RPG GTW - 21 Haziran 2023 Xplosion

Patron

Müdüriyet No More
Konular
2,188
-
X6YhlE0.png

21.06.2023 - 20:30 - C
NRG Arena
Houston, Texas

Şovu Takip Etmek İçin 5 Neden:
- "Endişelenme Angelico, Biz Arkandayız"
- Sokakların Düellosu
- Problem Çözücü, Devreye Giriyor
- "Rüzgarda Ağaçlar Nasıl Çatırdar, Bilir Misin A***** K****uğum Seni"
-
Main Event:
uihehsJP_o.png

Bray Wyatt vs. Sheamus

otunga law office
elgin, illinois

David Otunga'yı avukatlık ofisinde kahve içerken görüyoruz. Plakta Frank Sinatra parçası çalarken Otunga ayaklarını uzatmış ofisinden dışarıyı izliyor. Bu sırada kapı çalınıyor ve Otunga oraya dönüyor.

Sekreter: Bay Otunga, görüşmek isteyen birisi var.

David Otunga: Ona burada olmadığımı söyle-

Sekreter: Adının Angelico olduğunu söylüyor.

Otunga ayaklarını indirip kapıya dönüyor hızla.

David Otunga: İçeri yolla.

Aradan iki saniye geçiyor ve Angelico içeri giriyor. Otunga yerinden kalkıp ona doğru yürüyor ve elini sıkıyor.

David Otunga: Hoş geldin, nasılsın?

Otunga, Angelico'yu buyur ediyor. Angelico, David'in tavırlarına şaşırmış gözüküyor. Pahalı mobilyaları inceliyor bir süre.

dsffdssfds-E-o.png

David Otunga: Kahve içer misin?

Angelico: Yok, teşekkür ederim.

David Otunga: Soda?

Angelico: Hayır, ben iyiyim-

David Otunga: SOFIA. Bay Angelico'ya bir maden suyu kap gel bakalım.

Otunga masasına dönüyor. Oturup Angelico'ya bakıyor. Angelico kafası karışık görünüyor epey. Sekreter içeri girip sodayı masaya koyduğunda Otunga çok panik bir şekilde bardak altlığı çekiyor çekmecesinden ve sodanın altına koyuyor. Angelico soran gözlerle ona bakıyor.

David Otunga: Senin için ne yapabilirim?

Angelico: Son dönemlerde yaşananları biliyorsun. Sürekli birileri bana bir şeyler soruyor, sürekli adım bir yerlerde geçiyor ama ben bir halt anlamıyorum. Ve bir şekilde, olanların odak noktasında sen varmış gibi gözüküyorsun David. Bana ne halt olduğunu açıklar mısın?

David Otunga: Tabi ki. Hiç bir şey. Hiç bir şey olmuyor Angelico. Bilirsin, GTW içerisinde her zaman kaos söylentileri olur, her zaman dedikodular olur. Bunlara fazla önem vermemek gerek.

Angelico: David, olanları biliyorsun. Triple H kafayı fena halde bana takmış vaziyette, gidip gerçeği bulmamı istiyor ama sorun şu ki gerçekle neyi kastettiğini bile bilmiyorum. Bana yardım edemez misin? Royal Rumble bu hafta sonu ve benim o maçtaki yerim şu an tehlikede. Ve bunda benim en ufak bir kabahatim bile yok!

Otunga dikkatle bakıyor Angelico'ya.

David Otunga: Bak, ben hiç bir şey hakkında hiç bir şey bilmiyorum. Ama sana şunu söyleyebilirim: Royal Rumble'daki yerin hakkında fazla endişelenme. Aslına bakarsan, Xplosion'da ben de arenada olacağım. Kendimi gösterip merhaba deme zamanım geldi, anlıyor musun?

Angelico pek de rahatlamış gözükmüyor. Otunga onun elini sürmediği soda şişesine bakıyor.

David Otunga: Sodana limon atmak ister misin? Sana her zaman bir limon ayarlayabilirim.

AkkPOz.png

pCy61za4_o.jpg

Pyrolar patlıyor ve Çarşamba gecesi Xplosion'u başlıyor! Pankart denizine dalıyoruz.

"Büyükannemi s*** Mark Henry!
Gates of Decay gibisin be güzelim; kim giriyor kim çıkıyor belli değil..
CENA > GTW"

Spiker masasında bizleri JBL, Michael Cole ve Tazz karşılıyor.

JBL: Dünyanın en iyi şovu Xplosion'a hoş geldiniz.

Michael Cole: Çarşamba gecelerinin gül lokumu mu desek ya da?

Tazz: Böyle absürt tanımlamalar da hep senden çıkıyor.

Time is Now!

92ojp8.png

LEADER OF THE CENATION burada! John Cena girişte gülümseyerek asker selamını veriyor ve ringe fırlıyor!

Tazz: İşte benim Royal Rumble galibim burada.

Michael Cole: Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun?

Tazz: Lanet olası maçta onun gibi kim var ki Cole? Cena zaferine doğru adım adım gittiğimize dair her türlü bahse girerim.

Cena içeri giriyor ve seyircinin büyük desteğine gülümseyerek karşılık veriyor. Cena çevresine bakıyor ve ardından Wrestlemania logosuna.

John Cena: Wrestlemania yolu epey sıcak geçiyor olmalı çünkü gördüğüm kadarıyla bu arena YANIYOR!

Büyük cheer geliyor. Cena şapkasını çıkarıyor.

John Cena: Dean Ambrose, Sabian.... Rumble yolculuğu devam ederken Cenation zaferlerine devam ediyor ve son eklemelerle beraber şunu söyleyebilirim: Royal Rumble hiç de çantada keklik olmayacak gibi duruyor. Adaylar epey fazla, heyecan yüksek ve tansiyon her şovla beraber tırmanmaya devam ediyor. Ama bütün bunlar beni etkilemiyor, her Road to Wrestlemania döneminde aynı şeyler yaşanır. Buradakiler için belki heyecan verici olan bu süreç, benim için ofiste bir başka günden ibaret.

John Cena: Şunu asla unutmayın: Devirler, isimler gelir geçer ve tek bir gerçek hiç bir zaman değişmez: Wrestlemania, John Cena'nın mutfağıdır. Ve GTW'ya gelip de "benim" diyebilecek adamlar varsa, zirveye çıkmak için önce beni geçmeleri gerekir!

Cena epey destek ve alkış alıyor. Sözüne devam edecekken başka bir müzik duyuluyor.

Kestim Y*****ların Sesini! Hunico girişte! Cena gülümseyerek bakıyor girişe.

HikXyuiN_o.jpg

Hunico: Ne anlatıyorsun lan sen a***** k****** ç**********u.

Hunico yuhalanıyor. Cena elini kulağına götürerek yuhalamaları keyifle dinliyor. Hunico seyirciye bacak arasını tutarak cevap veriyor.

Hunico: Gelin de bunu yuhalayın a**** k*****. Cena, bak şimdi ben sana nerede hata yaptığını söyleyeyim: Senin kafa hala 2010'larda falan yaşıyor. Geçti oğlum o günler. Sen bu şirkette zirvedeyken rahmetli Umaga falan hala sektördeydi. Hunico da daha genç bir playboy'du. Meksika sahillerinde mamacita'lara kayıp araba çalıyorduk. Ulan şaka maka ben de yaşlanmışım. Kaç yaşındaydın lan sen? 77'li mi? Kaç yaşında oluyorsun, neyse işte baya kıllar kadayıf olmuş senin.

Hunico, iplerin arasından ringe giriyor.

Hunico: Sonuç olarak senin yaş artık bu işler için geçti. Git çocuk sev diyeceğim onu da yapamıyorsun. Kısır mısın nesin anlamadım. Ama sen yapamıyorsan yeni karını bana getir, ben sana küçük Hunico'lar üreteyim-

Cena elini kaldırıyor durması için. Hunico "hayırdır" anlamında bir el hareketi yapıyor Cena'ya.

