RPG GTW - 27 Haziran 2023 Xplosion

Patron

Müdüriyet No More
Konular
2,188
-
X6YhlE0.png

27.06.2023 - 20:30 - C
Freeman Coliseum
San Antonio, TX

Şovu Takip Etmek İçin 5 Neden:
-
"Eril Dil Kaybetti, Kapsayıcılık Kazandı!"
- Bu Davanın Adı: "Autocracy"
- Yeni Yüzler Mekana Giriş Yapıyor
- Taraf Olmayan, Bertaraf Olacak
- Main Event: Vince McMahon, Yeni Projesini Açıklıyor

AkkPOz.png

MH Üniversitesi Hastanesi'ne, Memphis Tenesse'ye bağlanıyoruz. Eden Stiles, bir kapının önünde ve kameralarımızın karşısında.

Eden Stiles: Bütün GTW evrenine, Royal Rumble'ın yapılmış olduğu Memphis'ten iyi haftalar diliyoruz. Bugün, General Manager Triple H'in basın mensuplarının sorularını yanıtlayacağı noktada bekliyoruz.

Stiles ve diğer muhabirler odanın kapısını izlerken, kapı yavaşça açılıyor ve içeriden el ele tutuşmuş olan Triple H ve Stephanie McMahon çıkıyor. Triple H'in epey yorgun göründüğü ve Stephanie'nin gözlerinin ise yaşlı olduğu gözlerden kaçmıyor. HHH, muhabirlere gülümserken yüzünü buruşturuyor ve mikrofonlara yaklaşıyor.

0T7foEmV_o.jpg

Triple H: İlgi ve alakanız için hepinize teşekkür ediyorum. Royal Rumble'ı geride bıraktık, içerisinde pek çok talihsiz olay barındırsa da güzel bir gece geçirdik. Sonlarda yaşanan olay ise hepimizi derinden üzmüştür. Bizzat kayınpederimin onayıyla, resmi olarak GTW güreşçisi sıfatını geçen hafta kazanan Mark Haskins'in tarafıma gerçekleştirdiği saldırıyla ilgili bazı konulara açıklık getirmek istiyorum.

Eden Stiles: Bay Helmsley, bu saldırıyı Bay McMahon'un mu organize ettiğini düşünüyorsunuz?

Triple H: Kendisinin böyle bir plan düşüneceğine inanmam, inanmak da istemem. Ben, şirket içerisinde birilerinin yeni projeler adı altında bütün kadroyu sonu gelmez bir kaosa sürükleyecek alçakça planlar yaptığı kanaatindeyim. Mark Haskins ise yalnızca bunun uygulayıcısı oldu. Şunu net bir şekilde söyleyeyim: Mark Haskins artık bir GTW güreşçisi değildir. Ve arenaya adımımı attığım an yapacağım ilk iş, onun kontratını canlı yayında yırtmak olacak.

İbrahim Haskoloğlu: Bay Helmsley, Bay McMahon'un yeni bir ana unvanla ilgili duyuru yapacağı kesinleşti. Bununla ilgili düşünceleriniz neler?

Triple H: Tek söyleyebileceğim şey, endişeliyim. Mark Haskins'in bir parçası olduğu bu grubu matematiği, Royal Rumble'da tutmadı ve maçın galibi Joe Gacy oldu. Kendisini kutlarım. Yeni bir ana kemer ise, özellikle açıklanma tarihi ve bu grubun Rumble'ı kaybetmesinin hemen akabine denk gelmesi itibariyle; şirket içerisindeki bu yapılanmadan bir ana kemer şampiyonu çıkartma planı gibi gözüküyor. Kayınpederimle en kısa sürede görüşeceğim. Ama şunun altıın çizelim: Oyun devam ederken kural değiştirilemez. Joe Gacy'nin ve diğer 29 güreşçinin bu maça katılırken imzaladığı kontratta "Rumble galibinin Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu" maçına çıkacağı şartı yazılıydı. Yeni bir ana kemer çıkarmak demek, hem bu kontratların tümünün anlamını yitirmesi hem de Joe Gacy'nin hakkının kısıtlaması anlamına gelir. Çünkü yeni bir ana kemer gelirse, Joe Gacy bu unvanı seçemeyecek. Ve bu, bütün Rumble maçında mücadele eden güreşçilerin emeğinin çöpe atılması demek.

Pınar Argun: Bay Helmsley, Xplosion'da olacak mısınız?

Triple H: Xplosion'da bulunamayacağım, ancak Great Thunder'da dönerek bütün konulara bir açıklık getirmeyi umuyorum. Vaktini ayıran tüm basın mensuplarına teşekkürler. İyi akşamlar.

HHH ve Stephanie, odalarına geri dönerken basın mensuplarının diğer soruları yanıtsız kalıyor. Triple H'in koruması gelerek kameraların kapanmasını işaret ediyor, biz de arenaya dönüyoruz.

AkkPOz.png

vY8MplhE_o.png

Pyrolar patlıyor ve Xplosion başlıyor! Pankart denizine dalıyoruz.

"Tyson Tomko'yu Kovun
Montez Ford'u Anamın Üzerinde Yakalasalar, Suç Anamdadır!
Tek Şirket, Tek Roster, Tek Lider: Triple H"

Spiker masasında bizleri JBL, Tazz ve Michael Cole karşılıyor.

JBL: Bayanlar ve baylar, Çarşamba gecesi Xplosion'una hoş geldiniz! Wrestlemania yolu devam ederken gerilim tırmanıyor.

Michael Cole: General Manager Triple H'in bu gece burada olmayacağını öğrenmiş bulunuyoruz. Aynı zamanda, Main Event'te Bay McMahon'un mevcut durum ve yeni bir projeyle alakalı açıklamalar yapacağına ilişkin duyumlar var. Ne diyorsun Tazz?

Tazz: S****miş g****n davası olmazmış Michael, Rumble'da ne olduysa oldu. Artık Wrestlemania 8 için geri sayım devam ederken, bundan sonra olacaklara odaklanmak lazım.

HURTFUL LOVE! Arenada karışık tepkiler var!

79r3orc.jpg

2023 Royal Rumble'ını kazanan adam burada! Joe Gacy girişte görünüyor ve seyircilere el sallayıp gülümsüyor. Gacy ağır adımlarla ilerleyip basamakları tırmanıyor ve içeri girdikten sonra köşeye tırmanarak zafer işareti yapıyor Wrestlemania 8 logosuna doğru. Gacy ardından iniyor aşağı ve seyirciye dönüyor.

Joe Gacy: Bütün GTW evrenine iyi akşamlar diliyorum. Royal Rumble geride kaldı ve hepimiz, net bir ders aldık: Artık Guresturkiye Wrestling'de toksikliğin, aşağılayıcı eril dilin, renge ve cinsiyete göre ayrım yapanların, kısacası kapsayıcılık ilkesini benimsemeyenlerin raf ömrü doldu. Yeni bir dönemin eşiğinde olduğumuzu bildirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Wrestlemania yolunda pek tabi ki, GTW kadrosunun çoğu önemli mesajlar vermek istiyor. Benim mesajım ise bu şirkete ilk geldiğimden beri aynı: Benimle beraber bu kemer galibiyetini kutlamak isteyen beyaz, siyah, heteroseksüel, homoseksüel, erkek, kadın, trans, herkesin yeri var.

Gacy'e olumlu tepkiler de geliyor.

Joe Gacy: Oysa Royal Rumble'ın katılımcı listesine baktığımızda "sert" olduğunu iddia eden ne kadar güreşçi arkadaşımız vardı öyle değil mi? Irkçı olduğunu gururla haykıran Bray Wyatt, İrlanda'da gerçekleştirilen centilmenlik dışı sokak dövüşlerinde ismini duyurmuş olan Sheamus, Ruthless Agression'ın kanında aktığını söyleyen John Cena. Ama hepsi bu müsabakan boynu bükük ayrıldı. Maçı kazanan kişi ise herkesi kapsayan, bir sözü söylemeden önce bu sözden kimlerin tetiklenebileceğini her zaman gözeten ve başından beri kadınlar divizyonunun varlığını savunan Joe Gacy oldu.

so8fdl0.jpg

Joe Gacy: Bundan sonra, tablonun çok daha olumlu ilerleyeceğini söyleyebiliriz. Wrestlemania ana gösterisinde GTW'daki toksikliği tamamen bitirmek için bir şansım var. Ama bugün yapılan açıklamalar sonrası, özellikle şunu yönetimdeki saygıdeğer üstlerimize belirtmek isterim: Eğer ikinci bir ana unvan getirilecekse, Royal Rumble hakkımın bu unvan için de muhafaza edilmesini istiyorum. Çünkü iki ana unvan varken sadece bir tanesi için seçim yapmam demek, diğer ana unvanı dışlamamız ve kapsayıcılık ilkesine uymamamız anlamına gelir-

Hurtful Love? Bir daha?

CL9DCHbE_o.jpg

Christian Cage elinde mikrofonla girişte! Gacy'e epey kızgın bir ifadeyle bakıyor, rampada ilerliyor.

Christian Cage: Joe, her şeyden önce seni tebrik ederim. 30 adamın içerisinden galip ayrılarak kaliteni ispatladın. Ama şu ana kadarki konuşmanı dinleyince epey şaşırdığımı söylemem lazım.

Cage basamakları tırmanıp ringe girerken Gacy ifadesiz bir yüzle izliyor onu. Cage ona bakıyor.

Christian Cage: Farkındaysan, dün Gates of Decay'in doğrudan ana unvanı ele geçirebileceği bir maç daha yapıldı. Sanırım buna konuşmanda yer verecek kadar önem vermiyorsun ama ben hatırlatayım, Christian Cage, mevcut şampiyon The Brian Kendrick'i ezip geçtiği maçı Rhea Ripley yüzünden kaybetti.

Seyirci yuhalıyor Cage'i.

Christian Cage: Bununla ilgili tek kelime bile söylememen benim aklıma neyi getirdi biliyor musun: Bence sen Rhea'nın neye niyetlendiğini gayet iyi biliyordun.

Gacy gülümsüyor Cage'e.

Joe Gacy: Bay Cage, öncelikle iki ekip arkadaşı olarak sakinleşmemiz gerektiğini düşünüyorum. Konuşmamı yarıda kesmeseydiniz, sizinle ilgili olan konuya da değinecektim. Ancak aramızda bir ihtilaf oluşmaması için hızlıca bu konuya da değinelim. Bayan Ripley'i, size ve dolayısıyla takımımıza gerçekleştirmiş olduğu eylem yüzünden kınıyorum. Yaptığını doğru bulmuyorum. Bizler, kapsayıcılık ve etik ilkelerimiz doğrultusunda yoksulla zenginin arasında bir sınıf farkı olmadan yaşaması gerektiğine inananlarız. Ancak Bayan Ripley, talihsiz bir şekilde Bay Kendrick'in unvanından ve maddiyatından kaynaklanan gücün kendisini yanıltmasına izin vererek bizleri epey üzmüştür-

Christian Cage: HEY! O o******u beni sattı!

