27.05.2023 - 21:30 - C
Allen Fieldhouse Arena
Lawrence, Kansas
Şovu Takip Etmek İçin 5 Neden:
- Gates of Decay, Kadın Divizyonu için Bayrak Açıyor
- Sheamus ve Cornette Geriliyor
- Eddie Edwards vs. CM Punk
- The Brian Kendrick Bunalımda
- Main Event
Hardcore Match for Hardcore Championship
Kevin Steen vs. The Hurricane
Pyrolar patlıyor ve Great Thunder başlıyor!
Spiker masasında bizleri Jerry Lawler, Joe Rogan ve Jim Ross karşılıyor.
Jerry Lawler: Bayanlar ve baylar, Great Thunder'a hoş geldiniz!
Jim Ross: Royal Rumble öncesi yolculuk devam ediyor King. Ve bu gece, GTW'nun üçüncü şampiyonu belli oluyor: The Hurricane mi, Kevin Steen mi?
Joe Rogan: Ancak gidişattan memnun olmayanlar var Joe. Arka alanda özellikle divizyonsal konularla ilgili sesini yükseltenler var-
Hurtful Love!
Joe Rogan: İti an çomağı hazırla...
Gates of Decay girişte! Joe Gacy, Rhea Ripley ve Christian Cage tek bir çizgi halinde birbirlerinin arkalarında duruyorlar. Ardından üçü de aynı anda çizgiyi bozarak ringe ilerliyor.
Jerry Lawler: N'aptı lan onlar öyle?
Joe Rogan: Ekip üyeleri arasında eşitlik King. Bu şekilde kimse ortaya geçmiyor dikkat edersen.
Jerry Lawler: Gerçek şu Joe, Royal Rumble'daki şampiyonluk maçında bu grubun elinde altın bir bilet var. Eğer Brian Kendrick'i mağlup edecek eşleşmeyi bulabilirlerse, bu manyakların idaresindeki bir Road to Wrestlemania'yı hayal edebiliyor musun?
Gates of Decay üyeleri ringe giriyor. Rhea Ripley spiker masasına gidip mikrofon alıyor. Seyirciye bakıyor.
Rhea Ripley: One Night Stand'te, toksik masküleniteye karşı verdiğimiz onurlu mücadelenin meyvesini alarak Dünya Şampiyonluğu için bir numaralı aday olduk. Bu süreçte hem kadın hem de siyahi düşmanı olan Bay Wyatt'ın çarpık ailesiyle ve toksik maskülenitenin temsilcisi olan Resurgence takımını yenmek en az unvan şansı kadar değerliydi bizim için. Çünkü biz One Night Stand'te şunu göstermiş olduk: En şiddetli ve en "testesteron oranı yüksek" arenada bile her zaman; sınıfsal ayrımlara takılmayan geniş bakış açısına sahip bireyler kazanır.
Cage'e uzatıyor mikrofonu Rhea.
Christian Cage: One Night Stand'in bir anlam ifade etmesi için, Royal Rumble'da o Dünya şampiyonluğunun bizim elimizde yükselmesi gerekiyor. Çünkü Rumble sürecinde unvanı ele geçiren adam ya da kadın, Wrestlemania ana gösterisine çıkma konusunda dev bir adım atmış olur. Gates of Decay, Wrestlemania'yı ayakta kapatan ekip olduğu zaman herkes ayrımcılığın olmadığı bir dünyada nefes almanın keyfini tadacak.
Joe Gacy: Saygıdeğer GTW izleyicileri, bugün sizlerle bir dramı paylaşmak üzere buradayız. One Night Stand'ten sonra yaşanan ve sizlerin henüz haberdar olmadığınız büyük bir trajediyi paylaşacağız.....
Gacy yere bakıyor ve yüzü asılıyor. Rhea gelip elini omzuna koyup "korkma, söyle onlara" diye yüreklendiriyor Gacy'i.
Joe Gacy: Maalesef ki, Royal Rumble'da Brian Kendrick'in karşısına Bayan Ripley'i çıkarmak istedik ve bu talebimiz reddedildi.
Seyirciden cheer geliyor. Gates of Decay üyeleri başlarını iki yana sallıyorlar. Rhea tekrar mikrofonu alıyor.
Rhea Ripley: Yönetim bize her ne kadar bunun sebebinin, maçta güreşmeyen birisinin ana kemer şansı alamayacağı olduğunu söylese de; asıl sebebin ne olduğunu biliyoruz. Asıl sebep, benim bir kadın olmam. Ben bir kadın olduğum için beni bir dünya şampiyonluğu maçına layık görmüyorlar. Çünkü GTW'da şiddet, alkol, cinsel şakalar ve eşyalar kabul görürken; maalesef ki kadın görmek kabul görmüyor. Ama ben, GTW'daki bu rezil durumu düzeltebileceğime inanıyorum.
Cage mikrofonu istiyor.
Christian Cage: Yeni bir dönem başlıyor. Bu yeni dönemde, GTW algıları kapalı ve toksik bir ortamdan ibaret olmayacak. Maskülen erkekler hariç tüm bireyleri tetikleyen bu hastalıklı düşünce yapısına son vermek için elimizde altın bir bilet var. Ve bu altın bileti koparma görevi Joe ve bana düştü.
Joe Gacy: Bay Cage'in dediği gibi; bizler, bu hastalıklı devre bir son vereceğiz. Ve biz dünya şampiyonluğunu aldığımız zaman cehennemin kapıları kırılacak ve kadın güreşçiler tekrardan kendilerini global arenada göstermek için GTW'da yer alabilecek. Bizim hayal ettiğimiz, vizyonunu kurduğumuz GTW bundan ibaret. Bu gibi yerlerde herkes nefes alabilir. Yalnızca tek bir tür nefes alamaz: Öfkeli, toksik, sert olmaya çalışan erkekler-
Welcome to the Circus!
BLUEPRINT BURADA! Matt Morgan girişte görünürken Gates of Decay üyeleri oraya dönüyor. Morgan elinde mikrofonla rampada ilerliyor.
Matt Morgan: Siz ne anlatıyorsunuz a******** koyduğumun çocukları.
Seyirciden büyük uğultu yükseliyor. Morgan aprona çıkıp ringe giriyor.
Matt Morgan: Gacy, Xplosion'da senin kıçın bana ait olacaktı ama bir şekilde, sakatlığı bahane ederek bu maçtan kaçtın. Bunu bile kabul ettim. Senin o yerden bitme ve bovling topuna benzeyen postürünle bana herhangi bir tehlike arz etmeyeceğin zaten ortada. Ringe çıksaydık, seni bir böcek gibi ezecektim. Ama beni asıl sinirlendiren, burada çevirdiğiniz tiyatro. Ya sen Cage? Ana kemer hakkını sen mi kullanacaksın yoksa erkek arkadaşın mı?
Cage başını iki yana sallıyor.
Matt Morgan: Dinleyin beyler, ikiniz uzaktan bakıldığında şu enjektöre dönmüş genç kız tarafından korunan iki sofra tuzluğuna benziyorsunuz. GTW yönetimi sizi kaosun olduğu bir maçın içine attı ve siz de şans yardımıyla oradan çıkmayı başardınız, ama bu sizin o kemeri hak ettiğiniz anlamına gelmiyor. Armageddon'da dünya şampiyonluğu maçında terör estirdim. Kemikleri kırdım, yıldız dediğiniz herkesi eledim. Ama Hammerstein gecesinde, One Night Stand'te bu şirket bana evde oturmayı uygun gördü!
Cheer geliyor seyirciden. Morgan nefretle bakıyor onlara.