Hunico: Meclis mi lan burası hırremi. Sıra sıra mı konuşacağız-

John Cena: Hunico, bu seyirciler de çok iyi bilir ki eski dönemlerimde ben de aynı senin gibiydim. Chain Gang sakinleri hala o günlerimi hatırlıyor! (Büyük cheer geliyor seyirciden.) Ama o günler eskide kaldı. Yaş konusuna gelirsek, yanlışım varsa düzelt ama sen benden bir yaş daha küçüksün. Ama kariyerini o kadar boşa tükettin ki ikimizi kıyaslayınca sen kendini gençten sayıyorsun-

Hunico: NAH bir yaş küçüğüm senden. Ulan bir kere o olay öyle olmadı, bu Mistico denen i****e buraya geleceği zaman sınıra beni de promosyon getirdiler. Sonra Amerikan hükümetiyle kayıt sorunu çıktı. Bana dediler ki sen bu Mistico lavuğunun yerine gireceksin. Bizim evraklar karıştı yani anlayacağın. Yoksa doğru mu söylüyorsun lan, Mistico 40 yaşında mıydı..

Hunico düşüncelere dalarken Cena başını iki yana sallıyor gülümseyerek.

JBL: Bir de bu ülkede Meksikalı sorunu olmadığını söylüyorlar! Adam daha kimin yerine sahte giriş yaptığını hatırlamıyor!

Hunico: NEYSE NE LAN! Konu bu değil zaten. Sen Royal Rumble'ı falan kazanamazsın oğlum hayırdır sen? Ben bu sene kesin kafaya koydum, Rumble'ı alıyorum, Wrestlemania'ya gidip o sırada şampiyon kimse ona bir güzel çakıyorum. Sonra bir iskeleden demir alıp Ege Denizi'ne tatile gidiyorum. Tekne mavi sularda, içinde ben ve bir sürü güzel karı. Gezeceğim "koy koy". (Hunico eliyle koyma hareketi yapıyor.) O yüzden sen bu sevdadan vazgeç.

2htItblg_o.jpg

John Cena: Normalde senin kalibrende bir adama fantezi dünyasında başarılar dileyip yoluma bakardım ama son zamanlarda görebileceğin üzere GTW, John Cena'ya bir şeyler vermediği için John Cena kendi takvimini yaratmak zorunda kalıyor. O yüzden teklif basit: You want some? Come... get some.

Cena mikrofonu fırlatıp tişörtünü çıkarıyor ve "gel" işareti yapıyor. Hunico sırıtıyor ona bakıp.

Hunico: Ne horozlanıyorsun lan? Senden mi korkacağım? Mardatone tefankardo xeri hirrime! Hakem gönderin lan buraya.

Hunico da mikrofonu atıyor ring dışına ve Cena'ya "a***** koyacağım şimdi bekle sen" diyor. Reklamlara gidiyoruz, dönüşte John Cena, Hunico'ya karşı; yalnızca Xplosion'da!

AkkPOz.png

Reklamlardan döndüğümüzde Cena ve Hunico birbirlerine bakıyor dikkatle. Hakem iki isme son kez kuralları hatırlatıyor ve sokak derbisi başlıyor!

John Cena vs. Hunico

Cena hemen fırlıyor yerinden ve Hunico'yu gafil avlayıp yumrukları yıldırım gibi yağdırıyor rakibine. Hunico'yu yumruklarla köşeye sürüyor ve köşede sıkıştırdığı Hunico'yu kolundan tutup kendine çekerek Short-Arm Clothesline ile yere seriyor. Şimdi kaldırıyor rakibini ve iplere yolluyor, geldiğin de de Back Body Drop ile fırlatıyor- ama Hunico ayakta! Cena ona doğru koşuyor, Hurricane'den sert bir Arm Drag! Cena toparlanmaya çalışırken koşuyor Hunico ve temiz bir Clothesline ile ringin dışına yolluyor onu. "Kolay mı sandın y****am" diye bağırıyor Cena'nın arkasından. Cena'nın ilk kez öfkelendiğini görüyoruz, Hunico'yu ayaklarından tutup sertçe ring dışına çekiyor. ANİDEN SIRTLADI VE AA İÇİN SPİKER MASASINA BAKIYOR- AMA Hunico arkaya iniyor ve Cena üzerine koştuğunda ARM DRAG! Aprona! Cena çok kötü vurdu kolunu! Hunico karnına bir tekme atıyor onun ve Cena'yı kafasından tutup kaldırdıktan sonra ringe yolluyor. Ardından Senton Bomb için köşeye çıkıyor. Hunico dengesini kurmaya çalışırken beklediğinden erken kalkan Cena hızlı bir şekilde dengesini bozuyor onun! Oturur pozisyonda kalıyor köşede Hunico. Cena ikinci ipe çıkıyor şimdi.... VE TOP-ROPE HURRICANRANA İLE FIRLATIYOR HUNICO'YU! Cena tuşa gidiyor, 1............2............

Hunico attı! Cena rakibini STF'e götürmek için ayak bileğini yakalıyor ve seyirciye bakıyor. Büyük destek geliyor Cena'ya ve bacağı kilitliy- Hunico olduğu yerde yana yuvarlanıp ayağıyla sertçe itiyor onu ve Cena üzerine geldiğinde Small Package! 1...........2.............Cena attı son anda! Hunico kalkıyor ayağa hızlıca ve üzerine koşan Cena'yı zıplatıp POP-UP EUROPEAN UPPERCUT! Hunico tuşa gidiyor! 1.........2.........Cena attı! Hunico şimdi Incognito Especial bağlamak için Cena'nın bacağının kavrıyor ama Cena kafasına tekmeyi oturtuyor onun! Hunico yüzünü tutarak gerilerken Cena kalkıyor ayağa ve üzerine gelen Hunico'nun kolunun altından geçiyor ve iplerden sekip Flying Shoulder Tackle! Hunico sarsak adımlarla kalktığında Cena yine sekiyor iplerden ve bir Flying Shoulder Tackle daha! Hunico kalkıp bir yumruk sallıyor, Cena kolunun altından geçip yakalıyor, Protobo- Hunico'dan bir dirsek! Burnunu tutuyor Cena acı içinde, Hunico karnına tekme atıp DDT pozisyonuna alıyor onu- AMA CENA BİR ANDA SIRTLADI ONU... ATTITUDE ADJUSTMENT İÇİN TUTUYOR... ama Hunico dengesini bozuyor rakibinin ve arkaya inip iplerden sekiyor, CENA'DAN ROTATED BIG BOOT! Hunico yerdeyken Cena köşeye tırmanıyor şimdi. Hunico toparlanma çabasındayken DIVING LEG DROP BULLDOG'LA YERE SERİY- HUNICO YAKALIYOR ONU HAVADA VE POWERBOMB'LA YERE ÇARPIP TUŞLADI, 1..........2............

8FqjcIrm_o.png

CENA'DAN KICK-OUT! Ama Hunico kabahati hakeme bulmuş gibi gözüküyor! Hakemin üstüne yürüyüp "saymayı bilmiyor musun anasını s********m" diyor. Hakem 2 işareti yapıyor. Hunico şimdi rakibine Incognito Special bağlamak için tutuyor ayağını... VE BAĞLIYOR KİLİD! INCOGNITO SPECIAL LOCKED IN! Cena dişini sıkıyor. Cena elini yere götürüyor.... Hunico tüm gücüyle sıkıyor kilidi. Cena sürünüyor.... sürünüyor..... ve iplere dokunmayı başarıyor! Hakem "bırak kilidi" diyor Hunico'ya. Hunico kilidi bırakıp köşeye yaklaştırıyor rakibini şimdi ve köşeye yöneliyor. Hunico top rope'a tırmanıyor. FALLING STAR İÇİN TOP ROPE'TA DİKİLEREK AŞAĞI BAKIYOR! CENA HALA HAREKETSİZ, HUNICO ATLADI VE FALLING STAR- CENA DİZİNİ KOYDU! Hunico sırtını tutarak iki büklüm olurken Cena yavaşça toparlanıyor ve Hunico'ya doğru fırladıktan sonra Running Clothesline! Cena şimdi rakibini kafasından kavrayıp kaldırıyor ve kolunun altına girdikten sonra PROTOBOMB! Hunico yerdeyken Cena elini havaya kaldırıyor, YOU CAN'T SEE ME! İplerden sekti, omzunu silkti, Five Knuckle Shuffle! Hunico yüzünü tutarak ayağa kalkıyor, CENA! SIRTLADI ONU, ATTITUDE ADJ- HUNICO ARKAYA İNDİ VE BACKSTABBER! BACKSTABBER VE TUŞ, 1.............2............