Gacy acı bir şey yutmuş gibi yüzünü buruşturuyor, ardından gülümsüyor. Cage ile aralarında sert bir bakışma oluyor.

Joe Gacy: Bay Cage, belki de kendi değerlerimizle ters düşmemeli ve bu eril ifadelerden kaçınmalıyı-

Christian Cage: S******EĞİM ŞİMDİ ERİL DİLİ DE, DEĞERLERİ DE! Ben Gates of Decay'e katılmayı kabul ettiğim zaman, senin bana bir şey kattığın kadar ben de size bir şey kattım: Tecrübe. Benim sayemde Wyattları ve Resurgence'ı yendiniz. Benim sayemde adınızı duyurdunuz. Ben bu ekibe katılmadan önce siz, o zaman Dijak olarak bilinen bir gorille rekabete girecek kadar düşük seviyelerdeydiniz. Ben, GTW'daki geçmişimle, başarılarımla, zaferlerimle tanınan ben bu ekibe dahil oldum ve Gates of Decay bu sayede şirketin zirvesine çıktı. Bunu inkar mı edeceksin Gacy? O k****ak beni sırtımdan bıçaklarken sen neredeydin? Arka alana gönderilmen umurumda bile değil, maç sonrası gelip bana atılan kazığın hesabını niye sormadın?

Joe Gacy: Bay Cage, görüyorum ki yaşadığınız başarısızlık sizi epey üzmüş. Bence siz sakinleştiğiniz zaman bu konuyu tekrar-

Christian Cage: KONUŞULACAK BİR ŞEY YOK! Seninle ben, birlikte gidip o sürtüğe yaptığının hesabını soracağız. Ve ardından, sen Royal Rumble hakkından vazgeçerek Wrestlemania'da kullanacağın ana kemer adaylığını bana devrettiğini açıklayacaksın. Bana öyle bakma Joe, bu sürtüğü ekipte barındırmak isteyen sendin ve ben o kadın işin içine etmeseydi şu an belimde kemerle burada olacaktım. Royal Rumble'ı mı kazandın? Güzel. O zaman iade-i itibar zamanı, seninle ben bir ekipsek ve her koşulda birbirimize sahip çıkacaksak; sana yakışan da senin hatan yüzünden kaybettiğim şampiyonluk maçımı bana geri vermektir.

Gacy, Cage'e hiç de hayra alamet olmayan bir gülümsemeyle bakıyor. Cage'in yüzü öfkeden kızarmış vaziyette. Cage "gerekeni yap" diye bağırıyor....

Gacy arkasını dönüyor ona ve aprona yöneliyor! Elinde mikrofonla Cage'e bakıyor aprondan.

Joe Gacy: Bay Cage, görüyorum ki Gates of Decay'in etik değerlerinin geçerliliği, sizin için sadece kaybedilen bir kemer maçına kadarmış. Ben, davama bir kemer için ya da kemer şansı için baş koymadım. Eğer siz bunun için mücadele veriyorsanız, mücadelenizi yalnız başınıza sürdürme konusunda size başarılar diliyorum.

Gacy, Cage'e gülümseyerek aprondan iniyor-

WELCOME TO THE CIRCUS!

xLGe7qWk_o.jpg

BLUEPRINT BURADA! Matt Morgan aç gözlerle ringe bakıyor. Joe Gacy bariyerleri aşıp seyircilerin arasına giriyor. Matt Morgan, ringde şaşkınlıkla bir ona bir Gacy'e bakan Christian Cage'e koşuyor Morgan ringe dalıyor şimdi, CHRISTIAN'A ÇOK SERT BİR SPEAR! Morgan böğürerek ipleri tekmeliyor Cage yerdeyken! Joe Gacy olan biteni bariyerlerin arkasından gülümseyerek izliyor. Morgan şimdi Christian'ı kaldırıyor, kafasını bacaklarının arasına alıp kaldırdı VE SIT-OUT POWERBOMB! Morgan delirmiş gibi kükreyerek Cage'i kaldırıyor ve ringin dışına fırlatıyor! Spiker masasının önünde sürünerek ayaklanmaya çalışıyor Cage ama Morgan delirmiş gibi. Ringden iniyor şimdi ve spiker masasının üstünü söküyor şimdi!

9zykyz3.jpg

Joe Gacy hiç bir tepki vermeden olayları izlerken Morgan bir kez daha kaldırıyor Cage'i, yine kafasını bacaklarının arasına aldı, KALDIRDI VE SPİKER MASASINA POWERBOMB'LA GÖMÜYOR CHRISTIAN CAGE'İ! Morgan böğürerek etrafına bakıyor ve Joe Gacy'i görüyor. Gacy'e işaret parmağını sallayarak "seninle de işimi bitmedi p*ç" diye bağırıyor! Gacy ellerini önünde kavuşturup gülümseyerek arkasına dönüp gidiyor! Cage, yıkıntıların arasında yatarken Morgan başında nefes nefese seyirciye bakıyor.

JBL: Beyler, sanırım az önce Gates of Decay'in son nefesini verişine şahitlik ettik!

Michael Cole: Görüyor musun John? Joe Gacy, dönemeci dönene kadar aile kabul ettiği adamın yok edilmesini sadece izledi! GTW'da hesaplar bu kadar hızlı değişiyor işte.

Welcome to the Circus arenada yankılanırken Morgan'a odaklanıyor kamera. Onun öfkeli bakışları altında reklamlara gidiyoruz.

AkkPOz.png

AWESOME!

rhnTShFa_o.png

Kıtalararası Şampiyon The Miz girişte! Omzunda kemeriyle beraber ringe gelirken seyircilere "ağlama" işareti yapıyor.

Michael Cole: Royal Rumble'da Austin Gunn'ı da mağlup ederek yoluna doludizgin devam eden Miz hakkında ne düşünüyorsun Tazz?

Tazz: Miz, öyle veya böyle kemerini korumayı bilen bir adam. Ama rekabetin epey kızıştığı da ortada. Bence Austin Gunn tekrar şansını deneyebilir, buna hakkı var.

Miz ringe giriyor ve spiker masasından mikrofon istiyor.

The Miz: Çok mu üzüldünüz lan?

Miz, seyirciye bakarak gülüyor.

The Miz: Billy Gunn'ın oğlu, kemerim için karşıma çıktığında bazıları bunun çekişmeli bir şampiyonluk maçı olacağını düşünüyordu; hepsi yanıldı. Austin, ait olduğu yer olan bekleme salonuna geri döndü. Ben ise zirvedeki haklı yerimi almak üzere Royal Rumble maçına dahil oldum ve "Sürmeli" kod adıyla bilinen mistik bir yaratık tarafından elendim. Benim merak ettiğim: Bu yaşlı adamı ringe dahil etmenin kim iyi bir fikir olacağını düşündü, sonuçta burada canlı yayın yapıyoruz.

Miz kemerini düzeltiyor.

The Miz: Her neyse, Undertaker hakkında konuşarak nefesimi ziyan etmek istemiyorum. GTW'da daha önce yaptığı şeyi yapacağından şüphem yok. 1-2 ay gelip klasik hokkabazlıklarını yaptıktan sonra emekliliğine devam edecektir. Artık hedefim netleşti: Wrestlemania'yı iki kemerle kapatmak. No Way Out'ta eleme çemberine girerek Dünya Ağırsiklet unvanını Brian Kendrick'in elinden alacağım. Evet, Brian Kendrick lanet olası. "The" falan yok. Kyle O'Reilly ve Austin Gunn'ı mağlup ederek kalitemi ispatladığıma göre, Kıtalararası kemeri Wrestlemania sürecine kadar korumama hakkına sahibi demektir.

Seyirciler yuhalıyor. "Loser" tezahüratları başlarken Miz seyirciye küçümseyerek bakıyor.

The Miz: Ne bekliyordunuz? Ben meşgul bir adamım. GTW'daki görevlerim dışında, başarılarla dolu film kariyerimde de ilerlemeyi sürdürüyorum. O yüzden programı size göre değil, bana göre ayarlayacağız. Ve ben de diyorum ki, Wrestlemania'ya kadar Kıtalararası kemeri korumak zorunda değilim-

Bir müzik duyuluyor!

SW3RWEthe1NDUSTRY!

1687719780588-png.3336

SWERVE STRICKLAND BURADA! Swerve, rampada güneş gözlüğünü çıkarıyor ve seyirciden gelen olumlu tepkiler arasında Miz'e bakarken gülümsüyor.

Swerve Strickland: Sen başarılı kariyerlerden bahsedince, gelmek zorunda kaldım.

Swerve destek alıyor seyirciden, Miz ona bakıyor.

Swerve Strickland: Rumble'da tarihi baştan yazmak üzere geri döndüğümden haberin vardır herhalde. Endüstriye baktığım zaman bir sürü bozuk plak görüyorum, bunlardan birisi de sensin Miz. Kariyerinden bahsediyorsun, son filmin ne kadar hasılat yaptı? Piyasadan dostlarımın bana söylediğine göre, sen bile paranı yeni almışsın. Demek ki Nickelodeon ayarında prodüksiyonlarda kendine yer bulabiliyorsun. O yüzden sana tavsiyem: Maskeli Beşler'de figüranı oynayıp da Titanic'te başrolmüşsün gibi caka satma.

Miz öfkeyle bir şeyler bağırıyor ona ringden. Swerve biraz ilerliyor rampada.

1687720505592-png.3337

Swerve Strickland: Profesyonel güreş harici bir alanda başarılı olmuş bir rol model arıyorsanız, kendisi karşınızda duruyor. Yaptığım müziğin aldığı ödüller ortada, şu an bu şirkette kimin maaş çekinde ne yazıyor bir bilgim yok ama çoğu kişinin iki katını sadece CD satışlarından aldığımı söyleyebilirim. Peki konuyu nereye getireceğim Miz?

Swerve ilerliyor ve basamakları tırmanıp içeri giriyor.

Swerve Strickland: Karşında diğer alanlardaki kariyerinle ezemeyeceğin, profesyonel güreşte başa çıkamayacağın ve mikrofonda yüzleşemeyeceğin kalitede bir star duruyor. Ve bu star, o omzundaki unvana sahip olsa buraya çıkıp her hafta homeboy'lara bedavaya dersini verirdi. Sen ise işin içinden nasıl sıvışırım planları yapıyorsun, o zaman işi düzgün yapalım homie: Sen hak etmediğin o unvanı şimdi, bu gece ortaya koy ve ben de seni kemer reign'inle beraber vizyondan kaldırayım. Ne diyorsun?

Swerve, Miz'e bakıyor. Miz kemerine bakıyor dikkatle.