Joe Gacy: Bay Morgan, Xplosion'da gerçekleşecek olan müsabakanın iptali nedeniyle ben de sizin kadar üzgünüm. Eğer aynı ringi paylaşsaydık insanlar sizin tıynetinizde insanların raf ömrünün çoktan dolduğunu açıkça görecekti. Artık safi güç bu ringde para etmiyor Bay Morgan, zeka biraz daha öne geçti.
Seyirciden destek alır gibi oluyor Gacy. Cage söze giriyor.
Christian Cage: Morgan, ben seninle anladığın dilden konuşayım: Seninle aynı soyunma odasını paylaşmış bir adam olarak; soyunma odasında steroid enjektörlerini kürdan gibi vücuduna sapladığın zamanları gördüm ve seninle alakalı şunu net bir şekilde söyleyebilirim: En yüksek sikletinde bile seninle başa çıkabileceğimi biliyorum çünkü ringde yavaş, kabiliyetsiz ve kalas gibi adamları yere sermişliğim çoktur. Yani bu sert adam konuşmalarını bir kenara bırakıp karşıma çıkmak istersen çekinme.
Cage ve Morgan burun buruna geliyor. "Fight" tezahüratları yükselirken Gacy elini Christian'ın omzuna koyuyor.
Joe Gacy: Bay Cage, her ne kadar aramızdaki takımdaşlığı vurgulayan hoş bir jest olsa da, müsaadenle bu zatla ben ilgilenmek isterim.
Matt Morgan: Öyle mi, benimle dövüşmesi için kızı göndermeyecek misin yani? Ulan p******kler, ana kemer maçına çıkmaya maçanız yemediği için kızı kurbanlık koyun gibi öne sürmeyi aklınızdan geçirmişsiniz, bir de bunu övünerek anlatıyorsunuz. Ben birinizi geçtim, üçünüze birden yeterim. Sana da tatlım. Eğer gerçek bir erkeğin nasıl hissettirdiğini hatırlamak istiyorsan erkek kardeşlerini dövdükten sonra gece senle farklı bir ringde güreşebiliriz.
Seyirciden yuhalamalar var. Ripley küçümseyerek bakıyor Morgan'a.
Matt Morgan: Bu doğru. Aradığınız eşitlik tam da burada. (Morgan eliyle aletini tutuyor Ripley'e bakarak.) Çok istiyorsanız, gelin ve alın. Sana gelince Gacy, madem bu kadar iddialısın, teklifini kabul ediyorum. Xplosion'da kaçtığın maçı, bu akşam yapalım. Sen ve ben, teke tek. Arkadaşlarını da getirmeyi unutma, senin ne kadar alt siklet bir adam olduğunu onlara birinci elden göstereceğim.
Morgan, Ripley'e öpücük atıp Cage ve Gacy'e pis pis sırıtarak ringden iniyor. Morgan giderken Gates of Decay üyeleri arkasından bakıyorlar. Bu gece olacak Joe Gacy vs. Matt Morgan maçının tanıtımını izlerken arka alana gidiyoruz.
Arka alanda Kane var! Kane eldivenlerini düzelterek koridorda ilerliyor ve "GM" yazılı bir kapının önünde durduktan sonra sert bir tekmeyle kapıyı açıyor!
Triple H masasından kalkıyor ve Kane üzerine yürüdüğünde ikili burun buruna geliyor.
Triple H: Sen hala dersini almadın mı?
Kane: Adalet nutukları attığını duyduktan sonra yüzüne bakmak istedim. One Night Stand'te yaşananları gördün mü Hunter?
HHH yere bakıyor ve gülümsüyor.
Triple H: Evet Kane, gördüm. Yavaşladığını gördüm. Korkarım bu kadar yavaş olursan GTW'nun şu anki seviyesine yetişmen epey zor gibi görünüyor. Ama, canını sıkma, yeni fırsatlar gelecektir-
Kane: Bana martaval okuma. O maçta Kevin Steen'in parmak uçları alev aldı. Bu maçın kuralı rakibinin herhangi bir bölgesini ateşe vermekten ibaret. Ve senin hakemin, bu ufak detayı atlamış. Beni iyi dinle Hunter, adaleti sen vermezsen ben senden Bound for Glory öncesi yaptığım gibi söke söke almasını bilirim.
Triple H: Hakem belki görmedi, belki yanlış değerlendirdi. Ama ne var biliyor musun Kane? Eski sen, rakibini apronda cayır cayır yakmadan o maçı kazandığını iddia etmezdi. Eski sen, Kevin Steen'i alevlerin içine yatırır ve onun bedeniyle barbekü yapardı. Görüyorum ki zayıflamışsın, böyle küçük detayların peşinden koşar olmuşsun.
Kane burnundan soluyarak bir adım daha atıyor, Triple H duraksıyor.
Triple H: Ama madem fırsatlardan bahsediyoruz... O zaman şuna ne dersin? Kıtalararası Şampiyonumuzu bilirsin belki. Delikanlı epey sıkı dövüşüyor. Onun karşısına kemer maçı için çıkmak iyi bir fırsat olurdu, öyle değil mi? Böylece biz de senin gücünü yeni nesle karşı test etmiş oluruz.
Kane: Bunu bana bir lütuf gibi anlatma. Zaten borçlu olduğun bir şeyi veriyorsun. Ringe çıkıp o ufaklığa cehennemi yaşatacağım-
Triple H: Dur bakalım. Seni doğrudan kemer maçına çıkaracağımı söylemedim. Gerçek şu ki, Xplosion main event'inde bir adaylık maçı olacak. Ve sen de rakibini o gece öğreneceksin. Kazanan, Kıtalararası Şampiyonluk için bir numaralı aday olur.
Kane pis pis sırıtıyor.
Kane: Kimi gönderirsen gönder fark etmez. One Night Stand'te köz öyle bir harlandı ki ateş bütün arenayı saracak.
Kane geri geri çıkıyor ve kapıya sertçe vuruyor. Triple H arkasından bakıyor Kane'in.
Ringe döndüğümüzde Logan Paul'ü ısınırken buluyoruz. Paul beklerken birkaç kadın seyirciye bakarak gülümsüyor.
Battle Cry!
Kenny Omega büyük bir destekle girişte görünüyor. Rİnge doğru silah işareti yapıyor Omega ve ringe ilerliyor. İçeri girdikten sonra hakem iki isme bakıyor ve zili çaldırıyor.
Logan Paul vs. Kenny Omega
İki isim birbirine yaklaşıyor, lock-up'ta Omega armlock bağlayıp çeviriyor rakibinin kolunu ve bir yandan çelme takarak yere indirmeye çalışıyor. Logan direniyor bu baskıya ve hızlı bir dönüşle arkasına geçtiği Omega'yı iplere götürüp Back Slide'lamak istiyor- Kenny iplere tutununca Logan geri taklayı boşa atıyor ve rakibine koştuğunda Omega'dan Side Knee! Hemen tuş, 1..........Logan atıyor. Omega rakibine Abdominal Stretch bağlayarak yerde tutuyor. Logan Paul yüzü kızararak dişini sıkıyor ve yavaşça kalkıyor ayağa, rakibini iplere götürüp sektiriyor- Omega'dan Shoulder Tackle! Yerdeki rakibine bakıp silahına üfler gibi yapıyor Kenny ve tekrar iplerden sekiyor- Logan altından geçiyor ve iplerden gelen Omega'yı yakalayıp gelişine SAMOAN DROP! Kenny yerdeyken Logan ona arkası dönük vaziyette köşeye yöneliyor. Rakibine bakıyor, TEK HAMLEDE SIÇRIYOR TOP ROPE'A VE ÇOK GÜZEL BİR MOONSAULT! Logan Paul tuşa gidiyor! 1............2..............
