onu sıçramadan ve ring dışından ayaklarına yapışıp yere düşürdükten sonra dışarı çekip APRONA STO! Çok sertti! Devlin saçından tutup kaldırdığı rakibini içeri atıyor ve içeri girip kaldırdığı rakibinin kolunun altına girip Suplex pozisyonuna aldıktan sonra iplerin üstüne bırakıyor! Hurricane karnını iplere vurup zemine düşerken Devlin tuşa gidiyor, 1...........2.............

Hurricane'den kick-out! Devlin onu hemen yüz üstü devirip Crossface'e götürüyor! CROSSFACE LOCKED IN! Devlin kilidi sıkarken "Senin gibiler burada her zaman kaybetmeye mahkum" diye bağırıyor Hurricane'in kulağına. Hurricane biraz mücadele ettikten sonra dönüp sürünüyor... ve iplere dokunuyor! Hakem üzerinden almaya çalışıyor Devlin'i, olmayınca sayıyor, 1......2....3........4.......Devlin bırakıyor kilidi ve tam sırtına Double Foot Stomp rakibinin! Hurricane'i saçından tutup kaldırıyor ve köşeye itip tam göğsüne Knife Edge Chop! "Woo" sesleri arasında bir ikincisi ve kolundan tutup karşı köşeye gönderiyo- Hurricane hareketi çevirip köşeye yolluyor onu ve arkasından fırlayarak Corner Forearm Smash! Devlin yere yığılırken Hurricane üst iplere çıkıyor ve rakibinin kalkmasını bekleyip kalktığı anda SIÇRAYARAK OVERCAST! BU İŞ BİTTİ! HURRICANE TUŞA GİDİYOR, 1.............2...............

DEVLIN ATTI! Hurricane rakibini Vertebreaker'a götürmek için kaldırıyor şimdi,

WYATT!

Işıklar sönüyor! Ve açıldığında...

vmU5oDvG_o.jpg

WYATTLAR BURADA! Wyatt Family üyeleri ringin üç kenarından Hurricane'i izliyor. Bray Wyatt, Christopher Wyatt ve Dutch birbirine bakıyor. Bray'in işaretiyle Wyattlar aprona tırmanıyor. Hurricane üçlüyü süzerken Devlin de boştaki aprona çıkıyor ve Springboard Cutter için bekliyor, Hurricane olayın farkında bile değil!

BATTLE CRY!

E3ENp8.png

CLEANER BURADA! Bray Wyatt şaşkınlıkla girişe dönerken Kenny Omega koşarak geliyor rampadan. Kendisine doğru koşan Wyatt'ın kolunun altından geçiyor ve demir basamaklara doğru koşup basamaktan sıçrayarak Christopher Wyatt'ı bir Flying Forearm'la indiriyor! Dutch panikle o tarafa koşarken Hurricane de bu sırada olayları izleyen Devlin'i görüyor ve ona doğru koşuyor- Devlin çekiliyor ve aprondan Enziugiri! Devlin şimdi sıçrıyor ve SPRINGBOARD CUTTE- HURRICANE'DEN SUPERKICK! Omega ve Dutch ringin dışında dövüşürken Hurricane köşeye bakıyor VE TEK HAMLEDE TOP ROPE'A SIÇRAYIP MUHTEŞEM BİR MOONSAULT ÇIKARIYOR VE TUŞ, 1............2............3!

Kazanan: The Hurricane

Hurricane kazanıyor! Kasırga, Vaiz'i de sarıyor! Hurricane ringin dışında Omega'yı Bearhug'a almış Dutch'ın olduğu tarafa bakıp iplerden sekiyor ve SOMERSAULT PLANCHA! Üç adam da yerde. O sırada BRAY WYATT! Elindeki sandalyeyi sırtına geçirerek indiriyor Hurricane'i! Omega'ya yöneliyor şimdi, Omega bariyerlere doğru geriliyor başını iki yana sallayarak. Wyatt kahkahalar atarak yaklaşıyor ona.....