The Miz: Müzisyen, öyle mi? Arkada çalan dıptıs dıptıs bir beat'in üstüne kadınlara "bitch" diye hitap ederek uyuşturucuyu öven sözler söylemekle istesen de müzisyen olamazsın. Yaptığın müziğin ataları, sokak aralarında eşkıya gibi vurularak öldürüldüler. Sanırım sen de büyük duayenler Tupac ve Biggie gibi olmak istiyorsun: Haddin olmayan işlere kalkışıp işinin bitirilmesini.

Miz çok ağır yuhalanıyor! Swerve yumruklarını sıkıyor.

The Miz: Dinle, madem mükemmelliğe dokunmak istiyorsun sana bir şans vereceğim. Ama Kıtalararası unvan? Onu rüyanda bile göremezsin "my homie". (Miz küçümseyerek sırıtıyor Swerve'e.) Senin daha yeni damladığın ortamda ben aylardan beri ana unvanların kıyısından dönüyorum, maçlar kazanıyorum, seriler bitiriyorum ve sen gelir gelmez kemer maçına zıplamanın hesaplarını yapıyorsun öyle mi? Austin Gunn'a verdiğim dersin aynısını şimdi de sana vereceğim, ama unvan ortada olmayacak. Var mısın, yok musun?

Swerve seyirciye bakıyor. "YES" tezahüratları var.

Swerve Strickland: Miz, teklifini kabul ediyorum. Ama erkeklik tasladığın için sana şunu söylememe izin ver: Karın Playboy Cyber'a soyunduğu zaman neighbourhood'larda yaşayan tüm kardeşler ona bakarak 31 çekti. O yüzden delikanlılık maskeni bir kenara bırak ve benim karşıma kendi kimliğini kabullenmiş olarak çık: Bir gavat olarak.

MIZ KEMERİ FIRLATIP SWERVE'ÜN ÜZERİNE SALDIRIYOR! Miz arka arkaya yumruklar geçirirken hakem tereddütte kalıyor ama spiker masasından hızlıca okey alıp maçı başlatıyor!

Non-Title Match
"Intercontinental Champion" The Miz vs. Swerve Strickland

Miz arka arkaya yumruklar geçirerek iplere geri sürüyor Swerve'ü. Suratına sert bir tokat geçiriyor Miz ve "o***** çocuğu" diye bağırdıktan sonra iplerden sektiriyor - Swerve hareketi çevirip iplere yolluyor onu ve geldiğinde dönerek Leg Lariat! Swerve şimdi yerdeki Miz'i kafasından tutup kaldırırken yüzüne bakmaya zorluyor "'sup homeboy" diye bağırıyor ve Miz'i son hızla köşeye yolladıktan sonra üzerine koşarak Corner Forearm Smash! Şimdi kafasından kavradı şampiyonu ve ringin ortasına Running Bulldog! Swerve tuşluyor, 1.......Miz attı tuşu! Swerve şimdi Headlock'a alıyor onu zeminde. Miz ayağa kalkmaya çalışırken Swerve bacağını çelmeliyor onun ve olduğu yerde dönerek ÇOK SERT BİR STO! Sweve şimdi kolundan tutup kaldırıyor- Miz'den bir Jawbreaker! Swerve çenesini tutarak iplere geriliyor ancak çabuk toparlanıp fırlıyor yerinden - Miz kaldırıp onu sert bir Back Body Drop ile geri bırakıyor! Swerve sırtını tutarak ayaklanmaya çalışırken Miz üzerine doğru koşuyor ve Clothesline ile ring dışına yolluyor onu! Miz öfkeli bir yüz ifadesiyle iniyor ringden ve Swerve'ü tutup son hızla demir basamaklara- ancak Swerve hareketi çevirip yollayacakmış gibi yaptığı Miz'i kendine çekip karnına bir tekme atıyor ve gerilip koşarak SCISSORS KICK RİNG DIŞINDA! Miz yere yığılıyor, Swerve onu hemen kaldırıp ringe yolluyor ve içeri girip tuşluyor! 1...........2........

MIZ ATTI! Swerve rakibini kaldırıyor ayağa, Miz bir anda Fireman's Carry Takedown yapıyor ve üzerine tekrar gelen Swerve'ü yakalayıp Standing Flapjack ile yere yapıştırıyor! İki adam da toparlanma aşamasındayken Miz fırlıyor yerinden ve İPLERDEKİ SWERVE'E AWESOME CLOTHESL- HAVADA YAKALADI ONU SWERVE VE ÇEVİRİP SPININNG SIDE SLAM VURDU! Müthiş refleks! Tuşa gitti yine, 1............2..........şampiyon yine hayır diyor! Swerve arkadan kavrıyor şimdi onu ve Cradle Backbreaker'a götürmek için kolunun altına giriyor- ancak Miz'den sert bir dirsek! Swerve burnunu tutarak iplere gerilediikten sonra Miz'e fırlıyor- MIZ'DEN ARCHED BIG BOOT İLE CEVAP! Swerve yüzünü tutarak yerde kalırken Miz köşeye gidiyor ve top rope'a tırmanıyor. Swerve ayaklandığında sıçrayıp DIVING DOUBLE AXE HANDLE! Swerve yerde kalırken Miz tuş deniyor, 1............2...........Swerve attı! "Karıma saygı duyacaksın p***" diye bağırıyor Miz ve rakibini kaldırırken suratına çok sert bir tokat geçiriyor! Ardından pozisyona alıyor Swerve'ü ve ÇEVİREREK MIZARD OF OZ'U VURUYOR! ŞAMPİYON TUŞA GİTTİ, 1...........2..........

Strickland attı tuşu! Miz şimdi rakibinin köşede toparlanmasını izliyor iplerin önünde bekleyerek ve kalktığı anda fırlayıp AWESOME CLOTHESLINE! Swerve yere yığılırken Miz köşeye tırmanıyor! Miz neyin peşinde? Miz sırtı dönük şekilde yerdeki Swerve'e bakıyor - ama daha kafasındakini yapamadan Swerve ayaklandı! Gelip Miz'i yükleniyor köşeden sırt üstü ve Texas Electric Chair Drop! Swerve şimdi dizlerinin üzerinde yavaşça kalkıyor ve Miz'in kafasıın kaldırdığını gördüğü anda Low Angle Superkick'i patlatıyor suratına! Swerve tuşa gidiyor yine, 1............2..........Miz hayır dedi! Swerve şimdi Miz'i kaldırıyor ayağa ve Brainbuster için kolunun altına giriyor, KALDIRIYOR- kaldıramadı! Miz ayağını koyuyor araya ve karnına sert bir tekme atıyor rakibinin. Tekmenin etkisiyle dizlerinin üzerine düşen Swerve'ü kafasından yakalayarak Big DDT vuruyor Miz! Sürünüp deniyor yine, 1............2...........Strickland attı tuşu! Miz şimdi geriliyor Reality Check için. Swerve ağır ağır kalkıyor, Miz fırladı yerinden ve KAFASINA KNEE LIFT- Swerve sıyrılıyor ondan ve arkasına dönen Miz'e seri bir Corkscrew Enziugiri! Miz tekmenin etkisiyle iplere gerileyip aprona çıkıyor. Swerve şimdi aprona doğru geçiyor. Kafasını kaldırmakta olan Miz'e koşarak Apron Pump Kic- Miz ayağını yakaladı! Miz ayağını yakalıyor onun ve kendine çekerek APRONDA FLATLINER! Miz'den müthiş hareket! Ringe yuvarlıyor rakibini ve içeri girip tuşladı, 1..........2............

SWERVE HAYIR DEDİ! Miz yavaşça ayaklanıyor ve Skull Crushing Finale için fırsat kolluyor. Miz arkasında hazırlığa girmişken Swerve ağır ağır kalkıyor, MIZ YAKLAŞTI ARKADAN- SWERVE'DEN ROLLING ELBOW'LA CEVAP! Miz yüzünü tutarak gerilerken Swerve koşuyor ve köşede Corner Uppercut! Miz yere yığılırken Swerve köşeye sıçrıyor ve DIVING SEATED UPPERCUT İÇİN ATLADI- THE MIZ'DEN HAVADA BIG BOOT! Tekmenin etkisiyle takla açarak yere düştü Swerve! "Let's go Strickland" tezahüratları yankılanırken iki adam da yerde! Miz şimdi aprona çıkıyor ve ringde ayaklanmakta olan Swerve'e bakarak köşeye tırmanıyor. Ancak Swerve de erken davranıyor ve ona doğru koşuyor- CORNER FLATLINER İÇİN İKİNCİ İPE SIÇRADI! Ama Miz'den Headbutt! Çok sert bir sağ yumruk gömüyor suratına ve Swerve düşecek gibi oluyor ama Miz! Kafasını bacaklarının arasına aldı, MIZ KÖŞEDEN RİNGE POWERBOMB İÇİN SWERVE'Ü KALDIRMAK İSTİYOR-

-ANCAK SWERVE! MIZ'İ YAKALADI VE HURRICANRANA! HURRICANRANA VE HEMEN ÜZERİNE ROLL-UP'LADI, 1...........2............3!

Kazanan: Swerve Strickland

JNzlxSbq_o.jpg

SWERVE KAZANIYOR! Miz, uzun süre sonra yeniliyor! Miz şok içinde ona bakarken hakem Swerve'ün yanına gelip elini kaldırıyor. Swerve ring dışından Miz'e sırıtarak "bu sadece başlangıç" diye bağırıyor ve kemer işareti yapıyor! Miz öfkeyle kalkıp hakeme veryansın ederken Swerve Strickland ise galibiyetin sevincini yaşayarak arka alanın yolunu tutuyor. Bu görüntülerle, arka alana, Şampiyona bağlanıyoruz.

AkkPOz.png

VIDwNlki_o.jpg

Dünya Şampiyonu The Brian Kendrick kadrajda! Elinde unvanıyla arka alanda ilerlerken arenadaki seyircilerden yuhalama geliyor. Kendrick soyunma odasının kapısına geldiğinde onu bekleyen Rhea Ripley'e bir öpücük veriyor.

Rhea Ripley: Sonunda geldin. Gacy'nin konuşmalarını gördün mü?

The Brian Kendrick: Tatlım, sana söylediğim gibi o adam korkağın teki. Sen, korkaklarla beraber dolaşmaya değil gerçek bir şampiyonun yanında yürümeye layık bir kadınsın.

Rhea Ripley: Ben ondan korkmuyorum. Onun yanında kaldığım süre boyunca kendimi Charles Manson'ın müritlerinden biri gibi hissediyordum. Gacy, dışarıya yansıtmasa da negatif bir yaratık. Sürekli çevrede gördüğü "toksik" şeyleri eleştirip durur ve o gülümsemenin arkasına öyle bir saklanır ki gerçekte ne düşündüğünü asla anlama imkanı bulamazsın-

Bir boğaz temizleme sesi geliyor ve Kendrick'le Ripley arkalarına bakınca gelenleri görüyorlar.

wsdaE-o.png

David Otunga, Jeff Hardy, Mark Haskins ve Matt Hardy ikiliye yaklaşıyor. Kendrick, Ripley'i koluna dokunarak uzaklaşmasını işaret ediyor. Ripley giderken dörtlü arkasından bakıyor ve Kendrick'e dönüyor.