Omega attı! Logan yerde rakibini Chinlock'a alıyor. Kilidi sıkarken "Let's go Kenny" tezahüratları patlak veriyor. Omega yavaşça doğruluyor üstündeki Logan'la ve rakibini iplere götürüp sektiriyor, Back Body Drop! Sırtını çok kötü çarpıyor Logan ve acı içinde köşeye sürünüyor. Omega onun kalkmasını bekliyor ve ardından fırlayarak köşede Forearm Smash! Şimdi kolundan tutup kendine çekiyor ve LARIATOOO! Logan yerdeyken Kenny maçı bitirmek için hazır vaziyette bekliyor. Logan kalkıyor, Omega, karnına tekme attı, kaldırıp pozisyona alıyor şimdi sırtında ve çevirerek ONE-WINGED ANGEL! OMEGA TUŞLADI, 1................2.....................3!
Kazanan: Kenny Omega
Omega galibiyete uzanarak şeytanın bacağını kırıyor. Hakem elini kaldırdıktan sonra spiker masasından mikrofon istiyor.
Kenny Omega: Royal Rumble yaklaşırken verilecek tek bir mesaj var: Wrestlemania ana gösterisinde yer alan adam ben olacağım. Ben, Japonya'da verdiğim mücadelenin çok daha iyisini burada vereceğim ve adım adım zirveye tırmanacağım. Hepiniz, Omega Çağı'na hoş geldiniz. Goodbye and goodnight, bang!-
Daha önce duymadığımız bir müzik duyuluyor arenada.
Girişte siyah bir takım elbiseyle Jordan Devlin var! Jordan Devlin, GTW'a girişini gerçekleştiriyor! Omega girişi izlerken Devlin elinde mikrofonla ringe ilerliyor. Omega kavga için pozisyon alıyor, Devlin iplerin arasından içeri giriyor ve Omega'ya bakıyor.
Jordan Devlin: Ahali, benim adım Jordan Devlin ve birinin gerçekleri tükürme zamanı geldi.
Devlin, Omega'ya bakıyor.
Jordan Devlin: Kenny Omega, demin çizdiğin tos pembe tablonun hayranlarını kandırmasına izin vermeyeceğim. Ben GTW'nun Vaiz'iyim. Benim işim, bu şirkette yalanlarla algı operasyonuna kalkışan insanların yüzüne hakikatleri vurmaktır. Sen, Royal Rumble 2023'ü hiç bir zaman kazanamayacaksın.
Omega gülüyor Devlin'e ve anlamamış bir şekilde bakıyor.
Jordan Devlin: Çünkü sen, Japonya'da rekabetin düşük olduğu dönemde orada güreşen sayılı yabancı güreşçilerden biri olmanın ekmeğini yiyorsun. Kariyerinin hiç bir döneminde hiç bir şirketin zirvesine tırmanamadın. Bunu bildiğin için de yakın arkadaş çevrenle beraber komedi skeçleri çekerek teselli aradın ama batıyorsun. Kariyerin her gün biraz daha çöpe batıyor. GTW'da bu zamana kadar kaç maça çıktın? 8? 9? Ve tek mağlup edebildiğin insanlar Tino S. ve Logan Paul. Bunun sebebini düşündün mü? Çünkü buna değmiyorsun Kenny. Bu durumda olmanın sebebi komplo teorileri ya da sana karşı bir kasıt değil. Tek sebep şu: Sen yeterince iyi değilsin.
Seyirci yuhalıyor Devlin'i. Omega da "sen çok mu iyisin" diye soruyor.
Jordan Devlin: Kenny, olayı hala anlamadın. Ben burada kendimi temsil etmiyorum. Önemli olan benim iyi olup olmamam değil, senin hayranlarına çizdiğin yalanlarla dolu tablonun ortadan kaldırılması. Ama GTW'daki tek fonksiyonum bu olmayacak: Söylediğim gerçekleri ringde de kanıtlamak niyetindeyim. Xplosion'da benim karşıma çık, ve seviyeni herkesin görmesine izin ver. Buna ne diyorsun?
Omega, Devlin'in uzattığı ele bakıyor, gülümseyerek sıkıyor elini...
...VE SURATINA YUMRUĞU GEÇİRİYOR! Devlin ringin dışına çıkıyor ağzından damlayan kanı silerek. Omega "teklifini kabul ediyorum ***ne" diye bağırıyor ringin dışına. Battle Cry arenada yankılanır ve Devlin ağzını tutarak Omega'yla bakışırken reklamlara gidiyoruz.
Bir hastane önündeyiz. Sheamus'un hayli aksi bir surat ifadesiyle acil kapsıına geldiğini görüyoruz yanında Jim Cornette'le. Dışarıda büyük bir insan topluluğu gelişi bekliyor. Sheamus dışarı adım attığı anda....
.....bir anda telefon flaşları patlıyor ve herkes sevinç çığlıkları atmaya başlıyor. Sheamus pek anlamamış gibi kalabalığa bakarken gözlüklü bir adam yanına yaklaşıp telefonuyla selfie yapıyor Sheamus'la. Sheamus'un hayranı gibi gözüken insanlar etrafını sararak sırayla selfie yaparken Sheamus'un gözü kalabalıkta bir pankarta takılıyor. "The Viper is Back" tarzı bir yazıyla Sheamus'un fotoğrafı yan yana pankartta. "Seni seviyoruz Sean" tarzı bir bağırış duyuluyor hayranlardan birinden. Sheamus olayı çözmüş gibi bir anda selfie çeken hayranı kenara itiyor ve kalabalığa bağırmaya başlıyor.
Sheamus: ****TİRİN GİDİN LAN. HEPİNİZ S******* OLUN GİDİN.
Sheamus üzerlerine yürüyünce sahte hayranlar kaçışıyorlar. Sheamus gidenlerden birine Brogue Kick atacak gibi oluyor ama vazgeçiyor.
Jim Cornette: Şampiyon, ne yapıyorsun? Seni seven insanlar taburcu olmanı kutlamak için-
Ona dönen Sheamus'un surat ifadesini görünce susuyor Cornette. Sheamus, Cornette'in üzerine yürüyor.
Sheamus: Beni gerizekalı mı sanıyorsun? Dublin'de olanlar gibi, bu da planlanmış bir dümendi. Kahrolası herif, sana bu işe girerken ne söyledim? Bütün bunlara benim ihtiyacım yok. Ben bir yıldız, bir star olma derdinde değilim. Tek istediğim şey ringe çıkıp insanlara acı çektirmek. Bütün bu sahte hayran toplulukları, kameralar da neyin nesi? Senle ben yola çıkarken ne dedik: Maskeleri düşüreceğiz dedik. Abartılı hiç bir şeye izin vermeyeceğiz dedik. Şimdi halimize bak: Beni bir film yıldızı gibi göstermek ve bütün GTW'a rezil etmek için şu başarısız figüranlara kaç para ödedin Jim?
Jim Cornette: Şampiyon, bak-
Sheamus: Hayır. Daha fazla dinlemek istemiyorum. Sana ne oldu böyle lan? Benim bildiğim Jim Cornette, ringdeki gerçek mücadeleye inanırdı. Işıkların ve dumanların olmadığı, her şeyin gerçek olduğu, saf bir dövüşe inanırdı. Sen çok değiştin. Sana iki seçenek: Ya kendin olmaya başla ya da bu işi başlamadan bitirelim.
Sheamus ona bakarken Cornette gözlüklerini çıkarıyor.
Jim Cornette: Sana bir özür borcum var Sheamus. Sana inanmadım, ilk başta GTW'a dönüşümüzü daha şatafatlı hale getirmek için böyle şeyler yapmamız gerektiğini düşündüm. Ama şimdi söylediklerini dinledikten sonra, hak veriyorum. Ben bu değilim.
Cornette yere bakıyor. Sheamus gelip omzuna elini koyuyor onun.