CENA YİNE HAYIR DİYOR! Hunico İspanyolca küfürler savurarak yeri dövüyor ama çabuk toparlanıp Cena'yı köşeye yaklaştırıy yine- CENA! BİR ANDA AYAK BİLEĞİNE YAPIŞIP DÜŞÜRÜYOR HUNICO'YU VE ÜSTÜNE TIRMANIYOR, AYAĞI KİLİTLEDİ VE STF! STF LOCKED IN! Hunico kıvranıyor! Cena kilidi sıkıyor tüm gücüyle ve "tap" diye bağırıyor ciğerlerini yırtarcasına. Hunico acı içinde elini yere götürüyor. Cena kilidi sıkmaya devam ederken Hunico iplere doğru uzanıyor...

...ancak eli yetişmiyor! Hunico elini yere vuruyor!

Kazanan: John Cena

Cena kazanıyor! Cena yine kazanarak seriye devam diyor!

ZdgQ1A.png

Time is Now arenada yankılanırken Cena köşede asker selamı veriyor ve seyircilerin desteğine karşı Wrestlemania logosunu gösteriyor...

IŞIKLAR GİDİYOR!

ssgsvdjo_o.png

IŞIKLAR AÇILDIĞINDA THE UNDERTAKER RİNGDE! Cena arkasını dönünce korkudan yerinden sıçrıyor ve iplerin arasından çıkıyor hemen. Cena şaşkın bakışlarla ringe süzerken Undertaker ona bakıyor.... ve boğaz kesme işareti yapıyor! Ain't No Grave arenada yankılanırken bütün arena maviye bürünüyor. Undertaker'ın eli yavaşça kalkıyor ve Cena'ya bakıp gözlerini kaybederek Wrestlemania logosunu gösteriyor. Cena korkuyla bakıyor Undertaker'a.

Tazz: Deadman'in mesajı net John, Royal Rumble'a göz dikmiş olan herkesi istiyor!

JBL: O maçta birbirlerine rastlarlar mı bilemem Tazz, ama Undertaker o maçtaki herkes için büyük bir tehlike!

Bu görüntülerle arka alana gidiyoruz.

AkkPOz.png

Arka alanda bizleri Renee Young karşılıyor.

Renee Young: Bayanlar ve baylar, şimdiki konuğum: GTW'nun en yeni transferi...

Renee yanındaki kişiye dönüyor.

DcWiKgOA_o.png

Renee Young: "Problem Çözücü" Tyson Tomko! Tyson, GTW'a transferinle ilgili seni kutlarım. Buradaki hedeflerin neler?

Tyson Tomko: Sıcak karşılama için sağ ol Renee. Buradaki ilk hedefim Royal Rumble'ı kazanmak. GTW evreni beni fazla tanımıyor. Geçmişte bu arenalarda çokça boy gösterdim, adım duyulduğu zaman herkesin gözünde beliren ilk duygu korkuydu. Ve günümüzde de aynı şeyi iddia ediyorum: Hiç bir güreş şirketinde Tyson Tomko kadar sokak kavgası ve leş görmüş adam yoktur.

Renee Young: Birazdan Daniel Garcia ile karşılaşacaksın. Düşüncelerin neler?

Tyson Tomko: İyi yemek yediğim zamanlar tuvalete çıktığımda Daniel Garcia boyutlarında bir şey s***çıyorum. Var bu maçın adaletini sen hesapla. Ringde görecekleri şeyin bir rekabet değil, tek taraflı bir dayak olacağı uyarısını şimdiden yapıyorum ve seyircilerimizden çocuklarını ekran başından uzaklaştırmalarını istiyorum.

Tomko seri adımlarla oradan ayrılırken Renee korkmuş bir şekilde bakıyor arkasından. Ringe dönüyoruz.

AkkPOz.png

Ringe döndüğümüzde VIP Club üyesi Daniel Garcia ringde. Golf pantolonunun müsaade ettiği ölçüde eğilerek Ricky Starks'ın uzattığı california roll'dan tadım yapıyor. Ardından golf topuna vurur gibi bir hareket yapıp "gel" işareti yapıyor gaza gelmiş şekilde girişe.

Problem Solver!

wRDDO9nK_o.png

Tyson Tomko burada! Girişte ısıtarak kaslarını esnetiyor ve ringe ilerliyor.

Tazz: İşte buna ağırsiklet derim. 125 kilo ağırlığında, 1.98 boyunda bir insan azmanı.

Michael Cole: Bay McMahon şu an keyif 31'ine oturmuştur bile!

Tomko ringe ilerleyip iplere tutunarak içeri giriyor. Garcia onun cüssesini görünce ağzında california roll lokmasıyla öylece kalıyor. Tomko tepeden bakıyor ona küçümseyerek. Hakem zili çaldırıyor.

Daniel Garcia vs. Tyson Tomko

Garcia şimdi Tomko'ya şöyle bir bakıyor ve ringden iniyor. Starks ile beraber bir şeyler konuşuyorlar. Tomko iplere yaslanıp bir süre bekliyor. Gelmeyeceğini anlayınca aprona bacağını atıyor- Garcia hemen dönüyor arkasına ve bacağına saldırıyor onun! Ayak bileğinden kavrayarak bacağına arka arkaya yumruklar atıyor Tomko'nun ve aprona sıçrıyor, apronda gerilip koşarak Discus Elbow! Tomko suratını tutarak ringe dönerken Garcia köşeye fırlıyor ve top rope'a çıkıp atlıyor- HAVADA WORLD'S STRONGEST SLAM'LE BİTİRDİ TOMKO! O neydi öyle! Tomko ayağa kalkıyor şimdi ve Garcia'yı kaldırıyor ayağa, iplere yolladıktan sonra Back Elbow ile yere seriyor. Boğazına yapışıp kaldırdığı Garcia'yı Chokeslam pozisyonuna kaldırıyor... ring kenarını şöyle bir süzüp ince hesap yaptıktan sonra RICKY STARKS'IN ÜSTÜNE CHOKESLAM İLE FIRLATIYOR! VIP Club düğüm olmuş halde yerde yatarken Tomko kaslarıın esneterek gövde gösterisi yapıyor ringde.

JBL: Tomko hiç paslanmamış gibi, öyle değil mi?

Tomko ringden iniyor şimdi ve Garcia'yı kaldırıp ringe gönderiyor. Starks'ı da kaldırıyor şimdi! Starks'ı da ringe gönderiyor! Tomko içeri dalarken hakem ona Starks'ı göstererek uyarılarda bulunuyor ama Tomko oralı değil. Starks'ı kaldırıyor şimdi, çevirerek MICHINOKU DRIVER! Garcia'yı kaldırıyor ayağa tek eliyle ve kafasını bacaklarının arasına alıyor, KALDIRIYOR VE YERDEKİ STARKS'IN ÜSTÜNE IMPLANT BUSTER! İkisinin de üzerine elini koyarak tuşa gidiyor Tomko, 1..........2............3!

Kazanan: Tyson Tomko

Michael Cole: Tereyağından kıl çeker gibi!

Tomko'nun elini kaldırıyor hakem. Problem Solver arenada yankılanırken Tomko iplere yaslanarak seyirciye bakıyor. Başıyla Wrestlemania logosunu göstererek "Rumble'a izlemeye gitmiyorum" diyor gülümseyip. Tomko yerde yatan VIP Club'a baktıktan sonra ringden iniyor ve ring kenarında duran California Roll'u alıyor. Yerde yatan ikiliye bakarak California Roll'dan tadım yapıyor... ama beğenmiyor ve ikilinin üstüne tükürüyor ağzındaki lokmayı! Tomko tabağı bir kenara atıp arka alana giderken Triple H'in odasına gidiyoruz.

AkkPOz.png

Triple H'in odasında gergin bir bekleyiş hakim. İki güvenliğin Hunter'ın arkasında beklediği odanın kapısı çalınıyor. HHH sessiz bir el hareketiyle güvenliklerden birine direktif veriyor. Güvenlik gidip kapıyı açıyor ve içeri....

wlXICHsE_o.png

...David Otunga giriyor! HHH ona soğuk bir şekilde bakarken Otunga gayet canayakın bir tavırla ona ilerliyor.

David Otunga: Bay Helmsley... yoksa Patron mu demeliyim? Sonuçta çalışanınız olma şerefine de nail olmuştum. Nasılsınız?