Mark Haskins: Ben bunla arkadan düzüşsem, eniştemi yapıyormuşum gibi hissederdim.

The Brian Kendrick: Uyuşturucu parası için keşlerle düzüşmekten tecrübeli olman lazım.

Haskins pis pis sırıtıyor Kendrick'e. Otunga ikili arasındaki bakışmayı dikkatle izledikten sonra Brian'a ve omzundaki kemere bakıyor.

David Otunga: Buraya tartışma yaşamaya gelmedik. Brian, Royal Rumble'daki galibiyetin için seni kutlarım.

Kendrick rahatsız olmuş gibi kemerini düzeltiyor.

The Brian Kendrick: Sağ ol. Dört kişi geldiğinize göre bu sadece tebrik meselesi değil sanırım ha?

David Otunga: Geldik çünkü şu an GTW zincirinin en baş halkası sensin. Bu yüzden bilmen gereken bazı gerçekler var. Mart'tan bu yana devam eden düzen büyük ölçüde değişiyor. Artık GTW'u bambaşka günler bekliyor da diyebiliriz. Yakında, herkesin taraf seçmesi gereken bir döneme geleceğiz. Ve o gün geldiğinde, senin doğru tarafta durduğuna emin olmak isteriz.

The Brian Kendrick: Bak David, arkadaşlarını sicilleri yüzünden pek ciddiye alamıyorum ama düzgün bir üslupla sorduğun için sana cevap vereceğim: Ben bu şirketin tartışmasız şampiyonuyum ve Triple H'in açıklamalarına bakarsak tek ana şampiyonu olarak kalmaya devam edeceğim-

Jeff Hardy: Bu, anlamıyor David. Triple H'in ne dediğinin hala bir önemi var zannediyor.

David Otunga: Dinle, Brian; herkesin "taraf seçmek zorunda" kalacağı bir süreç bizi bekliyor diyorum. Yani bunun anlamı, mevcut düzenden memnunsan ve kendini bu pozisyonda konumlandıracaksan bilmemiz gerek. Ama eğer, Wrestlemania yolculuğuna güvenle devam etmek ve kendini huzurlu hissetmek istiyorsan bize desteğini açıklamanı istiyoruz.

Kendrick, gruba bakıyor. Haskins sakız çiğneyerek Kendrick'in kemerine bakıyor uzun uzun.

The Brian Kendrick: Daha neyin parçası olduğunuzu bile bana dürüstçe açıklamıyorsunuz ve sizin yanınızda durmamı mı bekliyorsunuz? Beyler, ben Triple H'in adamı değilim. Vince McMahon'ın da adamı değilim. Ben, kendi hesabıma çalışıyorum. Ve bu, böyle kalmaya devam edecek.

Matt Hardy bir adım öne çıkıyor ve kemerin üzerinde parmağını gezdirirken Kendrick öldürecek gibi bakıyor ona.

Matt Hardy: Bence bu kadar sohbet yeterli. Bizden değilsen, bize karşısın demektir. Ve bu saatten sonra GTW'da bize karşı olan adam, her şeyini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya olan adamdır.

Hardyler ve Haskins giderken Otunga konuşmanın bu şekilde gitmesinden memnun değil gibi. Otunga da Kendrick'e son bir bakış atıyor ve oradan ayrılıyor. Kendrick kemerine dikkatle bakıyor ve başını iki yana sallıyor dörtlünün arkasından bakarken.

AkkPOz.png

Rain Maker!

6j8I19Cj_o.jpg

Kazuchika Okada burada! Seyirciler ayağa kalkıyor ve Rain Maker'ın gelişini izliyorlar. Okada kollarını iki yana açıyor rampada ve ringe ilerliyor. GTW'nun en yeni transferi, seyircinin sevgi seliyle ringe yollanıyor ve içeri girip köşeye çıkarak klasik pozunu veriyor. Okada ceketini çıkarıp ısınarak rakibini beklemeye koyuluyor.

Diamond Joe!

Screenshot-17.png

Joe Doering burada! Heybetli adımlarla rampada görünüyor ve ringe ilerliyor.

JBL: Kim bu dayı?

Tazz: Çoğumuz için bir kapalı kutu olduğu kesin ama Rumble'da izlediğim kadarıyla, bir tankla karşı karşıyayız beyler.

Doering ağzındaki kürdanı basamaklara bırakıp şapkasını da aprona koyuyor ve içeri giriyor. Okada karşısındaki adamın cüssesine bakarken Doering içeri giriyor. Hakem iki ismi son kez kontrol edip maçı başlatıyor.

Kazuchika Okada vs. Joe Doering

"O gözlerin olayı ne evlat" diyerek eliyle gözünü gerdiriyor Doering. Okada cevap vermiyor ve lock-up için yaklaşıyor, Doering bir anda yandan yükleniyor ve Suplex Throw ile fırlatıyor onu. Okada kalkmaya çalışırken Doering, Running Shoulder Tackle vurarak köşeyle buluşturuyor onu ve üzerine doğru gidip arka arkaya kafasına çok sert yumruklar atıyor! Okada yumruklardan saklanmak için başını eğiyor - Doering bunun üzerine bir Uppercut vuruyor! Okada iplerin arasında yıldızları sayarken ipleri tutarak sırtına baskı uyguluyor Doering diziyle. Hakem araya giriyor. Doering şimdi kaldırıyor Okada'yı ve sırtına alıyor, ringin ortasına Running Samoan Drop! Üzerine iplerden sekiyor ve Standing Frog Splash! Doering tuşa gidiyor, 1.........2..........Okada attı tuşu! Doering rakibini kaldırıp köşeye yolluyor ve karşı köşeden fırlıyor- OKADA ÇEKİLİNCE OMZUNU RİNG DEMİRİNE VURUYOR DOERING! Doering iplerin arasında kalkma mücadelesi verirken Okada gelip arkadan sert bir Shotgun Dropkick koyarak ringin dışına düşürüyor onu. Doering dışarıda toparlanmaya çalışırken Okada iplerden sekiyor ve SENTON ATOMICO! Doering yerdeyken Okada onu kaldırmak istiyor - Doering sertçe iterek sırtını aprona vurduruyor onun ve ringe yolluyor. Doering şimdi içeri giriyor ve rakibini kaldrııyor- ANCAK OKADA'DAN ANİ BİR ENZIUGIRI! Dizleri üzerine düşen rakibini kıskaca alıyor ve... RED INK LOCKED IN! Red Ink'i bağlıyor Okada ve bütün gücüyle sıkıyor. Doering elini yere götürüyor....

....ancak pes etmiyor! Yavaşça sürünüp iplere dokunmayı başarıyor! Hakem kilidi bozdururken Okada rakibinin kalkmasına müsaade etmeden iplerden sekiyor ve Running Front Dropkick! Doering iplerin arasına geçmişken Okada onun üzerine basıyor ipleri tutarak ve kollarını açarak Rainmaker pozu veriyor - Doering aniden kalkıp dönüyor ve Bearhug pozisyonunda tutuyor onu, Bearhug pozisyonundan çevirip BLACK HOLE SLAM! Doering tuşa gitti, 1...........2..........Okada hayır dedi! Doering şimdi rakibini saçından tutup kaldırıyor ve sırtına alıp köşeye ilerliyor. Sırtında Okada ile ikinci iplere çıkıyor, İKİNCİ İPLERDEN RİNGE SAMOAN DROP MI GELECEK- Ancak Okada'dan çok seri bir Hurricanrana! Doering sırtını tutarak ayaklanmaya çalışırken Okada köşeye doğruluyor şimdi. Rakibine bakıyor.... VE MISSILE DROPKICK İLE ATLIYOR - DOERING HAVADAN ALDI ONU VE SPINEBUSTER İLE ÇARPTI RİNGE! Joe Doering tuşa gidiyor, 1............2..........

Doering yerdeki Okada'yı kaldırıyor hışımla ve "ain't no rain around here boy" diyerek iplere yollayıp Heel Kick sallıyor- Okada iplere tutununca boşa gidiyor tekme. Doering üzerine doğru koşuyor- Okada kolunun altından geçti ve arkasını dönen Doering'e Million Dollar Dropkick! Doering yüzünü tutarak iplerde kalırken OKADA, ARKADAN TUTTU, TÜM GÜCÜNÜ KULLANDI VE BRIDGING SUPLEX, 1................2................SON ANDA KALKTI DOERING! Okada ringi dövüyor sinirle ve ayağa kalkarak Rainmaker için fırsat kolluyor. Doering kalktı, Okada fırladı - Doering'den Double-Arm Clothesline! Doering tekrar saçından tutup kaldırıyor şimdi onu ve SIRTINA ALARAK DEATH VALLEY DRIVER'LIYOR RİNGE! TUŞA GİDİYOR, 1..............2......
.....3!

Kazanan: Joe Doering

Doering, Okada'yı yeniyor! Rumble'dan sonra bu gece de etkileyici bir performans sergiliyor. Doering, ringe dönen Lilian Garcia'nın elinden mikrofonu çekip alıyor ve seyirciye dönüyor.

Joe Doering: Arka alana gitmeden önce sizlere bir selam verelim, adet yerini bulsun.

Doering, arenadaki seyircilere bakıyor.

Joe Doering: Bazılarınızın beni anlamlandırmakta zorlandığını görüyorum. Cüssem, yaşım, tarzım, hareket ediş biçimim sizlerin daha önce gördüğü hiç bir şeye benzemiyor. Kabul ediyorum, herkesin kumaşı farklı ve buradaki çoğu çocuk birbirine benzerken ben başka bir kumaştan olduğumu epey belli ediyorum. Sizlere bir şeyi söyleyeyim: No Way Out yaklaşırken bir ana unvan tartışması olacaksa bunun ortasında yer almayı herkesten daha çok hak ediyorum. Bunu rica etmiyorum, bunu hak ediyorum. Çünkü profesyonel güreş, bana bu şansı borçlu. İçinizden en az yarısını, arzuladığımın yarısı kadar bile tanımıyorum; ve yarınızdan azını hak ettiğinizin ancak yarısı kadar sevebiliyorum. Ancak zaman içerisinde benim kumaşıma da alışacağınıza inanıyorum. O zaman gelene kadar, benim ne olduğumu tanımlama konusunda yardıma ihtiyacınız olursa: Ben sert bir p**im. Hepsi bu.

Doering mikrofonu bırakıyor ve seyircilerin kafa karışıklığı arasında ringden inip şapkasını takıyor. Doering, müziğiyle arka alana giderken reklamlara gidiyoruz.