Sheamus: Gerçek Jim Cornette'in oralarda bir yerde olduğunu biliyorum. Sana güveniyorum. Ama bırak da, reklamları ve tanıtımları ben yapayım. Tekmelerle, yumruklarla, suplex'lerle. Bütün cephanemle. GTW'daki herkesi alt edebilecek güçteyim. Formumun zirvesindeyim ve bir Wrestlemania ana gösterisi için epey iştahlıyım. Benimle gel ve şu kahrolası Royal Rumble'ı kazanalım.
Sheamus omzunu sıkıyor, Cornette ile beraber gitmeye hazırlanırlarken deminki sahte hayranlardan birisi oraya yaklaşıyor.
?: Bay Cornette, benim yevmiyemi ödemediniz. Muhasebe biriminize mi başvurmamız gerekiyor-
BROGUE KICK! Hayran yerde yatarken Sheamus ve Cornette bir Range Rover'a atlayarak ayrılıyorlar oradan.
This Fire Burns! CM Punk bileklerini ısıtarak girişte görünüyor.
Joe Rogan: One Night Stand'te büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştı, sence Punk'ın bundan sonraki yolu nasıl olacak King?
Jerry Lawler: Siz niye her şeyi bana soruyorsunuz a***** k*****?
CM Punk ringe giriyor ve ısınarak rakibini bekliyor.
Killing Me! The Resurgence girişte görünüyor. Üçlü rampada ilerleyecekken Eddie Edwards ringe bakıyor ve bir anda durup Kevin Nash'le Dominik Mysterio'ya dönüyor. Nash'e eğilerek bir şeyler söylüyor. Dominik itiraz edecek gibi duruyor. Nash bir şeyler soruyor, Eddie cevap verince başını sallıyor ve Dominik'e başıyla işaret veriyor. Kevin Nash'le Dominik Mysterio arka alana geri dönüyor!
Punk olanları şaşkınlıkla izlerken Eddie hızlı adımlarla ringe ilerliyor ve içeri giriyor. Eddie ile Punk birbirine bakarken hakem zili çaldırıyor.
CM Punk vs. Eddie Edwards
Edwards ve Punk birbirlerine bakıyorlar. Yaklaştıklarında ilk lock-up'ta Eddie rakibinin kolunu çevirip çelme takıyor ve yerde Octopus Hold bağlamak için üzerine hamle yapıyor ama Punk hızlı bir Small Package çeviriyor, 1...Eddie direk atıyor tuşu. Ayağa kalkar kalkmaz ikinci lock-up'a girdiklerinde Punk arkaya geçip sert bir yumruk atıyor rakibinin sırtına ve arkadan kavrayıp German'a götürmek istiyor ama Eddie yavaşça eğiliyor ve yerde dönerek ayağıyla çelme taktığı Punk'ı yere aldıktan sonra Kip-Up yapıyor ve üzerine doğru koşan Punk'a önce bir Arm Drag! Ardından kalkıp ona doğru koştuğunda Leg Lariat- Punk havada yakaladı onu ve Backbreaker'ı vurdu! CM Punk tuşa gidiyor, 1.................2.........Eddie attı! Punk şimdi rakibini yerde tutarak ayağını Eddie'nin kolunun önüne koyuyor ve omzuna arka arkaya dirsek darbeleri vurduktan sonra Abdominal Stretch'i kilitliyor. Eddie'ye soruyor hakem ama Eddie hızlı bir şekilde ayağa kalkıyor ve Punk'ın karnına bir Knee Lift geçirdikten sonra yandan kilitleyip zıplatarak REGALPLEX! Eddie Edwards tuşluyor, 1............2...............
Punk attı! Eddie kafasını kaldırmakta olan rakibine iplerden sekerek FOOTBALL KI- Punk başını eğiyor ve arkadan tutup iplere götürdüğü Eddie'ye bir Back Slide, 1............2.............Eddie attı tuşu ve ayağa kalktı, Punk'tan tam karnına bir döner tekme ve hemen ardından iplerden sekip kafasına KNEE LIFT! Eddie yere yığılırken Punk arka arkaya stomp'lar yapıyor göğsüne ve seyirciye sXe gösterdikten sonra yuhalanıyor. Ayağından tutup köşeye yaklaştırıyor Eddie'yi ve köşeye yöneliyor. Top rope'ta pozisyona alıyor Punk- ama Eddie Edwards! Beklediğinden erken kalkıyor ve koşarak köşeye gelip ikinci ipte aldı Punk'ı, İKİNCİ İPTEN CM PUNK'I ALIP ÇEVİREREK RİNGE MICHINOKU DRIVER VE TUŞ! 1.............2...................Punk attı! Eddie rakibini tekrar kaldırıy- Punk ani bir Jawbreaker'la bozuyor Eddie'yi ve üzerine doğru koştuğunda Punk'tan Leg Lariat! Punk şimdi sürünerek köşeye gidiyor ve tırmanıyor. Top rope'ta rakibine bakıyor ve DIVING ELBOW DROP CM PUNK'TAN! CM Punk tuşa gitti! 1...............2...............
Eddie'den kick-out! Punk ring dışına tükürerek ayağa kalkıyor ve oturur pozisyona gelen Eddie'nin tam sırtına bir Shoot Kick! Eddie dişlerini sıkarak ayaklanırken Punk onu iplere itiyor ve kendisi de iplere koşup Eddie'nin kolunun altından geçtikten sonra sekerek Leaping Clothesline! Punk şimdi kafasından tutup kaldırıyor Eddie'yi ve son sürat köşeye yolluyor. Eddie köşede toparlanmaya çalışırken Punk karşı köşede elini kalbine götürüp Straight Edge işaretini yapıyor ve Running Corner Knee için fırlıyor- EDDIE YARI YOLDA YAKALADI VE TURNBUCKLE'A EXPLODER SUPLEX! Edwards çok iyi bir refleks gösteriyor. İki adam da toparlanma gayretinde şimdi. Punk kalktığı anda Eddie üzerine gidiyor ve ipleri tutup Rope-Assisted Enziugiri! Punk tekmenin etkisiyle yerde kalıp ring dışına yuvarlanırken Eddie ipleri tutuyor ve sıçrayarak SOMERSAULT SENT- PUNK ÇEKİLİNCE YERE YAPIŞIYOR EDWARDS! Ring dışında zemine çok kötü vuruyor karnını ve yerde kalıyor. Punk sarsak adımlarla aprona tutunarak ayakta kalıyor ve Eddie'yi kaldırıp ringe yolluyor şimdi. Punk aprona çıkıyor ve Springboard Clothesline için bekliyor. Eddie toparlanıyor, Punk sıçradı ve SPRINGBOARD CLOTHESLINE- Eddie erken pozisyon alıp INVERTED ATOMIC DROP! Punk tuzağa düştü! Eddie göğüsten kilitliyor üstüne ve Overhead Belly-to-Belly Suplexx! Eddie tuşa gidiyor, Eddie bitirmeye gidiyor, 1..............2..............
