RPG GTW - 3 Haziran 2023 Great Thunder

Believe Dean

halkımızın morali bozulsun
Konular
423
Angelico
-
Acayip iyi şov olmuş. Sosyoloji yandan alıp 2 ders kitlediğim için final haftası zorlu geçiyor, o sebepten de online kalmak çok güçleşti şovlara.

Artık yavaştan RR ve WM moduna giriyoruz. Elbette Rumble'a talibiz. Wyatt - Ambrose işi garip yerlere gidiyor, Ambrose'un Cena'ya yaptığı işi zerre anlamadık tabii, ruh hastalığı var. Kyle güzel galibiyet almış ama Miz'in gözdağı da değerli.. Önlüklü kadın ve mezartaşı gibi işaretler bana ekipteki eski bir arkadaşımın zihin haritasını hatırlattı. Karıncalarla taşınmalara, çocuk katili karakterlere selam. TBK da kazanmışken en azından iki maçtan birisi non-title olmasaydı dedirtti. Sheamus'a Cornette'e vurandan allah bin kere razı olsun.

Bizim maç yine keyifli olmuş, ekibin benim maçlarımı yazarken çok keyif aldığını görebiliyorum. En garip yerlerde hurricanrana yaparak maçı çevirebiliyor karakterin akrobasisi, muhteşem maçlar yazılıyor dolayısıyla bana. Teşekkürler ekibe. Royal Rumble'a göz kırpmak keyif verdi, umarım kazanabiliriz. Sanırım RPG kariyerimdeki ilk Rumble olacak. Heyecan hat safhada. 20 gün sonra WM logosunu işaret ederken pozumuzu kesmek dileğiyle..

Resurgence'dan intikam isteyeceğini tahmin ediyordum Sheamus'ın, ama bu şov olacağını görememiştim. Nash'e felfeci kapatmış. Steen'in sondaki hali 4000 yıllık türk devlet aklını hatırlattı. Hayırlara vesile olsun.

The Lone Man

consigliere
Konular
1,153
Stone Cold Steve Austin
-
640px-Christian_cage_2.JPG
Karahanlı'ya bir Efe lazımdı, biz de seni o Efe yaptık.

Billy Butcher

Kayıtlı Üye
Konular
5
Randy Orton
-
Biraz kısa ama epey güzel bir şov olmuş. Başta rakiplerimiz olmak üzere kazananları tebrik ediyorum.