AkkPOz.png

Arka alanda Montez Ford'u görüyoruz. Arka alan görevlilerinin keşmekeşi arasında merdivene yaslanmış sigara içerek duvarı izleyen Ford'un canı epey sıkkın görünüyor. O esnada kadraja biri giriyor...

sab3lCxV_o.png

...bu Carmelo Hayes. Hayes bir görevliye bir soru soruyor, görevli doğrudan Ford'un oturduğu yeri işaret ediyor. Hayes oraya doğru gidiyor.

Carmelo Hayes: Hazır mısın Ford?

Montez Ford: Neye?

Ford başını kaldırıp Hayes'e bakıyor, Hayes şaşkın bir şekilde onu izliyor.

Carmelo Hayes: Neye mi? Wyattlarla yüzleşmeye tabi.

Montez Ford: Wyattlarla yüzleşip ne yapacağım?

Hayes gülümsüyor Ford'a.

Carmelo Hayes: Adamım benimle kafa bulmuyorsun değil mi? Sen Royal Rumble'dan sonra beni ziyaret edip Bray Wyatt denen aşağılığa dersini verelim demedin mi? Hatta bunu söylerken duvarları tekmeliyordun, intikam istiyorum diye bağırıyordun. Şimdi ne değişti?

Montez Ford: Şimdi düşününce pek mantıklı gelmiyor, canım da istemiyor. Bu işi kendi başına halletmeye bak.

Carmelo Hayes: Şaka yapıyor olmalısın dostum. Adamın biz Afrika-Amerikalı insanlara yönelttiği o iğrenç sözleri duymadın mı? O laflar bana edildiği kadar sana da edildi. Ve bana.. bana yardımı sen teklif ettin Ford. Şimdi ise bu işte yalnız olduğumu söylüyorsun. Derdin ne senin?

Ford bir anda ayağa kalkıp merdivene sert bir yumruk atıyor.

Montez Ford: S**** GİT BAŞIMDAN.

Ford kalkıp gider ve sigara izmaritini yere fırlatırken Hayes elleri belinde şaşkın bir şekilde ona bakıp başını iki yana sallıyor. Ardından şok içinde önünde duran prodüksiyon aynasına bakıyor. Aynaya baktığı zaman Christopher Wyatt'ın baş aşağı, heyula gibi dikildiği korkunç bir görüntü görüyor ve olduğu yerde sıçrayarak arkasını dönüyor...

....ancak arkasında kimse yok. Görevliler her zamanki şov telaşıyla koşturmaya devam ediyor. Hayes derin soluklar alıyor, arkasını ve sağını solunu kollayarak devam ediyor yoluna.

AkkPOz.png

Gözler ringe dönüyor-

GONG!

Işıklar sönüyor ve girişten dumanlar yükseliyor!

There Ain't No Grave!

t88JTrU5_o.jpg

Seyirciler The Undertaker'ın girişini daha iyi görebilmek için ayağa kalkarken Undertaker tüm heybetiyle rampanın başında görünüyor ve ağır adımlarla ringe ilerliyor.

JBL: Bayanlar ve baylar, onu izlemenin tadını çıkarın çünkü ondan bir tane daha yok: The Phenom, Deadman, Demon of Death Valley.... The Undertaker!

Taker basamakları çıkıp kollarını iki yana açıyor ring demirinin önünde ve şimşekler çakıyor. İplerin arasından geçiyor Taker ve ringde rakibini bekliyor.

WRITTEN IN MY FACE!

ZJWnGZ.png

Tazz: İşte bu, sıkı bir eşleşme!

The Celtic Warrior burada! Menajeri Jim Cornette hemen yanında, elinde tenis raketiyle ringe bakıyor. Sheamus ringe ilerlerken rampada durup kolyesini öperek Cornette'e teslim ediyor. Sheamus şimdi kayarak ringe giriyor. Taker'ı dikkatle süzüyor. Cornette ring kenarında yerini alıyor. Taker yavaşça şapkasına uzanıp şapkasını çıkarıyor ve boş gözbebeklerini Sheamus'a gösteriyor. Sheamus dikkatle süzüyor onu, Cornette "ona artık bu işler için yaşlı olduğunu göster evlat" diye bağırıyor Sheamus'a. Hakem zili çaldırıyor.

The Undertaker vs. Sheamus w/ Jim Cornette

"Let's go Sheamus! / UN-DER-TA-KER"

Taker gardını alıyor, Sheamus da öyle. İki adam birbirine yaklaştığında Undertaker bir sağ deniyor ama Sheamus kafasını eğip karnına aparkat çıkarıyor onun. Sheamus şimdi üstün çıkmak için bir yumruk daha sallıyor -Taker bileğinden yakalayıp aynı sertlikte bir yumrukla cevap veriyor. Sheamus yüzünü tutarak gerilerken Taker arka arkaya yumruklarla köşeye geri sürüyor onu ve aniden el bileğini yakalayıp çevirerek köşeye yönelip oturuyor ikinci iplere. Erken bir Old School? Ancak Sheamus! Kendini geriye doğru atarak Taker'ı Arm Drag'la sert bir şekilde fırlatıyor! Taker sırtını tutarak karşı köşede ayaklandığında Sheamus üzerine doğru koşuyor ve Corner Knee Strike! Sheamus boşluğu bulmuş gibi karnına ve suratına arka arkaya sert yumruklar atıyor Taker'ın. Hakem araya girerken Taker cevaben bir Headbutt koyuyor ve üzerine de bir Uppercut ekleyerek Sheamus'u püskürtüyor. Sheamus tekrar koşuyor şimdi- Undertaker'dan Back Body Drop! Sheamus sırtını tutarak aprona çıktığında Taker hız kesmeden iplerden sekiyor ve çok sert bir PRAYER'S BOOT! Sheamus ring dışında yerde! Jim Cornette endişeli bir şekilde o tarafa geliyor, Undertaker'ın ringden indiğini görünce geri çekiliyor. Taker bir süre kilitleniyor Cornette'e.

FujQqqHe_o.png

Şimdi Taker farklı bir şey deniyor, rakibinin kolunu çevirip bariyerlere çıkıyor. Hakem ringde 2'yi sayarken Taker, bariyerler üzerinden bir Old School yapmak niyetinde! Taker yürüyor, seyircinin de desteğiyle atlıyor- Sheamus'tan havada Scoop Slam! Taker yerde acı içindeyken Sheamus bariyerlere sürünüp ağır ağır kalkıyor ve Cornette'in "bitir işini" bağırışları arasında Taker'ı kaldırıp kafasını aprona vurduruyor. Ardından sağ gözüne sert bir yumruk attıktan sonra kaldırıp ringe postalıyor. Sheamus şimdi aprona çıkıyor ve Taker'a bakıyor. Taker ayaklandığında sıçradı ve Springboard Shoulder Tackle ile yere serdi rakibini! İlk deneme Sheamus'tan, 1.......Undertaker kalkıyor hemen! Sheamus şimdi rakibini kafasından tutup kaldırıyor ve European Uppercut! Üzerine bir de Headbutt! Kolundan tutup köşeye fırlatıyor son hız ve arkasından koştu - Undertaker'dan tekme! Sheamus yüzünü tutarak gerilerken Taker fırlıyor ve Sheamus'a zıplayarak bir Leaping Clothesline! Taker şimdi iplere tutunarak ayaklanırken Sheamus da köşede dengesini bulmaya çalışıyor. Taker fırlıyor, köşede Avalanche ile eziyor! Şimdi yandan yükleniyor ve Sidewalk Slam'le yere çarpıyor! Sheamus ayağa kalkmaya çalışırken Taker köşeye gidiyor ve top rope'a çıkıyor. Taker ne yapacak? Sheamus kalkıyor, Taker'dan FLYING CLOTHESL- SHEAMUS HAVADA YAKALIYOR ONU VE IRISH CURSE BACKBREAKER İLE DİZİNE İNDİRİYOR RAKİBİNİ! Sheamus tuşa gitti! 1...........2........

Undertaker kalktı! Sheamus rakibini kaldırıyor şimdi ayağa ve aprona çıkarıyor yorgun argın. Göğsünü açıkta bırakarak yumruğunu havaya kaldırıyor ve Beats of Bordhram'ı saydırmaya başlıyor, 1! 2! 3! 4! 5! 6! 7! 8! TAKER BİR ANDA KURTULUYOR VE DÖNÜP BOĞAZINA YAPIŞTI ONUN! Ama Sheamus, karnına bir tekme atıp bozuyor pozisyonu ve aprondaki Undertaker'ı bir anda sırtına alıyor! White Noise pozisyonunda tuttu, WHITE NOISE'LA DA RİNGE VURDU! Sheamus tuşa gidiyor, 1...........2...........Taker hayır dedi! Sheamus şimdi köşeye geriliyor ve "bu iş bitti" diye bağırıyor seyirciye doğru, ardından göğsüne vurmaya başlıyor. Seyirci "Brogue" diye tempo tutarken Sheamus hazırlanıyor. Undertaker kalkıyor ve Sheamus fırlayarak BROGUE KICK - Ama Taker! Yapıştı boğazına! Yapıştı boğazına ve KALDIRIP CHOKESLAM! UNDERTAKER DENİYOR, 1.............2........

SHEAMUS ATTI TUŞU! Undertaker dizleri üzerinde bir anlığına rakibine baktıktan sonra kalkıyor ayağa ve Sheamus'u kaldırıp kendine doğru çekiyor, ikinci iplere çıkıyor. Top rope'tan iplere çıkıyor Sheamus'un elini bırakmadan ve atlayarak OLD SCHOOL! Bu kez oldu! Taker şimdi ayağa kalkıyor.... ve Jim Cornette'e bakarak boğaz kesme işareti yapıyor! Taker şimdi Sheamus'u kaldırıyor ve kafasını bacaklarının arasına alıyor, Last Ride pozisyonuna kaldırıyor! Sheamus'u tuttu Taker, LAST RID- Sheamus arka arkaya kafasına yumruklar saydırıyor onun ve aşağı iniyor. Undertaker ona doğru koştu ve Running Big Boot- Sheamus ayağı yakalıyor, Taker'ı kendine çevirdi ve SPINEBUSTER İLE YERE VURDU! Şimdi Sheamus üzerine sürünüyor Taker'ın ve bacağından yakalayıp çeviriyor.... ve Cloverleaf'i kilitliyor! Cloverleaf locked in! Taker dişini sıkarak savaşmaya devam ediyor, elleri üzerinde sürünüyor... elini ipe uzattı. JIM CORNETTE ORADA BİTTİ! Cornette bir anda oraya doğru geliyor ve ipi çekerek Taker'dan uzaklaştırıyor! Taker, Cornette'e bakıyor... ve gözlerinin akını göstererek Cornette'i yerinden sıçratıyor! Cornette korkuyla uzaklaşırken Taker ipi tutuyor ve hakem Sheamus'a kilidi bıraktırıyor. Sheamus emekleyerek kalkıyor ayağa ve ayağa kalkan Taker'a bakıyor, FIRLAYARAK BROGUE KICK ÇEKİYOR - AMA TAKER ÇEKİLİNCE HAKEME PATLIYOR TEKME!