Punk attı! Eddie öfkeli bir şekilde hakeme dönerek "3'tü" diye bağırıyor ama sonuç değişmeyecek. Eddie şimdi finali yapmak için dizleri üzerinde bekliyor. Boston'da parti hazırlıkları! Punk oturur pozisyona geldiği anda fırlıyor Eddie ve BOSTON KNEE PAR- Punk kafasını eğdi! Eddie hemen ayaklanıp ona doğru koşuyor,, Punk yakaladı onu ve çevirerek Arm Trap Neckbreaker! Punk da, Eddie de yerde. Punk şimdi yavaşça doğruluyor ve Eddie de köşeye sürünüp ayaklanmaya çalıştığı anda koşarak Corner Knee Strike! Kafasından kavradığı Eddie'yi tutarak Running Bulldog- Eddie ittiriyor onu arkadan ve ona yumruk sallayan Punk'ın kolunun altından geçip ikinci Regalplex için yandan kilitliyor! Punk bir dirsek atıp sıyrılıyor bu kıskaçtan ve Lariat sallayan Eddie'den sıyrılıp gelişine ROUNDHOUSE KICK! Eddie yere serilirken Punk uyku işareti veriyor! Go To Sleep mi gelecek? Punk şimdi rakibinin kalkmasını bekliyor dili dışarıda ve Edide kalktı, Punk sırtına aldı. Eddie dirsek darbeleriyle yere iniyor ve Punk'ın karnına döner tekme koyduktan sonra sırtına aldığı rakibini Chin Checker'a tuttu, koştu- PUNK ARKAYA İNDİ VE ROUNDHOUSE KICK! ARKA ARKAYA İKİNCİ KEZ! EDDIE YERE SERİLDİ, PUNK TUŞLADI, 1...............2.................
EDDIE'DEN KICK-OUT! İki Roundhouse Kick yemesine rağmen "buradayım" diyor Eddie! Punk sürünüp iplere tutarak ayağa kalkıyor ve Eddie'yi kaldırıyor. "İşin bitti" diyerek suratına bir tokat patlattıktan sonra kolundan tutup köşeye fırlatıyor. Üzerine doğru koşuyor, Corner Knee Strike! Şimdi Eddie'yi kaldırıp top rope'a oturtuyor. Kendi de tırmanıyor! CM Punk arka arkaya yumruklar attığı Eddie'yi top rope'ta Pedigree pozisyonuna alıyor! PEPSI PLUNGE GELECEK! PUNK KOLLARDAN KİLİTLEDİ, AMA EDDIE KALDIRIYOR ONU ŞİMDİ VE RİNGE ALABAMA SLAM! Eddie müthiş counter'ladı! Punk acı içinde sırtını tutarak doğrulmaya çalışırken Eddie bakıyor ona ve 450 SPLASH'LE ATLIYOR, 450 SPLASH! 450 SPLASH VE TUŞ, 1.............2....................3!
Kazanan: Eddie Edwards
Edwards kazanıyor! Edwards zorlansa da kazanmayı biliyor. Hakem elini kaldırdıktan sonra iniyor aşağı ve Punk'ın tekmelerinden dolayı hala başının arkasını tutarak arka alanın yolunu tutuyor.
Jim Ross: Eddie'nin bu hareketi, Resurgence'ta bir bölünmenin işareti mi Joe?
Joe Rogan: Rumble yaklaşırken tek başına da mücadele edebileceğini ispatlamak istemiş olabilir. Ama 29 adamla mücadele ederken ekip olarak çalışacaklardır elbet!
Edwards arka alana giderken reklamlara gidiyoruz.
Eddie, Resurgence'ın soyunma odasına girer girmez Dominik Mysterio karşısına dikiliyor.
Dominik Mysterio: Demin ne yapmaya çalıştığını anlamadım.
Eddie yüzünü havluyla silerek Dominik'e bakıyor.
Eddie Edwards: Bir şey yapmaya çalışmıyorum Dominik. Müsaade edersen...
Eddie bench'ine oturup enerji içeceği içerken Dominik ona bakıyor.
Dominik Mysterio: Ring kenarında olmamız seni rahatsız mı edecekti? Sana gölge mi edecektik? Bir açıklama yapmak zorundasın Ed.
Eddie Edwards: Bu amaçla size arka alana dönmenizi söylemedim. Biz, bireysel gücümüzü sergiledikçe daha da korkulan bir ekip haline geleceğiz.
Dominik Mysterio: Peki ya Royal Rumble'da Eddie? Ya orada da her koyun kendi bacağından asılır dersen ne olacak?
Eddie ayağa kalkıyor bunu duyunca.
Eddie Edwards: Bana güvenmiyor musun?
Dominik Mysterio: Mesele güven meselesi değil ese. Sadece senden söz istiyorum.
Eddie Edwards: Dominik, Rumble'da bir takım olarak çalışacağız. Ve senle beraber kardeşim, herkesi dışarı attığımızda, son ikiye kaldığımızda aramızda centilmence bir rekabet olacak. Kaybeden, kazananı tebrik edecek. Ve Wrestlemania ana gösterisinde o dünya şampiyonluğu bizim ellerimizde yükselecek.
Eddie ve Dominik sarılıyor. Bu görüntülerle ringe dönüyoruz.
Welcome to the Circus!
BLUEPRINT BURADA! Matt Morgan pyroları patlatıp kükreyerek rampada ilerliyor ve seyircinin yuhalamalarına aldırmadan ringe giriyor. Köşeye tırmanıp asılı olan Wrestlemania logosunu göstererek "benim" diye böğürüyor Morgan. Ardından iniyor ve burnundan soluyarak girişe bakıyor.
Hurtful Love!
Gates of Decay burada! Joe Gacy ellerini önünde birleştirerek Morgan'a gülümseyerek bakıyor ve ringe ilerliyor. Rhea Ripley ve Christian Cage de gelip ring kenarındaki yerlerini alıyorlar. Gacy basamakları tırmanıp seyirciye dönerek zafer işareti yaparak gülümsüyor.... derken MORGAN! Oraya gelip aprondaki Gacy'i tutup kaldırarak ringe fırlatıyor ve hakem zili çaldırıyor!
Matt Morgan vs. Joe Gacy
Morgan hiç aman vermeden yumruklayarak köşeye götürdüğü Gacy'e arka arkaya Shoulder Press'ler uyguluyor ve diziyle suratına bastırmaya başlıyor. Hakem sayıyor, 1........2........3.......4.........Morgan bırakıyor ve bir Uppercut patlatıyor. Gacy'i boğazlamaya başlıyor şimdi- Gacy'den bir Eye Poke geldi! Morgan gözünü tutarak gerilese de hızlı toparlanıp öfkeyle üstüne koşuyor- Gacy çekiliyor yoldan ve turnbuckle'a kafasını vuran Morgan'ın tam sırtına Shotgun Dropkick çıkartarak rakibini köşeye çarptırıyor tekrar. Morgan ayakta kalıyor yine de! Köşede toparlanmaya çalışırken Gacy gerilip ona doğru koşuyor - Morgan yakaladı onu ve Standing One-Armed Side Slam'le yere çarpıyor! Morgan tuşladı, 1...........2...........Gacy atıyor! Morgan rakibini yerde Sleeper'a almaya çalışırken Cage aprona fırlıyor bir anda! Morgan hemen kalkıp oraya koşuyor ama Cage çoktan indi bile! Morgan "bu işe karışırsan ananı s*****m" diyerek Cage'i tehdit ediyor iplerden eğilerek. O sırada Joe Gacy! Arkadan Single Leg Dropkick vuruyor rakibine ve dengesini bozduktan sonra pozisyona alıp VERTICAL NECKBREAKER! İndirdi sonunda Morgan'ı! Gacy tuşa gidiyor, 1...............2................
Morgan kaldırdı omzunu! Gacy onu zeminde tutarak zafer işareti yapıyor seyirciye ve iplerden sekip Running Senton- Morgan dizini koydu araya! Gacy sırtını tutarak ayaklanırken Morgan hemen arkadan Football Tackle ile ayağından biçerek yere indiriyor onu! Şimdi o ayağı bırakmıyor Morgan ve kalkıp Ankle Lock pozisyonuna almak istiyor onu... ama Gacy diğer ayağı üzerinde sekerek ayaklanıyor ve Morgan'la yüz yüze geliyor. "Afedersiniz Bay Morgan" diyor ve ENZIUGIRI! Morgan ağzını tutarak geriliyor. Gacy ayaklandığı anda böğürerek koşuyor ama Gacy kolunun altından sıyrılıyor onu ve Clothesline için üzerine geldiğinde kolunun altından geçip iplerde taklasını atarak HANDSPRING LARIAT- Morgan! Boğazına yapışıyor onun aniden ve Rhea Ripley'in "hayır" çığlıkları arasında CHOKESLAM BACKBREAKER! Çok sertti! Matt Morgan tuşa gidiyor, 1.............2...........