....sandalyeyi savurduğunda kafasını eğiyor ve Bray'i OMUZLADIKTAN SONRA ZEMİNE ONE WINGED ANGEL İLE GÖMÜYOR! Wyatt yerde! Omega şimdi emekliyor ve yerde yatan Dutch'a bakıyor! OMEGA, DUTCH'IN ÜSTÜNE DOĞRU SÜRÜNÜYOR VE HAKEME BAĞIRARAK TUŞ İSTİYOR!

Hardcore Championship Match
Dutch (c) vs. Kenny Omega

HAKEM SAYIYOR, 1..............2...............

CHRISTOPHER WYATT! Son anda kurtarıyor kardeşini! Omega'yı tutup aprona fırlatıyor, kafasını aprona vuran Omega bilinçsiz halde yere yığılıyor! Christopher, Dutch'ı alelacele kaldırıp bariyerlerin üstünden seyircilerin arasına yolluyor. O sırada THE HURRICANE FIRLIYOR VE CHRISTOPHER'I BARİYERE SPEAR'LA YAPIŞTIRIYOR!

Ring kenarında dört adam, ringde de Jordan Devlin yerde yatarken Dutch bu karmaşayı seyircilerin arasından izliyor. Bu kaosun ardından reklamlara gidiyoruz.

5QQzND.png

Ringe döndüğümüzde ringin ortasında ay ışığı gibi beyaz ve çiçeklerle bezenmiş bir kral tahtı görüyoruz. Tahtın üstünde Gates of Decay'in simgesi olan yılanlı elmayı ısıran kadın figürü var.

Lilian Garcia: Bayanlar ve baylar, huzurlarınızda, (Lilian eline tutuşturulmuş olan bir kağıda bakıyor.) "Yaz Kralı" Matt Morgan ve onun neşeli arkadaşları?!

Hurtful Love!

4dsusg8.jpg

Gates of Decay burada! Joe Gacy, Christian Cage, Rhea Ripley ve en arkadan gelen Matt Morgan'ı görüyoruz. Morgan üzerindeki beyaz kraliyet takımına tereddütle baksa da takım arkadaşlarıyla beraber rampada zafer işareti yapıyor ve ekip ringe ilerliyor. Gacy'nin elinde zümrütlerle süslenmiş bir kutu olduğunu görüyoruz. Gacy "bayanlara öncelik sağlayalım arkadaşlar" diyerek Ripley'e basamakları işaret ediyor. Ripley, elini öpen Gacy'e teşekkür edip tırmanıyor ve ringe giriyor. Gates of Decay ringin ortasında yerini aldığında Gacy'nin elinde mikrofon var.

Joe Gacy: Saygıdeğer seyircilerimiz, bize bu şovu yapma imkanı veren gönlü bol sponsorlarımız ve tüm Gates of Decay ailesi... Dünya Şampiyonluğu hakkımızı kullanacağımız Royal Rumble öncesi hepiniz bu şerefli törende bizlerle olduğunuz için teşekkür ediyoruz. Şimdi, izninizle Bay Matt Morgan'ı tahtına alarak seremonimize başlayalım istiyoruz.

Morgan'a tahtı gösteriyor. Morgan yavaşça oturuyor oraya ve dikkatle Gacy'e bakıyor. Rhea Ripley söz alıyor bu kez de.

Rhea Ripley: Bildiğiniz üzere, Bay Morgan bizlerle bir anlaşma yaparak cinsiyetler arası eşitliği, eşcinsel haklarına saygıyı ve eril dille mücadeleyi kabul ederek Ailemizin bir parçası olmuştu. Ve bizler de, yeni bir dünyaya gözlerini açmayı kabul eden kıymetli dostumuza mükafatını Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu için sahip olduğumuz meydan okuma hakkını kullanarak vermiştik!

Morgan'a yaklaşıyor Ripley.