Sheamus şaşkınlıkla ne yaptığına bakarken çoktan toparlanmış olan Undertaker ensesinde bitiyor ve Sheamus'u kendine çeviriyor, BOĞAZINA YAPIŞIP ZIPLATARAK İKİNCİ KEZ CHOKESLAM! Sheamus yerdeyken Taker arenaya dönüyor... ve boğaz kesme işareti yaparak Tombstone sinyalini veriyor! Ancak ringe kayarak giren birisi var... bu Jim Cornette! Taker'a doğru koşuyor... VE SIRTINDA SANDALYEYİ PATLATIYOR! Ama Taker etkilenmemiş gibi yavaşça kafasını çeviriyor ve elinde sandalyeyle ona bakan Jim Cornette'le karşı karşıya kalıyorlar. Cornette sandalyeyi vuracakmış gibi yaparak Taker'ı korkutmaya çalışıyor- O SIRADA SHEAMUS ARKADAN GELEREK TAKER'IN ENSESİNE BROGUE KICK'İ KOYUYOR! TAKER YERDE! Hakem yavaşça kendine geliyor Cornette'in de bağırmalarıyla... VE TUŞU SAYIYOR, SHEAMUS TUŞLADI, 1..............2............

EiPFQF8r_o.png

UNDERTAKER'DAN KICK-OUT! Sheamus şokta! Cornette de öyle. Sheamus şimdi ayağa kalkıyor ve göğsüne vurduktan sonra haç göstererek Crucifix Powerbomb sinyallerini veriyor! Taker'ı kaldırıyor ayağa ve kafasını bacaklarının arasına alıyor, KALDIRDI ŞİMDİ TAKER'I, ÇARMIH POZİSYONU ALDIRIYOR VE CRUCIFIX POWERBOMB İÇİN KOŞTU - Taker arkaya indi! Sheamus arkasını dönünce karnına tekmeyi basıyor ve kafasını bacaklarının arasına alıyor, KALDIRIYOR VE LAST RID- Sheamus arkaya indi bu kez de! Sheamus kayarak ring dışına çıkıyor ve toparlanmak istiyor ama Taker iplerden sekiyor ve TOPE CON HILO - AMA HAREKETİ ERKEN GÖREN CORNETTE, SHEAMUS'U İTEREK KURTARINCA HAREKET CORNETTE'E PATLIYOR! Sheamus, yerdeki Undertaker'a ve menajerine baktıktan sonra Taker'a doğru koşarak tam karnına bir Knee Lift! Şimdi Taker'ı kaldırıyor ve bariyerlerin üzerinden seyircilerin arasına atıyor! Sheamus, yerdeki Cornette'in durumuna bakıyor ama bir hareket yok! Sheamus öfkeyle bariyerleri aşıyor ve kalkmakta olan Taker'a bir European Uppercut geçiriyor. Taker ve Sheamus yumruklaşarak seyircilerin arasında ilerlerken maçın kontrolünü tamamen kaybetmiş olan hakem zili çaldırıyor!

Taker şimdi Sheamus'un karnına bir diz darbesi vurup seyircilerden birinin sandalyesine vurduruyor kafasını ve bir Uppercut'la yere seriyor Sheamus'u. Sheamus emekleyerek uzaklaşırken de karnına bir tekme vuruyor. Spiker masasına bakan bariyerlere yaklaştıklarında Sheamus'u güreş şortundan tutup oraya son hız yollamak istiyor - Sheamus çevirip onu gönderiyor ama Taker son anda frene basarak kurtuluyor... DERKEN SHEAMUS FIRLIYOR VE UNDERTAKER'I BARİYERLERE SPEAR'LA GEÇİRİYOR! BARİYER PARAMPARÇA! Sheamus'la Taker öylece yatıyor yıkıntıların üzerinde!

Cornette oraya geliyor yüzünü tutarak ve Sheamus'a el uzatıyor. Cornette kaldırıyor Sheamus'u ve ikili yerde yatan Taker'a bakıyor keyifli bir şekilde. Sheamus "faugh o ballagh" diye bağırarak göğsünü yumruklarken Cornette "şampiyonunuz burada" diyor. "Yolumuza dikilenin bu raketi g*****e sokarım!" Sheamus şimdi elini Cornette'in havaya kaldırmasına izin veriyor ve İspanyolca spiker masasının üzerine tırmanıyor. Cornette'e de el veriyor ve Sheamus'la Cornette spiker masasının üzerinde Wrestlemania logosunu işaret ederken..

lHGGInrA_o.jpg

UNDETAKER BARİYERLERİN ARASINDA AYAĞA KALKIYOR! Spiker masasının hemen önünde duran çıkmış demir basamağa bakıyor VE KOŞARAK BASAMAKTAN SIÇRAYIP SHEAMUS VE CORNETTE'E DOUBLE LEAPING CLOTHESLINE VURUYOR! ÜÇ ADAM DA MASAYA GEÇİYOR!

HOLY SHIT! HOLY SHIT! HOLY SHIT!

Tezahüratların arasında Undertaker, Sheamus ve Jim Cornette yıkıntıların arasında öylece yatıyor. Sağlık görevlileri Cornette'e müdahale etmek için oraya gelirken kaostan geriye kalan yıkık bariyeri ve masa kalıntılarını görüyoruz. Bu görüntülerle reklamlara gidiyoruz.

AkkPOz.png

Ringe döndüğümüzde ekrandan Hardcore Şampiyonu Dean Ambrose bağlanıyor! Seyirciden yoğun bir cheer geliyor. Dean belinde kemeriyle kameraya bakıyor.

3hdayvxA_o.jpg

Dean Ambrose: Royal Rumble, benim için pek iyi geçmedi.. Asıl hazineye gitmek istedim ama ringde öyle bir keşmekeş havası vardı ki, cesaretin ve bilek gücünün değil doğru stratejilerin kazandığı bir Rumble oldu. Böyle işleri sevmiyorum. Bürokrasi, anlaşmalar, ittifaklar... Ben bunların adamı değilim. Bazılarınız ben John Cena'yı Rumble öncesi ringden fırlattığım zaman bu konuda beni eleştirmişti. Oysa ki ben bunu "kötü adam" olarak anılmak için yapmadım, kendim olduğum için yaptım.

Dean belindeki unvana bakıyor.

Dean Ambrose: Ben, "iyi adam"larla beraber kötü adamların kıçını tekmeleyen Temiz Çocuk değilim. Ben Dean Ambrose'um, hasta bir sokak köpeğiyim, var olduğu her ortamda problemi bulan; problem yoksa da yaratmak için elinden geleni yapan adamım. Sizler de bunu benim için seviyorsunuz, hasta bir p** olduğum için.

Dean gülümserken seyirciden cheer geliyor. Dean belindeki kemere vuruyor.

Dean Ambrose: Asıl hazineyi elde edememiş olmam, elim boş döndüğüm anlamına da gelmiyor tabi. Yolda, Wyatt Ailesi isimli ahmaklar kumpanyasının saldırıya açık bir şekilde bıraktığı ganimeti yağmalama imkanı buldum. Bu unvan, başından beri benim belimde olmalıydı. Hardcore Şampiyonluğuyla beraber tam da benim istediğim ortam oluşacak: Süprizler, daimi hareket, unstability.. Bundan sonraki süreci dört gözle bekliyor olacağım. Buradan iki mesajım var: Birincisi kavgayı evime, Cincinnati'ye getiren GTW yönetimine.. Madem artık burada anarşi hüküm sürüyor, o zaman ya beni No Way Out'ta ana unvan için yapılacak Chamber maçına koyarsınız ya da Ambrose Tımarhanesi'nin kapılarını tamamıyla açarım. İkincisi ise, Wyattlara.. Eğer bu unvanı benden alabileceğinizi düşünüyorsanız, gelin ve deneyin. Great Thunder'da orada olacağım. Trust me.

Kamera kapanıyor.

AkkPOz.png

MANY MEN!

W4YpUqmi_o.jpg

Austin Gunn girişte! GTW'nun genç silahşörü, elinde bir mikrofonla rampada ilerliyor ve seyirciye bakıyor.

Austin Gunn: GTW evreni, sizlere son zamanlarda epey canımı sıkan bir durumdan bahsetmek istiyorum.

Gunn duruyor rampada ve Wrestlemania logosuna bakıyor.

Austin Gunn: Son zamanlarda GTW'de, eskiden gerçekleşen olaylara ilişkin çok fazla konuşma duyuyorum. İnsanlar 2013, 2014, 2015'te yaşanan ve fi tarihinden kalma olayların bizim için anlam ifade etmesini bekliyor! Sizleri, kendi sevdikleri zaman dilimine hapsetmek isteyen bu adamların safsatalarına inanmayın; 2023, GTW'nun her döneminden çok daha iyi çünkü Austin Gunn'ın içinde olduğu tek devir bu!

Gunn ringe giriyor.

Austin Gunn: Sizlerin hatırlarınızı merak etmiyoruz, geçmişte kim ne yapmış bunun da peşinde değiliz, biz geleceğe doğru gitmek istiyoruz ama bu dinazorlar hala yakamızı bırakmayarak bizi 10 sene öncenin anılarına hapsetmek istiyor! Biz artık YETER DİYORUZ. Benim önderliğinde Wrestlemania'ya gidilirken artık konuşulan tek yıl 2023, ve konuşulacak tek adam da Austin Gunn olacak! Bugünkü rakibim en iyi örnek: Carlito?! 2007'de miyiz lanet olası? Dinleyin, babamın Körfez Savaşı'nda konteynerlerin içindeki tüp ekranlardan izlediği Tyson Tomko etrafta dolanırken Carlito'yu eski sınıfına koymak belki doğru bir tanımlama olmayacak ama umurumda değil: Bu adamlar, son kullanma tarihi geçmiş adamlar. Ve ben bu gece, Carlito'yu yenerek bunu bir kez daha ispatlayacağım. Geleceği tahmin etmenin en kolay yolu, onu yaratmaktır! Başlayalım.

Gunn mikrofonu fırlatır fırlatmaz müzik duyuluyor.

i spit in the face of people who don't want to be cool!

1IULxc7v_o.jpg

Carlito burada! Girişte elinde elmasıyla görünüyor ve ringdeki Gunn'a alaycı bir yüz ifadesiyle sırıtarak ilerliyor. Basamaklara yaklaştığında ön sırada oturan kadın bir seyircinin derin dekoltesini işaret ederek "that's cool" diyor Carlito ve basamakları tırmanıp ringe giriyor. Hakem iki ismi kontrol ediyor ve zili çaldırıyor.