HHH bu dostane tavra şaşırmış gibi davransa da bozuntuya vermiyor ve kalkıp elini sıkıyor David'in.

Triple H: David.... hoş geldin. Bana "Sahip" demeni tercih ederim. Tabi ki şaka yapıyorum. Buyur, otur.

Otunga, Triple H'in karşısına oturuyor. İş çantasını masanın altına koyuyor ve Hunter'a bakıyor.

Triple H: Etkileyici bir kariyer ha? İyi davalar alıyorsun diye duyuyorum. Senin başarılı olmanı görmek hepimiz için sevindirici. 90'lardaki o güreşçilerin tas kafalı olduğuna dair batıl inancı kırmamız için senin gibi değerleri muhafaza etmemiz lazım. Ne içiyorsun?

David Otunga: Nazik sözleriniz için teşekkür ederim Bay Helmsley. Soya sütlü çay, içine de biraz Stevia, zahmet olmayacaksa.

Triple H'le Otunga bakışırken Otunga'nın yüzünde hala dostane bir ifade hakim.

Triple H: Pekala David, buraya gelirken dost musun düşman mısın merak ediyordum. Ama tavırların bana pek düşmanca gelmedi. O yüzden girizgahı geçip direk sormak istiyorum: Olay nedir?

Otunga gülümsüyor boş gözlerle.

David Otunga: Ne olayı Bay Helmsley?

Triple H: Bir gün bardasın, bir gün adliyedesin, bir gün nezarethanedesin. Ve benim kameralarım, benim bilgim dışında senin peşinde. Bu da kayınpederimin bilgisi dahilinde olduğunu gösteriyor. Avukat beyin gayet iyi bildiği ama benim bilmeye değer bulunmadığım bu olaylar silsilesi tam olarak nedir?

David Otunga: Hiç bir şey Bay Helmsley. Buraya gelip sizden randevu alırken söylediğim gibi: Buraya bir proje için geldim.

Triple H: Öyle mi? Ne projesi?

David Otunga: Sizin de fark edeceğiniz üzere, birbirinden yetenekli üç isim de halihazırda benim müvekkilim konumunda. Ve ben de, avukatları olarak en az onlar kadar ringleri özlemiş vaziyetteyim. Royal Rumble yaklaşıyor, herkes bu işin ne kadar çekişmeli geçeceğinden bahsedip duruyor. Ama o kadro gölgelerle dolu. Aralarında pek çok istikrarsız, yeterli kabiliyete sahip olmayan isim var ki.... Benim projem Bay Helmsley, hem kendim hem müvekkillerim adına; bu geceden itibaren geçerli olmak üzere sizinle bir sözleşme yapmak. Beraber güzel işler başarabileceğimizi umuyorum-

HHH anlamamış gibi bakıyor ve gülümseyerek elini kaldırarak susturuyor David'i.

8gcCEz2p_o.png

Triple H: Proje.... bu bir proje mi sence David? Buraya geliyorsun ve hem kendin hem de ne idüğü belirsiz arkadaşların için benden iş istiyorsun. Royal Rumble kadrosu da, GTW kadrosu da gayet tatmin edici durumda. Benden saklamaya çalışma, ağzındaki bakla neyse çıkar ortaya. Neyin peşindesin ve neyi amaçlıyorsun? Çünkü şirketi eleştirebilecek bir konumda olduğunu düşünmüyorum. GTW'da her şey, geri dönüşten itibaren eksiksiz ve sorunsuz şekilde gidiyor-

David Otunga: Ben.... her ne kadar size saygı duysam da bu görüşünüze katılmıyorum Bay Helmsley. İyi giden şirkette yaşanan olaylara bakalım: General Manager, kemer tanıtım gecesinde saldırıya uğradığı için bir güreşçiye kafayı takıyor ve yeni transfer Matt Morgan'ı onun peşine salarak kişisel intikamını almaya çalışıyor. Armageddon'da Kendrick ve Miz arasında yaşanan rezaleti nereye koyalım? GTW evreni, 2-3 hafta boyunca ana kemer şampiyonlarının kim olduğunu bile bilmeden bilet satın almak durumunda kaldı. Yine sizin idarenizde gerçekleşen bir sürü kaotik olay-

Triple H: Kaos, profesyonel güreşin bir parçası. Belki izlemediğin için haberin yoktu ama bu şirketin küllerinden doğması için çalışırken ilk sözüm "ruthless agression" olmuştu. Ve ruthless agression, kaos demektir.

David Otunga: Peki neden kendinizi kısıtlıyorsunuz? Daha geçen hafta kadronuza Tyson Tomko'yu dahil etmişsiniz. Neden 2000'lerin başında popüler olan bir şeyi tüm GTW camiasına dayatmaya çalışıyorsunuz? Bay Helmsley, bırakın GTW her şeyin sentezi olsun. GTW izleyen seyirciler, açtıklarında şovdan her tadı alabilsin. Bizler, yeniliği temsil ediyoruz. Evet, Jeff ve Matt belki o dönemleri de gördüler ama bizim paylaştığımız vizyona hizmet etmek için can atıyorlar. Bay Helmsley, müsaade edin, GTW'a yeni bir soluk getirelim-

Triple H: Cevabım hayır. Madem idaremden bu kadar memnuniyetsizsin, neden-

?: DAMAT!

ar1lveDH_o.jpg

Vince McMahon burada! Triple H de, David Otunga da odaya giren Vince'i görünce ayağa kalkıyorlar.

Triple H: Hoş geldin baba.

Vince McMahon: Hoş bulduk. Nasılsın David? Görüşmeniz nasıl geçiyor?

David Otunga: Efendim, maalesef bir anlaşma sağlayamadık.

Vince, Hunter'a bakıyor.

Vince McMahon: Sahiden mi? (Hunter başını sallıyor.) Eh, bir bildiğin vardır herhalde damat. Yoksa kapılarını bu kadar yetenekli 4 adama kapatmazsın, öyle değil mi?

David Otunga: Efendim, müzakereye belki siz de dahil olsanız?-

Vince McMahon: Ben artık emekli sayılırım, bu konulara karışmıyorum. Damat ne derse o. Ama bir ara seninle hukuk müşavirliği konusuyla ilgili konuşalım. Her hafta küfürden dolayı para cezası yiyoruz. Nasıl TV-14 lan bu?

Otunga gülümsüyor Vince'e ve çantasını da alıp kalkıyor masadan. Kalkmadan önce Vince'e dönüyor son kez.

David Otunga: Beyefendi bunun böyle olmasını istemezdi Bay McMahon.

Vince donakalmış bir vaziyette bakıyor. Hunter, olanları çözmeye çalışır gibi bir Vince'e bir Otunga'ya bakıyor.

Vince McMahon: Düşündüm de, sayılan isimler bana gayet makul görünüyor. Bence fazla uzatmaya gerek yok, ikiniz de hazırsanız kontratları imzalayalım.

Triple H: Baba bir saniye, Beyefendi dediğin-

Vince McMahon: Ancak sadece sen ve Haskins. Hardy'lerin durumunu gördüm, o adamları ringimde sergilemeye niyetim yok.

David Otunga: Efendim Jeff de, Matt de, şu anda gayet temizler. Onların GTW markasına katabileceklerini düşünün. Yıl fark etmeksizin Hardy Boyz'u tekrar izlemek için can atan hayranları düşünün.

Triple H şaşkın şaşkın olanları izlerken Vince düşünüyor bir süre.

Vince McMahon: Pekala, pekala..... Temiz olduklarını söylüyorsun, öyle mi? O zaman bunu ringde ispatlasınlar. Royal Rumble'da onları, bir takım maçında görmek istiyorum. Eğer kazanırlarsa, Rumble maçında güreşebilirler. Rakipleri de.... Ruthless Agression'u temsil eden iki isim olacak! Bu fikri sevdim. Eğer kazanırlarsa onların da kontratlarını hemen imzalarız. Eh, hayırlı olsun.

Vince ve Otunga el sıkışır, Hunter dumur olmuş bir şekilde manzarayı izlerken ringe dönüyoruz.

AkkPOz.png

Ringe döndüğümüzde Logan Paul ve Austin Theory ısınarak rakiplerini bekliyorlar.

Smoke & Mirrors!