Rhea Ripley: Gördüğünüz üzere Bay Morgan'ın definasyon süreci başladı bile. Vücudundaki kas kaybını görebiliyor musunuz? Daha iyi bir görüntüye sahip olabilmek için, ona verilmiş olan bir nimet olan bu vücuda eziyet etmesine engel olduk.

so8fdl0.jpg

Joe Gacy: Gliserin endeksi düşük karbonhidratlarla beslenmenin, daima protein yemekten daha faydalı olduğu bilimsel hipotezlerle de kanıtlanmışken; Bay Morgan'ın kendine zarar vermesine izin veremezdik. Ve Royal Rumble'da Bay Morgan; yalancı şampiyon Bay Kendrick'in karşısına çıkarak doğanın bize verdiği güçle neler başarılabileceğin ispatlayacak. Bütün bu seremoninin sebebi bu kıymetli dostlarım. Bay Morgan, Royal Rumble'da kazandıktan sonra Wrestlemania'ya; sevginin gücüyle, özgürlükle, ırklar arası eşitlik sloganlarıyla ve Gates of Decay'i temsilen gidecek. Bu yaz, tıpkı 1976 yazında olduğu gibi bir Sevgi Yazı olacak! Ve bu yazın Kralı ise... karşınızda gördüğünüz Bay Morgan'dan başkası olmayacak.

Bütün ekip Morgan'ı alkışlarken Morgan "eyvallah" dercesine elini kalbine götürüyor ve hemen yanındaki mikrofonu alıyor.

Matt Morgan: Önümüz Royal Rumble, karşımda ise bu devrin en vasat şampiyonu-

Ripley kulağına eğiliyor Morgan'ın.

Matt Morgan: Pardon. Karşımda son zamanlarda pek de başarılı performans gösterememiş olan Bay Kendrick var. İşte bu yüzden a****** koyduklarım, yeni şampiyonunuz olacağımdan-

Gacy elini omzuna koyuyor Morgan'ın ve bir şeyler fısıldıyor.

Matt Morgan: İşte bu yüzden saygıdeğer seyircilerimiz, ekibimle beraber Royal Rumble'da yaşayacağımız zafer öncesi Yaz Kralı olarak bu tacı kabul ediyor ve hepinizi selamlıyorum.

Gacy, Morgan'ın dediklerini başıyla onaylıyor ve sandığın ipini yavaşça çözerek kapağı kaydırıyor. İçinden nefes kesici pırlanta taşlarla dolu bir taç çıkıyor! Morgan bile bu taçtan gözünü alamazken Gacy gülümsüyor.. Tacı giydirmek için yaklaşıyor..

...bu sırada Morgan'ın kaşları çatılıyor ve sebebini kamera yaklaşınca anlıyoruz. Tacın alt kısımlarında dört ayrı parlaklık göze çarpıyor. Ama bunlar mücevherata benzemiyor. Bunlar.....

....DEMİR DİKENLER! MORGAN PANİKLE KALKIYOR AMA GACY TACI GİYDİRİYOR!

Jerry Lawler: ANANI S***** ONE LAN ÖYLE!

DİKENLER MORGAN'IN BAŞINA GEÇİYOR! MORGAN ACIYLA ULUYOR! GACY MANYAKÇA BİR GÜLÜMSEMEYLE ELLERİNİ ÖNÜNDE BİRLEŞTİREREK TACI ÇIKARMAK İÇİN MÜCADELE EDEN MORGAN'I İZLİYOR! Christian Cage sertçe tahtı arkaya doğru deviriyor! Morgan acı içinde hakem çağırıyor ama Rhea Ripley yolunu keserek hakemin gelip tacı çıkarmasına izin vermiyor! Morgan taca elini çıkarıp çıkartmaya çalışırken elleri kana bulanıyor! BU SIRADA CHRISTIAN CAGE ARKADAN YAKALIYOR MORGAN'I VE LOVESWITCH! LOVESWITCH!

ecrjc7r.jpg

Gacy, Cage ve Ripley yerde artık hareket etmeyen Morgan'a bakıyorlar. Hakem sonunda ringe dalıp tacı çıkarıyor!

Jim Ross: Beyler, benim midem bunu kaldırmayacak sanırım.

Morgan'ın kafasını dört ayrı yerden kestiğini görüyoruz Gates of Decay'in tacının! Taç kana bulanmış halde yerde dururken Cage elinde mikrofonla Morgan'ın başına geliyor.

