Şovda etkileştiğim tayfadan promo kesecek varsa haber edin pls.
Captain of Peepulation no one Katılım 29 Haz 2010 Konular 5,194 Mesajlar 45,188 Tepkime puanı 877 Puanları 2,315 Konum Peepville Christian Cage 19 Nis 2023 #711 Şovda etkileştiğim tayfadan promo kesecek varsa haber edin pls.
Attitude Era Boy ... A A Katılım 16 Şub 2012 Konular 98 Mesajlar 9,585 Tepkime puanı 197 Puanları 1,245 Christian Cage - 19 Nis 2023 #712 Elinize sağlık sınav dönemiyle uğraşmak tamamen RPG'den koparıyor. Nash'in gelmesini hiç beklemiyordum ama üçlü daha sağlam olacak gibi. Şuan sadece bizim kısmı okudum tamamını okuyunca detaylı bir yorum daha yapacağım elinize sağlık.
Elinize sağlık sınav dönemiyle uğraşmak tamamen RPG'den koparıyor. Nash'in gelmesini hiç beklemiyordum ama üçlü daha sağlam olacak gibi. Şuan sadece bizim kısmı okudum tamamını okuyunca detaylı bir yorum daha yapacağım elinize sağlık.
The Rated R Charisma I'm a Paul Heyman Guy Katılım 3 Ara 2013 Konular 18 Mesajlar 1,074 Tepkime puanı 171 Puanları 975 Konum İstanbul Jeff Hardy 20 Nis 2023 #713 Rahatsızlığım sebebiyle şova şimdi geldim, elinize sağlık güzel bir şov olmuş sadece şu Break The Walls Down yerine Judas evresine geçmemiz gerekiyor artık. CC yüzünden yenilmişiz(!) Angelico'nun çıkışmasını da beğendim, yeni promo zamanı.
Rahatsızlığım sebebiyle şova şimdi geldim, elinize sağlık güzel bir şov olmuş sadece şu Break The Walls Down yerine Judas evresine geçmemiz gerekiyor artık. CC yüzünden yenilmişiz(!) Angelico'nun çıkışmasını da beğendim, yeni promo zamanı.
MamiAli41 Kayıtlı Üye Katılım 18 Şub 2023 Konular 0 Mesajlar 20 Tepkime puanı 80 Puanları 10 Yaş 17 Edge 21 Nis 2023 #714 Tino .d ilk kez duyduğum adam gelmiş bana neler diyor. 5 yaşında Tino gibi çocukların kalkmaz kardeşim ben 70 yaşına gelsem de o s*k kalkar öyle fena bı s*k var bende çok merak ediyorsan Lita'ya sor😉.
Tino .d ilk kez duyduğum adam gelmiş bana neler diyor. 5 yaşında Tino gibi çocukların kalkmaz kardeşim ben 70 yaşına gelsem de o s*k kalkar öyle fena bı s*k var bende çok merak ediyorsan Lita'ya sor😉.