8YP4pTpf_o.jpg

The Brotherhood burada! Cody Rhodes hızlı adımlarla ringe ilerlerken Goldust bornozunun ipini çözerken en ön sıradaki bir seyirciye ısırma hareketi yapıyor. Cody içeri girip rakiplerini süzerken Goldust köşeye tırmanıyor ve peruğunu çıkarıp tam onu çeken kameranın üstüne fırlatıyor. Ringe dönüyoruz, Theory, Logan'a dışarıda beklemesini söyleyerek gardını alırken diğer tarafta da Cody içeride. Hakem iki takıma son uyarılarını yapıp zili çaldırıyor.

Logan Paul & Austin Theory vs. The Brotherhood

Cody ve Theory birbirlerine yaklaşıp lock-up'a girdiklerinde Austin rakibinin kolunu yakalayıp sertçe çeviriyor ve çelmelemeye çalışıyor. Cody sıyrılıyor bu kıskaçtan ve kolunu kurtarıp rakibinin kolunu tutup çevirdikten sonra kendine çekerek Back Elbow! Ancak kolunu bırakmıyor ve oturur pozisyona getirip Abdominal Stretch'e alıyor. Cody kilidi sıkarken Theory kalkmak için mücadele veriyor ve yavaş yavaş ayaklanıp rakibini iplere gönderiyor, geldiğinde de şık bir Dropkick ile yere seriyor! Tuş denedi, 1.....Cody attı. Theory şimdi rakibini son hız köşeye yolluyor. Ardından geriliyor ve Stinger Splash! Logan sırtına vurup tag alıyor ve ikili iplere yolladıkları Cody'i Double Arm Drag'la yere seriyor. Logan Paul üzerine iplerden sekiyor ve Impact Clothesline patlatarak yatırıyor Cody'i. Tuşa gidiyor Logan, 1...........2.............Cody attı! Logan şimdi rakibini Sleeper Hold'a tutuyor ve kaldırmamaya çalışıyor yerden. Cody yavaş yavaş doğruluyor ve sert bir Stunner! Logan boğazını tutarak gerilerken Cody ona doğru koşuyor, Logan ipleri çekince aprona çıkıyor Cody. Üzerine koşan rakibine bir yumruk sallayarak püskürtüyor Cody. Sıçrıyor ve Springboard Dropk- LOGAN HAVADA YAKALADI VE ÇEVİRİP SPINEBUSTER! Tuş geldi! 1..........2...........

Goldust bozuyor! Theory koşarak ringe dalıyor ve ona doğru koşuyor- Goldust'tan Scoop Slam! Austin'in kalçasına tekme atıyor Goldust ve ringin dışına yolculuyor onu. Ardından aprona çıkıp tag istiyor. Cody kalkıp sürünüyor ona yavaşça, Goldust'ın eline vurarak ağabeyini maça sokuyor! Goldust içeri giriyor ve kalkmakta olan Logan'ı Shoulder Tackle'la iplere yollayıp üzerine bir de Clothesline ile yere seriyor. Logan'ı kaldırıyor şimdi ve yere yatıyor, aşağıdan sert bir Uppercut! Çenesini tutarak iplere geriliyor Logan. Goldust üstüne koştu- Logan'dan dirsek! Goldust yüzünü tutarak gerilerken Logan fırlıyor yerinden, bir Scoop Slam de ona vuruyor Goldust! Goldust şimdi rakibini kaldırıp kolunun altına giriyor, kaldırıyor havaya VE ÇEVİRİP FINAL CUT! Goldust kendini okşayarak nefesini tutarken arkadan ringe dalan Theory ona doğru koşuyor- AMA GOLDUST DÖNEREK TURNING LARIAT! Theory yere yığılırken Goldust, Logan'ı kaldırıp köşeye gönderiyor. Üzerine koşarak Corner Clothesline! Şimdi bir ayağını bir ipe, diğerini diğer ipe atıyor rakibinin ve bacaklarını ayırıyor. Goldust geriye doğru geliyor. FIRLIYOR YERİNDEN VE SHATTERED DREAMS! LOGAN YERE YIĞILIRKEN GOLDUST TUŞLUYOR, 1...........2..........3!

Kazananlar: The Brotherhood

iS6BGvgB_o.jpg

Goldust ve Cody kazanıyor! Goldust'ın şov yaptığı maçta kardeşler zafere ulaşıyor. Cody ile sarılıyor Goldust ve spiker masasından mikrofon istiyor. Seyirci onu dinlerken Goldust mikrofonu alıyor eline ve arenaya dönüyor.

Goldust: Bu Cumartesi.... büyük maç.... büyük randevu.....

Goldust nefesini çekiyor içine bu düşünceden tahrik olmuş gibi.

Goldust: Bir ring..... 29 farklı adam......hepsinin farklı farklı hayat hikayeleri var. Hepsi farklı düşünceleri temsil ediyor. Ve bütün bu düşünceler bir araya gelerek rekor bütçeli bir başyapıt oluşturacak: ROYAL..... ohhhh...... RUMBLE.

Goldust: Ve ben.... bu filmi yöneten adam..... olan biteni yönetmen koltuğundan izlemek için bir numaradan gireceğim. Ringe gelen herkesin ayrı ayrı filmini çekeceğim..... Ve maçın sonunda..... altıntozu yağmurunun altında Wrestlemania logosuna bakarak tek bir şey söyleyeceğim: Remember the name.....

Goldust nefesini içine çekiyor ve seyirciler büyülenmiş gibi bir sessizlikle izliyor onu.

Goldust: GOLLLLLLLLLL......DUST!

Goldust kameraya ısırır gibi yapıyor ve bizi reklamlara yolluyor. O sırada Royal Rumble maçının tanıtımını izliyoruz.

AkkPOz.png

Ringe döndüğümüzde bizi Lilian Garcia karşılıyor.

Lilian Garcia: Bayanlar ve baylar, huzurlarınızda Kıtalararası Şampiyon; The Miz!

I Came to Play!

bH4hrziF_o.jpg

THE MIZ BURADA! Kıtalararası Şampiyon, yanında güzel eşi Maryse ile beraber rampada görünüyor. Miz ilerlerken karısı onu alkışlıyor, Miz ise onu yuhalayan seyircilere ağlama işareti yapıyor. Gözlüklerini düzeltip basamakları tırmanıyor Miz ve köşeye tırmanıp unvanını bütün arenaya gösteriyor. Güneş gözlüğünü çıkararak iplerin arasından ringe giriyor Miz ve elinde mikrofonla seyirciye bakarken Maryse de yanına geliyor.

The Miz: Hepsi ben burada olduğum için, öyle değil mi?

Miz "biliyordum" der gibi başını sallayıp gülümseyerek arenadakilere bakıyor.

The Miz: Bütün bu arenadaki bayram havası, seyircilerin enerjisi.... evet, evet... GTW'nun En Görülmesi Gereken Şampiyonu vizyonda olunca böyle oluyor!

Miz kemerini kaldırıp yuhalamaların tadını çıkarırken arenada onu alkışlayan tek kişi Maryse.

The Miz: Beni yuhalayabilirsiniz ama yaptıklarımı inkar edemezsiniz. Hatırlarsanız GTW'da herkesin adını anmaktan çekindiği, kimsenin durduramadığı bir üçlü vardı. Kimdi bunlar? Eddie Edwards, Dominik Mysterio ve Kevin Nash... The Insurance mı. Artık her ne haltsa! Aylardır birbirine sıkı sıkıya bağlı bu grup, benimle karşılaştıkları ilk gecede tarumar oldular ve tarihin çöplüğüne gömüldüler.

The Miz: Peki problem neydi? Eddie ile Dominik arasında bir iç hesaplaşma mı? Hayır. Sebep bu olamaz çünkü o geceden önce Resurgence'ın arasında herhangi bir problem olmamıştı. Handicap maçı, ikisi de formunun zirvesinde olan Eddie ve Dominik... kenarda Kevin Nash. Herkes "kemerinle son zamanların" diyerek bana saldırırken ben hepsine gereken dersi verdim: Bir, bazı zamanlar üçten büyüktür! Ve o gece olan şey şundan ibaretti: Eddie ve Dominik karşıma çıktıklarında ikisini de rahatlıkla nasıl haşat ettiğimi gördükten sonra ekip olarak da hiç bir işe yaramadıklarını anladılar. Aralarında daha genç ve toy olanı, bu ayıbı örtmek için ihanet etti.