Christian Cage: Bunca badireden sonra, seni aramıza kabul edeceğimizi düşündüysen; yanıldın. Morgan, sen artık bir Gates of Decay üyesi olmadığın gibi, Dünya şampiyonluğu adayı da değilsin. Ve Royal Rumble'da Brian Kendrick'le karşılaşacak olan kişi de sen değilsin, o kişi benim.

Cage mikrofonu atıyor. Hurtful Love arenada yankılanmaya başlarken küçük yaştaki seyircilerin bazılarının ağladığı yansıyor kameralarımıza. Ripley diz çöküp Morgan'ın kafasını dizine yatırarak saçlarını okşarken Gacy elinde taçla Morgan'a bakıyor.

JB84F4B.png

Bu mide bulandırıcı anlardan sonra Dünya Şampiyonluğu maçının tanıtımını izliyoruz. Gates of Decay üyeleri ringi terk ederken Morgan için sedye isteniyor. Reklamlara gidiyoruz.

5QQzND.png

qpL2dxi0_o.png

Mark Haskins'in çalıştırdığını öğrendiğimiz pub'a geri dönüyor kameralarımız. Mark Haskins, yanında arkadaşı olduğu anlaşılan iki kişiyle beraber bar standının orada oturuyor. Haskins, arkadaşlarıyla konuşurken bara biri giriyor.

dsadas-o.png

Bu David Otunga! Otunga içeride görününce ortama bir sessizlik çöküyor. Haskins'in o tarafa baktıktan sonra barın arkasına geçtiği ve arkadaşlarına gitmeleri için bir el işareti verdiği gözlerden kaçmıyor. Otunga standa yaklaşırken Haskins küçümseyen gözlerle bakıyor ona ve umursamamış gibi yaparak elindeki cin bardağını parlatıyor.

David Otunga: Mark Haskins... bu şirin dükkan senin demek.

Otunga standa oturuyor, Haskins cevap vermiyor ona.

David Otunga: Müşterilerinle böyle mi ilgileniyorsun?

Mark Haskins: Buraya içki içmeye geldiğini düşünmek için salak olmam lazım. Yine de, adet yerini bulsun.

Haskins viski doldurup bir fiskeyle Otunga'nın önüne kaydırıyor. Ardından standa yaslanıyor.

Mark Haskins: Ne istiyorsun?

David Otunga: Buraya son zamanlarda gelen bir müvekkilim var. Belki tanırsın...

Mark Haskins: Müvekkil..... Kimden bahsettiğini anladım ama amacını anlamıyorum. Sen, hükümete karşı sigorta davaları açan, her yaz farklı bir villa satın alan bir zengin züppesisin. Buralarda dönen piyasa senin için küçük kalmıyor mu? Ne yapacaksın, ismimi mi vereceksin? Dinle oğlum, bence bütün bu meseleleri bir kenara bırak ve bir daha barıma gelme. Çünkü buraya ne demeye geldiğini biliyorum ve sana söyleyecek hiç bir şeyim yok.

Haskins konuşmanın bittiğini gösterircesine arkasını dönüp içki şişelerine doğru ilerliyor.

David Otunga: Bu konu, Jeff ya da Matt'le alakalı değil. Seninle alakalı. Seninle iş yapmak istiyorum.

Haskins kalıyor olduğu yerde ve dönüp David'e bakıyor.

Mark Haskins: Sen ve ben ha? Ha**** be oğlum. Kafandaki ne, Breaking Bad Kıbrıs mı çekeceğiz?

David Otunga: "İş" ten kastımın ne olduğunu bilmiyorsun çünkü iş denilince aklına yalnızca illegal şeyler geliyor. Ben sana daha büyük şeylerden bahsediyorum. Senin mantığını anladım, burada az çok bir zula biriktirmişsin ve el altından piyasaya sürüyorsun. Ve ben de sana diyorum ki seni polislere ihbar etmeyeceğim. Ama bu köhne, iğrenç birahanede kazandığın paraların 100 katını, 200 katını kazanabilirsin.

Haskins sıkıntıyla mekanına bakıyor.

