RPG GTW - 22 Nisan 2023 Anadolu Ateşi

#1CMPunkFan

July17th
Konular
484
Web sitesi
instagram.com
CM Punk
CM Punk
Elinize emeğinize yüreğinize bileğinize sağlık ekip. Yine efsane bir şov oldu. Cansınız! <3 <3 <3

Antagonist

wayfaring stranger
Konular
12
Brian Pillman
Jon Moxley
Edge'in tertemiz Tino'yu tokatlaması şarttı, lavuk geçen şov bize bile laf çakmıştı iyi oldu. Kevin Steen ve Zayn takımı oldukça isabetli olmuş ama karşılarındaki oluşum da çok güçlü. Kim kazanır emin olamadım. Punk biraz serbest ilerliyor ancak sahibi çok iyi bir oyuncu olduğundan kendisine çok ani bir anda mega push gelecek gibi. ICC olayı da şaşırttı ben Sabian bir şekil PPV'de üçletir diyordum ama potadan çıkmış gibi. Kyle'ın sahibinin promosunu çok beğenmiştim ama Cody şu an en prime döneminde -bana göre şirketteki momentum'u en yüksek isim- ondan PPV'de kemer korunur fakat rekabetlerinin sonraki PPV'ye sarkmasını isterim. Main Event de felfeci. Dean Ambrose'un Xplosion'ın yüzü olmasından kaynaklı Great Thunder'lar ana kemer potasına emanet şekli olmuş. WHC potasındaki tüm isimler birbirinden aktif. Kendrick kemeri koparırsa çok da şaşırmam ama. Baya sağlam şov olmuş. Bayram demeden şov yazan ve canlı yayın yapan @Patron 'a teşekkür ediyorum elinize sağlık.

Hacken

New York Knicks
Konular
117
Bret Hart
Sheamus
Main eventın sonunu kaçırmışım bayram telefonundan. Olur o kadar yav. Elinize sağlık, eğlenceli ama riskli bir şovdu :D

AJKOY2J

Acknowledge Him
Konular
201
AJ Styles
-
Sami ve Steen'in olayı değişik olmuş, köklere dönüş konsepti hoşuma gitti. O'Reilly de başarılı bir oyuncu tarafından oynanıyor, kemer şansını hak ediyor. Punk ne yapacak merak ediyorum, onun için de bir şeyler tease'leniyor bir süredir.

Karakterimin segmenti beni biraz hayal kırıklığına uğrattı. Ne karakter kişiselleştirmede yazdıklarımı, ne de promolarımı okumadığınız izlenimine kapılmaya başladım. Rpg ekibinin her promodaki her karakter nüansını şovlara taşıma zorunluluğunun olmadığının farkındayım, ekibin oyuncuya değil oyuncunun ekibe uyması gerektiğinin de. Ancak gizli kimliğin korunması gibi çok ufak bir isteğimin bu şekilde bir kenara atılması beni üzdü ve şevkimi kırdı. Direkt benim tarzım ve çizdiğim Hurricane portresi şovlara aktarılsın demiyorum, yanlış anlamayın. Ben tam tersi promolarımda Hurricane'e şovlarda çizilen günahsız karakter rolünü aktarmaya çalıştım. Ama gizli kimlik muhabbeti hem şov takibinde insanlarla konuşurken, hem promolarda, hem karakter kişiselleştirmede lafını geçirdiğim bir şeydi. Benim uydurduğum bir şey de değil, Hurricane reel'de de gizli kimlik sahibi bir güreşçidir. Gimmick'in temel ögelerinden biri yani. Neyse, ben burda gördüğüm şeye göre yazacağım promolarımı artık, napalım. Elinize sağlık.