Gacy attı! Morgan kalkıyor şimdi ayağa ve Gacy'i kaldırırken yüzüne sert bir tokat atıyor. "Kız senden daha iyi güreşirdi" diyerek kahkaha atıyor ve bir kez daha boğazına yapışıyor ikinci Chokeslam Backbreaker için! Ama Gacy! Aniden elini indirerek bozuyor pozisyonu ve karnına tekme attıktan sonra iplerden sekerek FAMOUSER- MORGAN TUTTU ONU VE POWERBOMB'LA YERE ÇAKTI! Gacy yerdeyken Morgan böğürerek Wrestlemania logosunu işaret ediyor tekrar. Cage "Haydi Joe" diye bağırarak aprondan destek vermeye çalışıyor. Morgan şimdi rakibini kaldırıp Hellavator pozisyonunda bu işi bitirmek için kolunun altına giriyor- Gacy'den bir dirsek! Bir dirsek daha! Morgan onu göğsünden itip Lariat atmak için hamle yapıyor- Gacy kolunun altından geçip iplerden sekiyor ve tam dizine bir Low Dropkick vurarak yere düşürüyor Morgan'ı. Morgan dizini tutarak köşeye sürünürken Gacy vakit kaybetmeden fırlıyor ve köşede CANNONBALL! Morgan yerdeyken Gacy köşeye arkası dönük şekilde tırmanıyor! Joe Gacy farklı bir şey mi deneyecek! Gacy arkasına bakıyor, JOE GACY'DEN MOONSAULT! MOONSAULT YAPIYOR JOE GACY VE TUŞ, 1...................2.................
MORGAN'DAN KICK-OUT! Gacy köşeye yaslanmış vaziyette ona bakan Morgan'ın kafasına kafasını sürterek "bu şekilde olması gerekmiyordu Bay Morgan" diyor ve kahkaha atıyor. Gacy şimdi ayağa kalkıp aniden hakeme yöneliyor ve "başarılı yönetiminiz için sizi tebrik ediyorum" diyerek tokalaşmaya çalışıyor. Ona elini vermek istemeyen hakemle konuşma halindeyken ring dışındaki Christian Cage aprona çıkıyor ve köşede toparlanmaya çalışan Morgan'ın kafasına iplerin arasından sert bir tekme atıyor ve tekrar aşağı iniyor. Gacy şimdi geriliyor, Morgan'a koşuyor ve tekrar CANNONBALL!- MATT MORGAN! Hareketi yemesine rağmen Gacy'i de yakalamayı başarıyor ve baş aşağı vaziyette çırpınan Gacy'i de kaldırıyor, yüklenip RUNNING POWERSLAM'LE YERE ÇARPIYOR! Morgan muazzam bir kuvvet örneği sergiliyor ve maça eşitliği getiriyor adeta! Ring dışında Cage ve Ripley endişeli gözlerle izlerken ilk kalkan da Morgan oluyor ve Spear için bekliyor köşede. Gacy'nin toparlanmasını bekliyor. Gacy kalktı, MORGAN FIRLADI VE SPEAR- Gacy sıçrayarak geçti üstünden! Morgan tekrar iplerden sekip üstüne gidiyor- Gacy iplere doğru kaçar gibi yapıp ipi tutarak aprona çıkarıyor Morgan'ı. Morgan bir anda boğazına yapıştı yine Gacy'nin! Ama Rhea! Ayağından tutuyor Morgan'ı! Hakem geliyor oraya hemen, Gacy kıskaçtan kurtulup karnına tekme attığı Morgan'ı kafasından tutuyor ve ROPE HUNG DDT! Morgan yerdeyken Gacy işi bitirmek için arkası dönük vaziyette bekliyor. Morgan kalktı, GACY İPE KOŞTU, TAKLAYI ATIP SEKTİ İPLERDEN VE HANDSPRING LARIA- HAYIR! Morgan kafasını eğiyor ve yandan yakaladığı Gacy'i havada tutup çevirerek pozisyona aldıktan sonra GUTWRENCH POWERBOMB!
BİTTİ BU İŞ! MORGAN TUŞA GİDİYOR, 1.................2.....................
AYAK İPLERDE! Gacy'nin ayağı iplerde! Morgan öfkeyle yakasına yapışıyor hakemin. Bu esnada Christian Cage! Ringe girip bir muşta uzatıyor Gacy'e! Gacy güç bela eline takıyor ve yüz üstü kapanıyor gözükmemesi için. Morgan şimdi hakemi bırakıp Gacy'i kaldırıyor- GACY MUŞTA TAKTIĞI ELİYLE YUMRUK SAVURDU- BİLEĞİNİ TUTUYOR AMA MORGAN! Morgan kaldırıyor Gacy'i, hakem o ara Gacy'nin elinden muştayı alıyor. Hakem muştayı ring dışına bırakırken Morgan, Gacy'i iplere yolluyor ve Gacy hakem ile çarpışıyor! Gacy de, hakem de yerde! Morgan şimdi turnbuckle'a gidiyor ve ağzıyla ısırarak söküyor turnbuckle'ı! O esnada Christian Cage! Ringe giriyor elinde sandalyeyle ve Morgan'ın sırtına sandalyeyi patlatıyor! Morgan sırtını tutarak dizleri üzerinde kalırken CAGE BİR DAHA KALDIRDI SANDALYEYİ VE MORGAN'IN TAM SURATINA CHAIR-SHOT! Cage şimdi ringden iniyor, Morgan yüzünde kanlarla öylece yatarken Gacy sürünüyor üstüne ve tuşa gidiyor, hakem de kalkıp tuşu sayıyor, 1.................2........................3!
Kazanan: Joe Gacy
Gacy kazanıyor! Morgan'ın etkileyici serisine Gacy dur diyor! Morgan yüzünde kanlarla yerde yatarken Hurtful Love arenada yankılanıyor. Gacy hakem elini kaldırdıktan sonra zafer işareti yapıyor. Cage ve Ripley ringden inen Gacy'e omuz veriyorlar şimdi. Gates of Decay üyeleri arka alana ilerlerken reklamlara gidiyoruz.
Bir psikolog kliniğinde The Brian Kendrick'i görüyoruz. Psikolog koltuğuna uzanmış tavanı seyrederken hemen yanındaki masanın üstünde Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu duruyor.
Psikolog: ...şunu anlamama izin ver Brian: One Night Stand'e nihai amacın olduğunu düşündüğün şeye ulaşmana rağmen hiç bir farklılık hissetmiyorsun, doğru mu?
The Brian Kendrick: GTW'a geri döndüğümden beri bu şeyin peşinde koşuyorum. Dünya Şampiyonu olmak için nice savaşlara girdim, nice galibiyetler aldım ve sonunda The Miz'i mağlup ederek şampiyon oldum. Ama ne var biliyor musun? Kovalarken, enerjim daha yüksekti, iştahım daha fazlaydı, şimdi ise artık zirveye çıktım ve hedefsiz kaldım gibi bir psikoloji içerisindeyim. Bunun sebebi ne olabilir doktor?
Psikolog: Daha önce hayatında bir şey için çok uğraşıp sonunda elde etme duygusunu yaşamış mıydın?
The Brian Kendrick: Hayır, ne istediysem anında aldığım için hiç yaşamadım.
Psikolog: Brian, senin tek bir çözümün var.... Kazandığın şampiyonluğun bir anlam kazanması için ve içine girdiğin bu bunalımdan çıkman için tek bir yol var...