Mark Haskins: Her şeyden önce köhne dediğin bu mekan baba yadigarı, o yüzden diline dikkat etsen iyi olur evlat. İkincisi de, seninle ben ne iş yapacağız? Bir torbacı ve bir avukat?

Otunga viskiyi dikleyip çevik bir şekilde kalkıyor yerinden. Kolundaki saati çıkarıp Haskins'in önüne atıyor.

David Otunga: Bunun gösterdiği saatte ofisimde ol. Seni buradan kurtarıp çok daha büyük sahnelerde yer almanı sağlayabilirim.

Mark Haskins: Eeee içtiğin viskinin parası-

David Otunga: O sana verdiğim saat Patek Philippe. Gidip satarsan bu dükkandan iki tane daha alabilirsin.

Otunga mekandan çıkarken Haskins saate tükürüp eliyle siliyor, orijinal olduğunu görünce bakakalıyor. Arenaya dönüyoruz.

5QQzND.png

ROCKSTAR!

xSR72fRj_o.png

TBK burada! Dünya Ağırsiklet Şampiyonu The Brian Kendrick belinde kemeriyle girişte görünüyor. Seyircilerden karışık tepkiler var. Kendrick ringe ilerlerken seyirciye fazla pas vermiyor ve basamakları tırmanıp kemerini çözdükten sonra top rope'a çıkarak unvanını gösteriyor seyirciye. Kendrick inip ceketini çıkarıyor ve unvanını omzuna atarak girişe bakıyor.

'Cause we are the ones that want to play
Always want to go, but you never want to stay

vn538O.png

Yeni müziği Aerials'la beraber The Lunatic Fringe burada! Dean Ambrose sırıtıyor Kendrick'e bakarak ve yumruklarını sallayarak ringe ilerliyor. Ambrose aprona sıçrıyor tek hamlede ve içeri girerek Kendrick'e bakıyor. Kendrick kemeri göstererek "dokunmak ister misin" diye laf atıyor Dean'e. Dean ise kinli gözlerle ona bakarak cevap vermiyor. Hakem unvanı spiker masasına teslim edip iki tarafa da baktıktan sonra zili çaldırarak maçı başlatıyor.

Non-Title Match
"World Heavyweight Champion" The Brian Kendrick vs. Dean Ambrose

Ambrose hiç beklemeden şampiyonun üzerine doğru fırlıyor ve çok sert bir Clothesline'la yere seriyor onu! Kaldırıp suratına arka arkaya yumruklar atarak köşeye sürdükten sonra göğsüne de bir yumruk bırakıyor ve ipleri tutarak karnına arka arkaya sert tekmeler saydırıyor şimdi. European Uppercut geçirdikten sonra kolundan tutup kendine çekiyor ve Shoulder Tackle! Ama nefes aldırmıyor Dean ve tekrar kaldırdığı rakibini Body Slam ile yere serdikten sonra iplerden sekip Elbow Drop! Tuş, 1........Kendrick attı! Dean şimdi iplerden sekip rakibini Low Dropkick ile tekrar yıkıyor ve köşeye ilerliyor. Top rope'a tırmanıyor Dean hızlı hareketlerle. Kendrick'in kalkmasını bekliyor. Kendrick kalktığı anda SIÇRADI DEAN VE FRONT MISSILE DROPK- KENDRICK JUMPING SUPERKICK İLE HAVADA KESTİ ATAĞI! Dean yere serilirken Kendrick iplere tutunarak toparlanıyor ve o köşeye tırmanıyor bu kez. Top Rope'a çıkıyor ve hemen altındaki Dean'e Diving Double Foot- Dean hızlıca kalkıyor yerinden ve çok seri davranıp köşeye çıkıyor, KOLLARI KİLİTLEYEREK KENDRICK'İ CORNER BUTTERFLY SUPLEX'LE UÇURUYOR! Ambrose Havayolları! Dean tuşa gitti, 1............2...........

