Sami ve Steen'in olayı değişik olmuş, köklere dönüş konsepti hoşuma gitti. O'Reilly de başarılı bir oyuncu tarafından oynanıyor, kemer şansını hak ediyor. Punk ne yapacak merak ediyorum, onun için de bir şeyler tease'leniyor bir süredir.
Karakterimin segmenti beni biraz hayal kırıklığına uğrattı. Ne karakter kişiselleştirmede yazdıklarımı, ne de promolarımı okumadığınız izlenimine kapılmaya başladım. Rpg ekibinin her promodaki her karakter nüansını şovlara taşıma zorunluluğunun olmadığının farkındayım, ekibin oyuncuya değil oyuncunun ekibe uyması gerektiğinin de. Ancak gizli kimliğin korunması gibi çok ufak bir isteğimin bu şekilde bir kenara atılması beni üzdü ve şevkimi kırdı. Direkt benim tarzım ve çizdiğim Hurricane portresi şovlara aktarılsın demiyorum, yanlış anlamayın. Ben tam tersi promolarımda Hurricane'e şovlarda çizilen günahsız karakter rolünü aktarmaya çalıştım. Ama gizli kimlik muhabbeti hem şov takibinde insanlarla konuşurken, hem promolarda, hem karakter kişiselleştirmede lafını geçirdiğim bir şeydi. Benim uydurduğum bir şey de değil, Hurricane reel'de de gizli kimlik sahibi bir güreşçidir. Gimmick'in temel ögelerinden biri yani. Neyse, ben burda gördüğüm şeye göre yazacağım promolarımı artık, napalım. Elinize sağlık.