HE SOLD OUT! HE SOLD OUT! HE SOLD OUT!

Miz omzunu silkiyor.

The Miz: Bay Juarez'le bir işim kalmadı. Unvanımı, tamamıyla domine ettiğim maçtan sonra korudum. Ve The Resurgence'ı tarihe gömdüm. GTW evreni, şimdi hepinizi rahmetli Resurgence'ın anısına dua etmek için on saniyelik sessizliğe davet ediyorum.

Miz ve Maryse bir cenazedeymiş gibi başlarını öne eğerken Miz güneş gözlüğünü tekrar takıyor. Ancak Miz iki saniye geçmeden gözlüğünü çıkarıyor.

The Miz: Düşündüm de Resurgence için on saniye fazla. İki saniye de yeterli. (Seyirci yuhalıyor Miz'i.) Şimdi bayat konuları konuşmayı bir kenara bırakıp Royal Rumble'a dönelim. Royal Rumble maçında herkesin iddiası yüksek diyorlar ama emin olun sonradan maça dahil olanların hiç biri başarılı olamayacak. Çünkü onlar GTW'nun dinamiklerini unuttular. Onlar, bütün GTW'nun, benim başrolü olduğum bir-

Many Men!

W4YpUqmi_o.jpg

GTW'nun genç silahşörlerinden birisi, Austin Gunn burada! Elinde mikrofonla rampada görünürken Miz oraya dönüyor ve Maryse'e "bu kim" diye soruyor. Gunn söze giriyor.

Austin Gunn: Kendini komik mi zannediyorsun Miz? Daha komik bir şey söyleyeyim, bence bu; ortak yaşadığınız alana bir erkek giriş yaptığında karına "bu da kim" diye sorduğun ilk an değil!

"Ooo" sesleri yükseliyor. Maryse'in yüzü öfkeyle çarpılırken Miz dikkatle bakıyor Gunn'a.

Austin Gunn: Eğer boş konuşmaların belirli bir düzeyde sona erseydi buraya gelmeme gerek kalmayacaktı ama dinlemekten sıkıldığımı söylemekten yanlış olmaz. Bence buradaki insanlar da sıkıldı. SES VER HOUSTON! The Miz'in 700. kez aynı lafları söylemesini dinlemek istiyor musunuz?

"NO" chant'leri başlıyor. Gunn ilerliyor ve basamakları çıkıp ringe giriyor.

Austin Gunn: Miz, dışarıdan konuşmanı dinleyen herhangi bir adam olsam ve zeka seviyem de belirli bir düzeyin altında olsa seni ayakta alkışlardım. Bunca hater'a rağmen inatla mücadelesini sürdüren bu cesur adamı takdir edin derdim. Ama senin atladığın noktayı ben hatırlatayım: Elinde tuttuğun şeyi Royal Rumble'da koruman gerekiyordu. Ama kendini boşa çıkarmak için o gece sakatlığı olan Kyle O'Reilly'i kışkırtarak maçını erken yaptın. Ve kazandın. Ne kadar hak ettiğin tartışılır ama kazanmayı başardın ve şimdi elini kolunu sallayarak Royal Rumble'a-

The Miz: Sen şu Road Dogg'un s*****ığı b** musun evlat?

Gunn'ın gözleri öfkeyle açılıyor, Maryse bir kahkaha patlatıyor.

The Miz: Her şeyden önce sana şunu söyleyeyim: GTW'da öğrenmen gereken ilk şey iyi bir giriş yapmak, ya da iyi güreşmek değil. İlk öğrenmen gereken şey: Saygı. Ve ben, Kıtalararası kemer için verdiğim savaşın galibi olarak kutlama konuşmamı yaparken beni bölüyorsan daha ilk dersten kaldın demektir.

Miz işaret parmağını sallayarak Gunn'a bakıyor.

The Miz: Sana ilginç bir dipnot da vereyim, kim olduğunla ilgili en ufak fikrim yoktu. Sen o küçük konuşmanı yaparken sevgili eşim, titantron'unda yazan "Austin Gunn" adını Google'a yazarak kim olduğunu buldu. Bu bile senin GTW içindeki önem sıran hakkında yeterli bilgiyi veriyor.

Miz sırıtıyor, Maryse gülerek Gunn'a bakıyor.

Austin Gunn: Sanırım karının telefonunu biraz kurcalarsan oraya yazdığı tek erkek güreşçi adının Austin Gunn olmadığını da görürsün.

"Ooo" sesleri yükseliyor. Miz pek etkilenmiş görünmüyor.

KqgT7VOa_o.jpg

The Miz: Karıma yönelik ucuz salvoların bittiyse yol al ufaklık. Burada önemli bir konuşmanın ortasındayım ve senin gibi çaylaklara ayıracak vaktim yok-

Austin Gunn: Benim bir fikrim var Miz; neden Royal Rumble'da normalde Kyle ile yapacağın maçı bana vermiyorsun? Sen ve ben, Kıtalararası Şampiyonluğu için. Hem Royal Rumble öncesi ikimiz için de iyi bir ısınma olur, hem de sen bir "çaylak"la nasıl başa çıkılacağını herkese göstermiş olursun. Ne diyorsun?

Miz ve Maryse kahkahayı patlatıyor. "YES" tezahüratları patlak verirken Miz gülerek başını iki yana sallıyor.

The Miz: Bak-

YES! YES! YES! YES! YES!

Miz ve Gunn seyirciye bakıyor. Gunn sırıtırken Miz, Gunn'ı süzüyor tepeden tırnağa.

The Miz: Pekala çaylak, kendini piyangoyu kazanmış say. Houston, Royal Rumble'da bu çocuğu ünlü yapacağım. 'CUZ I'M THE MIZ.... AND I'M... AWESOME.

Miz mikrofonu Gunn'ın göğsüne fırlatıyor ve "Ooo" sesleri arasında eşiyle ringden iniyor. Maryse alaycı bir şekilde bakıyor Gunn'a. I Came to Play arenada yankılanırken istediğini alan Gunn arkalarından gülümsüyor. Miz'in alaycı sırıtışıyla ve başını iki yana sallamasıyla reklamlara gidiyoruz.

AkkPOz.png

Tazz: Beyler, bu gecenin hasılatına bir bakalım mı, ne dersiniz? Royal Rumble'da bizi neler bekliyor bir görelim.

adz4hK8.png

Michael Cole: Pekala, Vince McMahon iyi bir kombinasyon seçmiş, buna şüphe yok!

JBL: İkiz Kuleler gibi! Eee, Morgan'la Tomko bu maçı kaybederlerse Rumble'a giremiyorlar mı?

Michael Cole: Hayır John, kaynaklarım bana Morgan ve Tomko'nun her türlü Rumble maçındaki yerlerinin hazır olduğunu söylüyor. McMahon'ın amacı, temiz olup olmadıklarıın bilmediği Hardy'leri sağlam bir teste sokmak. Ama işin riskli tarafı şu, Morgan ve Tomko'nun hakkından gelemezlerse, Hardyler için Royal Rumble erken sona erecek.

Tazz: Bakalım diğer ana yemek neymiş...

cWxCLyd.png

Tazz: Eh, Miz epey rahat davranıyordu. Sanırım bunu epey basit bir test olarak görüyor.

JBL: Bu çok ilginç geldi Tazz... Miz, Royal Rumble gecesinde unvanını korumayacaktı normalde. Eğer maç, onun beklediği gibi basit bir galibiyetle sonuçlanmazsa, bu Royal Rumble'daki performansını etkilemez mi? Austin Gunn'ın performansını gördük, Miz'e bir şok yaşatması da mümkün.

Michael Cole: Miz zeki bir adam, eminim bunun da hesabını yapmıştır. Bu arada, ana yemek demişken...

Written in my Face!

ZJWnGZ.png

Celtic Warrior burada! Sheamus, hemen yanında Jim Cornette ile beraber girişte görünüyor ve önce arenaya, ardından Wrestlemania logosuna bakıyor. Sheamus ringe ilerlerken Jim Cornette elindeki tenis raketiyle WM logosunu işaret ederek bir şeyler söylüyor ona.

Tazz: Sheamus'un Royal Rumble'ı kazanma olasılığına ne diyorsun John?

JBL: Düşük olmadığı kesin Tazz! Döndüğünden beri kim onun karşısında durabildi?