Kendrick attı! Dean şimdi yerdeki rakibinin sırtına bir tekme geçirdikten sonra saçından tutup kaldırıyor ve sağ yumruklarla ipe sürüyor. Kendrick'in kollarını iplere sıkıştırıyor şimdi Dean ve karşı iplerden sekiyor- KENDRICK KURTARIYOR KOLLARINI VE LEG LARIAT YARI YOLDA! Kendrick sürünerek aprona çıkıyor ve yerdeki Dean'in kalkmasını bekledikten sonra sıçrayarak Springboard Spinninng Wheel Kick! Uçtu adeta, ve tuş, 1...........2..............Ambrose kaldırdı omzunu! Kendrick onu hızlı bir Chickenwing'e götürmek için arkadan çöküyor üstüne- Dean'den STUNNER! Kendrick çenesini tutarak geriliyor, Ambrose kalktığı anda üzerine doğru koşup kolunun altından dönüyor ve Tornado DDT- Dean düşmüyor ve DDT pozisyonunda kendisini kavramış olan Kendrick'i tutuyor, KALDIRIP GOURDBUSTER İLE YERE İNDİRİYOR! Ambrose'dan müthiş kontra. Tuşa gitti Dean, 1............2...........Brian hayır dedi! Ambrose şimdi köşeyi gösteriyor ve seyircilerin büyük desteği altında top rope'a tırmanıyor. Kendrick ayağa kalkarken Dean pozisyona alıyor ve atlayıp Standing Diving Elbow Dr- atladığı anda Kendrick karnına bir tekme atıp arkasına geçiyor, kolları kilitleyip çevirdi VE DR. TEETH'İ VURDU! Şampiyon deniyor bu kez! 1.............2............

Ambrose'dan kick-out! Kendrick rakibine arkadan çöküyor ve bu kez Chickenwing'i bağlamayı başarıyor! Dean çırpınarak kilitten kurtulmak için mücadele verirken hakem soruyor ama hayır diyor Dean. Sırtında Chickenwing'i sürdüren Kendrick'le beraber kalkıyor, Kendrick'i öne doğru alıyor ve köşeye koşarak Corner Front Powersl- Kendrick arkaya iniyor hızlıca ve sertçe itip göğsünü vurduruyor onun köşeye! Üzerine de Backstabber arkadan- Dean aniden dönüyor ve Backstabber'a sıçrayan Kendrick'e GELİŞİNE LARIAT! Kendrick takla atarak yere inerken Dean ringden inip onu saçından tutarak aprona yaklaştırıyor ve kafasından kaldırıp yüzünü aprona vuruyor! Kendrick yüzünü tutarak acı içinde kıvranırken Dean aprona çıkıp köşeye yöneliyor. Dean ne yapacak? Kendrick'in başı aprondayken DEAN SIÇRIYOR VE KÖŞEDEN, APRONDAKİ KENDRICK'IN SURATINA ELBOW DROP İNDİRİYOR! Kendrick yüzünü tutup kıvranarak ringe geri kaçarken Dean ringe dalıyor rakibine doğru koşarak Diving Crossbody! Kendrick daha toparlanamadan kaldırıyor onu, Powerbomb pozisyonuna kaldırıp HAVADA ÇEVİREREK BİR NECKBREAKER! Müthiş bir hareket Dean'den ve tuş, 1............2........

OoEnJPrQ_o.jpg

Kendrick attı! Dean şimdi sırıtarak köşeye ilerliyor ve tırmanıyor top rope'a. Kendrick yerde kıvranırken Dean doğruluyor ve.... DEAN AMBROSE'DAN FROG SPLASH- KENDRICK DİZİNİ KOYDU! İlginç bir deneme Dean'den! Dean karnını tutarak aprona yuvarlanıyor. Kendrick fırsat kollayıp kalkar kalkmaz fırlıyor yerinden ve son hızla bir Shotgun Dropkick koyarak Dean'i uçuruyor! Dean kafasını spiker masasına vurarak yerde kalırken burnundan kan geldiğini görüyoruz. Kendrick arkasından gidiyor ve saçından tutup kafasıın kaldırdığı rakibinin yüzünü spiker masasına vurduruyor. Ardından bir European Uppercut! Dean'in burnundan akan kan hızlanmaya başlarken Kendrick tutuyor onu ve ring demirine- Dean hareketi çevirip ring demirine fırlatıyor onu! Kolunu demire vuran Kendrick yerde kalırken Dean arkasından gidip ringe gönderiyor onu ve köşeye tırmanıyor seri hareketlerle. Kendrick'e baktı VE ATLADI, FROG SPLASH' FROG SPLASH BU KEZ OLDU! AMBROSE TUŞLADI, 1...........2..........