Kendrick olduğu yerde doğrulup dikkat kesiliyor.
Psikolog: Bütün paranı kaybetmek.. Maddiyatı bir kenara bırakmadan maneviyattan zevk alman imkansız.
The Brian Kendrick: Bunun başka bir yolu olmalı! Doktor, ben gidip otobüse binemem, burger sipariş edemem ve kesinlikle bir şeyi satın alırken iki kere düşünemem. Tek yolun bu olduğuna emin misin?
Psikolog: Brian, insan çok basit bir hayvandır. Doğar, bir hedef için koşturur, hedefe ulaşır ve hedeflerini büyütmeye çalışır. Ama onu bu aşamalardan sağlıklı bir şekilde geçiren şey motivasyondur. Senin motivasyon eksikliğin var, çünkü bu şampiyonluk senin kişisel servetine bir katkıda bulunmuyor. Bu şampiyonluk seni daha iyi bir arabaya bindirmiyor. Motivasyonun varsa, hayatta kalırsın. Motivasyonun yoksa, rekabetin olduğu ortamlarda yok olursun. Bunun başka bir yolu yok.
Kendrick bir psikoloğa, bir kemerine bakarken arenaya dönüyoruz.
Ringe döndüğümüzde bizi Lilian Garcia karşılıyor.
Lilian Garcia: Baylar ve bayanlar, sıradaki maç bu gecenin ana gösterisi ve Hardcore Şampiyonluk Turnuvası Finali!
stand back, there's a hurricane coming through!
GTW'nun Kahramanı Burada! The Hurricane seyircinin büyük desteğiyle girişte görünüyor ve dirseğini gösteriyor. Pelerinini savuruyor ve seyircilerle tokalaşarak rampada ilerliyor. Demir basamakların önünde durup derin bir nefes alıp ringe bakıyor. Ardından pelerinini çıkarıp ön sıradaki çocuklara attıktan sonra köşeye çıkıp kemer işareti yapıyor.
Joe Rogan: Bugün sorunun cevabını buluyoruz King, Hardcore şampiyonu kim olacak? Hurricane mi, Kevin Steen mi?
Jerry Lawler: Hurricane motive görünüyor ama zor bir rakiple karşı karşıya gelecek Joe.
Hurricane ısınarak bekliyor rakibini.
KILL
STEEN
KILL
Kevin Steen girişte! Ringe şöyle bir bakıyor ve ağır adımlarla gelirken Hurricane'i süzüyor. Demir basamakları tırmandıktan sonra Hurricane'e orta parmağını gösteriyor ve köşeye çıkıp seyirciyi izliyor. Steen aşağı iniyor ve hakem spiker masasından Hardcore şampiyonluğunu alıyor.
Hakem iki tarafa da unvanı gösteriyor. Steen'le Hurricane birbirine kilitlenmişken zili çaldırıyor.
Hardcore Championship Tournament Final
Hardcore Championship Match
The Hurricane vs. Kevin Steen
İki adam aynı anda fırlıyor ve birbirlerine yumruklarla saldırıyorlar. Steen! Hurricane! Steen! Hurricane! Steen arka arkaya yumruklarla üstün çıkıyor ve karnına tekme attığı rakibini itiyor iplere, Hurri sıçrayıp Sunset Flip çeviriyor ama Steen ayakta kalıyor ve olduğu yerde sıçrayıp dönerek Hurricane'in boğazına Leg Drop indiriyor- ama boşa! Hurricane yana yuvarlanıyor ve iplere tutunup ayağa kalkıyor. Steen üzerine doğru koşunca ipleri çekerek düşürüyor aşağı ve iplerin arasından aprona çıkıp sıçrayarak Asai Moonsaul- Steen yakaladı onu havada ve çevirip POWERBOMB POZİSYONUNA ALARAK APRON POWERBOMB- Hurricane ani bir sıçrayışla arkaya iniyor ve Steen tekrar üzerine koştuğunda Drop Toe Hold! Steen yüzünü yere çarpıp yerde kalıyor. Hurricane şimdi bariyerin üzerine çıkıyor ve Steen kalktığı anda üzerine doğru koşarak FLYING FOREARM SMASH! Steen'i hemen orada tuşluyor, hakem gelip sayıyor, 1............2..............
Steen'den kick-out! Hurricane rakibini kafasından tutup kaldırarak sert bir yumrukla ring demirine doğru geriletiyor. Ardından üzerine doğru koşuyor- STEEN'DEN BACK BODY DROP! Hurricane zemine çakılarak acı içinde sırtını tutarken Steen ring altına dalıyor direk ve eline kaptığı sandalyeyi hiç beklemeden HURRICANE'IN KAFASINA FIRLATIYOR- SON ANDA EĞİLDİ! Sandalye ring demirine çarpıp yere düşerken Steen koşuyor oraya ve Clothesline sallıyor- Hurricane kolunun altından geçiyor onun ve aprona sıçrayıp ters takla açarak tekrar sıyrılıyor rakibinden. Steen öfkeyle ona doğru koştuğunda kolunun altına girip kıstırıyor onu ve BARİYERE STO! Hurricane seyircinin büyük desteğiyle ve "We Want Tables" tezahüratlarıyla bir süre rakibine baktıktan sonra ringin altını araştırıp seyirciye istediğini veriyor! Hurricane masayı çekiyor ve diklemesine aprona dayadıktan sonra Steen'i kafasından tutup kendisine doğru çekiyor ve kolunun altına giriyor, Snap Suplex denemesi- Steen kalkmadı! Steen şimdi karnına bir diz atıyor rakibinin ve kolunun altına giriyor, STEEN KALDIRIYOR HURRICANE'İ VE DİKLEMESİNE YERLEŞTİRDİĞİ MASAYA FISHERMAN'S BUSTER İLE GEÇİRİYOR! STEEN MASA YIKINTILARININ ARASINA GİRİP HURRICANE'İ TUŞLUYOR! 1..................2.................
KICK-OUT! Steen söverek kaldırıyor onu ayağa ve Side Suplex vurmak için kaldırıyor- Hurricane aniden sıyrılıyor ondan ve sıçrayarak One-Leg Enziugiri! Steen tekmenin etkisiyle gerilese de çok yıpranmış durumda olan Hurricane bariyerlere yaslanarak zor ayağa kalkıyor. Steen üzerine koşuyor ve Clothesline ile seyircilerin arasına yolluyor Hurricane'i! Hurricane seyircilerin arasında ayaklanmaya çalışırken Steen de arkasından gidiyor ve yumruklayarak seyircilerin arasında ilerletiyor Hurri'yi. Hurricane seyircilerin de gazıyla arka arkaya yumruklar atıp geri püskürtüyor onu ve üzerine doğru koşarak SHOTGUN DROPKICK! Steen tekmenin etkisiyle ışıkçıların masasına kadar geriliyor. Hurricane oraya yürüyor, STEEN YAKASINA YAPIŞTIĞI IŞIKÇIYI HURRICANE'İN ÜSTÜNE ATIYOR! Hurricane ve ışıkçı yerdeyken Steen bir sandalyeyi alıyor eline, kapatıp Hurricane'in göğsüne yerleştiriyor ve geriliyor, HURRICANE'IN ÜSTÜNE RUNNING SENTON İLE ÇÖKÜYOR! Steen tuşa gitti! 1.............2.............