Sheamus basamakları tırmanıp içeri giriyor ve kolyesini öpüp Cornette'e teslim ediyor. Cornette ring kenarına geçiyor ve girişe bakmaya koyuluyor. Sheamus da ciddi bir surat ifadesiyle ısınarak rakibini bekliyor.

WYATT! Işıklar sönüyor!

5Mz55D.png

The Wyatt Family girişte! Bray Wyatt ortada, iki yanında Christopher Wyatt ve Hardcore Şampiyonu Dutch ile beraber rampada ilerliyorlar. Rampada ilerleyen üçlü duruyor, Wyatt sandalyesine geçip lambaya üfleyerek ışıkları geri getiriyor. Wyatt sandalyesinden kalkıp gömleğini çıkarıyor ve gülerek ringe dalıyor. Sheamus onu dikkatle süzerken Dutch, Christopher Wyatt'ın yakasına yapışıyor ve ikili ring kenarına gelerek boş gözlerle Sheamus'u süzüyor.

NO1WDO.png
9CkMNkn1_o.jpg

Sheamus, Bray Wyatt'a ring kenarını göstererek bir şeyler söylüyor. Wyatt sırıtıyor. "Bu kadar korkak mısın" diye bağırıyor Sheamus ona. Wyatt kahkahalar atarak ring kenarına geliyor ve eğilip Dutch'la Christopher'a bir şeyler anlatıyor. Sheamus ve Cornette bu manzarayı izlerken Bray, ailesine girişi gösteriyor! Dutch, Christopher'ı itekleyerek arka alana götürürken Christopher boş gözlerle ringi izlemeye devam ediyor. Wyatt kalkıyor yerinden. Sheamus da ring kenarına gidiyor!

Michael Cole: O da mı aynısını yapacak sence?

Sheamus, Cornette'e bir şeyler söylüyor ama Cornette "her an gelebilirler, onları hakem yollamadı sonuçta" diyerek itiraz ediyor. Sheamus ısrar edince Cornette de sıkılgan bir ifadeyle kravatını çözerek arka alanın yolunu tutuyor! Ring kenarı boş, artık bu iş teke tek! Sheamus ve Wyatt birbirine bakarken hakem zili çaldırıyor.

Sheamus vs. Bray Wyatt

Sheamus lock-up'a hazırlanırken Wyatt kendi etrafında dönüp "kendini bir halt mı sanıyorsun oğlum" diyerek kahkahalar atıyor. İkili birbirine yaklaşıyor, lock-up'ta Sheamus arkadan fena kıstırıyor Wyatt'ı ve karnına baskı uyguluyor. Wyatt sert bir dirsek çıkarıyor. Bir ikincisi. Üçüncü dirsekte kıskaçtan kurtulup dönerek Uppercut vurmak istiyor ama Sheamus karnına tekmeyi basıyor onun ve European Uppercut'la püskürtüyor. Sheamus, Wyatt'ı iplere itmek istiyor - bu kez de Wyatt'tan bir Uppercut! Sheamus çenesini tutarak gerilerken Wyatt iplerden sekiyor, Sheamus yakaladı onu ve çevirerek Tilt-a-Whirl Backbreaker! Wyatt sırtını tutarak yerde kalırken "şimdi kim olduğumu anladın mı" diyerek Wyatt'ın karnına sert bir tekme atıyor. Wyatt bitap halde kalkarken Sheamus onu kaldırıp arkadan ittirerek göğsünü köşeye çarptırıyor. Arkasından koşuyor- Wyatt'tan dönerek DISCUS LARIAT! Sheamus'u tuşluyor hemen, 1..........2...........Sheamus attı! Wyatt şimdi bacağından tutup ringin ortasına çekiyor onu ve iplerden sekerek Running Senton- Sheamus yana yuvarlanınca boşa! Wyatt sırtını tutarak ayağa kalkarken Sheamus arkadan kavrıyor onu, German Suplex pozisyonuna kaldırıp FACEBUSTER! Sheamus deniyor, 1...........2...........

Wyatt attı! Sheamus rakibine Chinlock bağlıyor. Wyatt ağır ağır kalkıyor ve dirsek darbeleriyle kıskacı gevşetiyor ve göğsünden sertçe ittiği rakibine koşarak Lariat sallıyor ama Sheamus kolunun altından geçiyor onun! İki isim de iplerden sekiyor, Wyatt'tan Running Crossbody- Sheamus, Running Knee ile cevap veriyor! Wyatt yüzünü tutarak yerde kalırken Sheamus kaldırıyor onu saçından tutup ve yükleniyor ters pozisyonda, WHITE NOISE- Wyatt arkaya iniyor ve kendisine gelen Sheamus'un kolunun altına girip zıplatarak Uranage! Wyatt tuşa gidiyor, 1...........2...........kick-out! Wyatt şimdi kafasından tutup kaldırıyor Sheamus'u ve son hızla köşeye fırlatıyor, Sheamus omzunu ring demirine vuruyor! Sheamus darbenin etkisiyle ring dışına yuvarlanırken Wyatt sırıtarak iniyor ringden ve Sheamus'u kaldırıyor, son hızla bariyerlere- Sheamus hareketi çevirip Wyatt'ı fırlatıyor! Wyatt seyircilerin arasına dalıyor! Seyirciler oradan kaçışırken Sheamus bariyerlerin arkasından yaklaşıp göğsünü açıkta vuruyor onun ve yumruğunu havaya kaldırıyor! Beats of Bordhram gelecek! 1! 2! 3! 4! 5! 6- Wyatt aniden bir dirsek çıkarıyor ve Sheamus'a bir Eye Poke yapıyor! Sheamus gözünü tutarak gerilerken Wyatt bariyerleri aşıyor ve üzerine gelen Sheamus'u ZEMİNE SCOOP SLAM! Wyatt rakibini kaldırıyor şimdi ve ringe yolluyor. İçeri giriyor Bray ve ikinci iplere çıkıp kollarını iki yana açarak yuhalanıyor. Wyatt baktı rakibine, İKİNCİ İPLERDEN SHEAMUS'A RUNNING SENTON! WYATT TUŞLADI, 1...........2.............

SHEAMUS ATTI! Wyatt üzerine çıkıyor onun ve kafasına arka arkaya yumruklar saydırıyor. Hakem alıyor Wyatt'ı rakibinin üzerinden. Wyatt yerdeki rakibinin ayağına basarak kafasına doğru eğiliyor ve "kim olduğunu sanıyorsun" diye bağırıyor. Şimdi kafasından tutup kaldırıyor Sheamus'u ve koluna giriyor, dans ettirmeye başlıyor! Sheamus'la dans ediyor Wyatt- Sheamus'tan karnına ani bir Knee Lift! Wyatt öksürerek dizlerinin üzerine çökerken Sheamus toparlanmaya çalışıyor köşede. Wyatt kalkıp böğürerek üstüne koşuyor- Sheamus'tan bir tekme! Wyatt yüzünü tutarak gerilerken Sheamus fırlıyor yerinden ve Running Forearm Smash! Bray kalkınca tekrar iplerden sekiyor ve bir tane dah- Wyatt yakalıyor onu ve kolunun altına girip sıçratarak Uranage- Sheamus sıyrılıyor hareketten ve kendisine doğru koşan Wyatt'ı sırtlayarak ringin ortasına ROLLING FIREMAN'S CARRY SLAM- AMA YERE YAPIŞTIRDIĞI WYATT...

WEQNg2.png

...SPIDER WALK'A KALKMIŞ ONA BAKIYOR! Sheamus şok içinde ona baksa da çabuk toparlanıp koşuyor rakibine! Wyatt'tan karnına bir tekme, kafasını bacaklarının arasına aldı Wyatt ve PULLING PILEDRIVER VURUYOR! WYATT'TAN PULLING PILEDRIVER VE TUŞ! 1..............2............