Kendrick attı! Dean şimdi burnundan akan kanı eliyle Kendrick'in alnına sürüyor ve "Kurban bayramınız kutlu olsun" diye bağırdıktan sonra iplerden sekerek FOOTBALL KIC- Kendrick ayaktan yakaladı onu, yere aldı ve seri hareket edip ayaklardan kilitledi, FIGURE-4'A DÖNECEK M- Ambrose ayağıyla itiyor onu kalkıyor- Kendrick'ten Running Dropkick- ama iplere gerileyen Dean iplerin arasında döndü ve gelişine REBOUND LARIAT! Dean tuşa gitti yine, 1.............2.............Kendrick attı. Dean tüm tuşlara basıyor bugün. Kendrick yerde yatarken Dean seyirciye bakıyor ve yavaşça kaldırıyor TBK'yı, DIRTY DEEDS POZİSYONUNA ALIYOR- ama Kendrick bacaklarından tutup sertçe yere indirdi onu, GELİŞİNE CATAPULT'LA FIRLATTI! Dean iplerin üzerinden düşmek yerine son anda apronda dengesini buluyor ipleri de tutarak. ANCAK KENDRICK FIRSATI AFFETMİYOR VE SLINGSHOT SPEAR'LA UÇUYOR! Dean de, Kendrick de yerde. Şampiyon yavaşça unvanın sürünüp kemerini eline alıyor! Dean'e vurmaya hazırlanıyor! KENDRICK KEMERİ SAVURDU- Dean'den karnına bir tekme VE UNVANIN ÜZERİNE BİR DDT! Kendrick, yüzü kemerine yapışmış vaziyette öylece yatarken Dean kaldırıyor onu ve ringe yolluyor. Dean şimdi içeri giriyor ve Kendrick'i kaldırıyor, DIRTY DEEDS POZİSYONUNA ALIYOR VE DIRTY DEEDS

-AMA KENDRICK SON ANDA SIYRILIYOR ONDAN, ATLETİNE YAPIŞIP KENDİNİ GERİ ATARAK ÇEKTİ DEAN'İ... DEAN'LE HAKEM ÇARPIŞIYOR! Hakem darbenin etkisiyle yerde şimdi! Kendrick sürünerek ringden iniyor ve ring altına giriyor. Dean o sırada artık kanı kurumuş olan burnunu tutarak dengesini bulmaya çalışıyor ringde. Kendrick'i görüp o tarafa yaklaşıyor.... KENDRICK RİNG ALTINDAN ÇEKTİĞİ SANDALYEYİ TAM KAFASINDA PATLATIYOR! Dean yerde! Kendrick bırakıyor hemen sandalyeyi. Müthiş bir yuhalama ve küfürler var arenada! Kendrick sürünüyor, hakem kendine geliyor, Brian'ın tuşunu sayıyor, 1............2...................3!

Kazanan: The Brian Kendrick

Şampiyon kazanıyor! Kirli oyunuyla galibiyete uzanıyor Kendrick. Hakem elini kaldırdıktan sonra kemerini alıyor eline. Rockstar arenada duyulurken Kendrick müziğin kesilmesini istiyor ve köşeye çıkıyor elinde mikrofonla.

FQAzoEt1_o.png

The Brian Kendrick: ...1 hafta sonra, Royal Rumble var.

Seyirciden cheer geliyor. Kendrick eliyle "susun" hareketi yapıyor onlara.

The Brian Kendrick: Ve ben, kemerimi Christian Cage'e karşı savunacağım. Yarı- zamanlı Christian. Eksik bakiye Christian. Bu adam mı benim rakibim olacak? O yüzden Rumble'ı boş verin, gelin sizle Wrestlemania hakkında konuşalım.