Hurricane attı yine! Steen küfürler savurarak Hurricane'i kaldırıyor ve sırtına alıyor. Steen ne yapacak? Ancak Hurricane arkasına iniyor onun dirsek darbeleriyle ve üzerine koştuğunda Steen'i zemin sert bir Flapjack ile çakıyor! Steen görmeyen gözlerle kalkmaya çalışırken Hurricane seyircinin "do it" sesleri arasında eline aldığı sandalyeye uzun uzun bakıyor.... VE STEEN'E CHAIRSHOT'I GEÇİRİYOR! Steen yerdeyken Hurricane bir elinde sandalye, diğer eliyle Steen'i yavaşça kaldırıp bariyerlerin üzerinden fırlatıyor ve ringe doğru itekliyor. Hurricane rakibini içeri sokup sandalyeyi de içeri kaydırıyor ve ringin altından kaptığı çöp kovasını da içeri atıyor. Hurricane şimdi aprona çıkıyor ve Steen'in kalkmasını bekliyor. Steen kalktığı anda sıçrıyor ve MISSILE DROPK- STEEN'DEN HAVADA POWERBOMB! YERE ÇAKTI VE TUŞA GİTTİ, 1.............2...............HURRICANE HAYIR DİYOR! Steen şimdi rakibinin işini bitirmek için Package Piledriver hazırlığı yaparak kafasını bacaklarının arasına aldı- Hurricane! Bir anda ayaklarından tutup yere indiriyor Steen'i ve karnına sertçe bastıktan sonra çöp kovasını kapıyor yerden, ZIPLAYIP ÇÖP KOVASINI ALTINA KOYARAK STEEN'IN GÖĞSÜNE ÇÖP KOVASIYLA LEG DROP! Hurricane'in bacakları da kanıyor kostümün üstünden ama dişini sıkarak Steen'i tuşluyor, 1.............2..............
Steen attı! Hurricane, Steen'i "Let's go Hurri" sesleri arasında kemere bakarak kaldırıyor ve Vertebreaker pozisyonu için arkadan kilitlemeye çalışıyor- ama Steen! Aniden dönüp iplere itiyor onu ve geldiğinde de zıplatıp POP-UP POWERBOMB! Steen de, Hurricane de yerde. Steen sürünerek ring dışına çıkıyor ve ring altına uzanıp bir masayı yavaşça çıkarıyor. İçeri atıyor masayı ve ringe daldıktan sonra ayaklarını açarak masayı hazır konuma getiriyor. Steen ne yapacak? Hurricane'i saçından tutup kaldırıyor ve suratına orta parmağını gösterdikten sonra karnına bir tekme, kafasını bacaklarının arasına alıp kaldırdı- Hurricane kafasına diz darbesi koyarak kurtuluyor bu kıskaçtan ve Steen'in kolunun altından geçip iplerden sekerek Diving Forearm Smash- Steen yumruktan kaçıp arkadan kavrıyor rakibini ve Half-Nelson Suplex'e tuttu- Hurricane hareketi çevirip öne doğru Arm Drag ile atıyor Steen'i ve üzerine koştuğunda ipleri çekerek ring dışına düşürmek istiyor... ama Steen apronda! Steen kafasını tutup iplere çarptırıyor arkadan rakibinin ve içeri giriyor, kolunun altına girdiği Hurricane'i kaldırdıktan sonr MASAYA JACKHAMMER! MASAYA JACKHAMMER VE TUŞ! 1...............2............
BU DA OLMADI! Hurricane'in havaya kalkan omzuna nefretle bakıyor Steen ve yüzündeki kanı tişörtüne silip yavaşça kalktıktan sonra turnbuckle'ı sökmeye gidiyor. Paramparça ediyor turnbuckle'ı ve çıplak kalan demire baktıktan sonra Hurricane'e yönelerek kaldırıyor, Snake Eyes pozisyonuna alıyor ve köşeye fırlıyor- Hurricane arkaya indi, döner dönmez Steen'e sert bir SUPERKICK! Steen yerdeyken Hurricane ringden inip demir basamakları sökmeye gidiyor yerinden ve basamağı içeri sokuyor. İçeri girdi şimdi ve Steen'i kaldırdı Hurricane- Steen karnına bir tekme koyuyor onun ve göğsüne Chop geçirdikten sonra iplerden sekerek Running Big Boot ile uçuruyor rakibini! Steen şimdi rakibini kaldırıyor ve kaldırdıktan sonra STEENALIZER! Seyircilerin yuhalamaları arasında kemer için tekrar kaldırdı Hurricane'i ve kafasını bacaklarının arasına aldı- HURRICANE BACK BODY DROP YAPARAK DEMİR BASAMAĞIN ÜZERİNE DÜŞÜRÜYOR STEEN'İ! Steen sırtını tutarak acı içinde kalırken Hurricane yakaladı onu ve arkadan kilitleyerek VERTEBREAKER! VERTEBREAKER! BU İŞ BİTTİ! TUŞ, 1...............2...............
KEVIN STEEN OMZUNU KALDIRDI! Hurricane yerdeyken "This is Awesome" sesleri arenada yankılanıyor. Hurricane tekrar kalkıyor ayağa ve Steen'i kafasından tutup kaldırarak boğazına yapışıyor. Hurri, Chokeslam için boğazına yapışıyor- Steen'den bir dirsek! Bir dirsek daha! Hurricane şimdi sıçrayarak Enziugiri bırakmak istiyor kafasına ama Steen ayağını yakaladı onun ve kendisine çekip arkasına çevirdikten sonra gelişine GERMAN SUPLEX! Steen her harekete bir counter buluyor adeta! Hurricane sırtını tutarak ayağa kalktığında ezik çöp kovasını eline alıyor Steen ve koşarak KAFASINA GEÇİRİYOR RAKİBİNİN! Hurricane yerde, Steen kaldırdı, Steen kafasını bacaklarının arasına aldı rakibinin ve kaldırarak PACKAGE PILEDRIVER! PACKAGE PILEDRIVER VE TUŞ! 1............2...............
HURRICANE ATTI TUŞU! HURRICANE HALA BU İŞİN İÇİNDE! Hardcore Şampiyonluğu için birbirini perişan etti iki isim de adeta ama maç bitmek bilmiyor. Steen sarsak adımlarla ayağa kalkıyor ve Hurricane'e yöneliyor. Saçından tutup yüzüne baktırıyor ve ardından köşeye fırlatıyor son hız! Kafasını demire vuran Hurri yerde kalırken Steen avına yürüyen aslan misali köşeye ilerliyor. Hurricane'in kanlı kafasını yerden kaldırıyor ve köşeye yönelip ikinci ipe çıkıyor. Hurricane'in kafasını bacaklarının arasına alıyor o pozisyonda ve kaldırıyor! STEEN, CORNER PACKAGE PILEDRIVER İÇİN RAKİBİNİ POZİSYONA ALIYOR. STEEN BAKIYOR RİNGE ŞİMDİ VE CORNER PACKAGE - HURRICANE'DEN HURRICANRANA! Steen yerde! Hurricane köşeye çıkıyor, seyirciye baktıktan sonra Steen'e bakıyor. Elini Superman gibi ileri uzatarak FROG SPLASH İLE ATLIYOR, THE GREEN MILE! THE GREEN MILE VE TUŞ! 1.............2................3!
Kazanan ve yeni Hardcore Şampiyonu: The Hurricane
HURRICANE KAZANIYOR! FİNALİN GALİBİ VE KEMERİN SAHİBİ THE HURRICANE OLUYOR! Hurricane yerde yatarken hakem ona unvanını getiriyor ama kalkacak mecali yok. Göğsüne tutuşturuyor kemeri yerdeki Hurricane'in. Arenada büyük bir sevinç hakimken Hurricane kanlar içinde kemerine sarılmış vaziyette yatıyor. İki adım ötesindeki Steen de aynı şekilde! Great Thunder, yan yana baygın vaziyette yatan Hurricane ve Steen'in görüntüsüyle son buluyor. Xplosion'da görüşmek üzere!
GREAT THUNDER
GURESTURKIYE WRESTLING
2023
(C)