Austin Gunn vs. Carlito

İkili birbirine yaklaşıyor şimdi ve lock-up'a giriyorlar, Carlito bir Side Headlock bağlıyor ama Gunn onu iplerden sektirip sert bir Back Elbow'la yere seriyor. Saçından tutup kaldırıyor rakibini ve son hız köşeye yolluyor. Üzerine doğru koştu - Carlito yoldan çekiliyor ve kafasını turnbuckle'a vuran rakibine Roll-up! 1...........2.........

Son anda attı Gunn! Carlito rakibinin karnına tekmeyi basıyor ve arka arkaya yumruklar attıktan sonra iplere yolluyor ,geldiğinde Alabama Slam yapmak için alttan yükleniyor, ALABAMA SL- ÇEVİRDİ HAREKETİ VE SUNSET FLIP POWERBOMB VURDU GUNN! Carlito sırtını tutarak yerde kalırken Gunn ağır aksak ayaklanıyor ve yerdeki Carlito'yu yavaşça kaldırıyor, sert bir Headbutt vurduktan sonra yumruklarla köşeye sürüyor ve köşede karnına arka arkaya Shoulder Press'ler uyguluyor. Ardından Superplex için köşeye çıkarıyor rakibini ve ikinci iplere çıkarıyor. Kolunun altına giriyor şimdi, Superplex için ringe baktı- ama Carlito! Göğsüne bir yumruk atıp dengesini bozduğu rakibinin kolunun altına giriyor ve KÖŞEDEN RİNGE GOURDBUSTER İLE BIRAKIYOR RAKİBİNİ! Göğsünü çok kötü vurdu Gunn! Ayaklanmaya çalışırken Carlito bakıyor ve ona ve atlayarak Diving Crossbody - ama Gunn doğruluyor Carlito'yu kucağında tutarak ve sırtına aldı şimdi, SIRTINA ALDI VE F-5- Carlito dengede kaldı! Gunn bir tekme sallıyor ama Carlito ayağını yakalıyor onun ve zeminde dönerek tam karnına bir Van Terminator koydu! Carlito şimdi köşeye tırmanıyor ve rakibinin kalkmasını bekliyor. Gunn ayaklandığında sıçrıyor ve MOONSAULT + TUŞ! 1..........2........

Gunn attı son anda! Carlito ayaklanıp iplerden sekerek tam sırtına bir Low Dropkick koyuyor. Arka arkaya tekmelerle kaldırmamaya çalışıyor rakibini, yandan kilitledi şimdi- Gunn onu Arm Drag'la fırlattı üzerinden ve üzerine geldiğinde sıçrayarak bir Dropkick! Carlito yüzünü tutarak iplere doğru uzaklaşırken Gunn iplerden sekiyor ve Running Crossbody! Kendisi de Carlito ile beraber dışarı düştü! Hakem ringde 2'yi sayarken Gunn ağır ağır ayaklanıp rakibini kaldırıyor- Carlito aniden sırtına alıyor onu ve APRONA FIREMAN'S CARRY FLAPJACK! Gunn yüzünü vuruyor ve yerde kalıyor. Carlito onu kaldırıyor yavaşça ve ringe attıktan sonra köşeye yöneliyor. Top rope'a tırmanıyor Carlito ve rakibine bakıyor. Carlito ne yapacak? FROG SPLASH İLE ATLADI - GUNN DİZİNİ KOYDU! Carlito karnını tutarak yerde kıvranırken Gunn köşede toparlanıyor ve ayağa kalkan rakibine koşarak SUPERMAN PUN- Carlito kayarak geçiyor altından ve kendisine koşup yumruk sallayan Gunn'ın kolunun altından arkaya geçiyor, BACKSTABBER GELDİ CARLITO'DAN- AMA HAREKETİ VURAMADAN GUNN HIZLICA ARKASINI DÖNÜYOR ve sıçrayan Carlito'yu dengede tuttuktan sonra DOUBLE KNEE BACKBREAKER! Muazzam bir hareket Austin'den ve tuş! 1..........2...........

Carlito hayır dedi! Gunn maçı bitirmek için aprona çıkıyor şimdi! Kalçasına vurarak Springboard Famouser'ın sinyalini veriyor! Carlito ayaklanıyor, Gunn sıçradı, SPRINGBOARD FAMOUS- CARLITO HAVADA POWERBOMB'A TAMAMLADI VE TUŞ, 1............2..............Gunn attı son anda! Gunn sırtını tutup acı içinde bağırınca hakem ona odaklanıyor. Carlito bir rakibine bir köşeye bakıyor ve turnbuckle'a ilerleyip usul usul ipi çözmeye koyuluyor. İpi tamamıyla çözüp turnbuckle'ı çıkarıyor ve demiri açıkta bırakıyor Carlito! Şimdi Gunn'a doğru yöneliyor ve hakeme fark ettirmeden kaldırıp son hızla o köşeye yolluyor- GUNN ÇEVİRİP CARLITO'YU FIRLATTI, CARLITO KAFASINI DEMİRE VURDU! Çok kötü vurdu Carlito yüzünü! Gunn şimdi fırsatı kolluyor, ayağa kalkmaya çalışan Carlito'ya koşuyor ve FAMOUSER'I VURDU! TUŞ GELİYOR, 1.............2.................3!

Kazanan: Austin Gunn

Gunn kazanıyor! Austin Gunn galip gelmeyi başarıyor. Carlito kendi kazdığı kuyuya düşerken Gunn köşede açılmış olan turnbuckle'a bakıyor ve sırıtıyor. Hakem elini kaldırırken Many Men yankılanıyor arenada. Gunn şimdi iplerin arasından geçip basamakları iniyor ve Carlito'nun laf attığı kıza yürüyor! Kız, Gunn'ı süzüyor ve telefonunu uzatıyor. Gunn telefonunu tuşluyor sırıtarak ve "ara beni" işareti yapıyor kadına. Carlito ringde öfkeli bir şekilde onun gidişini izler ve hakeme köşeyi gösterirken reklamlara gidiyoruz. Reklamlardan sonra, Vincent Kennedy McMahon bizlerle!

AkkPOz.png

Reklamlardan sonra yeniden ringdeyiz. Lilian Garcia ringin ortasında.

Lilian Garcia: Bayanlar ve baylar, GTW Chairman'ı; Vincent.. Kennedy.. MCMAHON!

No Chance in Hell!

8dRuF2NV_o.png

PATRON BURADA! Vince McMahon girişte görünüyor ve klasikleşmiş yürüyüşüyle ringe ilerlerken seyirciden yoğun ilgi görüyor! Vince ilerliyor ringe ve basamakları tırmanıyor şimdi. İçeri giriyor Vince ve elinde mikrofonla seyirciye bakıyor.

Vince McMahon: Bayanlar ve baylar, WEDNESDAY NIGHT XPLOSION'DAN BÜTÜN DÜNYAYA SELAM OLSUN!

Vince olumlu tepki alıyor. Başını sallıyor gülerek.

Vince McMahon: İşte görmek istediğimiz görüntü bu, enerjik bir kalabalık. Sizlerle son buluştuğumuzda damadımla Kane arasında bir problem yaşanıyordu. Şimdi yine bir problem yaşanıyor, yine içinde damadım var ama bu sefer problem şahıslar boyutunu aşarak bütün şirkete sirayet edecek bir nitelik kazanmak üzere. O yüzden bu gece buradayım, yanlışları düzeltmek ve merak edilen noktaları açıklamak için.

Vince seyirciye bakıyor.

Vince McMahon: Bildiğiniz üzere, GTW bir iflas süreci geçirdi ve Mart ayında bütün borçların ödenmesiyle beraber iflası açılarak şirket yeniden faaliyete geçti. Ve bu yolda, iflasın açılması sürecinde de gecesini gündüzüne katan, bütün profesyonel güreş dünyasının saygısını haklı bir şekilde kazanan Triple H'i GM olarak ilan ettim. Ve bana sorarsanız, şu son döneme kadar görevini mükemmelen yerine getirdi. Kimsenin benim karşıma onun adaletsizliğiyle çıktığını duymadım, kendisine yakın olanı kolladığını görmedim. Damadım, iyi ve adil bir yönetim sergileyerek taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmayı başardı.

Up9q2pGP_o.jpg

Vince McMahon: Yakın bir zamanda, GTW'nun iflasının açılması sürecinde bize yardımları dokunmuş, içlerinizden bazılarının hatırladığı bir isim bana gelerek heyecan verici projelerden söz etti. Bunların içerisinde, GTW'da eski anlayışla yeni anlayışın bir sentez içinde yaşanacağı kadro yapısı öngörülmüştü. Ben, bir iş adamıyım. Bana para kazandıracak ve GTW'u daha yüksek seviyelere taşıyacak tüm teklifleri müzakere ederim. Evet, dalga geçmiyorum. Konu işse, ahlaki değerler ve kırmızı çizgiler olmaz. Aynı şekilde, aile üyelerinizin bu konuda ne düşüneceğini göze alarak hareket edemezsiniz. İş dünyası, bazılarını gücendirmeyi, bazılarını kırmayı gerektirir. Bu kararları alamayan adam "business" dediğimiz denizde küçük bir balık olmayı peşinen kabul etmiş demektir.

Vince McMahon: Ancak, ben bu projenin bir parçası olarak "yeteneklerini daha iyi değerlendirmemiz gereken" Angelico'nun Rumble maçına katılımını garanti altına aldım. Bunun dışında yeteneklerini halihazırda bildiğimiz ve Rumble maçında gösterdikleri performansla eski günlerini aratmayacağını düşündüğümüz isimleri kadromuza kattık. Yaptığım bütün eylemler, damadımın "hain bir plan içinde olduğumuz" izlenimine kapılmasına yol açtı. Her şeyden önce, kızımın eşi, torunlarımın babası olan Hunter Hearst Helmsley'i bu dünyada kimse kayınpederi kadar sevemez. Ancak ben, çoğunuzun yaşı kadardır bu işi yapıyorum, on yıllardır bu sektörün içerisindeyim ve dinamiklerini gayet iyi bilirim. Eğer birisi gelip bana heyecan verici bir proje sunarsa ve bu projeyi onaylamam halinde bir iç karışıklık çıkma riski varsa; ben o riski alarak projeyi onaylarım. Zira yaptığımız şey de buydu. Ama Royal Rumble'da gördük ki... bu iş bizim düşündüğümüz kadar barışçıl geçmeyecek. Özellikle şu.... sarışın İngiliz olanın adı neydi?

Vince, spiker masasına doğru bakıyor. Başını sallıyor.