Kendrick yuhalanıyor. Seyirciye bakıyor.

The Brian Kendrick: Wrestlemania'ya giden yolda önüme çıkan engelleri nasıl şimdiye kadar aştıysam öyle aşmaya devam edeceğim. Royal Rumble hakkında hiç bir endişem yok, ÇÜNKÜ ORADAN ÇIKAN HİÇ BİR ADAM BENİM KEMERİME DOKUNACAK KALİBREDE DEĞİL.

Bir zincirin sürtünme sesi geliyor hoparlörlerden ama Kendrick fark etmiyor.

The Brian Kendrick: Karşıma bir sürü adam koydunuz. Şimdi neredeler? Seth Rollins nerede? Uhaa Nation nerede? Kane nerede? Matt Morgan nerede? ONLAR BİRER HİÇ. GTW'DA YAŞAYAN HİÇ BİR ADAM BENİM TAHTIMI YIKAMAZ...

IŞIKLAR SÖNÜYOR! KENDRICK FALTAŞI GİBİ AÇIK GÖZLERLE GİRİŞE BAKIYOR.

There ain't no grave
Gonna hold my body down....

Jerry Lawler: HASSSSSS....

Joe Rogan: BU...

kPVl10BR_o.jpg

Joe Rogan: BU O LAN!

MEZARCI GERİ DÖNÜYOR! THE UNDERTAKER BURADA! MÜTHİŞ BİR DESTEK VAR SEYİRCİDEN! BRIAN KENDRICK KANI ÇEKİLMİŞ GİBİ DURUYOR VE KEMERİNİ YERE DÜŞÜRÜYOR. UNDERTAKER DUMANLARIN ARASINDAN HEYBETLİ ADIMLARLA RİNGE İLERLİYOR!

Jim Ross: YAŞAYAN HİÇ BİR ADAM YIKAMAZ DEDİĞİNE GÖRE, ÖLÜ BİR ADAM YAPABİLİR Mİ GÖRELİM KENDRICK.. SENİ A***IK SENİ.

The Undertaker basamakları tırmanıyor ve ring demirinin önünde kollarını iki yana açıyor! ŞİMŞEKLER PATLIYOR ARENADA! Kendrick hortlak görmüş gibi donakalırken Undertaker şapkasını tutarak içeri giriyor ve Kendrick'e ilerliyor. Kendrick tepesinde zebani gibi dikilen Undertaker'a bakıyor gözleri yerinden uğramış vaziyette. Müzik susarken "Under-Taker" tezahüratları şiddetle artarken Taker.... eliyle Wrestlemania logosunu gösteriyor!

...VE LOGO ALEV ALIYOR! WRESTLEMANIA LOGOSUNU ALEVLER SARIYOR! AIN'T NO GRAVE ARENADA YANKILANIRKEN KENDRICK YUTKUNARAK BİR WRESTLEMANIA LOGOSUNA BİR TAKER'A BAKIYOR.

Jim Ross: Bayanlar, baylar. Eğer Royal Rumble için erken bahis aldıysanız seçenekleri gözden geçirmenin tam sırası. Çünkü THE PHENOM, ROYAL RUMBLE'A RESMEN GİRİŞ YAPTI.

Igx22hDQ_o.png

GREAT THUNDER
GURESTURKIYE WRESTLING
2023
(C)

Son düzenleme:

LasVegasValisi

Day One Ish
Konular
1,179
L.A Knight
Dutch
Merakla bekliyorum.

Konular
822
Becky Lynch
AJ Styles
Saat yine uymuyor bana... Yarısına yetişebilirim diye umuyorum ama.

Money Makerz

꧁ finest ꧂
Konular
2,522
Cassie Lee
Hunico
Hadi bakalım bekliyoruz.

Birazvodka

Kayıtlı Üye
Konular
316
John Cena
-
- Triple H'in Sunumunda SORAMAZSIN: Angelico

Soramazsın konseptini seviyorum. Güzel şeyler çıkabilir. Takipteyiz.

Gbedas

👑
Konular
401
Bryan Danielson
-
Burdayız muhtemelen.

Maestro

FB
Konular
735
Seth Rollins