SHEAMUS SON ANDA! Son anda kalkıyor bu hareketten. "Let's go Sheamus" sesleri duyuluyor yer yer. Wyatt köşeye gidiyor şimdi ve baş aşağı dönüyor! Sheamus'a bakıyor baş aşağı ve sırıtıyor. Sheamus'un kalktığını görünce oraya doğru yöneliyor Bray ve Sheamus'u yakalıyo- Sheamus bir anda sırtına aldı onu VE WYATT'I WHITE NOISE'LA GÖMÜYOR YERE! Sheamus da, Wyatt da yerde! Sheamus aprona çıkıyor şimdi ve köşeye yöneliyor. Wyatt toparlanmaya çalışırken Sheamus köşeye tırmanıyor şimdi ve Wyatt'a bakıyor. Wyatt kalktığı anda CORNER DIVING SHOULDER TACKLE'LA YIKIYOR WYATT'I! Sheamus şimdi kalkıyor ve saçından tutup kendine çektiği Wyatt'ın kolunun altına giriyor, "fella" diye bağırıyor ve kaldırıp IRISH CURSE BACKBR- Wyatt sıyrılıyor ondan dirsek darbeleriyle ve Sheamus üzerine koştuğunda kaldırıp ringin dışına bırakıyor! Sheamus dizini çok kötü vuruyor. Wyatt şimdi ringden iniyor ve Sheamus'un kalkmasını bekliyor. Sheamus kalktığı anda fırladı, SHEAMUS SIRTLADI ONU, SHEAMUS SIRTLADI VE DEMİR BASAMAKLARA DOĞRU KOŞARAK ROLLING FIREMAN'S CARRY SLAM! WYATT'I EZDİ DEMİRİN ARASINDA ADETA!

cVpErx6Q_o.png

Sheamus, Wyatt'ın başında "Faugh o ballagh" diye kükrüyor. Wyatt ise demir basamakların üzerinde yatarken yıldızları sayıyor adeta. Ağzından da kan sızdığını görüyoruz Bray'in. Bray kan tükürerek yana doğru yuvarlanırken Sheamus geliyor ve kafasından tutup suratını spiker masasına çarptırıyor. Ardından ringe yolluyor rakibini. Sheamus şimdi içeri giriyor ve köşeye geriliyor. Wyatt'ın kalkmasını yüzünde bir gülümsemeyle bekleyerek göğsüne vurmaya başlıyor! "Brogue" sesleri yükseliyor arenada. Wyatt sarsak adımlarla kalktığı anda SHEAMUS FIRLADI VE BROGUE KICK- WYATT AYAĞINI YAKALADI, KENDİNE ÇEKİP DİZİNE YATIRIYOR VE SISTER ABIGAIL- ama Sheamus arkasına geçiyor ondan sıyrılıp ve iplere ittikten sonra gelen rakibini yüklenip ringin ortasına koşarak Running Front Powerslam'le çakıyor Wyatt'ı yere! Wyatt yerdeyken Sheamus kükrüyor ona ve tekrar köşeye geçiyor. Yine bekliyor Sheamus, Wyatt kalkıyor. Ancak Sheamus koşamadan Wyatt ona doğru fırlıyor ve ÇOK SERT BİR LARIAT! Sheamus'u indiriyor Wyatt! Wyatt şimdi Sheamus'u kaldırıyor ve Body Slam'e kaldırmaya çalışıyor- ama Sheamus arkaya indi. Sheamus kolunun altına girdi ve kaldırıp dizine IRISH CURSE BACKBREAKER İLE VURUYOR BRAY'İ! Sheamus tuşa gidiyor bitirmek için, 1..........2.......

BRAY WYATT'TAN KICK-OUT! Sheamus dizleri üzerinde onu izliyor. Wyatt ağzından kan akar halde köşeye sürünürken bekliyor Sheamus ve kalktığı anda fırlayıp Corner Clothesline! Şimdi Sheamus sarsak adımlarla kalkmaya çalışan rakibine doğru koşuyor ve BROGUE KICK! Ama...

2dD1VbkM_o.jpg

Michael Cole: Ha*****r.

Wyatt tekmenin üzerine kahkaha atarak bakıyor Sheamus'a. BUNUN ÜZERİNE GERİLİP İKİNCİ KEZ BROGUE KICK! BU KEZ İNDİ YERE! SHEAMUS MAÇI BİTİRMEK İÇİN TUŞA GİDİYOR, 1..............2.............

kaisez-woods.gif

IŞIKLAR GİDİYOR! Ringden bir boğuşma sesi yükseliyor... ve ışıklar açıldığında Wyatt Family burada! Christopher Wyatt, boğazına yapışıp köşeye çıkardığı maçın hakeminin yüzüne bakarak histerik bir kahkaha atıyor VE HAKEMİ FIRLATIYOR TOP ROPE'TAN AŞAĞI! Dutch da o sırada Sheamus'la meşgul! İkili yumruklaşıyor. Maçın yorgunluğuna rağmen Sheamus arka arkaya yumruklarla Dutch'ı püskürtmeyi başarıyor. Bray Wyatt hala yerde. Christopher şimdi Sheamus'a yöneliyor.

uhqkHRN5_o.png

THE HURRICANE BURADA! Hurricane koşturarak ringe fırlıyor ve içeri dalıp Christopher'a koşarak Forearm Smash! Hurricane ve Sheamus, beraber Christopher'a saldırıyor şimdi. Arkadan Dutch dahil oluyor kavgaya. Ensesine yapıştığı Hurricane'i yere çalıyor ve Sheamus'a arka arkaya yumruklarla saldırıyor.

Archangel! Jordan Devlin burada! Devlin ringe fırlıyor- ANCAK SEYİRCİLERİN ARASINDAN ATLAYAN KENNY OMEGA YERE SERİYOR BİRDEN ONU! CLEANER DEVREYE GİRDİ! Omega, Devlin'i kaldırıp ringe fırlatıyor. Ardından içeri dalıyor ve Dutch'a koşarak çok sert bir CYCLONE KILL! Dutch yerde! Omega, şimdi ayaklanan Devlin'e fırlıyor ve arka arkaya yumruklar saydırarak geriye sürüyor onu. Ancak Bray Wyatt ayakta! Omega'yı aniden kendine çevirip sert bir SISTER ABIGAIL! Wyatt kükrüyor ringde. Ama bu durum da çok uzun sürmüyor! Çünkü elinde bir kendo sopasıyla Dean Ambrose ringe dalıyor ve WYATT'IN KAFASINDA PARÇALIYOR SOPAYI! Bunu gören Dutch ve Christopher onun üzerine çullanırken diğer köşede de Devlin'le Hurricane boğuşuyor!

Dutch ve Christopher yumruklar yağdırdığı rakiplerinin aynı anda boğazına yapışıyor. AYNI ANDA CHOKESLAM Mİ GELECEK? AMA RİNGE BU KEZ DE SEYİRCİLERİN ARASINDAN BİR CHEER YAĞMURUYLA GELEN JOHN CENA DALIYOR! Dutch'a koşarak Shotgun Dropkick vuruyor ve Christopher'a arka arkaya yumruklar saydırıyor. Cena'nın hemen ardından rampada beliren Hunico'yu görüyoruz! Cena'dan gecenin başındaki mağlubiyetin rövanşını almak için buradaymış gibi görünüyor. Hunico içeri dalıyor ve Cena'ya saldırıyor. Hunico ve Wyattlar koordineli şekilde üstünlük sağlayacak derken Tyson Tomko'yu görüyoruz bu kez de! Ringin her yanında kaos hakim! Kimin kime vurduğu belli olmayan ringe yeni güreşçiler de dalarken kameralarımız kapanıyor. Royal Rumble'da görüşmek üzere!

o7zvR4nd_o.png

XPLOSION
GURESTURKIYE WRESTLING
2023
(C)

Son düzenleme:

Antagonist

wayfaring stranger
Konular
12
Brian Pillman
Jon Moxley
Takipteyim. Rumble öncesi son şov olması önemli. ME oldukça ilgi çekici duruyor.

Hacken

New York Knicks
Konular
117
Bret Hart
Sheamus
Bizi birbirimize kırdırıyorlar @Ensiferum . Neyse alayım bi ifadeni...

Billy Butcher

Kayıtlı Üye
Konular
5
Randy Orton
-
Elimde pek bir şey olmadığı için promosuz gireceğim şova, umarım görünürüm. Bekliyoruz.

Maestro

FB
Konular
735
Seth Rollins
-
Bakarız bu sovda da

Birazvodka

Kayıtlı Üye
Konular
316
John Cena
-
Takipteyiz.

Konular
267
-
-
Saati yeni fark ettim baya erkenmiş bu arada, iş çıkışına denk geliyor. Başları kaçırırız

Hell's Gate

Dark Side
Konular
1,869
Undertaker
Undertaker
Takip ederim, promoyu da saldık.