Vince McMahon: Haskins.... Maçta neler yaptığını gördünüz mü? David Otunga keza öyle. Bu çocuklar, ringde muhteşem bir mücadele örneği sergilediler. Haskins belki Rumble maçında içeride kalma konusunda bir rekor kırdı. Hardyler, sergiledikleri şüpheli hareketlere rağmen beklentilerimi aşarak kalitenin kalıcı olduğunu ispatladılar. Ama maçtan sonra olanlar... kimsenin tasvip edeceği türden değildi. Bu şirkette kimse, McMahon ailesinin bir üyesine Spear vuracak kadar rahat olamaz. Olursa da, gerekeni yaparız. Rumble çıkışında yaşanan kavgadan çok daha kötülerini görmüş ve çok daha kötülerinin içinde yer almış bir adam olarak benim derdim sledgehammer ya da Spear değil, şov yönetimini devrettiğim adama saldırı düzenlenmiş olması. Aslına bakarsanız, Hawkins'i maçtan sonra kovmak üzereydim ama David Otunga bana inandırıcı delillerle gelerek görüntüleri tekrar izlememe vesile oldu; ve ben gördüm ki, ilk hareket damadım tarafından David Otunga'ya yapılıyor.

Seyirciden yoğun bir yuhalama geliyor. McMahon omzunu silkiyor canı sıkkın bir şekilde.

Vince McMahon: Şu şartlarda, bu konuda bir karar vermek epey zor. Ve Rumble maçında gördüğüm şeyi beğendim. O yüzden ilk kararım şu oldu: Bu şovu artık damadım yönetmiyor. (Seyirciden yoğun bir yuhalama geliyor.) Üzgünüm dammit! Hunter eğer savaşmak istiyorsa bunu takım elbisesiyle değil, güreş kıyafetleri içinde yapmalı! Ve bu süreçte, onun da kendini ifade etmesine izin vereceğime söz veriyorum. Ancak şovların idaresi, tarafsızlığına güvendiğim bir adam tarafından devralınacak. Bayanlar ve baylar, daha önce onunla tanışmıştınız. Huzurlarınızda: MR EKMEK!

Tapu Tapu! Mr. Ekmek girişte! Ekmek kocaman gülümseyerek seyirciye el sallıyor ve heyecanlı bir şekilde ringe ilerlerken kravatını düzeltiyor. Vince McMahon'u alkışlayarak basamaklara yöneliyor ve içeri girip onunla tokalaşıyor. Ekmek mikrofon isterken seyirciye bakarak gülümsüyor, ardından Vince'e dönüyor.

Mr. Ekmek: Bay McMahon, bu görevi bana tevdi etmiş olmanız sebebiyle duyduğum mutluluğu ifade etmekte zorlanıyorum. Tabi, bu vazifeyi üstleneceğimi sizle daha önce yaptığımız toplantıda öğrenmiştim ama tekrar bu ringe General Manager sıfatıyla çıkmanın vermiş olduğu duygu tarif edilemez!

Ekmek'e fazla cheer gelmiyor, hatta bir sessizlik var gibi ama Ekmek elini "sakin olun" anlamında sallıyor.

Mr. Ekmek: Tamam millet, şamataya gerek yok! Bay McMahon'un bana devrettiği yetkilerin içinde güreşçilerin özlük hakları da var. Dolayısıyla, güreşçilerin bu şirket bünyesinde devam edip etmeyeceği konusunda karar verme yetkisi de bende. David Otunga'nın savunmasını ben de dinledim ve belli ölçüde makul buldum. Ancak.... yarın başka bir GTW görevlisinin vahşice Spear'lanmasını istemiyoruz. Biz böyle bir şov yaratmak derdinde değiliz. Her şeyden önce görevli ve güreşçi güvenliği diyoruz. Bu yüzden... yaptığı hareketle böyle bir güvenlik ortamı içerisinde çalışacak akli olgunluğa sahip olmayan Mark Haskins'e sesleniyorum:
YOU'RE FIRED!

Vince üzülmüş gibi görünse de başını sallıyor, Ekmek seyircinin karışık tepkileri arasında gülümsüyor.

Mr. Ekmek: Haskins'in içinde bulunduğu grubun diğer üyeleri ise rahat olabilirler. Eğer sportif anlamda adilane mücadeleler sergilemeye devam eder ve performansınızla bizi etkilerseniz, kimin referansıyla bu şirkete geldiğinize bakmadan sizinle çalışmaya devam ederiz. Her neyse, bu konu kapandığına göre ana kemer resmine bir bakalım. Her şeyden önce, Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğunun, No Way Out'ta bir Elimination Chamber maçında savunulacağını söylemekten mutluluk duyuyorum!

Seyirciden cheer geliyor. Ekmek başını sallıyor.

Mr. Ekmek: Mr. Kendrick'in Chamber içinde kemerini savunacağı diğer rakiplerinin belirlenmesi için, Great Thunder'la beraber eleme maçları başlayacak. Buna ek olarak, diğer ve herkes tarafından merak edilen konuya bir açıklık getirelim... Unvanlar meselesi.

Seyirci yoğun bir dikkatle dinliyor, Ekmek tekrar söze giriyor.

Mr. Ekmek: GTW'u ifade ederken pek çok şeyden bahsedebiliriz: Emek, kan, gözyaşı, başarılar ve pek çok şey. Ancak ben, içinde GTW Şampiyonluğunun olmadığı bir GTW'u içinde doktoru bulunmayan bir hastane gibi görüyorum! Elbette, Triple H'in yaptığı referandum sonucunda GTW unvanının seçilmediğinin, Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğunun geri döndüğünün farkındayım ama, mevcut transferlerle beraber yalnızca bir ana kemerin bizim amacımıza hizmet edeceğini düşünmüyorum. Tabi bu karar benim tarafımdan değil Vince McMahon tarafından verildi ancak açıklama görevi bana düşüyor: Bayanlar ve baylar; GTW ŞAMPİYONLUĞU BU GECE İTİBARİYLE ŞİRKETE GERİ DÖNMÜŞTÜR.

Büyük bir destek var! Seyirciden yoğun cheer gelirken Ekmek gülüyor.

Mr. Ekmek: Tabi, şampiyonumuzu nasıl bulacağımız konusu şimdilik sürpriz olarak kalsın. Ancak bir noktayı belirtelim: Joe Gacy, No Way Out'ta belli olacak iki dünya şampiyonundan istediğine meydan okuyabilecek. Yani Gacy, istemesi halinde GTW Şampiyonluğu için de mücadele etme hakkına sahip. (Yuhalamalar yükseliyor.) Buna ek olarak, GTW kadrosunda ekip halinde mücadele etme bilincine sahip grupları Rumble maçında izleme imkanı bulduktan sonra, bir karar daha aldık. An itibariyle şirket içinde dominasyonunu ilan etmek isteyen gruplara müjdem şudur: GTW Tag Team unvanları da tıpkı GTW Şampiyonluğu gibi bu gece itibariyle aktif edildi.

Mr. Ekmek: GTW Tag Team unvanları, sahibini No Way Out'ta bulacak. Finalistleri belirleyeceğimiz bir turnuva kapsamında takımların birbiriyle yarışacağı bu organizasyonun detaylarını da Great Thunder'da açıklayacağız. Bütün bu vizyoner kararlar için Bay McMahon'u saygıyla selamlıyorum. Ve resmi olarak şunu söyleyebilirim: Road to Wrestlemania, bugünden itibaren bütün hızıyla başlamıştır!

Ekmek sözünü bitirip Vince'in elini sıkıyor. Tapu Tapu arenada yankılanırken Mr. Ekmek ve Vince'in tokalaşmasıyla Xplosion sona eriyor! Bu görüntülerle herkese iyi bayramlar diliyor, Great Thunder'da görüşmeyi umut ediyoruz.

XPLOSION
GURESTURKIYE WRESTLI-
dgsx8m8O_o.jpg

Mr. Ekmek'i şov bitimi elinde kahvesiyle ıslık çalarak arka alanda görüyoruz. Ekmek, arabasının kapılarını açıp Talisman'ına biniyor ve kapıyı kapatıyor. Aracı çalıştırmadan önce aynasının üzerine resmi asılı eşinin ve kızlarının fotoğrafına bakıp gülümsüyor. Ardından aracı çalıştırıyor ve radyoyu açıyor.

"Tarihin Bir Yan Odası'ndan siz sevgili dinleyicilerimize 1. Dünya Savaşıyla ilgili vesikaları aktarmaya devam ediyoruz. Savaşın kıvılcımı olan Fransuva Ferdinand Suikasti'ni konuşuyoruz. 28 Haziran 1914 sabahı, 19 yaşındaki bir Bosnalı milliyetçi Gavrilo Princip, Avrupa’nın ikinci büyük imparatorluğu Avusturya-Macaristan tahtının varisi Arşidük Fransuva Ferdinand’ı Saraybosna’da sokak ortasında vurarak öldürmüştür. Sıradan bir postacının oğlu olan suikastçı 19 yaşındaki Sırp milliyetçisi Gavrilo Princip o zamanlar ‘tüm savaşları sona erdirecek savaş’ olarak nitelendirilen Büyük Savaş’ın sonraki adıyla I. Dünya Savaşı’nın başlamasına sebep olacak zincirleme bir reaksiyon başlattığının farkında değildi.
"

Ekmek kahvesini yudumlayarak arenadan çıkıyor ve otopark kapısına doğru sürüyor.

"bunun üzerine komplonun başarısız olduğunu düşünerek bir şarküteriden sandviç satın alan Gavrilo Princip dükkândan çıkarken Arşidük’ün arabasını birkaç metre önünde buluvermiştir. Princip, şaşırmakla birlikte tabancasını çekerek, tanıkların ifadesine göre 3 el atış yapmıştır...."

Ekmek bir ışığın ona doğru hızla yaklaştığını görür gibi oluyor ve bir an duraksıyor. Gözleri kısılıyor...

"işte bu vesileyle, tek bir suikast eylemiyle milyonlarca insanın hayatını kaybedeceği bir cihan harbi patlak vermiş oldu. Savaşı başlatmak için iki şeye ihtiyaç vardır: en merkeze oturtulmuş adama yapılacak dengesizce bir hareket.... ve bu hareketi yapabilecek kadar gözü dönmüş bir adam-

WelllitFirsthandKob-max-1mb.gif

XPLOSION
GURESTURKIYE WRESTLING
2023
(C)

Son düzenleme:

Maestro

FB
Konular
735
Seth Rollins
-
Autocracy deyince akla gelenler var ama neyse... takipte olacağız

Billy Butcher

Kayıtlı Üye
Konular
5
Randy Orton
-
Şova kadar bir promo atarız gibi bakalım, bekliyoruz.

Break It Down

in control
Konular
172
Kenny Omega
Issiah "Swerwe" Scott
Buradayız burada.

The Lone Man

consigliere
Konular
1,153
Stone Cold Steve Austin
-
Orada bulunacağız.

Konular
267
-
-
Şehir dışında olacağım bu nedenle takip işi zor gibi. Genel hatlarıyla yorum atarız, bekliyoruz.